Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι ότι σε χώρους με ψυγεία, φούρνους, εσωτερικούς που μαζεύεται αρκετός κοσμος ή ακόμα και σπίτια/γραφεία με γυάλινες προσόψεις κλπ ισως χρειάζεται κλιματισμός ακόμα και αν εξω δεν σκάει ακριβώς ο τζίτζικας.

• Like 2
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι μετρήσεις των συντελεστών SEER/SCOP γίνονται με συγκεκριμένα πρότυπα οπότε οι συνθήκες είναι ίδιες για όλες τις εταιρείες. Οι κλιματολογικές συνθήκες που προσομοιόνονται στο εργαστήριο ορίζονται από τα πρότυπα και αφορούν τρεις διαφορετικές ζώνες για την Ευρώπη. Οπότε σύγκριση μεταξύ συντελεστών μπορεί να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μετρήσεις των συντελεστών SEER/SCOP γίνονται με συγκεκριμένα πρότυπα οπότε οι συνθήκες είναι ίδιες για όλες τις εταιρείες. Οι κλιματολογικές συνθήκες που προσομοιόνονται στο εργαστήριο ορίζονται από τα πρότυπα και αφορούν τρεις διαφορετικές ζώνες για την Ευρώπη. Οπότε σύγκριση μεταξύ συντελεστών μπορεί να γίνει.

Αυτο νομιζω και εγω Βασιλη

Δημοσ.

Aν λενε ψεματα,θα στο πουνε.Μη πουλησουν.

Δεν καταλαβα τι εννοεις ? , τι θες να πεις ?

Δημοσ.

αν δεν εμπιστεύεστε τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνει ένας κατασκευαστής να αγοράζετε μηχανήματα με πιστοποίηση eurovent που εκεί δεν έχει ψέματα

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εμπιστεύεστε τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνει ένας κατασκευαστής να αγοράζετε μηχανήματα με πιστοποίηση eurovent που εκεί δεν έχει ψέματα

Σωστά.

Για παράδειγμα,

https://www.kokotas.gr/el/eshop/klimatismos/oikiaka-klimatistika/toixou/toshiba-suzumi-plus-ras-b22n3kv2-e1-ras-22n3av2-e.html

Εδώ γίνεται η αναζήτηση μοντέλων πιστοποιημένων, αλλά δύσκολη η αναζήτηση, έχει πολλές επιλογές και μοντέλα.

http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_trade_name.php?rub=04&srub=03&ssrub=&lg=en

Δημοσ.

η αναζήτηση γίνεται ευκολότερα μέσω της μηχανής αναζήτησης του eurovent, για ευκολία πάρτε την λίστα με τα split

AC1-A-S-R.zip

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι για ένα inventor 24000, το φίλτρο ιονιστή δεν κάνει την ίδια δουλειά με τον πολυδύναμο ιονιστή που έχει άλλο μοντέλο; Και τι ακριβώς κάνει;

Δημοσ.

Γνωστός (όχι φίλος) πωλητής μου είπε έχοντας δει φωτογραφίες και κάτοψη του χώρου (75τμ ενιαίος σε σχήμα "Γ" με κλειστό μόνο το νότιο μέρος και πάνω κάτω όροφο) ότι χρειάζομαι ένα 24αρι και ένα 18αρι για επαρκή ψύξη και χαμηλή κατανάλωση.

Δημοσ.

Γνωστός (όχι φίλος) πωλητής μου είπε έχοντας δει φωτογραφίες και κάτοψη του χώρου (75τμ ενιαίος σε σχήμα "Γ" με κλειστό μόνο το νότιο μέρος και πάνω κάτω όροφο) ότι χρειάζομαι ένα 24αρι και ένα 18αρι για επαρκή ψύξη και χαμηλή κατανάλωση.

Εμπειρικά σου λέω ότι είναι το πιθανότερο αυτό που σου πε (όσον αφορά τα btu αλλά μην αρκείσαι σε αυτό που λέω εγώ) . Στη πράξη όμως δεν ξέρω τις ανάγκες για ψύξη και θέρμανση του χώρου σου όπως επίσης δεν ξέρω τις ιδιαιτερότητες του χώρου για να δούμε που μπορούν να τοποθετηθούν . Φέρε σοβαρό ψυκτικό να δει το χώρο σου . Η παροχή του ανεμιστήρα του κάθε κλιματιστικού (και η ακτίνα δράσης) θα παίξει και αυτή καθοριστικό ρόλο για την ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...