Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι θελεις να πεις "Φορα εγω τα ξερω καλυτερα,να περνα ωρα " ?

Τα forums λέφονται και fora κάποιε ςφορές. Μάλλον θέλει να πει από το fora = φορα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μένα ότι και αν προτιμήσεις απαραίτητη η χρήση αντλίας κενού, σωστά μήκη σωληνώσεων με ξεχωριστές μονώσεις ανά σωλήνα καθώς και σωστή τοποθέτηση  (αποστάσεις των μονάδων) σύμφωνα με το κατασκευαστή.

Έμφαση να δώσεις κατά πόσο αθόρυβη είναι η εσωτερική μονάδα αφού προορίζονται για υπνοδωμάτιο . Με βάση αυτό θα κοιτούσα Omnia plus και Nobu κυρίως, όσον αφορά τις επιλογές σου.  70 ευρώ είναι μια τυπική τιμή για μια... μερακλίδικη εγκατάσταση .

εμενα με ενδιαφερει και αθορυβη εξωτερικη, μου αρεσε απ οσα εχω δει το aria (επειδη ειναι αρκετα αθορυβο και στην χαμηλη σκαλα και οχι μονο στην αθορυβη λειτουργια, την οποια αν κρινω απο αυτο που εχω ειναι ψιλομουφα απο την αποψη οτι δεν κανει και πολλα..) π.χ. αλλα επειδη διαβαζω οτι εχει και φτηνα πλαστικα (δεν ξερω βεβαια αν ισχυει) δεν ξερω και αν το αξιζει το 500ρικο του, κατι αντιστοιχο ποιοτικο και αθορυβο;

οσο για αυτα της εγκαταστασης; που.. τα βρισκουμε; ποιος θα μας κανει τετοια "μερακλιδικη" εγκατασταση δηλαδη;

κατι διαβασα προσφατα ο κωτσος εδινε δωρεαν εγκατασταση προσφατα, αλλα επισης δεν ξερω αν γινεται καλη και σωστη δουλεια..

Το ιδιο οσοι γραφουν .Σαν να τα ξερουν ολα.

Πάντως τόσο καιρό που διαβάζω τι γράφεις δεν φαίνεται εσυ να ξέρεις τίποτα, μόνο μισόλογα, γενικολογίες, μπηχτές κλπ, λες και κάνεις καμπάνια παραπληροφόρησης η stealth marketing. Καλό θα ήταν αν έχεις συγκεκριμένες εμπειρίες με κάποια μάρκα η αντιπροσωπία να τις πεις, αλλιώς καλύτερα να μην απαντάς γιατί το μόνο που κάνεις είναι να φουσκώνεις το θέμα χωρίς λόγο και να παραπληροφορείς όσους διαβάζουν το θέμα πρώτη φορά.

• Like 3

Να το κλειδωσει και να την πληρωσουμε εμεις την νυφη; Να παμε σε αλλα φορουμ για να μαθουμε για κλιματισμο; Εκτος αν αυτο θελουν καποιοι, να κλειδωθει.

Ενα ρομποτ επαθε βραχυκυκλωμα ας το διορθωσουν :)

• Like 2

Εγω προτεινω να τελειωσει το θεμα και να ομαλοποιησουμε τη συζητηση σε θεματα που ειναι ενδιαφεροντα για ολουσ.

Οι προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν βοηθανε και ουτε βεβαια οι προσωπικες επιθεσεις μεσα στο φορουμ.

Επιθεσεις που πολλοι απο εμασ εχουνε δεχθει τελευταια , οταν δεν εχουμε την ιδια αποψη με καποιον αλλον σωνει και καλα.

Ενα καλο θεμα συζητησης που μπορει να τεθει και ενδιαφερει πολλους ειναι 

"Ποιο ειναι το ποιο οικονομικο 9αρι σε καταναλωση ? "

Μισό χρόνο που παρακολουθώ το θέμα 2 άτομα έχουν το ίδιο στύλ αναρτήσεων και πολλές φορές τα γραπτά τους είναι σχεδόν ασυναρτησίες.

Δεν είναι δύο.

"Ποιο ειναι το ποιο οικονομικο 9αρι σε καταναλωση ? "

Αυτό

Αξίζει βέβαια να δώσεις 2 χιλιάρικα τα οποία θα αποσβέσεις σε 30 με 40 χρόνια ; 

Δε Νομίζω Τάκη  :-D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...