Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, θελω να αγορασω δυο 12αρια κλιματιστικα γυρω στα 500€ το καθενα.

Εχω δει τα παρακατω αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω,

1. Inventor Omnia O2MVI

2. Inventor Passion Pro

3. Toyotomi Hiro 

4. Toyotomi Izuru 535ZR

5. Midea MSMBBU 12HRFN1

Το μιντεα ,φιρμα .

Καλημέρα ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικών και επειδή εχω μια εκπτωση στην δουλεία θέλω να μου πείτε αν εχει κάποιος γνωμη για τα εξής κλιματιστικά.

1. HITACHI RAK-25RPB

2. HITACHI RAK-50PPA

Τα εχει κανείς να μου πει γνώμες για αξιοπιστία θόρυβο κλπ?

Το Χιτατσι 50 παλιο.στοκ θεματα.εχει σταματησει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα, θελω να αγορασω δυο 12αρια κλιματιστικα γυρω στα 500€ το καθενα.

Εχω δει τα παρακατω αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω,

1. Inventor Omnia O2MVI

2. Inventor Passion Pro

3. Toyotomi Hiro 

4. Toyotomi Izuru 535ZR

5. Midea MSMBBU 12HRFN1

Το Inventor Passion Pro ειναι Value for money

• Like 3

καλημερα και απο μενα!

ενδιαφερομαι για κλιματιστικο σαλονιου 18αρι οπωσδηποτε γκρι/ασημι...

και εχω βρει τα εξης

http://www.lg.com/gr/air-conditioners/lg-AM09BP (το αντιστοιχο σε 18αρι, νεο μοντελο 2017)

https://www.skroutz.gr/s/5499131/Mitsubishi-Kirigamine-Zen-MSZ-MUZ-EF50VE2.html

το πρωτο βγαινει στα 862 με προσφορα που τρεχει μεχρι μεσα ιουνιου ευρω και το δευτερο οπως βλεπετε σε ασημι 1500.

αξιζει τη διαφορα;

τα lg αποτι ειχα δει ειχανε καιρο να βγαλουνε καποιο νεο μοντελο...

απο αξιοπιστια γενικα

απο mitsubishi τα γνωριζω μιας και εχω εμπειρια απο πολλες εγκαταστασεις γενικα στην οικογενεια κλπ...

καποια αλλη προταση (σε ασημι/γκρι παντα);;

ευχαριστω πολυ!

Μην  το σκέφτεσαι καν για LG . Πολλά προβλήματα . Το Mitsubishi είναι αξιόπιστο ακριβό μεν αλλά απο την στιγμή που θες γκρι ή ασημί μειώνονται οι επιλογές σου αλλά για μένα το συγκεκριμένο Mitsubishi έχοντας υπόψιν ότι θες γκρι-ασημί μηχάνημα είναι πολύ καλή επιλογή .  :-)

Το Χιτατσι 50 παλιο.στοκ θεματα.εχει σταματησει.

Δλδ τι θεματα? Το παλιο δεν με απασχολει τόσο που λες γιατι τουλάχιστον οι δείκτες αποδοσης κλπ κλοι μου φαινονται ιδίως για τα λεφτα που το βρισκω.

Σε περίπτωση που γνωρίζω εγώ ,το 50PPA  ήταν από υπόλοιπα από κάπου ,για πιο φθηνά .Προβλήματα απόδοσης ,κάποιες βλάβες ,ελλειπής συσκευασία.Στην εποχή του κανονικά ήταν πολύ καλό μηχάνημα.Μέχρι πέρσι, κυκλοφορούσε αρκετούς μήνες πριν, άλλη έκδοση σαν βελτιωμένο με καταληξη 50PPΒ .Το τρέχων μοντέλο φέτος ειναι το  RAS-18PPA ,άλλος σχεδιασμός ,αδοκίμαστο ,δεν κυκλοφορούν πολλά .

Σε όλα βεβαια έχεις και εγγύηση ,και δεν σημαίνει  θαχεις προβλημα.Το όνομα από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο.

Ομως ότι πωλείται προσφορά ,θέλει και προσοχή.Ειδικά σε οικονομική κρίση,οτιδήποτε για το κέρδος .

καλημερα και απο μενα! ενδιαφερομαι για κλιματιστικο σαλονιου 18αρι οπωσδηποτε γκρι/ασημι...

Kαι εχω βρει τα εξηςhttp://www.lg.com/gr/air-conditioners/lg-AM09BP (το αντιστοιχο σε 18αρι, νεο μοντελο 2017) ttps://www.skroutz.gr/s/5499131/Mitsubishi-Kirigamine-Zen-MSZ-MUZ-EF50VE2.html το πρωτο βγαινει στα 862 με προσφορα που τρεχει μεχρι μεσα ιουνιου ευρω και το δευτερο οπως βλεπετε σε ασημι 1500.αξιζει τη διαφορα;τα lg αποτι ειχα δει ειχανε καιρο να βγαλουνε καποιο νεο μοντελο...απο αξιοπιστια γενικα απο mitsubishi τα γνωριζω μιας και εχω εμπειρια απο πολλες εγκαταστασεις γενικα στην οικογενεια κλπ...καποια αλλη προταση (σε ασημι/γκρι παντα);;ευχαριστω πολυ!

Αν έχεις μάθεις σε ποιότητα Mitsubishi,μονόδρομος ,κορυφή .Το συγκεκριμένο είναι ακριβό  λόγω λεπτού σχεδιασμού ,και ραφιναρισμένης πρόσοψης και φίλτρου .Αντίστοιχης ποιότητας και σχεδιασμού,αλλά αρκετά ακριβότερο κοιτάς σε Daikin Emura σε γκρί αν βρείς.   Τo LG νέο μοντέλο αδοκίμαστο,αν και στα μοντέλα της γενικά εδώ και 2 έτη ,δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.Εχουν καλύτερη κατασκευή στο εσωτερικο από παλαιότερα .Ερχονται από διάφορα εργοστάσια .

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που γνωρίζω εγώ ,το 50PPA ήταν από υπόλοιπα από κάπου ,για πιο φθηνά .Προβλήματα απόδοσης ,κάποιες βλάβες ,ελλειπής συσκευασία.Στην εποχή του κανονικά ήταν πολύ καλό μηχάνημα.Μέχρι πέρσι, κυκλοφορούσε αρκετούς μήνες πριν, άλλη έκδοση σαν βελτιωμένο με καταληξη 50PPΒ .Το τρέχων μοντέλο φέτος ειναι το RAS-18PPA ,άλλος σχεδιασμός ,αδοκίμαστο ,δεν κυκλοφορούν πολλά .

Σε όλα βεβαια έχεις και εγγύηση ,και δεν σημαίνει θαχεις προβλημα.Το όνομα από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο.

Ομως ότι πωλείται προσφορά ,θέλει και προσοχή.Ειδικά σε οικονομική κρίση,οτιδήποτε για το κέρδος .

Καλημέρα, δεν θα το παρω σε καποια προσφορα απο καποιο μαγαζι. Θα το παρω μεσω της δουλειάς μου κατευθειαν απο την Abb με εκπτωαη που έχουμε στην δουλεια μου θα μου βγουμ γυρω στα 900€ και α δυο μαζι.

Το ppb που ειπες δεν το φερνει η abb (επισημος αντιπρόσωπος στην ευρωπη) αλλα άλλη εταιρία.

Για το αλλο εχεις αποψη καθολου? Το δευτερο?

Επεξ/σία από giannhs07gg

Καλημέρα, γνώμες ανάμεσα στα παρακάτω:

1. Carrier iPlus 42RET009DSA

2. General ASHG09LLCC/AOHG09LLCC

3. Inventor Omnia Plus O2MVI-09WiFiR / O2MVO-09

Ειδικά αν για λίγο ξεχάσουμε μικρές διαφορές στην τιμή, ποιο από τα 3 (ή ποιο άλλο εκεί κοντά);

Ειδικά αν για λίγο ξεχάσουμε μικρές διαφορές στην τιμή, ποιο από τα 3 (ή ποιο άλλο εκεί κοντά);

Θα εριχνα ματια και στο Inventor Passion Pro http://www.skroutz.gr/s/9029661/Inventor-Passion-Pro-P6MVI-09WFR-P6MVO-09.html που οπως προαναφερω ειναι Value for money και μεσα στο οικονομικο budget που ψαχνειςσ

Μια προταση ακομη ενδιαφερουσα ειναι το Toshiba Mirai http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/163615-toshiba-mirai-ras10bavg/kvg-e ξεφευγει βεβαια λιγο στη τιμη 

Θα εριχνα ματια και στο Inventor Passion Pro http://www.skroutz.gr/s/9029661/Inventor-Passion-Pro-P6MVI-09WFR-P6MVO-09.html που οπως προαναφερω ειναι Value for money και μεσα στο οικονομικο budget που ψαχνειςσ

Μια προταση ακομη ενδιαφερουσα ειναι το Toshiba Mirai http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/163615-toshiba-mirai-ras10bavg/kvg-e ξεφευγει βεβαια λιγο στη τιμη 

Σ'ευχαριστώ! Αν έβρισκα το General sta 340e? Χρειάζομαι 2 κ ζορίζομαι...

Δλδ τι θεματα? Το παλιο δεν με απασχολει τόσο που λες γιατι τουλάχιστον οι δείκτες αποδοσης κλπ κλοι μου φαινονται ιδίως για τα λεφτα που το βρισκω.

Υπολοιπα αλλης αγορας.Αλλα μεσα του,αποδοση,πλαστικα.Ολοι το κανουν παντου.Για προσφορα

Mε τη σειρα που ταβαλες .Φιρμες και ποιοτητα.

• Like 1

Θεμα νομου η εγγυηση.Το θεμα μη χαλα συχνα.Στα επωνυμα μειωνεις κινδυνο.Ρωτας και μαμα τους αν ειναι.

Δηλ καλύτερα τα 3/5 χρόνια εγγύησης από την carrier από τα 10/10 της invertor;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...