Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ερώτηση στο media markt με ενημέρωσαν ότι η (δωρεάν) εγκατάσταση ΔΕ γίνεται με αντλία κενού. Ξέρετε για τους λοιπούς;

Εγώ είχα αγοράσει εγκατάσταση από αυτό το κατάστημα. Δεν ρώτησα καν αν γίνεται με αντλία κενού ή όχι. Όταν ήρθε το συνεργείο και είδα ότι ετοιμάζονται να το συνδέσουν χωρίς να βάλουν αντλία (δεν είχαν καν μαζί τους) τους είπα ότι θέλω αντλία γιατί έτσι λέει το manual. Αυτοί έλεγαν ότι δεν χρειάζεται. Τότε τους ζήτησα να γράψουν στο χαρτί που θα μου έδιναν για την εγκατάσταση ότι η εργασία έγινε χωρίς αντλία και κατά παράβαση των οδηγιών του κατασκευαστή, ώστε να μπορέσω να τους διεκδικίσω επισκευή σε περίπτωση βλάβης.

Με 1 τηλεφώνημα βρήκαν αμέσως αντλία και έκαναν τη δουλειά όπως έπρεπε.

• Like 3
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι τόσο σημαντικό αυτό; θα του πω να το βάλει, ξέρεις κόστος;

Πισω καπου εγραψαν με περιγραφη.Παζαρι με μαστορα .Απο 20 ευρω ξερω .

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει εγκατάσταση από αυτό το κατάστημα. Δεν ρώτησα καν αν γίνεται με αντλία κενού ή όχι. Όταν ήρθε το συνεργείο και είδα ότι ετοιμάζονται να το συνδέσουν χωρίς να βάλουν αντλία (δεν είχαν καν μαζί τους) τους είπα ότι θέλω αντλία γιατί έτσι λέει το manual. Αυτοί έλεγαν ότι δεν χρειάζεται. Τότε τους ζήτησα να γράψουν στο χαρτί που θα μου έδιναν για την εγκατάσταση ότι η εργασία έγινε χωρίς αντλία και κατά παράβαση των οδηγιών του κατασκευαστή, ώστε να μπορέσω να τους διεκδικίσω επισκευή σε περίπτωση βλάβης.

Like a baus!

Δημοσ.

το ότι η εγκατάσταση δεν γίνεται με δημιουργία κενού δεν σημαίνει και σίγουρη βλάβη του μηχανήματος, οι ψυκτικοί αντί κενού εκτονώνουν ψυκτικό μέσω της γραμμής στην ατμόσφαιρα (που απαγορεύεται) και απομακρύνουν τον αέρα από το κύκλωμα

Δημοσ.

Αν ειναι αυτο.Eχω δει καπου κατι να ρουφανε.Απο σωληνα.Και να φτυνουν .Σε φθηνο μηχανημα κοπης .Δεν θα αξιζε για παραπανω.Εδωσαν και αποδειξη κανονικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι η εγκατάσταση δεν γίνεται με δημιουργία κενού δεν σημαίνει και σίγουρη βλάβη του μηχανήματος, οι ψυκτικοί αντί κενού εκτονώνουν ψυκτικό μέσω της γραμμής στην ατμόσφαιρα (που απαγορεύεται) και απομακρύνουν τον αέρα από το κύκλωμα

Σίγουρα και δεν υπολογίζω τις δωρεάν εγκαταστάσεις. Από την στιγμή που την πληρώνεις όμως κι ο άλλος με τα ίδια λεφτά ή λίγα παραπάνω χρησιμοποιεί αντλία κενού, γιατί να μην το κάνεις για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου κι από πλευράς βλάβης κι από πλευράς απόδοσης?

Δημοσ.

Μια ερώτηση: μετά από κάτι τέτοιο, πώς μπορεί να είναι σίγουρος κάποιος ότι όντως θα κάνουν σωστά τη δουλειά, ειδικά απ' τη στιγμή που δε γνωρίζει πώς ακριβώς γίνεται η εγκατάσταση με αντλία κενού;

Θέλω να πω, ωραία, τον φέρνω σε δύσκολη θέση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και μου λέει ότι εντάξει, θα την κάνει την εγκατάσταση με αντλία κενού. Και βγάζει ένα εξάρτημα και κάνει ότι κάνει κάτι. Πώς ξέρω ότι το έκανε και ότι δε με κορόιδεψε;

Δημοσ.

Εμενα θα μου ερθουν απο τα media για δωρεαν εγκατασταση κ απ οτι βλεπω δεν μπορω να κανω κ τπτ..

Απλανα ελπιζω να μην παθει βλαβη το μηχανημα..  :mad:

Δημοσ.

Να πεις στο μαστορα.Ποσο επιπλεον.Αποδειξη να γραφει τι εκανε.Αν ειναι ενταξει θα το δεχτει.

Δυσκολο αλλα θα το πιεσω οσο μπορω κ θα σας πω τελικη εκβαση οταν γινει..!

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει η προσφορά από mediamarkt? Σκέφτομαι να περιμένω Κωτσόβολο για ΦΠΑ 24%.Σκέφτομαι για daikin

Δημοσ.

Ακόμα και με την εκτόνωση προς την ατμόσφαιρά δεν γίνεται σωστή εξαέρωση . Παραμένει και πάλι υγρασία στο κύκλωμα . 

Παιδιά αξίζει η προσφορά από mediamarkt? Σκέφτομαι να περιμένω Κωτσόβολο για ΦΠΑ 24%.Σκέφτομαι για daikin

Τα Daikin είναι υπερεκτημημένα μηχανήματα για αυτά που προσφέρουν εκτός του ururu sharara όπου είναι ένα, μοναδικό και ιδιαίτερο μηχάνημα.

Ότι άλλο σε Daikin πολλα λεφτά για αυτά που προσφέρουν . Υπάρχουν άλλες εταιρίες που με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο μηχάνημα απο Daikin ή με λιγότερα λεφτά παίρνεις εξίσου καλό σε όλα με το Χ Daikin . 

Όχι αν, όταν :P

Εδώ αρκετές φορές και χωρίς δωρεάν εγκατάσταση δεν βάζουν αντλία κενού, πόσο μάλλον όταν είναι δωρεάν...

Το ένα είναι η αντλία κενού το άλλο είναι τα μήκη σωληνώσεων . Εκει να δεις τι πάρτυ γίνεται απο μερικούς ψυκτικούς !

Λοιπον, με καμποσο διαβασμα εχω καταληξει στα παρακατω 12.000btu

1.inventor omnia plus

2.inventor passion pro (εχει καποια διαφορα απο το omnia plus?)

3.midea ms12fu

Ποιο προτείνουν οι ειδικοί ? Έχει να ψύξει ένα σαλόνι 25τμ με αρκετά καλή μόνωση. 

Με σειρά προτεραιότητας το 2 το 1 το 3.

Τα passion pro και Omnia plus έχουν μεγάλη εγγύηση και αξιόπιστη εταιρία η Invnetor. Έχουν περισσότερες λειτουργίες καλύτερη στάθμη θορύβου και καλύτερους συντελεστές απόδοσης .

Η Midea δίνει μικρότερη εγγύηση . Είναι value for money και αυτό σίγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...