Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Δεν γνωρίζουμε την επικοινωνία που είχαν και τί ειπώθηκε  όπως είπε ο @yositosi .   Σε ΚΑΘΕ περίπτωση όμως αν ισχύουν αυτά που λέει το μέλος , δηλαδή το μηχάνημα είναι εντός διετίας
  ,έχει απόδειξη αγοράς και δεν έχει γίνει κάποια παρανόηση στην μεταξύ τους επικοινωνία   οφείλουν απο το Νόμο να τον καλύψουν . 

Τί εννοείς πως θα κάνουν online καταχώρηση οι παππούδες ; Μπορούσε να τους την κάνει το κατάστημα ή κάποιος συγγενείς . Ούτε η πρώτη ουτε η τελευταία εταιρεία είναι που ζητάει online καταχώρηση . Το ίδιο ζητάει και η Daikin και άλλες τεχνολογικές εταιρείες .  Στη ψηφιακή εποχή είμαστε και δεν λέμε να προσαρμοστούμε . Ίδια μουρμούρα και με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις κάρτες των τραπεζών ζούμε.

Εγώ νομίζω είναι παγίδα όπως την έπαθε ο φίλος παραπάνω. Ποντάρουν ότι δεν θα κάνουν κάποιοι εγγραφή για να γλιτώσουν ευρώ.

Δεν καταλαβαίνω τι άλλο νόημα έχει.

Και η Toshiba ζητούσε εγγραφή, αλλά πολύ σωστά έπραξε και το κατάργησε.

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Δεν γνωρίζουμε την επικοινωνία που είχαν και τί ειπώθηκε  όπως είπε ο @yositosi .   Σε ΚΑΘΕ περίπτωση όμως αν ισχύουν αυτά που λέει το μέλος , δηλαδή το μηχάνημα είναι εντός διετίας
  ,έχει απόδειξη αγοράς και δεν έχει γίνει κάποια παρανόηση στην μεταξύ τους επικοινωνία   οφείλουν απο το Νόμο να τον καλύψουν . 

Τί εννοείς πως θα κάνουν online καταχώρηση οι παππούδες ; Μπορούσε να τους την κάνει το κατάστημα ή κάποιος συγγενείς . Ούτε η πρώτη ουτε η τελευταία εταιρεία είναι που ζητάει online καταχώρηση . Το ίδιο ζητάει και η Daikin και άλλες τεχνολογικές εταιρείες .  Στη ψηφιακή εποχή είμαστε και δεν λέμε να προσαρμοστούμε . Ίδια μουρμούρα και με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις κάρτες των τραπεζών ζούμε.

Εαν είναι διετίας και μία ημερα? παει το πουλί πέταξε..? Και ρωτάω .. εαν δεν γινόταν το σκηνικό με τον φίλο σημερα, θα διορθώναν το Link που ηταν ΛΑΘΟΣ στους καινούργιους όρους?? (πηγαινε σε σελίδα που δεν υπάρχει)

Απο 16 Μαιου και μετα σίγουρα δεν δούλευε το link,οπως και υπάρχει και ενα ενδεχόμενο ΠΟΤΕ να μην δούλευε το link απο την ημέρα που ΑΛΛΑΞΑΝΕ τους όρους.. (μπορει ναι, μπορει και οχι.. μπορεί να κάναν λάθος.. μπορει και να το καναν και επιτηδες)

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εαν είναι διετίας και μία ημερα? παει το πουλί πέταξε..? Και ρωτάω .. εαν δεν γινόταν το σκηνικό με τον φίλο σημερα, θα διορθώναν το Link που ηταν ΛΑΘΟΣ στους καινούργιους όρους??

Απο 16 Μαιου και μετα σίγουρα δεν δούλευε το link,οπως και υπάρχει και ενα ενδεχόμενο ΠΟΤΕ να μην δούλευε το link απο την ημέρα που ΑΛΛΑΞΑΝΕ τους όρους.. (μπορει ναι, μπορει και οχι.. μπορεί να κάναν λάθος.. μπορει και να το καναν και επιτηδες)

Στη διακριτική ευχέρεια της κάθε εταιρείας είναι το τί θα κάνει όταν η εγγύηση λήξει έστω για μια ημέρα . Με έχει βγάλει off εγγύησης εταιρεία για μια μέρα και άλλη εταιρία για μια βδομάδα που είχε λήξει  με πέρασε κανονικά στην εγγύηση . 

Τί ακριβώς να απαντήσουμε σε μια υποθετική ερώτηση; Αυτό που ξέρουμε είναι μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο guzel να λέει ότι δεν δουλεύει . Μετά απο πολύ λίγο εντός ώρας να λέει ο liakjim ότι δουλεύει και μετά απο κανα τρίωρο που το είδα εμένα μου δούλευε .  Ποιο χρονικό διάστημα δούλευε , ποιο χρονικό διάστημα δεν δούλευε και πότε το φτιάξανε δεν το γνωρίζουμε . Δεν κάνουμε monitoring προφανώς αλλά ποια η ουσία να το συζητάμε για ένα απο τα links που σε κάνουν redirect στη φόρμα υποβολής ; Δεν έπεσε η φόρμα υποβολής . Πριν λίγο καιρό δεν δούλευαν downlad links στο site της toshiba και δεν μπορούσα να κατεβάσω κάποιους προιοντικούς καταλόγους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Στη διακριτική ευχέρεια της κάθε εταιρείας είναι το τί θα κάνει όταν η εγγύηση λήξει έστω για μια ημέρα . Με έχει βγάλει off εγγύησης εταιρεία για μια μέρα και άλλη εταιρία για μια βδομάδα που είχε λήξει  με πέρασε κανονικά στην εγγύηση . 

Τί ακριβώς να απαντήσουμε σε μια υποθετική ερώτηση; Αυτό που ξέρουμε είναι μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο guzel να λέει ότι δεν δουλεύει . Μετά απο πολύ λίγο εντός ώρας να λέει ο liakjim ότι δουλεύει και μετά απο κανα τρίωρο που το είδα εμένα μου δούλευε .  Ποιο χρονικό διάστημα δούλευε , ποιο χρονικό διάστημα δεν δούλευε και πότε το φτιάξανε δεν το γνωρίζουμε . Δεν κάνουμε monitoring προφανώς αλλά ποια η ουσία να το συζητάμε για ένα απο τα links που σε κάνουν redirect στη φόρμα υποβολής ; Δεν έπεσε η φόρμα υποβολής . Πριν λίγο καιρό δεν δούλευαν downlad links στο site της toshiba και δεν μπορούσα να κατεβάσω κάποιους προιοντικούς καταλόγους. 

Δεν το συνεχίζω μιας και που υπάρχουν πολλα Inventorika μάτια εδω μέσα και μπορει να μου ματιάξουν το toshiba :P

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

To url δεν δούλευε καιρό. Προχειρότητα ή επίτηδες το θέμα είναι ότι δεν γινόταν redirect στο νέο τους URL.

Ενημέρωσε τους τουλάχιστον να κάνουν σωστά τη δουλειά διότι έφτιαξαν σήμερα το url των κλιματιστικών και ξέχασαν τα υπόλοιπα 🤭

σκούπες:

1094130071_Screenshot2020-06-24at7_15_36PM.png.dbcdb8a66389d7880516163a617d2a37.png

https://www.inventoraircondition.gr/egiisi-inventor/eggyisi-3-xronia

297030797_Screenshot2020-06-24at7_16_56PM.png.e311952338f8441f891b6cdf0ebddeba.png

😅😅

Μονο το url των κλιματιστικών έφτιαξαν, αφυγραντηρες κλπ τα url για την εγγραφη στην εγγυηση δεν λειτουργουν.

https://ac.inv-static.com/uploads/warranty-terms/5years_warrantyCard.pdf

https://ac.inv-static.com/uploads/warranty-terms/3yrs_warranty_terms (4).pdf

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

To url δεν δούλευε καιρό. Προχειρότητα ή επίτηδες το θέμα είναι ότι δεν γινόταν redirect στο νέο τους URL.

Ενημέρωσε τους τουλάχιστον να κάνουν σωστά τη δουλειά διότι έφτιαξαν σήμερα το url των κλιματιστικών και ξέχασαν τα υπόλοιπα 🤭

σκούπες:

1094130071_Screenshot2020-06-24at7_15_36PM.png.dbcdb8a66389d7880516163a617d2a37.pnghttps://www.inventoraircondition.gr/egiisi-inventor/eggyisi-3-xronia

297030797_Screenshot2020-06-24at7_16_56PM.png.e311952338f8441f891b6cdf0ebddeba.png

😅😅

Αν σε καίει τόσο πολύ πάρ' τους τηλέφωνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Αν σε καίει τόσο πολύ πάρ' τους τηλέφωνο!

Άλλους καίει που έτρεξαν να διορθώσουν το url αλλά ξέχασαν όλα τα υπόλοιπα 😅

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, guzel είπε

Δεν μας είπες σου λειτουργούν τα link μέσα στους όρους ? Εμένα δεν με καίει καθόλου, τρώω Doritos απολαμβάνοντας το

Άλλους καίει που έτρεξαν να διορθώσουν το url αλλά ξέχασαν όλα τα υπόλοιπα 😅

Για να σου λέω πάρε τηλέφωνο προφανώς δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο link !  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Για να σου λέω πάρε τηλέφωνο προφανώς δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο link !  

Παίρνω αλλά λέει ότι λειτουργούν μόνο έως τις 4 το απόγευμα ....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Έπεσε σύρμα  σήμερα και διόρθωσαν το link μετά από μερικούς μήνες που ΔΕΝ δούλευε! 😛

Άρα ή μας παρακολουθούν ή κάποιος από εδώ το σφύριξε.

Ας άφηναν μερικές ημέρες για ξεκαρφωμα...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 21/6/2020 στις 9:51 ΜΜ, dimostr είπε

50 τμ με κακές μονώσεις όπως λες για ψύξη θέρμανση 18 αρι δύσκολο 

https://www.elith.gr/calc/index.php

Τρέξε αυτό 

Στις 21/6/2020 στις 9:59 ΜΜ, liakjim είπε

Ειδικά θεσσαλονικη που μένει ο φίλος.

@vasalpa για δες εδώ https://www.skroutz.gr/s/14710999/Haier-Tundra-Green-AS68TEBHRA-1U68REFFRA.html

@Dare-Devil, πως γίνεται το 24άρι tide με hitachi συμπιεστή να έχει το ίδια χαρακτηριστικά/αποδόσεις με το tundra που έχει Mitsubishi; Λάθος;

Στις 21/6/2020 στις 10:18 ΜΜ, rbx1000 είπε

Ειναι ενιαιος ο χωρος?

Στις 21/6/2020 στις 10:52 ΜΜ, Dare-Devil είπε

Όσο πιο μεγάλο το SCOP τόσο πιο οικονομικό στη θέρμανση .  Όσο πιο μεγάλο το SEER τόσο πιο οικονομικό στη ψύξη.  24άρι πιστεύω ότι χρειάζεσαι αν τα 50 τ.μ είναι ενιαίος χώρος .Είναι ; 

https://www.skroutz.gr/s/14978825/Fujitsu-ASYG24KLCA.html
SCOP= 6.4
SEER= 7.1
Εγγύηση: 3 χρόνια σε όλα τα μέρη . Επεκτάσιμη μόνο στο συμπιεστή +7 χρόνια εφόσον γίνονται ετήσιες συντηρήσεις απο το τρίτο έτος και μετά.
Καλύτερη τιμή: 999 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/14710999/Haier-Tundra-Green-AS68TEBHRA-1U68REFFRA.html
SCOP= 5.3
SEER= 7.1
Εγγύηση: 5 χρόνια σε όλα τα μέρη . Δε χρειάζονται συντηρήσεις για την εγγύηση.
Kαλύτερη τιμή: 820 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/12834281/Inventor-Nemesis-Pro-N2VI32-24WiFi-N2VO32-24.html
SCOP= 5.2
SEER= 7.0
Εγγύηση: 10 χρόνια σε όλα τα μέρη . Δε χρειάζονται συντηρήσεις για την εγγύηση.
Kαλύτερη τιμή: 950 ευρώ αν επιλέξεις αγορά μετρητής   https://www.tsampas.gr/product/17526/inventor-nemesis-pro-n2vi32-24wifin2vo32-24-με-12-άτοκες-δόσεις?skr_prm=WyIyMTU4NWE4ZC1jZjY5LTQwNTYtYjE0OC05MjM4NTVlMGNlZGYiLDE1OTI3NjkwNTIxMTIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν τα features το τελευταίο είναι το πιο ολοκληρωμένο της λίστας . Έχει Wifi , ιονιστή , έξτρα φίλτρα , follow me ,  λειτουργία αυτοκαθαρισμού κ.α 

Στις 21/6/2020 στις 10:55 ΜΜ, guzel είπε

Το θέμα είναι να μην έχεις μεγάλες απώλειες και όχι τόσο η τοποθεσία που αναφέρθηκε παραπάνω. Υπάρχει μέλος έξω από Θεσσαλονίκη και έχει καταναλώσεις χώμα. Κοίταξε τις απώλειες σου, αν μπαζει από κουφώματα κλπ και μετά καταλήγεις σε btu. 

Στις 21/6/2020 στις 10:57 ΜΜ, liakjim είπε

Οι ενεργειακές απαιτήσεις, δεν εξαρτώνται και από τις εξωτερικές θερμοκρασίες;

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Το σπίτι είναι ρετιρέ, οπότε η μόνωση με την ταράτσα είναι κακή (υποθέτω μπετό σκέτο). Το χωρίσαμε με γυψοσανίδα στα δύο οπότε και είναι ούτε 50τ.μ. πλέον το σπίτι που χρησιμοποιούμε. Η αρχική μου σκέψη ήταν για 24.000btu αλλά πολλοί με παρότρυναν σε 18ρι καθώς από ότι μου είπαν δεν χρειάζεται το 24ρι για τον χώρο μου. Έχετε να μου προτείνετε μήπως κάτι σε Daikin ή Mitsubishi; Το λέω γιατί από όσο γνωρίζω είναι τα πιο αξιόπιστα κλιματιστικά. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, για αυτό άλλωστε και σας ρωτάω. Έχω να διαθέσω περίπου 1000€ αναλόγως τι θα πάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vasalpa είπε

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Το σπίτι είναι ρετιρέ, οπότε η μόνωση με την ταράτσα είναι κακή (υποθέτω μπετό σκέτο). Το χωρίσαμε με γυψοσανίδα στα δύο οπότε και είναι ούτε 50τ.μ. πλέον το σπίτι που χρησιμοποιούμε. Η αρχική μου σκέψη ήταν για 24.000btu αλλά πολλοί με παρότρυναν σε 18ρι καθώς από ότι μου είπαν δεν χρειάζεται το 24ρι για τον χώρο μου. Έχετε να μου προτείνετε μήπως κάτι σε Daikin ή Mitsubishi; Το λέω γιατί από όσο γνωρίζω είναι τα πιο αξιόπιστα κλιματιστικά. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, για αυτό άλλωστε και σας ρωτάω. Έχω να διαθέσω περίπου 1000€ αναλόγως τι θα πάρω.

Για παρόμοιο χώρο (45τμ) αλλά με καλή μόνωση εγώ επέλεξα τελικά το midea mission II 18.000 btu. Μου βγήκε 800 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση και από τα δείγματα που έχω εδώ και 2 μέρες που το χρησιμοποιώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αν ο χώρος σου όμως έχει κακή μόνωση θεωρώ ότι το 18αρι δεν θα σε καλύψει όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω.

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις το haier tundra green 24.000 btu που βγαίνει λίγο πάνω από 800 ευρώ το οποίο και με την εγκατάσταση θα σου βγει γύρω στα 900 ευρώ. 

Επεξ/σία από pareisaktos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vasalpa είπε

Εγώ θα σου πρότεινα ξανά , να τρέξεις το link που σου έχω βάλει για να έχεις μια αντίληψη μόνος σου ποσά btu θες 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vasalpa είπε

Επιμενω. Ειναι ενιαιος 50 τμ? Ενα δωματιο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Άρα ή μας παρακολουθούν ή κάποιος από εδώ το σφύριξε.

Ας άφηναν μερικές ημέρες για ξεκαρφωμα...

Ο @Dare-Devil έχει αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν ότι διαβάζουν από την Ινβεντορ το φόρουμ. Δεν γνωρίζω αν προέρχεται από εσωτερική πληροφόρηση ή κάποιο άλλο στοιχείο. Πάντως, στο παρελθόν έχουν απαντήσει σε ποστ συμμφορουμιτη για ένα πρόβλημα με μια παρτίδα τηλεκοντρόλ που είχαν. Μάλιστα, και εκεί είχε προηγηθεί το ίδιο σχόλιο από το ίδιο μέλος, παρόλο που δεν είχε γίνει κανένα ποστ πιο πριν από την εταιρεία. Σύμπτωσης!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...