Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Dare-Devil είπε

Εκδίωξη. Ούτε με εκδίωξη ούτε με την αντλία σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έγινε σωστό κενό . Η φάση είναι ποια σκατά μυρίζουν λιγότερο .

Αυτή είναι η σωστή φράση , ποια σκατα μυρίζουν λιγότερο 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, dimostr είπε

Παραλάβαμε και τα καθαριστικά μας και κάποια στιγμή θα κάνουμε καμιά εφαρμογή 

IMG_20200623_154425_5.jpg

Θέλουν αραίωμα με νερό μέσα στο ψεκαστήρι σου τα χημικά αυτά . Δεν τα ρίχνεις στις μονάδες όπως είναι .  :)

Πάντως δυστυχώς οι περισσότεροι μάστορες, ειδικά σε περιόδους φόρτου αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι το να κάνουν κενό!!!! Αυτό είναι μια λυπηρή πραγματικότητα, καθώς επίσης και τα διάφορα μαγικά που θα σου πουν σαν δικαιολογίες, ΣΥΝ το τουπέ του "μην μου λες εμένα και πολλά, δεν ξέρεις τι μηχανήματα έχω περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα"!!!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Εκδίωξη. Ούτε με εκδίωξη ούτε με την αντλία σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έγινε σωστό κενό . Η φάση είναι ποια σκατά μυρίζουν λιγότερο .

Γιατί; Αν δείξει το ρολόι από 1bar στο -1 , δεν ξέρουμε ότι έφυγε ο αέρας;.

19 λεπτά πριν, yositosi είπε

Πάντως δυστυχώς οι περισσότεροι μάστορες, ειδικά σε περιόδους φόρτου αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι το να κάνουν κενό!!!! Αυτό είναι μια λυπηρή πραγματικότητα, καθώς επίσης και τα διάφορα μαγικά που θα σου πουν σαν δικαιολογίες, ΣΥΝ το τουπέ του "μην μου λες εμένα και πολλά, δεν ξέρεις τι μηχανήματα έχω περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα"!!!

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί μάστορες.

Επεξ/σία από liakjim

32 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Θέλουν αραίωμα με νερό μέσα στο ψεκαστήρι σου τα χημικά αυτά . Δεν τα ρίχνεις στις μονάδες όπως είναι .  :)

Ναι το έχω υπόψιν ευχαριστώ 

4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί; Αν δείξει το ρολόι από 1bar στο -1 , δεν ξέρουμε ότι έφυγε ο αέρας;

Και -0.5 να πάει.

Ο αέρας έφυγε.

dimostr: ".εαν η αντλία είναι για τον πﻀτσο και δεν την χρησιμοποιεί όπως πρέπει η δεν κάνει αυτό που πρέπει τι είναι προτιμότερο" 
Σε αυτό το σενάριο απάντησα . 

Δεν έχω ασχοληθεί με τα μετρητικά όργανα των ψυκτικών ιδιαίτερα . Ότι έχω διαβάσει ή έχω δει σε φωτογραφίες.
Νομίζω ότι χρειάζεσαι vacuum όργανο που προσφέρει καλύτερη ανάλυση όταν κάνεις κενό για διάφορους λόγους. 
Δες το παρακάτω link:
https://www.trutechtools.com/Vacuum-Training_c_1100.html

Μου έστειλαν email από τη daikin ότι θα αλλάξουν το σκουριασμένο μεταλλικό πάνελ.

Μέχρι τώρα , καλά αντανακλαστικά από το σέρβις!

1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

dimostr: ".εαν η αντλία είναι για τον πﻀτσο και δεν την χρησιμοποιεί όπως πρέπει η δεν κάνει αυτό που πρέπει τι είναι προτιμότερο" 
Σε αυτό το σενάριο απάντησα . 

Δεν έχω ασχοληθεί με τα μετρητικά όργανα των ψυκτικών ιδιαίτερα . Ότι έχω διαβάσει ή έχω δει σε φωτογραφίες.
Νομίζω ότι χρειάζεσαι vacuum όργανο που προσφέρει καλύτερη ανάλυση όταν κάνεις κενό για διάφορους λόγους. 
Δες το παρακάτω link:
https://www.trutechtools.com/Vacuum-Training_c_1100.html

Οι οδηγίες σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές έχουν αναλογικά οργανακια. Νομίζω ότι είναι αποδεκτά ως τρόπος μέτρησης ή ένδειξης.

• Like 1

2 ώρες πριν, dimostr είπε

Παραλάβαμε και τα καθαριστικά μας και κάποια στιγμή θα κάνουμε καμιά εφαρμογή 

IMG_20200623_154425_5.jpg

https://www.skroutz.gr/s/15171134/Durostick-Bioclean-Air-Condition-0-5lt.html

Γι αυτο τι γνωμη εχετε? Φαινεται να εχει καλες κριτικες..

• Super Moderators
3 hours ago, guzel said:

Τα edge με δωρεάν εγκατάσταση στον Κωτσόβολο. Τα δείχνει και διαθέσιμα για αποστολή!!

https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-24&resultCatEntryType=2&searchSource=Q&pageGroup=Search&beginIndex=0&searchTerm=toshiba+edge

Τα Mitsubishi ΠΟΤΕ! @#_$%*@#_%)@#*(%_@)

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τα Mitsubishi ΠΟΤΕ! @#_$%*@#_%)@#*(%_@)

Άμα πω τώρα ότι μετά τη σαβούρα τα κινεζοφασόν τα toyotomi που είχαν χθες , σήμερα αποφάσισαν να διώξουν τα μετριότατα edge, θα ξεκινήσει ο τσακωμός ή όχι;

😆😛

Άστο , δεν το λέω 🤣

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Άμα πω τώρα ότι μετά τη σαβούρα τα κινεζοφασόν τα toyotomi που είχαν χθες , σήμερα αποφάσισαν να διώξουν τα μετριότατα edge, θα ξεκινήσει ο τσακωμός ή όχι;

😆😛

Άστο , δεν το λέω 🤣

Fake news

3 ώρες πριν, guzel είπε

Τα edge με δωρεάν εγκατάσταση στον Κωτσόβολο. Τα δείχνει και διαθέσιμα για αποστολή!!

https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-24&resultCatEntryType=2&searchSource=Q&pageGroup=Search&beginIndex=0&searchTerm=toshiba+edge

καλα χρυσα αλλα..πανακριβα..700 ευρω για 9αρι ρε συ; σιγουρα βεβαια υπαρχουν αγοραστες και γι αυτα! 

• Like 1

2 λεπτά πριν, energy52 είπε

καλα χρυσα αλλα..πανακριβα..700 ευρω για 9αρι ρε συ; σιγουρα βεβαια υπαρχουν αγοραστες και γι αυτα! 

όταν το nemesis pro 9αρι έχει 550 μια χαρά είναι τα +150 για Toshiba νομιζω. Για 150ε διαφορά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ξέρεις τι αγοράζεις ;)

Ας ελπίσουμε να παίξουν καλές εκπτώσεις 

23 λεπτά πριν, guzel είπε

όταν το nemesis pro 9αρι έχει 550 μια χαρά είναι τα +150 για Toshiba νομιζω. Για 150ε διαφορά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ξέρεις τι αγοράζεις ;)

Ας ελπίσουμε να παίξουν καλές εκπτώσεις 

Sorry Guzel που στο χαλάω αλλά το έχω το κεφάλι μου ήσυχο εξ ορισμού πάει στην εγγύηση, οπότε το nemesis pro υπερέχει. Τώρα στο ότι ξέρεις τι αγοράζεις εκεί είναι στο τι δίνει προτεραιότητα ο καθένας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...