Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, CorumD είπε

φιλε guzel...στις τηλεοράσεις δεν είναι κραταιά η TOSHIBA, οπως στον κλιματισμό. Μάλιστα, δεν κατασκευάζει καθόλου...λυπάμαι που θα το πω...αλλα στις TV η TOSHIBA έιναι....φασον τούρκικη... :D

Όπως είδες αστειευόμουν, τις είχα πετύχει μια φορά στα lidl :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, guzel είπε

Όπως είδες αστειευόμουν, τις είχα πετύχει μια φορά στα lidl :lol:

Ναι πλάκα κανω και εγω...πάντως να πω την αλήθεια...μια TOSHIBA REGZA που έχω στο χωριο(32 inches) είναι αστέρι...

6 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Η διαφορά μεταξύ των δυο είναι ότι στη μια αλλάζεις συσκευή στις 7 μέρες ενώ στην άλλη στο μήνα , μπορώ να το αγοράσω τώρα πχ online για την συσκευή που αγόρασα τον Νοέμβριο του 19 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. @Dare-Devil είναι καλές οι σκουπες της inventor?

πόσα χρονια έχουν εγγύηση εδώ;

45 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μιας και πιάσατε τις φωτογραφίες :

IMG-20200622-185200.jpg

Επίσης πόσα είναι τα μεταφορικά για Κρήτη;

Να ξεβιδώσω 1 κινέζικη βίδα από το κινεζοφασόν κάριερ και να τη στείλω, να μη έχουμε στεναχώριες στο κοπέλι . Χαλάλι οι τυχών κραδασμοί που θα έχω παραπάνω. Έτσι κ αλλιώς , συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Και εκτεθειμένη τελείως η μονάδα, δεν έχει σκέπαστρο από πάνω.

Επειδή εγώ παρωπίδες δεν έχω, ομολογουμένως οι βίδες που φαίνονται στις φωτό που αναρτήθηκαν μοιάζουν ανώτερης ποιότητας από αυτές των Toshiba. Επειδή όμως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, θα δούμε σε μερικά χρόνια την εμφάνιση των εξωτερικών μονάδων στο σύνολο τους.

Θυμίζω ότι η μονάδα της Toshiba έχει ψεκαστεί επι 420 ώρες με σπρευ αλατιού και πέρασε τα τεστ των Ιαπώνων με επιτυχία!

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1

31 λεπτά πριν, guzel είπε

Επειδή εγώ παρωπίδες δεν έχω, ομολογουμένως οι βίδες που φαίνονται στις φωτό που αναρτήθηκαν μοιάζουν ανώτερης ποιότητας από αυτές των Toshiba. Επειδή όμως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, θα δούμε σε μερικά χρόνια την εμφάνιση των εξωτερικών μονάδων στο σύνολο τους.

Θυμίζω ότι η μονάδα της Toshiba έχει ψεκαστεί επι 420 ώρες με σπρευ αλατιού και πέρασε τα τεστ των Ιαπώνων με επιτυχία!

Καλά κάνεις.

Κανείς μας εδώ δεν φοράει παρωπίδες. Προσωπικά έχω ανεβάσει/πει, όλα τα αρνητικά αλλά και θετικά για να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει.

Είδα αυτό στο daikin. Ο νόμος του μέρφυ ή στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί.

Θέλω να πιστεύω ότι ίσως να είναι από χτύπημα αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Ή αστοχία στη γραμμή παραγωγής. Την έστειλα στη daikin. Θα ενημερώσω :

Ζουμάρετε ελεύθερα:

IMG-20200622-191117.jpg

Screenshot_2020-06-22-20-03-15-016_com_miui.gallery.jpg.2d0427429cdab58594102c58e0e877dc.jpg

• Like 1

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Η διαφορά μεταξύ των δυο είναι ότι στη μια αλλάζεις συσκευή στις 7 μέρες ενώ στην άλλη στο μήνα , μπορώ να το αγοράσω τώρα πχ online για την συσκευή που αγόρασα τον Νοέμβριο του 19 ?

Λογικα ναι.
Θα επαιρνα τηλεφωνο να συνεννοηθω.

17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλά κάνεις.

Κανείς μας εδώ δεν φοράει παρωπίδες. Προσωπικά έχω ανεβάσει/πει, όλα τα αρνητικά αλλά και θετικά για να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει.

Είδα αυτό στο daikin. Ο νόμος του μέρφυ ή στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί.

Θέλω να πιστεύω ότι ίσως να είναι από χτύπημα αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Ή αστοχία στη γραμμή παραγωγής. Την έστειλα στη daikin. Θα ενημερώσω :

Ζουμάρετε ελεύθερα:

IMG-20200622-191117.jpg

Screenshot_2020-06-22-20-03-15-016_com_miui.gallery.jpg.2d0427429cdab58594102c58e0e877dc.jpg

Μοιαζει λες κι εχει μπει κατσαβιδι για μοχλο.
Αν δεν εχει ανοιχτει το καπακι ειναι απαραδεκτο.

2 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Λογικα ναι.
Θα επαιρνα τηλεφωνο να συνεννοηθω.

Μοιαζει λες κι εχει μπει κατσαβιδι για μοχλο.
Αν δεν εχει ανοιχτει το καπακι ειναι απαραδεκτο.

Δεν έχει πειραχθει. Τουλάχιστον από μένα.

Μοιάζει με κλασική περίπτωση crevice corrosion.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Μηπως ειχε ζουλιχτει και ξεφλουδισε..  αλλα μοιαζει πολυ για κατσαβιδι

Ενημερώνω ό,τι στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού δεν έχω πατήσει ποτέ μου.

Επεξ/σία από guzel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς γνώμη για αυτα:

https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-equation-21000-btuh-82367429/

Με εντυπωσίασε το seer για τα χρήματα αυτα, αλλα δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράνε και αν αξίζουν τα χρήματα τους. 

Επίσης έχουν και αυτό σε καλή τιμή που είναι κ η άλλη μου σκέψη :

https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-gree-lomo-24-btuh-80703994/

Επεξ/σία από wolfskinn

1 ώρα πριν, guzel είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. @Dare-Devil είναι καλές οι σκουπες της inventor?

πόσα χρονια έχουν εγγύηση εδώ;

Άσχετο με το νήμα . 
Αν με ρώταγες τρία χρόνια πριν που έψαχνα ατέλειωτες ώρες να επιλέξω σκούπα μέχρι 250 ευρώ με κάδο θα σου έλεγα συγκεκριμένο μοντέλο της Rowenta μιας και είχε την μεγαλύτερη απορροφητική ισχύς  στο πέλμα και αρκετά αξεσουάρ. 
Τρία χρόνια εγγύηση δίνουν:
https://ac.inv-static.com/uploads/warranty-terms/3yrs_warranty_terms (4).pdf

Ακόμα ασχολείστε με βίδες....Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.  Σε λίγο καιρό θα διαβάζουμε για γυάλισμα και κέρωμα εξωτερικών μονάδων  🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...