Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εννοείς την εγγυηση του Κωτσόβολου? 

Ναι, γιατί οι τιμές ήταν πολυ χαμηλές. Είχαν το ATXC25b στα 499, αλλά συχνά το πήγαιναν 399 και επιταγή ανακύκλωσής 50 ευρω. Σε μια φάση, σου έδιναν ΚΑΙ την εγκατάσταση...ετσι του ήρθε 350 του liakjim. Τo FTXC ήταν στα 499 και το πήγαιναν στα 470..επίσης δεν έδιναν παρά καποιοι blue dealers την 5ετη(πέρυσι)

Επεξ/σία από CorumD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CorumD είπε

Ναι, γιατί οι τιμές ήταν πολυ χαμηλές. Είχαν το ATXC25b στα 499, αλλά συχνά το πήγαιναν 399 και επιταγή ανακύκλωσής 50 ευρω. Σε μια φάση, σου έδιναν ΚΑΙ την εγκατάσταση...ετσι του ήρθε 350 του liakjim. Τo FTXC ήταν στα 499 και το πήγαιναν στα 470..επίσης δεν έδιναν παρά καποιοι blue dealers την 5ετη(πέρυσι)

Επέτρεψε μου αλλά καμία εγγυηση από κανένα ηλεκτρομαγαζο όσο μεγάλο και να είναι δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την εγγυηση της κατασκευάστριας εταιρείας  

εγω το δικό μου το πήρα 399 με δωρεάν εγκατάσταση 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1

1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Τι σχέση έχει η αμφιβόλου ποιότητας επέκταση που παρέχει ένα κατάστημα με την επίσημη της αντιπροσωπείας;

Πιστεύω της Daikin θα είναι σαφώς ανώτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφωνώ παιδιά...ο Κωτσόβολος είναι πολύ συνεπείς με τους πελάτες που έχουν κάνει επέκταση εγγύησης! Είχα εμπειρία με μια TV...ουτέ καν ασχολήθηκαν να την φτιάξουν...μου την άλλαξαν με καινούργια.

Προσωπικά προτιμώ του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ παρά της DAIKIN! Εδω μιλάμε για το μεγαθήριο DIXONS...δεν κάνει σαχλαμάρες με τους πελάτες. 

Πρίν μια εβδομάδα, αγόρασα μια PANASONIC TX50-810e για το σπίτι στο χωριό. Εβγαλαν την καρτέλα μου και μου έκαναν έκπτωση 30 ευρώ απο μόνοι τους..Η τηλεόραση ήρθε 470(απο 500)

Σημειωση: H TV τα σπαει...ειναι στα 500 απο 1000! 

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1

4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Επέτρεψε μου αλλά καμία εγγυηση από κανένα ηλεκτρομαγαζο όσο μεγάλο και να είναι δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την εγγυηση της κατασκευάστριας εταιρείας  

εγω το δικό μου το πήρα 399 με δωρεάν εγκατάσταση 

4 λεπτά πριν, guzel είπε

Τι σχέση έχει η αμφιβόλου ποιότητας επέκταση που παρέχει ένα κατάστημα με την επίσημη της αντιπροσωπείας;

Πιστεύω της Daikin θα είναι σαφώς ανώτερη.

Για κλιματιστικα δεν ξερω αλλα σε αλλα ειδη με την 5τη του Κωτσοβολου εχω σωθει.

1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Διαφωνώ παιδιά...ο Κωτσόβολος είναι πολύ συνεπείς με τους πελάτες που έχουν κάνει επέκταση εγγύησης! Είχα εμπειρία με μια TV...ουτέ καν ασχολήθηκαν να την φτιάξουν...μου την άλλαξαν με καινούργια.

Προσωπικά προτιμώ του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ παρά της DAIKIN!

Ακριβως!
Ουτε μα ουτε μου.
Αλλαγη αμεσως!

• Like 2

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Εδώ το δείχνει στην είσοδο (ή έξοδο ) του εξωτερικού εναλλάκτη:

Δεν έχω σκοπό να αρχίζω να μετράω απλά προσπαθώ να κατανοήσω πως δουλεύει ο ψυκτικός κύκλος (ή ο αντίστροφος) καθώς και τους κανόνες defrost που έχει η fujitsu.

σε αυτό το σχέδιο το ίδιο αισθητήριο έχει άλλη ονομασία, το ψυκτικό κύκλο τον καταλαβαίνεις από βιβλία κλιματισμού. Η αποπάγωση μπορεί να περιγράφεται στο service manual

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Για κλιματιστικα δεν ξερω αλλα σε αλλα ειδη με την 5τη του Κωτσοβολου εχω σωθει.

Ακριβως!
Ουτε μα ουτε μου.
Αλλαγη αμεσως!

Μακάρι να είναι έτσι , αχρείαστη να είναι βεβαια , έχω κάνει για το toshiba αφού μου την έδωσαν τότε σαν προσφορά με 40 ευρώ 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1

Μόλις τώρα, dimostr είπε

Μακάρι να είναι έτσι , αχρείαστη να είναι βεβαια 

Πάντως επειδή παρακολουθώ την περίπτωση του δικού σου, προσωπικα πιστεύω κατι έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα...έχω και εγω κάποια on-off στην θέρμανση αλλά ούτε κατα διάνοια σαν τα δικά σου. Και στην ψύξη, δεν έχω on-off! Εχω το ATXC35b σε υπνοδωμάτιο 22τμ

2 λεπτά πριν, dimostr είπε

Μακάρι να είναι έτσι , αχρείαστη να είναι βεβαια 

Επισης στα κλιματιστικα μπορεις να τη βαλεις κι ενα χρονο μετα την αγορα.
Το σκεφτομαι για το Νταικιν.

Μόλις τώρα, CorumD είπε

Πάντως επειδή παρακολουθώ την περίπτωση του δικού σου, προσωπικα πιστεύω κατι έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα...έχω και εγω κάποια on-off στην θέρμανση αλλά ούτε κατα διάνοια σαν τα δικά σου. Και στην ψύξη, δεν έχω on-off! Εχω το ATXC35b σε υπνοδωμάτιο 22τμ

Δε ξέρω ρε φίλε το κανει σε ορισμένες συνθήκες όχι πάντα , τώρα είχε δυο μέρες δεν έκανε ούτε ένα , τι να πω δε ξέρω το χειμώνα το έκανε συνέχεια όταν το έβαζα κάτω από 21 

1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Επισης στα κλιματιστικα μπορεις να τη βαλεις κι ενα χρονο μετα την αγορα.
Το σκεφτομαι για το Νταικιν.

Σοβαρά γίνεται αυτό , θα περάσω από ένα Κωτσόβολο με την απόδειξη αγοράς να δω τι γινε5αι 

Σε μένα έχει έρθει μια φορά μάστορας που έστειλε η daikin και είπαν όλα οκ , τώρα έχω ξαναστείλει και περιμένω να μου στείλουν για να κλείσουμε πάλι ραντεβού 

Στα κλιματιστικά, ευτυχώς, έχω καλές εμπειρίες...πάνω απο 40 κλιματιστικά έχουν περάσει απο τα χέρια μου..δεν έχει χαλάσει κανένα...αλλα ήταν σχεδόν όλα απο Ιαπωνεζους κατασκευαστές.

Αλλα στις τηλεοράσεις τις καινούργιες, μην κάνετε το λάθος να αγοράστε χωρίς 5ετη εγγύηση. 

Οι καινούργιες TV χαλάνε ακόμα και αν τις στραβοκοιτάξεις, λολ!

Ο αδερφός μου αγόρασε μια 65αρα SAMSUNG, το 2015...νεκρή το 2017(περίπου 3 μήνες αφου έληξε η εγγύηση). Ζημιά στο panel...δεν άξιζε η επισκευή. Αγόρασε μια 65αρα philips τον δεκ 2017 με επέκταση...νεκρή το 2019 μετά την εγγύηση...αλλά είχε κάνει επέκταση και του δώσαν το καινούργιο μοντέλο. 

8 λεπτά πριν, dimostr είπε

Δε ξέρω ρε φίλε το κανει σε ορισμένες συνθήκες όχι πάντα , τώρα είχε δυο μέρες δεν έκανε ούτε ένα , τι να πω δε ξέρω το χειμώνα το έκανε συνέχεια όταν το έβαζα κάτω από 21 

Σοβαρά γίνεται αυτό , θα περάσω από ένα Κωτσόβολο με την απόδειξη αγοράς να δω τι γινε5αι 

Σε μένα έχει έρθει μια φορά μάστορας που έστειλε η daikin και είπαν όλα οκ , τώρα έχω ξαναστείλει και περιμένω να μου στείλουν για να κλείσουμε πάλι ραντεβού 

https://www.kotsovolos.gr/support360/total-support-35215-24/κλιματισμός-35268-24/999514-υπηρεσία-5ετούς-τεχνικής-υποστήριξης

https://www.kotsovolos.gr/support360/total-support-35215-24/κλιματισμός-35268-24/999090-υπηρεσία-5ετούς-προνομιακής-τεχνικής-υποστήριξης

Στα κλιματιστικά, ευτυχώς, έχω καλές εμπειρίες...πάνω απο 40 κλιματιστικά έχουν περάσει απο τα χέρια μου..δεν έχει χαλάσει κανένα...αλλα ήταν σχεδόν όλα απο Ιαπωνεζους κατασκευαστές.

Αλλα στις τηλεοράσεις τις καινούργιες, μην κάνετε το λάθος να αγοράστε χωρίς 5ετη εγγύηση. 

Οι καινούργιες TV χαλάνε ακόμα και αν τις στραβοκοιτάξεις, λολ!

Ο αδερφός μου αγόρασε μια 65αρα SAMSUNG, το 2015...νεκρή το 2017(περίπου 3 μήνες αφου έληξε η εγγύηση). Ζημιά στο panel...δεν άξιζε η επισκευή. Αγόρασε μια 65αρα philips τον δεκ 2017 με επέκταση...νεκρή το 2019 μετά την εγγύηση...αλλά είχε κάνει επέκταση και του δώσαν το καινούργιο μοντέλο. 

Εμ δε πήρε τηλεόραση Toshiba, αθάνατες :lol:

Μόλις τώρα, guzel είπε

Εμ δε πήρε τηλεόραση Toshiba, αθάνατες :lol:

φιλε guzel...στις τηλεοράσεις δεν είναι κραταιά η TOSHIBA, οπως στον κλιματισμό. Μάλιστα, δεν κατασκευάζει καθόλου...λυπάμαι που θα το πω...αλλα στις TV η TOSHIBA έιναι....φασον τούρκικη... :D

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και πιάσατε τις φωτογραφίες :

IMG-20200622-185200.jpg

Επίσης πόσα είναι τα μεταφορικά για Κρήτη;

Να ξεβιδώσω 1 κινέζικη βίδα από το κινεζοφασόν κάριερ και να τη στείλω, να μη έχουμε στεναχώριες στο κοπέλι . Χαλάλι οι τυχών κραδασμοί που θα έχω παραπάνω. Έτσι κ αλλιώς , συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Και εκτεθειμένη τελείως η μονάδα, δεν έχει σκέπαστρο από πάνω.

IMG-20200622-185351.jpg

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...