Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έλεος! Πραγματικά΄έλεος!!!! Δηλαδή το έχουμε φετίχ να μην μένει χωρις σβησίματα ή μπλοκάρισμα για πάνω από 5ήμερο??????????

Εντάξει, ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω!!! Αν το θέμα είναι ποιός το έχει μεγαλύτερο, τότε το έχω εγώ και άντε σταματήστε... :D:D:D 

Συγγνώμη κιόλας, αλλά οκ από ένα σημείο και ύστερα δείχνετε μια συμπεριφορά σαν να μην σέβεστε τους άλλους. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο ο ένας να αγνοεί τον άλλον και να τελειώνει το θεματάκι αυτό;;;;; Και πριν πει ο οποιοσδήποτε το οτιδηποτε σε αυτό το blame game, απλά να τονίσω ότι "it takes two always!!!!"

4 λεπτά πριν, vins είπε

Άρα εφόσον είναι από you εμπιστεύομαι ε; 

Θενξ, θα το προχωησω

Το you σαν you δεν δινει ΚΑΜΙΑ εγγύηση εκτός και αν ρητά το δηλώνει (εμπορική εγγύηση). Την εγγύηση σου τη δίνει ο εκάστοτε εισαγωγέας/διανομέας της οποιαδήποτε συσκευής!

• Like 6
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yositosi είπε

Ρε παιδιά, έλεος! Πραγματικά΄έλεος!!!! Δηλαδή το έχουμε φετίχ να μην μένει χωρις σβησίματα ή μπλοκάρισμα για πάνω από 5ήμερο??????????

Εντάξει, ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω!!! Αν το θέμα είναι ποιός το έχει μεγαλύτερο, τότε το έχω εγώ και άντε σταματήστε... :D:D:D 

Συγγνώμη κιόλας, αλλά οκ από ένα σημείο και ύστερα δείχνετε μια συμπεριφορά σαν να μην σέβεστε τους άλλους. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο ο ένας να αγνοεί τον άλλον και να τελειώνει το θεματάκι αυτό;;;;; Και πριν πει ο οποιοσδήποτε το οτιδηποτε σε αυτό το blame game, απλά να τονίσω ότι "it takes two always!!!!"

Το you σαν you δεν δινει ΚΑΜΙΑ εγγύηση εκτός και αν ρητά το δηλώνει (εμπορική εγγύηση). Την εγγύηση σου τη δίνει ο εκάστοτε εισαγωγέας/διανομέας της οποιαδήποτε συσκευής!

Έχεις δίκαιο, παρακάτω έχει το λινκ που λέει για εγγυηση:

https://www.you.gr/getattachment/proionta/oikiakes-syskeves-klimatismos-thermansi/klimatistika/klimatistika-toichou/klimatistiko-tesla-ac-inverter-12000-btu-ta36ffml/Warranty-Letter_TESLA-ACs-10-Years.pdf.aspx

Λέει τπτ περιεργο? (δε σκαμπαζω και πολλά από ac)

Αν όχι αυτό μέχρι 300, βαριά 330 υπάρχει κάτι αξιόλογο στα 12.000;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vins είπε

Άρα εφόσον είναι από you εμπιστεύομαι ε; 

Θενξ, θα το προχωησω

Αλλη εταιρεία έχει στην ιστοσελίδα, αλλη εταιρεία στο λινκ που έβαλες.. Δεν ξερω μπερδεμένα πραγματα.. θα πήγαινα σε TCL προσωπικά εγω..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yositosi είπε

δείχνετε μια συμπεριφορά σαν να μην σέβεστε τους άλλους

Δεν δέχομαι την ισοπεδωτική σου κατηγόρια.

Αν μη τι άλλο, η παράθεση αντικειμενικών γεγονότων έναντι του τρόλιγνκ, είναι προσπάθεια πληροφόρησης των μελών που έρχονται για βοήθεια και κινδυνεύουν να έχουν υψηλότερες προσδοκίες από την αγορά τους.

Συμφωνώ με το έλεος πάντως. Το θέμα έχει κινδυνέψει δεκάδες φορές, αλλά μάντεψε από ποιον έναν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, yositosi είπε

Έλα ντε. Είδε το νέο 24αρι edge ο @liakjim και έχει πάθει πατατράκ. Θα του περάσει μιας που θα το βλέπει συχνά. Αγνόησε τον. Δεν ξανα-απαντω.

Κλασική περίπτωση hater. Θα δεις τέτοιους σε προϊόντα τεχνολογίας πχ apple. Το μόνο που κάνουν είναι να κράζουν

Επεξ/σία από guzel
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vins είπε

https://www.you.gr/getattachment/proionta/oikiakes-syskeves-klimatismos-thermansi/klimatistika/klimatistika-toichou/klimatistiko-tesla-ac-inverter-12000-btu-ta36ffml/Warranty-Letter_TESLA-ACs-10-Years.pdf.aspx

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω ρε φίλε! 

Εδώ βλέπω ότι λέει να κάνεις εγγραφή για να ισχύσει και πατώντας στο λινκ σου πετάει επιλογή χώρας από τις παρακάτω

image.png.605c5068d5a0995f3688ffdaa489f541.png

Τεσπά, δεν ξέρω, οπότε δεν μιλάω περαιτέρω μην πω και καμία βλακεία.

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Δεν δέχομαι την ισοπεδωτική σου κατηγόρια.

Αν μη τι άλλο, η παράθεση αντικειμενικών γεγονότων έναντι του τρόλιγνκ, είναι προσπάθεια πληροφόρησης των μελών που έρχονται για βοήθεια και κινδυνεύουν να έχουν υψηλότερες προσδοκίες από την αγορά τους.

Συμφωνώ με το έλεος πάντως. Το θέμα έχει κινδυνέψει δεκάδες φορές, αλλά μάντεψε από ποιον έναν.

Μην το δέχεσαι! Δεν σου είπα κάτι για να δεχτείς κάτι, αλλά αντικειμενικά μιλώντας όλη την ώρα ο ένας να την πεί στον άλλον. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω και κανείς δεν μπορεί να μου στερήσει την προσωπική άποψη. ΟΚ, ελπίζω να κατανοείτε αμφότεροι ότι δεν είσαστε εδώ μέσα για να διαμορφώσετε κανενός άποψη ή γνώμη. Το λέω εντελώς καλοπροαίρετα αυτό, και άρα λέτε ότι έχετε να πείτε και απλά αφήστε το εκεί.

Στην τελική αν κοιτάμε και οι 2 τον ουρανό, εσέις μου λέτε ότι είναι μπλε, εγώ λέω ότι είναι πράσινος (και το πιστεύω).... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ???!!!!!

Και θα επαναλάβω ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΕΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!!!

1 ώρα πριν, guzel είπε

Έλα ντε. Είδε το νέο edge ο @liakjim και έχει πάθει πατατράκ. Θα του περάσει μιας που θα το βλέπει συχνά. Αγνόησε τον. Δεν ξανα-απαντω.

Κλασική περίπτωση hater. Θα δεις τέτοιους σε προϊόντα τεχνολογίας πχ apple. Το μόνο που κάνουν είναι να κράζουν

Τα ίδια και σε εσένα αρχηγέ!!!!

Ειλικρινά δεν φταίνε όλοι οι άλλοι (ούτε ο mod) να κάθονται να το βλέπουν κλειδωμένο, και μετά με σελίδες να σβήνουν. Δεν χρειάζεται να γίνετε φίλοι, ή να συμφωνήσετε. Συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και αγνοείστε ο ένας τον άλλον! Δεν πιστεύω ότι έιναι τόσο δύσκολο!

Επεξ/σία από yositosi
  • Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vins είπε

https://www.aaceg.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=14178&skr_prm=WyI4MmUwYmU0Ni03MmU1LTRhZTUtYTA3Ni1jNzgxMTgyNThjNTQiLDE1OTI3NTkwNTMxMTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

356 ευρω με δωρεαν εγκατασταση εφοσον μενεις Αττικη, οποτε σου ρχεται ακομη πιο φτηνο! ή

https://www.kokotas.gr/el/eshop/klimatismos/oikiaka-klimatistika/toixou/tcl-elite-premium-12chsa-xac1-r32.html?skr_prm=WyI4MmUwYmU0Ni03MmU1LTRhZTUtYTA3Ni1jNzgxMTgyNThjNTQiLDE1OTI3NTkyNDQxMTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ιδια τιμη αλλα με δωρεαν μεταφορικα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε βρει εδώ  στο forum το service instruction manual του Fujitsu 18/24klca , ονομαζόταν μάλλον : ashg_aohg18-24kl_si.pdf 

Μήπως το έχει κατεβάσει κάνεις?

To link ήταν https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi43r-H4dPlAhUBDewKHZbwD_gQFjADegQIABAC&url=http%3A%2F%2Fserver.bulclima.com%2Fpublicserver%2FGENERAL%202019%2F%D0%A1%D0%95%D0%A0%D0%92%D0%98%D0%97%D0%9D%D0%90_%D0%94%D0%9E%D0%9A%D0%A3%D0%9C%D0%95%D0%9D%D0%A2%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%AF_GENERAL_2019%2FSPLIT%2FASHG-KLCA%20GENERAL%2FASHG_AOHG18-24KL_SI.pdf&usg=AOvVaw1SdtQL2_F2mazDmHfC_PZ3

Service η technical manual ψαχνεις?

http://www.fujitsuklime.com/wf-doc/fujitsu-klima-uredjaj-zidni-inverter-asyg24klca-aoyg24klta-design-technical-manual.pdf

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yositosi είπε

Μην το δέχεσαι! Δεν σου είπα κάτι για να δεχτείς κάτι, αλλά αντικειμενικά μιλώντας όλη την ώρα ο ένας να την πεί στον άλλον. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω και κανέις δεν μπορεί να μου στερήσει την προσωπική άποψη. ΟΚ, ελπίζω να κατανοείτε αμφότεροι ότι δεν είαστε εδώ μέσα για να διαμορφώσετε κανενός άποψη ή γνώμη. Το λέω εντελώς καλοπροαίρετα αυτό, αλλά λέτε ότι έχετε να πείτε και απλά αφήστε το εκεί.

Στην τελική αν κοιτάμε και οι 2 τον ουρανό, εσέις μου λέτε ότι είναι μπλε, εγώ λέω ότι είναι πράσινος (και το πιστεύω).... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ???!!!!!

Κάνεις λάθος.

Το μόνο που με αγχώνει είναι μη δει κάποιο μέλος το "δώσε πόνο" και νομίσει ότι θα κάψει λίγα ενώ στην πραγματικότητα οι αριθμοί λένε ότι καλύτερα θα ήταν αν είχε ως βασική προτεραιότητα την οικονομία στη χρήση, να έπαιρνε κάτι άλλο.

Ούτε υπάρχει θέμα διαφωνίας. Παράθεση αριθμών, απέναντι στο τρολ .Τίποτα άλλο.

Προσωπικά δεν έχω να λύσω τίποτα με κανέναν και ειδικά με ένα ανώνυμο avatar.

1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Αυτό το έχουμε. Το service ψάχνει.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, guzel είπε

300-400w σε 80τμ ενιαίου ??????? ουαο

όταν κάποιοι μιλούσαν για επιτομή κάποιοι haters έκραζαν!!! α ρε toshibαρα!!!!!! 

Σοβαρέψου . Κάθε χώρος έχει διαφορετικές απώλειες . Δεν γίνεται να συγκρίνουμε καταναλώσεις και ισχύ λειτουργίας σε χώρους διαφορετικών απαιτήσεων . 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Σοβαρέψου . Κάθε χώρος έχει διαφορετικές απώλειες . Δεν γίνεται να συγκρίνουμε καταναλώσεις και ισχύ λειτουργίας σε χώρους διαφορετικών απαιτήσεων . 

Πώς γίνεται να βλέπουμε όλοι παρόμοιες καταναλώσεις μπορείς να μας εξηγήσεις; Έχουμε ίδιες απώλειες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Service , η αλλιώς όπως το λέει η Fujitsu "Service Instruction" manual. Είναι πολλές σελίδες το είχα βρει στο παραπάνω λινκ πέρσι.. μάλλον το σβησα και δεν υπάρχει και το link (τουλάχιστον εύκολα)

Έβλεπα τα διαγράμματα Toshiba σήμερα, στην θέρμανση κάνει μια πτώση η γραμμή του διάγραμματος λόγο defrost ενώ στην ψύξη κάνει λόγο Current Release (το αναφέρει στο service manual) . Εκεί δείχνει ότι ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία περιορίζει την μέγιστη ισχύ του κλιματιστικου για θέμα ασφάλειας κ.α.

Θα ήθελα να δω πως και τι κάνει και το Fujitsu :)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Πώς γίνεται να βλέπουμε όλοι παρόμοιες καταναλώσεις μπορείς να μας εξηγήσεις; Έχουμε ίδιες απώλειες;

Επειδή βλέπεις σε κάποιους παρόμοιες καταναλώσεις πάει να πεί κάτι αυτό; 
Τί ακριβώς να σου εξηγήσω απο το πιο απλό πράγμα ;  Ότι ο κάθε χώρος έχει συγκεκριμένες ψυκτικές ανάγκες που μεταβάλλονται σύμφωνα με την θερμοκρασία που ορίζει ο χρήστης και την εξωτερική θερμοκρασία κάθε στιγμή;  Απο που και ως που η στιγμιαία ισχύς ενός κλιματιστικού σε ένα χώρο μας δείχνει πόσο οικονομικό είναι απο ένα άλλο  κλιματιστικό σε ένα άλλο χώρο με άλλες απαιτήσεις .  Ο βαθμός απόδοσης μας το δείχνει αυτό . 

47 λεπτά πριν, yositosi είπε

Ταπεινή μου άποψη γιατι θέλεις να μπλεξεις με εισαγωγές από Σερβία. Και τι εννοώ με αυτό... Κοιτάς να πάρεις ένα προίον το οποιο γίνεται εξαγωγή από έναν Σέρβο που κάνει την ίδια δουλειά που κάνουν και Έλληνες, και στο τέλος αν γίνει η οποιαδήποτε στραβή παίζει δυνατά το σενάριο να ψάχνεις να βγάλεις άκρη.

Ειναι φορές που το ακριβό είναι φθηνό, ή που το φθηνό μπορεί να βγει ακριβό. 

Σε όλες των περιπτώσεων, καθαρά σαν προσωπική άποψη σου το λέω με εντελώς δικά μου κριτήρια και τιποτα παραπάνω.

Η Tesla δεν έχει αντιπροσωπευση Ελλάδα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...