Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, guzel είπε

@Rnd1978 Τι λες να είναι τα παροδικά 50w που είδε ο φίλος στο 24αρι edge; Όταν έκλεισε η εξωτερική πήγε στα 15w. Τα 50 τι μπορεί να είναι;

Ερμ...δεν έχω ιδέα.. ! Δεν νομίζω όμως να δουλεύε ο συμπιεστής στα 50watt

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, guzel είπε

Δεν υπάρχει φίλε μου. 300-500 watt σε 80 τμ ενιαίου με ανοιχτή σκάλα σε σπίτι 130τμ απλά δεν υπάρχει!

Στα 15w έκοψε συμπιεστης και δουλεύει μόνο ανεμιστήρας εσωτερικης. Το θέμα είναι πως κατέβηκε και τι έκανε στα 50w που λες ότι κατέβηκε παροδικά. Όταν στο ξανακάνει βγες και δες αν λειτουργεί εξωτερική.

Όλα αυτά θα τα δεις στη πορεία...

Η γλυκιά ψύξη προκύπτει γιατί την διανέμει σωστά και παντού, θα νιώθεις το ίδιο και το χειμώνα ;)

Απ' ότι φαίνεται ωραίο και το hada care αφού είσαι άνετα ακριβώς κάτω από το κλιματιστικό!

Premium κλιματιστικό για premium χώρους!!!! ;pP

Τα Twin Rotary δεν μασάνε , εγώ το RAS-13PKVP-E αυτή την στιγμή το δουλεύω 140μ2 φέρνει λίγο ψύξη και στο σαλόνι ( είναι σε υπνοδωμάτιο οπού κοιτάει προς το σαλόνι με μεγάλο διάδρομο ενδιάμεσα ) το βράδυ κλείνω την πόρτα του διάδρομου και ψύχει 3υπνοδωματια ικανοποιητικά 70μ2. Ζήτηση 24 ( αν το βάλω 25 κόβει και με ανοιχτές όλες τις πόρτες )

Επεξ/σία από Trusted
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Ερμ...δεν έχω ιδέα.. ! Δεν νομίζω όμως να δουλεύε ο συμπιεστής στα 50watt

Αν θεωρήσουμε αληθές ότι Fujitsu το πέτυχε στα 100w ίσως να μην είναι απίθανο για Toshiba. Δύσκολο φαίνεται. Θα μάθουμε..

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vins είπε

Παιδιά καλημερα, με budget περί τα 300-330 σε ποιο 12αρι να παω; Μου έχουν πει για τεσλα 10 έτη εγγύηση. Θα χρησιμοποιείται κυρίως για ψύξη. Ευχαριστώ 

Καμία γνωμη; Σορυ που γίνομαι φορτικος αλλά θα ήθελα αύριο να παραγγείλω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vins είπε

Καμία γνωμη; Σορυ που γίνομαι φορτικος αλλά θα ήθελα αύριο να παραγγείλω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δεν νομιζω να έχουν 10ετη εγγύηση τα Tesla. Άλλου λέει 2 άλλου 5 και αλλού 10.. θα πήγαινα σε TCL με 10 χρόνια εγγύηση με τα λεφτά που θες να δώσεις περίπου. Ιδανικά θα ανεβαζα λίγο το μπάτζετ και θα έπαιρνα το  TCL miracle 2

Σε πιο φθηνό θα πήγαινα στο https://www.skroutz.gr/s/15039156/TCL-Elite-TAC-12CHSA-XA51.html

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, al21 είπε

130 με τον πανω οροφο

Γενικα μολις ξεκινησε σε ζεστο χωρο πηγε 1400w και μετα σταθεροποιηθηκε στα 350- 400, σε καποια φαση δεν ξερω γιατι πηγε στα 50 παροδικα και μετα ξαναανεβηκε. Δεν εχω καποια. καλυτερη πριζα για μετρησεις. Παντως μου εκανε εντυπωση ποσο πολυ καταναλωνει η καφετιερα μου.

Τον πάνω όροφο δεν τον μετράμε σε τμ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο, απλά μια απώλεια λόγω σκάλας. πχ και σε εμένα είναι 120τμ αν το πάρουμε έτσι.

Οι καταναλώσεις που λες δεν έχουνε κάποια σημασία. Το κλιματιστικό έχει ένα ψιλομέτριο seer 6.3 έτσι και αλλιώς. Δεν περιμένουμε θαύματα.

Από πριζάκια προτείνω το tplink hs110. Κατά καιρούς παίζει στα 20€ Ελλάδα. Έχω περάσει από blitzwolf και sonoff. Το tplink είναι μακράν καλύτερο!!!!

Καλοδούλευτο !!!!

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, guzel είπε

Αν θεωρήσουμε αληθές ότι Fujitsu το πέτυχε στα 100w ίσως να μην είναι απίθανο για Toshiba. Δύσκολο φαίνεται. Θα μάθουμε..

Χλωμο!
Εχουν ενα θεματακι οι συμπιεστες της Μιντεα στα χαμηλα φορτια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Χλωμο!
Εχουν ενα θεματακι οι συμπιεστες της Μιντεα στα χαμηλα φορτια.

μεχρι 136 εχω δει να παιζει εμενα το shorai θερμανση ομως ,  ψυξη μεχρι 145  αλλα να το κοιοταξω λιγο σε κανα σχεδιαγραμμα αποθηκευμενο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimostr είπε

μεχρι 136 εχω δει να παιζει εμενα το shorai θερμανση ομως ,  ψυξη μεχρι 145  αλλα να το κοιοταξω λιγο σε κανα σχεδιαγραμμα αποθηκευμενο 

Το προβλημα ειναι οτι η αποδοση σε αυτα τα βατ καταναλωσης δεν ειναι οτι καλυτερο συμφωνα με τα ΕΕR που δινει η Τοσιμπα.

Ακομα και το Daiseikai εκει χαμηλα δεν εχει επαφη με την εικονα του σε μεγαλα capacities.

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Το προβλημα ειναι οτι η αποδοση σε αυτα τα βατ καταναλωσης δεν ειναι οτι καλυτερο συμφωνα με τα ΕΕR που δινει η Τοσιμπα.

δε τα ξερω εγω αυτα τα τεχνικα εδω ενα σχεδιαγραμμα με τα watt τωρα τι αποδιδει και τετοια δε ξερω να σου πω , αυτο εθιναι μαρτιο αρα θερμανση τωρα ποσο ειχε εξω τοτε θα σε γελασω 

1578373570_(2).png.94464a55eac85ee56aa1d5f9af24c047.png

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

Σε σύγκριση με το ap71 πάντως στην ψύξη το asyg απλά δεν υπάρχει... 

Για πες.

29 λεπτά πριν, guzel είπε

Αν θεωρήσουμε αληθές ότι Fujitsu το πέτυχε στα 100w

Με κατηγορείς για ψέματα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Για πες.

Με κατηγορείς για ψέματα;

Asug24  στο υπόλοιπο σπίτι σταθερά στα 167watt, ap71 στο σαλόνι είναι στα 225 με 230 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, apostolisep3 είπε

Asug24  στο υπόλοιπο σπίτι σταθερά στα 167watt, ap71 στο σαλόνι είναι στα 225 με 230 

Ίδια ρύθμιση θερμοκρασίας; Πόση; Πόσα τετραγωνικά αναλαμβάνει το καθένα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, apostolisep3 είπε

Ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι ηταν χειροτερο το Φουτζιτσου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...