Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Kara-man είπε

Καλησπερα σας σκέφτομαι να κάνω αγορά φορητού κλιματιστικού για εξοχική κατοικία αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοιου είδους κλιματιστικά .θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ;

Γιατί σκέφτεσαι φορητό;  Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορείς να βάλεις κλιματιστικά τοίχου ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, pareisaktos είπε

Πως εξηγούνται τα πολύ χαμηλά νούμερα seer/scop στο 18 & 24 btu σε αντίθεση με τα 9 & 12;

Συνήθως έτσι πάει. Αλλά συνήθως όχι τόσο μεγάλες διαφορές όντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Για τα Samsung τα φτηνα κατω απο 500 ευρω τι γνωμη εχετε? Εχει βαλει κανεις? Ξερει κανεις ποιας εταιρειας φασον ειναι μηπως?

Μικρή εγγύηση . 5 χρόνια το συμπιεστή και 2 χρόνια εγγύηση στα υπόλοιπα ηλεκτρικά .
Ποιο μοντέλο κοιτάς και για τί χρήση το θες ; Ψύξη ή θέρμανση; Θα δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα στη ψύξη; Στη θέρμανση θα δουλεύει σπάνια ;

Επεξ/σία από Dare-Devil

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Μικρή εγγύηση . 5 χρόνια το συμπιεστή και 2 χρόνια εγγύηση στα υπόλοιπα ηλεκτρικά .
Ποιο μοντέλο κοιτάς και για τί χρήση το θες ; Ψύξη ή θέρμανση; Θα δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα στη ψύξη; Στη θέρμανση θα δουλεύει σπάνια ;

Βασικα βρηκα ενα 12αρι απο το e-shop στα 370€ ( https://www.e-shop.gr/air-condition-samsung-ar12txhqasineu-12000btu-a-a-inverter-p-HAP.003344 ) και το εβαλα στο εξοχικο (ελαχιστη χρηση το χειμωνα). Απλα θελω να ξερω τι με περιμενει απο βλαβες κλπ. 

Ο τεχνικος ειπε οτι του μοιαζει με inventor παντως.

Επεξ/σία από gpapadakis

12 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Βασικα βρηκα ενα 12αρι απο το e-shop στα 370€ ( https://www.e-shop.gr/air-condition-samsung-ar12txhqasineu-12000btu-a-a-inverter-p-HAP.003344 ) και το εβαλα στο εξοχικο (ελαχιστη χρηση το χειμωνα). Απλα θελω να ξερω τι με περιμενει απο βλαβες κλπ. 

Ο τεχνικος ειπε οτι του μοιαζει με inventor παντως.

Εχω δει πολλα με προβλημα στην πλακετα δεν ξέρω αν τα έχουν φτιάξει

• Like 1

21 λεπτά πριν, iordanis78 είπε

Όταν λες έχεις δει πολλά με προβλήματα εννοείς από δικά σου μηχανήματα και γνωστών σου η είσαι στο χώρο των επισκευών αυτού του κλάδου και έχεις εμπειρία , σε ρωτάω γιατί έχω δώσει ένα smart inverter Samsung που είχα στον αδερφό μου πέρυσι μη του χαλάσει και βγω και εκτεθειμένος 

49 λεπτά πριν, argitt είπε

Πώς κάνουμε reset στο γράφημα;

Σβήνεις τα logs . Έχουν κατάληξη json.

17 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

😲

Του φέρνει λίγο

https://www.skroutz.gr/s/23593319/Samsung-AR12TXHQASINEU-AR12TXHQASIXEU-White.html

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Όταν λες έχεις δει πολλά με προβλήματα εννοείς από δικά σου μηχανήματα και γνωστών σου η είσαι στο χώρο των επισκευών αυτού του κλάδου και έχεις εμπειρία , σε ρωτάω γιατί έχω δώσει ένα smart inverter Samsung που είχα στον αδερφό μου πέρυσι μη του χαλάσει και βγω και εκτεθειμένος 

Από πελάτες που με παιρνουν τηλ να τα φτιάξουν αν θυμάμαι ένα το εχω φτιαξει 2 φορές και σε 3 πελατες πηγαμε τα βγάλαμε και βάλαμε αλλά όλα με προβλημα στην πλακετα 

1 λεπτό πριν, iordanis78 είπε

Από πελάτες που με παιρνουν τηλ να τα φτιάξουν αν θυμάμαι ένα το εχω φτιαξει 2 φορές και σε 3 πελατες πηγαμε τα βγάλαμε και βάλαμε αλλά όλα με προβλημα στην πλακετα 

Το κόστος σε τι ποσά παίζει για την πλακέτα ? Μπορεί να επισκευαστεί η πρέπει σώνει και καλά να πάμε σε καινούργια αν χαλάσει , εννοώ στα inverter όχι στα on off 

36 λεπτά πριν, iordanis78 είπε

Βρηκε το thread τον άνθρωπο του. ;p

Πια εταιρεία είναι η πιο επιρρεπής σε βλάβες; Τι σας φέρνουν συνήθως;

6 λεπτά πριν, dimostr είπε

Το κόστος σε τι ποσά παίζει για την πλακέτα ? Μπορεί να επισκευαστεί η πρέπει σώνει και καλά να πάμε σε καινούργια αν χαλάσει , εννοώ στα inverter όχι στα on off 

Εγώ την μια που την έδωσα για  να την φτιάξουν την πρωτη φορα μου πειραν 30€ την δευτερη  πηγα σε άλλον 40€  δεν είναι πολλα αλλά θα κρατήσει η θα χαλάσει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...