Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κοιταγα και τα General Electric που ειναι νεα αφιξη και νεο μοντελο, βαρβατο ονομα http://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter.html?keyphrase=General+Electric+GES , εχουνε πολυ χαμηλη σταθμη θορυβου στα 20db και εγγυηση απο την Inventor στην Ελλαδα 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστώ κ τους 2. Τι θα θεωρούσατε αξιόπιστο. Οκ Daikin, Toyotomi, LG, Samsung, Sanyo (?). Κάτι Crown, F&U κλπ τι λένε; Midea έχει ένας φίλος για παρόμοια χρήση. Είναι πολύ ευχαριστημένος για πάνω από 5 χρόνια, αλλά διαβάζω για θέματα αντιπροσωπείας;

Νταικιν μακράν καλύτερη εταιρία,απο τις καλύτερες στον τομέα .Η Μιντεα έχει πολυ καλη υποστήριξη ακόμα και σε μοντέλα που έφερναν διαφοροι , και 10 χρόνια εγγύηση με όρους.Από ότι γνωρίζω συνεργάζεται και με Toshiba σε κάποια μηχανήματα,ρώτα σε κατάστημα που ξέρουν.

10 χρόνια εγγύηση δίνουν  και τα LG αλλά ειναι  ακριβά και δεν κυκλοφορουν όπως παλια.Η τογιοτομι στα μηχανήματα είναι ότι σου τύχουν ,κινεζάκια παραγγελία για το πιο φθηνα .Τα Σαμσουνκ πωλουνται ακριβά ,δεν αξιζουν.Αν βρεις κορεατικο σκυλί,το κινέζικο στην 5ετία χαλά πλακέτα .

Σανυο στην Ελλαδα είναι από τρίτους , όχι γνησιο προιον.Κραουν και FU και αυτα κινεζάκια παραγγελία για το πιο φθηνα  οτι σου βγουν,οσα ξερω κάνουν θορυβο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έπαιρνα πλέον μόνο A ενεργειακή κλάση. :(

εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα δηλαδη στο 4μηνο ; στη Δεη εννοω

Δημοσ.

Tα TCL τι λενε;

Tα ξέρω απο Kελβινατορ κλιματιστικά και φιντζι που εφερνε η ηλεκτρονικη αθηνων .Ειχε εξαρτήματα απο επωνυμους όπως Τοσιμπα και Χιτατσι αλλά έκαναν λιγο θορυβο το εξωτερικο μερος .Από οικονομία και αποδοση μια χαρα για τα λεφτά τους.

Ακόμα δεν βρήκα αν είναι κατασκευαστής από Αγγλία ή κινέζικη εταιρεία τελευταίας κατηγορίας.

http://tclairconditioning.co.uk/about-us/

Φτιαχνει και Αλκατελ τηλεφωνα ,τηλεοράσεις ,γενικά ηλεκτρονικά .Μαλλον για άλλες περιοχες και αγορές τα περισσότερα . 

https://en.wikipedia.org/wiki/TCL_Corporation

• Super Moderators
Δημοσ.

εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα δηλαδη στο 4μηνο ; στη Δεη εννοω

Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς τόσο χειρότερο νομίζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν και είμαι Mitsubishi fanboy το μετάνοιωσα που πήρα πριν 4 χρόνια αντίστοιχη 9000 Btu έκδοση του (Α class δλδ) κι όχι πιο ακριβή με Α++ για ψύξη τουλάχιστον.

Οπότε αν δεν θες να δώσεις παραπάνω, κοίτα στα Inventor που προτείνουν τα παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και είμαι Mitsubishi fanboy το μετάνοιωσα που πήρα πριν 4 χρόνια αντίστοιχη 9000 Btu έκδοση του (Α class δλδ) κι όχι πιο ακριβή με Α++ για ψύξη τουλάχιστον.

Οπότε αν δεν θες να δώσεις παραπάνω, κοίτα στα Inventor που προτείνουν τα παιδιά.

Ρέ συ Ιάπωνα θέλω.. Θα ψάξω στον κωτσοβολο κάτι οκ..ισως midea νόμιζω είναι καλά εργαλεία.. Θέλω να πάρω με δόσεις από κωτσοβολο, 300 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα δόσεις.

Δημοσ.

Θέλω να βάλω κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο.

Είχα καταλήξει στο Fujitsu ASYG09LLC / AOYG09LL αλλα διαβαζω καλα σχολια για τα Inventor. Ποιο είναι καλύτερο το Omnia plus (καινουργιο μοντελο), passion pro ή Fujitsu ASYG09LLC;

Επειδή δεν υπάρχει χώρος στον τοίχο του μπαλκονιού για να μπει η εξωτερική μονάδα ο εγκατάστασης μου είπε οτι θα την κρεμάσει με ντιζες. Αυτη λύση είναι αξιόπιστη για την λειτουργιά του μηχανήματος και για τον θόρυβο που θα κάνει; Επίσης η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα θα μπουν σχεδόν η μια πίσω από την άλλη στο ίδιο ύψος (δλδ θα έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους). Αυτό θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Για μικρους χωρους οπως ενα υπνοδωματιο καλο θα ηταν ενα συμβατικο κλιματιστικο παρα ενα ινβερτερ ...μεχρι 9αρι συμβατικο απο αποψη οικονομιας ειναι κομπλε μεχρι και 12αρι το πολυ ....απο εκει και πανω τα συμβατικα καινε περισσοτερο απο οτι ενα ινβερτερ ...δυστυχως πολλες εταιριες δεν βγαζουν συμβατικα .....και τα ινβερτερ ολα εχουν θεμα με τις τασεις του ρευματος και τις διακοπες οπου στην ελλαδαρα μας παιζουν πανω κατω σαν δεικτες χρηματιστηριου ...παιρνεις πλακετες στο χερι και μετα σου ζητανε φραγκα οσα κοστιζει ενα καινουριο ....η samsung για παραδειγμα κλειδωνει πλακετα σε περιπτωσεις ασταθους τασης ρευματος ή εαν πετυχεις καμια καλη διακοπη ρευματος....μετα στο βγαζει off και η αντιπροσωπεια ζηταει 150 ευρω περιπου ΜΟΝΟ για το ξεκλειδωμα .....εις υγειαν στα κοροιδα κοινως απο τις εταιριες που εβαλαν τον κοσμο στο τρυπακι του ινβερτερ χαρην της οικονομιας ....και μετα αρχιζει το κλαμα με πλακετες και δυσβασταχτα κοστη ....τα πιο ανθεκτικα ινβερτερ και αυτα που δινουν αρκετη εγγυηση ειναι τα midea και τα gree ...οποτε οσοι πανε για αγορα κλιματιστικου ας κοιταξουν προς τα εκει τουλαχιστον να μειωσουν τις πιθανοτητες βλαβης ...ολα τα υπολοιπα ειναι κλαφτα χαραλαμπε !!! Ειδικα για τα gree μου εχουν πει τα καλυτερα λογια και κολλητος ψυκτικος αλλά και αγνωστοι ψυκτικοι που ετυχε να πιασουμε κουβεντα !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...