Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα μοντέλο κάποτε συνεργασία με γκρι μόνο για ασία,αυτό αναφέρει το αρθρο . Δεν σημαίνει ίδια κατασκευή με άλλα . Τουρκίας,κίνας ντακιν δεν πουλάνε τα σοβαρά  μαγαζιά οσο έχω κοιτάξει .Μονο από ακριβές χώρες και δεν το διαφημίζουν.Τα φθηνά στις ακριβές φίρμες δεν έχουν αξεσουάρ ,για να πάρεις ακριβότερο . 

To δαικιν FXTB ειναι τουρκιασ που ειναι και το βασικο  τουσ, το αρθρο γραφτηκε το 2009, το γεγονοσ που αναφερω ειναι 4 χρονια μετα απο αυτη τη συμφωνια που προφανωσ επεκταθηκε.

Μπορεις να επιβεβεωσεις τα παραπανω με ψυκτικουσ που δουλευουνε daikin χρονια

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι εχω την σειρά Nemesis σε 9αρι στο σπίτι μου .

Για τα μοντέλα που προτείνεις (Passion, Aria), έχεις κάποια εμπειρία από προσωπική χρήση;

• Like 1
Δημοσ.

To δαικιν FXTB ειναι τουρκιασ που ειναι και το βασικο  τουσ, το αρθρο γραφτηκε το 2009, το γεγονοσ που αναφερω ειναι 4 χρονια μετα απο αυτη τη συμφωνια που προφανωσ επεκταθηκε.

Μπορεις να επιβεβεωσεις τα παραπανω με ψυκτικουσ που δουλευουνε daikin χρονια

Εχω ρωτήσει με φίλο σε καταστήματα που πουλάνε μόνο Nτακιν για προσφορά .Ασχολείται επαγγελματικά με ανακαινήσεις.Αναφέρθηκες για προιόντα που βγήκαν για άλλη αγορά .Αυτο που αναφέρεις είναι συνολικά  Ευρωπαικής κατασκευής.Πριν ανέφερες και άλλο μοντέλο το Fxtv.Αν τότε πούλαγαν σαν ίδιο μηχάνημα κάποιες άλλες φίρμες, κανονικά ειναι απάτη και παραπλανητική διαφήμιση .Στην Ελλάδα όμως ζεις.

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Μπορει καποιος να μου πει μια αποψη για αγορα κλιματιστικου για Internet Cafe 100τμ?

Βασικα η μεγαλη απορια μου ειναι αν το κλιματιστικο ντουλαπα που ολοι μου προτεινουν (και καναλατο αλλα ξεφευγει το κοστος) εχει διαφορα με το επιτοιχειο αν ειναι τα ιδια btu?

Επισης θα με βολευε πολυ το επιτοιχειο και λογω περιορισμενου χωρου. Να το ψαξω περισσοτερο ή να το αποκλεισω τελειως?

Ντουλαπα 60.000 btu ή δυο επιτοιχεια απο 25.000 btu το καθενα?

Απαραιτητη διευκρινηση, internet cafe = 40 pc να βγαζουν και αυτα ζεστη πλυν καυσωνα :)

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Μπορει καποιος να μου πει μια αποψη για αγορα κλιματιστικου για Internet Cafe 100τμ?

Βασικα η μεγαλη απορια μου ειναι αν το κλιματιστικο ντουλαπα που ολοι μου προτεινουν (και καναλατο αλλα ξεφευγει το κοστος) εχει διαφορα με το επιτοιχειο αν ειναι τα ιδια btu?

Επισης θα με βολευε πολυ το επιτοιχειο και λογω περιορισμενου χωρου. Να το ψαξω περισσοτερο ή να το αποκλεισω τελειως?

Ντουλαπα 60.000 btu ή δυο επιτοιχεια απο 25.000 btu το καθενα?

Απαραιτητη διευκρινηση, internet cafe = 40 pc να βγαζουν και αυτα ζεστη πλυν καυσωνα :)

Απέφυγε όσο μπορείς τις ντουλάπες, έχουνε χαμηλούς συντελεστές EER/COP και κατ' επέκταση εποχικούς SEER/SCOP, το γιατί δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον θέμα τεχνολογίας.

Να κοιτάξεις οπωσδήποτε για επιτοίχια κλιματιστικά. Και επειδή μιλάμε για αρκετά τετραγωνικά και ιδιαίτερες συνθήκες όπως π.χ υπολογιστές που εκπέμπουν θερμότητα, μεγάλη τζαμαρία η οποί έχει αρκετές απώλειες, να ρωτήσεις κάποιον έμπειρο ψυκτικό ή ακόμα καλύτερα και μηχανολόγο για την εκτίμηση των απωλειών σου. Τα κόστη είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση είναι μεγάλα για να γίνει λάθος εκτίμηση.

• Like 2
Δημοσ.

Ανεξαρτητοσ του τυπου κλιματιστικου , ντουλαπα/καναλατο/τοιχου. Πρεπει να εστιασεις στο τι Btu χρειαζεσαι, σιγουρα το χειμωνα με τα 40 pc ακια θερμανση θα εχεισ , ara αναγκες μικρες

Τωρα τα 100 μ2 *500 btu= 50.000 btu σαν χωροσ με 10 ατομα μεσα , χωρισ την επιβαρυνση απο τα pc που θα εχεισ επιπροσθετα.

Αν θεσ να πασ σε τοιχου στη θεση σου θα εβλεπα 3*24000=72,000 btu

• Like 1
Δημοσ.

Η δικη μου αποψη ας βαλει για αρχη δυο 24αρια και το βλεπει στην πραξη..

http://www.climacheap.gr/eshop/klimatsmos-oikiaka-klimatistika-toixoy-nobu-nbo-24idunbo-24odu-kobe-smart-p-2599.html

https://www.skroutz.gr/s/6339971/Toyotomi-Izuru-Eco-TRN-TRG-571ZR.html#reviews

Εγω το καλοκαιρι θα επαιζα σε συνδιασμο με επιτοιχιους ανεμιστηρες για να γλυτωσω ρευματα!!!

Δημοσ.

Η δικη μου αποψη ας βαλει για αρχη δυο 24αρια και το βλεπει στην πραξη..

http://www.climacheap.gr/eshop/klimatsmos-oikiaka-klimatistika-toixoy-nobu-nbo-24idunbo-24odu-kobe-smart-p-2599.html

https://www.skroutz.gr/s/6339971/Toyotomi-Izuru-Eco-TRN-TRG-571ZR.html#reviews

Εγω το καλοκαιρι θα επαιζα σε συνδιασμο με επιτοιχιους ανεμιστηρες για να γλυτωσω ρευματα!!!

Τους έχω δεν κάνουν τίποτα σε ρετιρέ.. Άδικα γυρνάνε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τους έχω δεν κάνουν τίποτα σε ρετιρέ.. Άδικα γυρνάνε.

Μόνοι τους ή σε συνδιασμό με A/C?

Δημοσ.

Μόνοι τους ή σε συνδιασμό με A/C?

Για μόνοι νόμιζα μιλάμε.. Αν τα βάλω τέρμα η οικονομία, όλα μαζί κάνουν υπέροχη δουλειά πάντως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το post του Γιάννη και πρόσεξε το "σε συνδιασμό"...

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το post του Γιάννη και πρόσεξε το "σε συνδιασμό"...

Και πως θα πετύχεις οικονομία ενώ καίνε όλα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεις το ακόμα πιο πάνω post ο lexus προτείνει 3x 24000btu, ενώ ο Γιάννης 2x 24000 + ανεμιστήρες. Λογικά το ένα 24αρι θα καίει παραπάνω από τους ανεμιστήρες...

• Like 1
Δημοσ.

Οταν δημιουργεις ρευμα στον κρυο αερα πρεπει η θερμοκρασια να ειναι υψηλοτερη για να μην κρυωσεις..

Υπο συνθηκη μονο με κλιμα πρεπει να κατεβασεις την θερμοκρασια πιο χαμηλα με συνεπεια την αυξημενη καταναλωση!

Ο συνδιασμος αυτος σου δινει την αισθηση φυσικης δροσιας και ειναι λιγοτερο ανθυγιεινο..!

Μπορεις να μειωσεις εως και 40% τη καταναλωση!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...