Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα πάρω αύριο κιόλας τηλέφωνο.

Με καλύπτει η εγγύηση ή θα μου πούνε τίποτα μα μου σου του;;

Τελικα αρχισαν απο την αντιπροσωπεια τησ inventor τα μα μου σου του !!!! ποια ειναι η εξελιξη μετα απο την επικοινωνια που ειχεσ μαζι τους ?

Δημοσ.

Παλικάρια ψάχνω για 18αρι που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ψύξη.

Ο ψυκτικός που θα το κάνει εγκατάσταση μου πρότεινε το Midea MS12FU18HR γύρω στα 650€.

Ποιες άλλες αξιόπιστες επιλογές έχω γύρω στα 650-750€;

Αξίζει να δώσω παραπάνω;

Βασικό χαρακτηριστικό να είναι όσο το δυνατό αθόρυβο.

Από ποιο μαγαζί σε αυτήν την τιμή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πήρα τηλέφωνο την Inventor αλλά με πήρε η ίδια! Γενικά, παρακολουθεί το site και θέλει να λύνει τα προβλήματα των πελατών της. Αυτό το έχω πει από την 1η στιγμή, ότι το after sales του είναι πάρα πολύ καλό.

Ήρθαν εχτές(15/03) και διαπίστωσαν και οι ίδιοι ότι κάνει τριγμούς που δεν θα έπρεπε να κάνει η εσωτερική μονάδα. Το ίδιο ισχύει και για την εξωτερική μονάδα, ότι κάνει θόρυβο παραπάνω από αυτό που έπρεπε να κάνει.

Ο κύριος που μίλαγα μαζί του, μου είπε ότι η σειρά Vision πράγματι είχε τέτοια θέματα αλλά στην σειρά Aria δεν έχουν παρουσιαστεί τέτοια θέματα με κάποιον πελάτη τους. Τι να πω, λέτε να είμαι γρουζούζης/γκαντέμης;

Και τότε και σήμερα που με κάλεσαν μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα φταίει η τοποθέτηση που έχει γίνει και στην εσωτερική και στην εξωτερική μονάδα.

Κλείσαμε ραντεβού την Τρίτη (21/3) για να τα βγάλουνε (και το 9αρι και το 18αρι) και να τα ξανά τοποθετήσουνε ξανά από την αρχή.

Μακάρι, να διορθωθεί το πρόβλημα. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα λυθεί το θέμα, γιατί και στα 4 inventor που είχα/έχω έχει γίνει λάθος τοποθέτηση; Μάκαρι να είναι αυτό.

Νέα λοιπόν την Τρίτη.

Επεξ/σία από Uberalles_gr
  • Like 3
Δημοσ.

Από ποιο μαγαζί σε αυτήν την τιμή;

Δεν γνωρίζω το μαγαζί...

Ο ψυκτικός θα μου το έφερνε.

Απλά το ψάχνω για να πάρω κάτι αξιόλογο.

Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσω 100 ευρω παραπάνω για κάτι τέτοιο:

http://www.e-shop.gr/air-condition-gree-grs-181-ei-jcf-n2-18000btu-inverter-class-a-a--p-HAP.000849

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πάρω σήμερα 12σρι inverter από φυσικό κατάστημα με δωρεάν τοποθέτηση, κάποια πρόταση έως 400; συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη.

• Like 1
Δημοσ.

για ελα σε επικοινωνια με http://www.eklimatistiko.gr/index.php/ ειναι αρκετα σοβαροι στην δουλεια τους.

Εχει φιλοσ μου μεινει αρκετα ικανοποιημενοσ απο τη του δουλεια που του καναν και απο αυτο που του προτειναν

Βεβαια η τιμη που ζητασ 400 για 12αρι με τοποθετηση δεν ειναι και ευκολη

Καλη τυχη 

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να πάρω σήμερα 12σρι inverter από φυσικό κατάστημα με δωρεάν τοποθέτηση, κάποια πρόταση έως 400; συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη.

Από ότι ξέρω από φίλο ,έχει 3 μεγάλα καταστήματα για κλιματισμό  η Θεσσαλονίκη που πουλάνε όλες τις φίρμες και βγάζουν και προσφορές κάνουν και σερβις.Δουλεύουν με ανακαινήσεις με εργολάβους ,οπότε θα δεις διαφημίσεις σε ταπέλες σε κτήρια και φυλαδια .Βέβαια θα υπάρχουν και άλλα καταστήματα αν ψάξεις.

http://www.electronica.gr/

http://vimaxclima.gr/

http://www.aenaos-sa.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι λοιπόν για νεότερα σχετικά με το θέμα μου.

Την Τρίτη ήρθαν οι τεχνικοί από Inventor, βγάλανε και την εσωτερική μονάδα και την εξωτερική και τις ξανά τοποθετήσανε. Την εξωτερική μονάδα την βάλαμε και σε άλλον τοίχο που ήταν πιο γερός για να μειωθούν οι κραδασμοί κτλπ.

Στην εσωτερική μονάδα, είδα ότι ο τεχνικός την άνοιξε και έβαλε κάτι σαν ταινία σε κάποια σημεία, προφανώς για να μειωθούν τα τριξίματα.

Δεν είχα την ευκαιρία να το δουλέψω για αρκετές ώρες για να δω εάν καλυτέρεψε η κατάσταση αλλά βλέπω ότι ίσως "χαλάσει" ο καιρός από εβδομάδα και να μου δωθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω.

Να πω για ακόμα μια φορά (όπως το έχω πει άλλωστε και από την 1η στιγμή) ότι η επικοινωνία με τους ανθρώπους της Inventor αλλά και η εξυπηρέτηση ήταν και είναι άψογη και είμαι σίγουρος ότι εάν ξανά χρειαστώ κάτι στο μέλλον (που το απεύχομαι :) ) θα είναι πάλι εκεί για να με εξυπηρετήσουν.

Τέλος, μου έκαναν δώρο και έναν αφυγραντήρα για την όποια ταλαιπώρα είχα μέχρι τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Στην εγγύηση μπορείς και δικαστικά αν δεν βγάλεις άκρη.Αν δεν αξίζει να μπλέξουν,αυτό αποφεύγουν όσοι είναι σοβαροί.

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι λοιπόν για νεότερα σχετικά με το θέμα μου.

Εξάλειψη του προβλήματος..

Γιατί όμως να συμβιβαστείς?

Τα πλήρωσες για καινούργια..

Κανονικά αμα δεν φτιαχτούν όπως πρέπει να σου δώσουν μέρος των χρημάτων πίσω..

Και πάλι τους συμφέρει από το να σου επιστρέψουν όλο το ποσό!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια νομιζω εκανα την βλακεια της χρονιας! Χθες αγόρασα ενα μεταχειρισμένο κλιματιστικό 12αρι σε καλη εξωτερική κατασταση χωρις να το δουλέψω.. Ειδα οτι δεν ειχε φρεον αλλα μ είπε οτι δεν εκανε αυτος την απεγκατασταση και δεν ξερει... Με αποτελεσμα να μν εχει φρεον αλλα και οι βανες να ειναι ανοιχτές.. Να το βαλω μπρος χωρις φρεον να δω μν εχει κόλλησει ο συμπιεστης η καλύτερα να ερθει ψυκτικος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...