Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

είμαι στην αναζήτηση για αγορά 9άρι κλιματιστικού. Παρόλο μου είμαι κάτοχος σε 2 inventor, δεν νομίζω να τους ξανά προτιμήσω για κλιματιστικό.

Έχω καταλήξει σε αυτό εδώ. Ποιες είναι οι γνώμες σας;

Κάτοχος του συγκεκριμένου κλιματιστικού εδώ και περίπου 4 μήνες με έχει αφήσει πλήρως ευχαριστημένο. Όπως αναφέρθηκε σχεδόν παρόμοια λειτουργία με το EF και στο λευκό χρώμα δεν διαφέρουν και πολύ και κατασκευαστικά. Τα χρησιμοποίησα τώρα με το πολύ κρύο και απέδωσαν εξαιρετικά στη θέρμανση . Αν βρεις την έκδοση VE3 που ειναι η καινούργια έχουν και καλύτερα φίλτρα , αλλα μπορείς να βάλεις αργότερα και τα anti allergy που ειναι τα ίδια με το EF.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

είμαι στην αναζήτηση για αγορά 9άρι κλιματιστικού. Παρόλο μου είμαι κάτοχος σε 2 inventor, δεν νομίζω να τους ξανά προτιμήσω για κλιματιστικό.

Έχω καταλήξει σε αυτό εδώ. Ποιες είναι οι γνώμες σας;

Καλημέρα,

εντέλει έγινε η αγορά του συγκεκριμένου κλιματιστικού. Θα σας πω εντυπώσεις με την 1η ευκαιρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

σήμερα έγινε η τοποθέτηση του κλιματιστικού και η ικανοποίηση είναι μεγάλη! Πριν ξεκινήσω να πω ότι το κλιματιστικό το αγόρασα σε προσφορά από επώνυμη αλυσίδα στα 480 ευρώ (γιατί λέγανε κάποιοι ότι πρέπει να πάρεις κλιματιστικό 9αρι με 750 ευρώ για να μείνεις ικανοποιημένος από απόδοση, θόρυβο κτλπ).

θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται, γιατί έχω άλλα 2 κλιματιστικά inventor (aria 9αρι και 18αρι και έχω δώσει 1.500 ευρώ) και την έχω πατήσει.

Λοιπόν, για το Mitsubishi η εξωτερική μονάδα ακούγεται ελάχιστα. Έμεινα άφωνος όταν το άναψε ο τεχνικός στους 30 βαθμούς θέρμανση και δεν ακουγότανε σχεδόν τίποτα.
Η εσωτερική μονάδα δεν κάνει ούτε έναν ήχο από συστολές διαστολές αν και ήμουν από κάτω του από την αρχή και για 15 λεπτά συνεχόμενα. Όταν το έκλεισα μετά από κανένα 20λεπτο δεν έκανε πάλι ούτε ένα κιχ.

Για την απόδοσή του όσο και για την οικονομία του δεν έχω προλάβει να βγάλω συμπεράσματα (θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία) αν και είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τα αναμενόμενα καλά.

Επειδή έχω το inventor aria 9αρι και 18αρι (και είχα πριν το Vision 9αρι και 18αρι) είναι η μέρα με την νύχτα με το συγκεκριμένο Mitsubish. Δεν συγκρίνονται.

Γενικά παιδιά ΜΑΚΡΙΑ από inventor. Έχω 4 από αυτά και όλα τα ίδια που περιγράφω στα παρακάτω posts.

Γενικά, υπάρχουν αρκετά posts που στις σελίδες 82,83,84 και αυτά που λέει ο Dare-Devil (και επιμένει) δεν ισχύουν για τις συστολές διαστολές. Και αναφέρομαι στον Dare-Devil γιατί τα υποστηρίζει λες και τα πουλάει ο ίδιος. Ήρθε τεχνικός από την inventor και μου άλλαξε και τα 2 vision γιατί λέει δεν ήταν φυσιολογικός ο θόρυβος και με τα Aria πάλι τα ίδια.
Εγώ 4 κλιματιστικά inventor και όλα τα ίδια. ΜΑΚΡΙΑ.

Επεξ/σία από Uberalles_gr
  • Like 3
Δημοσ.

Όταν μπορέσεις πες μας και την ενεργειακή σύγκριση μεταξύ των επιδόσεων inventor και των mitsubishi που πήρες τώρα.

Εννοείται και θα το κάνω με την 1η ευκαιρία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά πήρες αυτό που quotαρες πιο πάνω? Σε προσφορά ήταν 480 euro? Γιατί στο ιστορικό τιμής δεν φαίνεται να έχει πέσει κάτω από 580 κι αυτό πριν μερικούς μήνες...

Δημοσ.

Τελικά πήρες αυτό που quotαρες πιο πάνω? Σε προσφορά ήταν 480 euro? Γιατί στο ιστορικό τιμής δεν φαίνεται να έχει πέσει κάτω από 580 κι αυτό πριν μερικούς μήνες...

Ναι αυτό πήρα από επώνυμη αλυσίδα που είχε την τελευταία ημέρα των εκπτώσεων 25% στα κλιματιστικά και είχα και ένα κουπόνι 40 ευρώ και ουσιασικά το πήρα ~450 ευρώ.

Δημοσ.

Ήρθε τεχνικός από την inventor και μου άλλαξε και τα 2 vision γιατί λέει δεν ήταν φυσιολογικός ο θόρυβος και με τα Aria πάλι τα ίδια.

Εγώ 4 κλιματιστικά inventor και όλα τα ίδια. ΜΑΚΡΙΑ.

Το προχωρησες..? Ζητησες τα λεφτα σου πισω? Ελαττωματικες παρτιδες..

Εσυ σαν καταναλωτης τα πληρωσες για καινουργια.. Να απαιτησεις τα χρηματα σου..

• Like 1
Δημοσ.

Το προχωρησες..? Ζητησες τα λεφτα σου πισω? Ελαττωματικες παρτιδες..

Εσυ σαν καταναλωτης τα πληρωσες για καινουργια.. Να απαιτησεις τα χρηματα σου..

Μου τα άλλαξαν με τα τότε καινούρια Aria.

Και από ποιον να τα ζητήσω τα λεφτά μου; Από το κατάστημα που τα πήρα ή από την αντιπροσωπεία;

Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος τώρα.

Δημοσ.

Απο την αντιπροσωπεια και αμα δεν δεχτουν.. να σου αλλαζουν συνεχεια τα κλιματιστικα μεχρι να σου κατσει το σωστο..

• Like 1
Δημοσ.

Απο την αντιπροσωπεια και αμα δεν δεχτουν.. να σου αλλαζουν συνεχεια τα κλιματιστικα μεχρι να σου κατσει το σωστο..

Θα πάρω αύριο κιόλας τηλέφωνο.

Με καλύπτει η εγγύηση ή θα μου πούνε τίποτα μα μου σου του;;

Δημοσ.

Θα πάρω αύριο κιόλας τηλέφωνο.

Με καλύπτει η εγγύηση ή θα μου πούνε τίποτα μα μου σου του;;

Καλοριζικο το Mitsubishi SF ειμαι σιγουρος πως θα σε ικανοποιησει πληρως.

Πολυ χρησιμες και οι πληροφοριες που αναφερθηκαν και απο τα κλιματιστικα που χρησιμοποιουσες για να ξερουμε τι πρεπει να αποφυγουμε σαν καταναλωτες. Μακαρι να βγαλεις ακρη με την αντιπροσωπεια αν και σε αυτες τις περιπτωσεις δεν αποφευγεις την ταλαιπωρεια.

• Like 1
Δημοσ.

Παλικάρια ψάχνω για 18αρι που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ψύξη.

Ο ψυκτικός που θα το κάνει εγκατάσταση μου πρότεινε το Midea MS12FU18HR γύρω στα 650€.

Ποιες άλλες αξιόπιστες επιλογές έχω γύρω στα 650-750€;

Αξίζει να δώσω παραπάνω;

Βασικό χαρακτηριστικό να είναι όσο το δυνατό αθόρυβο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...