Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, guzel είπε

Έγινε.

Πωπω, τί πρόοδος είναι αυτός στο φόρουμ; Ζούμε μεγάλες στιγμές!!! 😄

ΥΓ Η κυματομορφή του kuro είναι εξαιρετική. Θυμίζει το Daikin στον χώρο μου. Συγχαρητήρια στη gree. Μακάρι να ανακάμψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Πωπω, τί πρόοδος είναι αυτός στο φόρουμ; Ζούμε μεγάλες στιγμές!!! 😄

ΥΓ Η κυματομορφή του kuro είναι εξαιρετική. Θυμίζει το Daikin στον χώρο μου. Συγχαρητήρια στη gree. Μακάρι να ανακάμψει.

Πάντα ήταν καλή η κυματομορφή του kuro (12αρι). Την κατανάλωση σχολίασα.

1 λεπτό πριν, guzel είπε

Πάντα ήταν καλή η κυματομορφή του kuro (12αρι). Την κατανάλωση σχολίασα.

Με το cop που έχει , εκεί θα πρέπει να είναι για να καλύψει τον χώρο του.

35 λεπτά πριν, guzel είπε

Απίστευτο. Δεν πρόλαβε να βάλει το edge 24αρι το bestprice και εξαντλήθηκε.

Δευτέρα:

1503870802_Screenshot_20200525-2113422.png.96a52d328acc8b4bb6f246549cdbcd3b.png

Πριν από λίγο: 

1312727072_Screenshot_20200527-2112212.png.29bb36377e26345a352f4cadaa6c76fd.png

Έφερε ένα κομμάτι και το πούλησε...🤭🤫

Απίστευτο όντως 😉

14 ώρες πριν, liakjim είπε

Τόσο έχει RAS-B13J2KVSG-E.pdf

Αυτή την στιγμή είναι το πιο αποδοτικό 12άρι που υπάρχει στα λεφτά του.

Υπάρχουν και άλλα αποδοτικά, όπως το daikin perfera που από mediamarkt βγαίνει στα ίδια λεφτά https://www.mediamarkt.gr/el/product/_daikin-perfera-12-atxm35n-arxm35n9-1223558.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

το οποίο έχει ιονιστή, wifi, αισθητήρα παρουσίας, αλλά λιγότερο scop (αν σε πολλά κρύα θα είναι κοντά μιας κ στο average είναι ίδια με 5.1)

Το ASYG12KGTA που όμως είναι ακριβότερο.

Το Carrier Platinum που κατά καιρούς πέφτει και πιο χαμηλά σε τιμή (φασόν midea) με 5 'έτη εγγύηση και το Inventor KING που είναι ακριβότερο (φασόν midea) με 10 χρόνια εγγύηση , αμφότερα με έξτρα χαρακτηριστικά (wifi, αισθητήρα κίνησης, ιονιστή για το king)

Είναι και ένα Panasonic Etherea αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό.

Κάποιος θα πρέπει να πάει στο daisekai  και στο Mitsubishi MSZ/MUZ-LN35VG για να βρει ανώτερη απόδοση αλλά και κανά 400-500άρικο πάνω.

Πολύ επιθετική πολιτική από την Toshiba και αυτό είναι καλό για όλους μας.

Αύξησε πολύ επιδόσεις (στα μικρά), αφαίρεσε τον ιονιστή μεν και έχει το wifi έξτρα (έλεος ρε Τοσιμπα στο 2020 είμαστε, βάλτο μέσα στάνταρντ) , αλλά με τα 7 χρόνια εγγύησης , προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα πακέτα, με προσωρινή εναλλακτική λόγω προσφοράς το daikin perfera αν κάποιος θέλει τα έξτρα χαρακτηριστικά που έχει.

Αν το θες άμεσα θα έλεγα να πας σε αγορά με εναλλακτική το daikin εφόσον έχεις eurobank με ζύγισμα τα συν/πλην μιας και έχουν την ίδια απόδοση σε ψύξη.

Αν το θες για θέρμανση τότε είναι η καλύτερη αγορά λόγω scop/capacity αλλά θα περίμενα να απλωθεί στην αγορά περισσότερο μπας και πέσει λίγο ακόμα, αν και η τιμή είναι πολύ καλή.

Τελικά τα χτύπησα! 769€ σε προσφορά από 899 και καλά. Πάντως σαν τιμή,με τα χαρακτηριστικά που έχει και την 7 ετή εγγύηση, νομίζω είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση ειδικά αφού θα το χρησιμοποιώ 95% για θέρμανση όπου θα δουλεύει από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο,θα κλίνει μόνο βράδυ. Με seer 8.6  και scoop 6.8! Και 7 χρόνια εγγύηση τι άλλο θα μπορούσα να βρω; Βασικά υπάρχει πιο μεγάλο scop?δεν θυμάμαι να έχω δει 7 πχ! Seer ok έχω δεί 10,5 ενός Mitsubishi! Εντυπωσιακό αλλά δεν με απασχολεί προσωπικά. Τώρα ,αφού το παραλάβω,θα πρέπει να βρω κάποιον να μου το εγκαταστήσει! Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Εκτός από τα γνωστά, αντλία κενού και 3 μέτρα σωλήνα τι άλλο να προσέξω; Επίσης η 7 ετή εγγύηση της Toshiba απαιτεί ετήσια service? Ευχαριστώ.

• Like 2

3 λεπτά πριν, SHARKY75 είπε

Τελικά τα χτύπησα! 769€ σε προσφορά από 899 και καλά. Πάντως σαν τιμή,με τα χαρακτηριστικά που έχει και την 7 ετή εγγύηση, νομίζω είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση ειδικά αφού θα το χρησιμοποιώ 95% για θέρμανση όπου θα δουλεύει από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο,θα κλίνει μόνο βράδυ. Με seer 8.6  και scoop 6.8! Και 7 χρόνια εγγύηση τι άλλο θα μπορούσα να βρω; Βασικά υπάρχει πιο μεγάλο scop?δεν θυμάμαι να έχω δει 7 πχ! Seer ok έχω δεί 10,5 ενός Mitsubishi! Εντυπωσιακό αλλά δεν με απασχολεί προσωπικά. Τώρα ,αφού το παραλάβω,θα πρέπει να βρω κάποιον να μου το εγκαταστήσει! Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Εκτός από τα γνωστά, αντλία κενού και 3 μέτρα σωλήνα τι άλλο να προσέξω; Επίσης η 7 ετή εγγύηση της Toshiba απαιτεί ετήσια service? Ευχαριστώ.

πιο έβαλες ;; Το edge 12αρι;

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Δεν ξέρω. Εσύ που λες ότι ξεπούλησε σαν ζεστό ψωμάκι, ξέρεις;

δε το ελω εγώ, το bestprice το λέει. Εκεί που ήταν άμεσα διαθέσιμο πλέον είναι κατόπιν παραγγελίας.

Μόλις τώρα, SHARKY75 είπε

Ναι, 13 αρι. Δεν το έχω παραλάβει. Το παρήγγειλα σήμερα.

Καλορίζικο!!!! Δυσκολα θα έβρισκες καλύτερο σ' αυτά τα χρήματα!! 8.6 SEER 6.8 SCOP.. Απλά respect 

9 λεπτά πριν, SHARKY75 είπε

Μπράβο!!!

2μ θέλει η Toshiba. Φυσικά δεν είναι κακό να μπει περισσότερο.

5 λεπτά πριν, guzel είπε

πιο έβαλες ;; Το edge 12αρι;

δε το ελω εγώ, το bestprice το λέει. Εκεί που ήταν άμεσα διαθέσιμο πλέον είναι κατόπιν παραγγελίας.

Το bestprice που έβαλες, δείχνει ότι σε ένα μαγαζί είναι μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή.

Χωρίς να έχουμε την πληροφορία για τον αριθμό, όπως καταλαβαίνεις , η πληροφορία αυτή είναι άχρηστη.

7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μπράβο!!!

2μ θέλει η Toshiba. Φυσικά δεν είναι κακό να μπει περισσότερο.

Το bestprice που έβαλες, δείχνει ότι σε ένα μαγαζί είναι μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή.

Χωρίς να έχουμε την πληροφορία για τον αριθμό, όπως καταλαβαίνεις , η πληροφορία αυτή είναι άχρηστη.

Μάλλον για να το λες θα έχεις πρόσβαση στο στοκ του καταστήματος, οπότε πάω πάσο.

Πάντως μέχρι σήμερα υπήρχε άμεση διαθεσιμότητα. Πλέον κατόπιν παραγγελίας... Άρα ότι είχε πουλήθηκε 

2 λεπτά πριν, guzel είπε

Μάλλον για να το λες θα έχεις πρόσβαση στο στοκ του καταστήματος, οπότε πάω πάσο.

Πάντως μέχρι σήμερα υπήρχε άμεση διαθεσιμότητα. Πλέον κατόπιν παραγγελίας... Άρα ότι είχε πουλήθηκε 

Είπα πως δεν έχω.

To συγκεκριμενο μαγαζι στα περισσοτερα κλιματιστικα εχει ενδειξη 'τελευταιο κομματι'.
Και Nemesis pro προχτες ελεγε διαθεσιμο και σημερα εξαντλημενο.
Εκτος αν εχει τετοια ζητηση και το Νεμεσις προ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...