Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να την διωξουμε την αντιπροσωπεια κ. Gary; :)

τι σε πειραξαν; Δεν καναν διαφημιση καν. Απλα απεφυγαν την δυσφημιση. Με αυτη την φημη ειχα τρομαξει, εχω τηλεοραση samsung. Δηλαδη θα επρεπε να παρω τηλεφωνο την inventor αν θελω νεο κλιματιστικο με την tv μου;

• Like 3
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασυμβατοτητες υπάρχουν σε πολλα προιόντα μεταξυ τους σε λειτουργία ,δεν μπορει να ξερεις τι  ισχυει σε  καθενα.Οποιος νομίζει έχει προβλημα ,πρώτα ρωτα την καθε αντιπροσωπεια ,τεχνικο στον χώρο του κλπ και μετα αναφέρει συγκεκριμενα για την περιπτωση του αν δεν βγαλει άκρη .Σχετικο με το θεμα που αναφερθηκε,είναι η εγγυηση καλης λειτουργίας στα προιοντα πχ για την αλλαγη πλακετας.Αλλοι δεν θαχουν προβλημα αν είναι απο νεωτερη παρτίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα προηγούμενα σε ανακυκλωση συνεχεια ,φαίνονται ευκολα με τι αρεσει και ισχυει σε κάποιον να πρεπει και σε άλλον. Τα υπολοιπα αφορουν  ερευνα αγορας σε προιόντα και υπηρεσίες για οσους έχουν τον δικο τους κοσμο εκτός φορουμ.

Ξερεις κατι με αυτα που λες δεν βοηθας.. και λες τα αυτονοητα..

Δεν ειμαι καλα ψυχολογικα-Πηγαινε σε ψυχολογο. Δεν μου λεει κατι..

Η καθε απαντηση σου περιεχει τεχνικος,ειδικος κ.α Το οτι εξω εχουμε ελευθερο εμποριο,πονηριες,απατεωνιες αυτα δεν σου λενε τιποτα!

Εγω προσωπικα ρωταω μεχρι και τον σκυλο μου μεχρι να σχηματισω τα συμπερασματα μου!!!

Εβαλα κλιματιστικο πηγα σε ειδικο και μου εβγαλε το λιγοτερο 15000btu και μετα απο ψαξιμο.. εβαλα 12αρι και ολα

μια χαρα! Το αποτελεσμα θετικο και γλυτωσα χρηματα γιατι θα επαιρνα πιο ακριβο μηχανημα

• Like 4
Δημοσ.

Ερευνα αγορας μέχρι να βγαλει κανεις άκρη,δεν ειναι όλοι απατεωνες ,και δεν αμφισβητισε κανεις ότι δεν είσαι ευχαριστημενος ,γιατι καθε περιπτωση είναι διαφορετικη.

Δημοσ.

Ασυμβατοτητες υπάρχουν σε πολλα προιόντα μεταξυ τους σε λειτουργία ,δεν μπορει να ξερεις τι  ισχυει σε  καθενα.Οποιος νομίζει έχει προβλημα ,πρώτα ρωτα την καθε αντιπροσωπεια ,τεχνικο στον χώρο του κλπ και μετα αναφέρει συγκεκριμενα για την περιπτωση του αν δεν βγαλει άκρη .Σχετικο με το θεμα που αναφερθηκε,είναι η εγγυηση καλης λειτουργίας στα προιοντα πχ για την αλλαγη πλακετας.Αλλοι δεν θαχουν προβλημα αν είναι απο νεωτερη παρτίδα.

Τα προηγούμενα σε ανακυκλωση συνεχεια ,φαίνονται ευκολα με τι αρεσει και ισχυει σε κάποιον να πρεπει και σε άλλον. Τα υπολοιπα αφορουν  ερευνα αγορας σε προιόντα και υπηρεσίες για οσους έχουν τον δικο τους κοσμο εκτός φορουμ.

Δημοσ.

Για θεμα ορισμενων μηχανηματων με προβλημα, ενω άλλα δεν εχουν ,μπορεις να αντιγραφεις άλλων αποψεις και να τις μεταφέρεις όπου βρεις για να περασεις την ώρα σου,αν δεν μπορεις να ελεγξεις τι μπορει να ισχυει, και όχι τι αρεσει.

Δημοσ.

Ξερεις κατι με αυτα που λες δεν βοηθας.. και λες τα αυτονοητα..

Δεν ειμαι καλα ψυχολογικα-Πηγαινε σε ψυχολογο. Δεν μου λεει κατι..

Η καθε απαντηση σου περιεχει τεχνικος,ειδικος κ.α Το οτι εξω εχουμε ελευθερο εμποριο,πονηριες,απατεωνιες αυτα δεν σου λενε τιποτα!

Εγω προσωπικα ρωταω μεχρι και τον σκυλο μου μεχρι να σχηματισω τα συμπερασματα μου!!!

Εβαλα κλιματιστικο πηγα σε ειδικο και μου εβγαλε το λιγοτερο 15000btu και μετα απο ψαξιμο.. εβαλα 12αρι και ολα

μια χαρα! Το αποτελεσμα θετικο και γλυτωσα χρηματα γιατι θα επαιρνα πιο ακριβο μηχανημα

gia_nnis πωσ μπορω να ερθω σε επαφη για μια   συζητηση με το σκυλο σου  :eek:  :eek:  :eek:

Γιατι θελω να διαλεξω ψυχολογο :X  :X  :X  :X

• Like 3
Δημοσ.

Μιας που πιασαμε τα περι inventor στο thread να αναφερω πως η αντιπροσωπεια απο μονη της (ειχα αλλαξει τη κριτικη μου σε μετρια στο σκρουτζ για το haier tundra το οποιο αντιπροσωπευουν ως εταιρια) ηρθε σε επικοινωνια μαζι μου και μου εδωσε την επιλογη για εκ νεου αλλαγη της εξωτερικης μοναδας. Στην αρχη νομιζα πως καποιος απο το ινσομνια με τρολαρε και βρηκε το τηλεφωνο μου.

Περα απο τη πλακα, τετοια συμπεριφορα ειλικρινα τιμαει απιστευτα την εταιρια. 

Για ψυχολογικους λογους πλεον τους ρωτησαν εαν υπαρχει δυνατοτητα για αλλαγη με inventor passion pro και την δεχτηκαν! Η κοπελα μου εχει ηδη 2 inventor που λειτουργουν σε αρκετα ψυχρες συνθηκες στη πολη του Βολου και δεν εχει το παραμικρο παραπονο. Μετανιωσα που απο την αρχη δεν επελεξα καποιο inventor.

Οσο αφορα το αμοιρο haier tundra σε νεα δοκιμη που εκανα μου φανηκε ψιλοφυσιολογικο χωρις να κανει εκεινο τον εντονο θορυβο. Σε καθε περιπτωση ομως, δυσκολα μπορω να το εμπιστευτω ξανα αφου υπαρχει ο φοβος πως μελλοντικα θα κανει τα ιδια.

• Like 4
Δημοσ.

Μια δυσκολη ερωτηση. Μια γειτονισα μου με ρωτησε και πρεπει να απαντησω.

Τα περιστερια εδω και χρονια πηγαν πανω στον κομπρεσσορα και το γεμισαν ακαθαρσιες. Και πισω απ τον τοιχο εκει που καθεται ο κομπρεσορας τρεχουν τα κακα ξεραμενα.

Ενα 80αρι ευρω ζητησαν οι κλιμασταδες για να το απεγκαταστησουν και να το ξαναεγκαταστησουν, αφου το πανε και το φερουν στο μαγαζι. Για εντατικο καθαρισμο, φρεον κτλ.

Ή το θεωρειτε υπερβολη και να φερει εναν εργατη απλα και να καθαρίσει οτι υπαρχει γυρω γυρω και απο πισω και οτι φαινεται πανω στο κλιματιστικο, να το ξεπλυνει με το λαστιχο και ολα οκ;

Δημοσ.

Μιας που πιασαμε τα περι inventor στο thread να αναφερω πως η αντιπροσωπεια απο μονη της (ειχα αλλαξει τη κριτικη μου σε μετρια στο σκρουτζ για το haier tundra το οποιο αντιπροσωπευουν ως εταιρια) ηρθε σε επικοινωνια μαζι μου και μου εδωσε την επιλογη για εκ νεου αλλαγη της εξωτερικης μοναδας. Στην αρχη νομιζα πως καποιος απο το ινσομνια με τρολαρε και βρηκε το τηλεφωνο μου.

Για ψυχολογικους λογους πλεον τους ρωτησαν εαν υπαρχει δυνατοτητα για αλλαγη με inventor passion pro και την δεχτηκαν! Η κοπελα μου εχει ηδη 2 inventor που λειτουργουν σε αρκετα ψυχρες συνθηκες στη πολη του Βολου και δεν εχει το παραμικρο παραπονο. Μετανιωσα που απο την αρχη δεν επελεξα καποιο inventor.

Οσο αφορα το αμοιρο haier tundra σε νεα δοκιμη που εκανα μου φανηκε ψιλοφυσιολογικο χωρις να κανει εκεινο τον εντονο θορυβο. Σε καθε περιπτωση ομως, δυσκολα μπορω να το εμπιστευτω ξανα αφου υπαρχει ο φοβος πως μελλοντικα θα κανει τα ιδια.

Ελληνική εταιρία με τέτοιου επιπέδου support... μωρέ μπράβο... γινόμαστε σιγά σιγά Ευρώπη ; !!!

Γνωρίζω και άλλες περιπτώσεις υποστήριξης της εταιρίας απο διάφορα forums που παρακολουθώ. Απλά respect απο μένα ! 

• Like 2
Δημοσ.

Τσίμπησα και γω ένα passion pro 24άρι σήμερα. Άντε να δούμε.

Γραψε εντυπωσεις με το καλο οταν το εγκαταστησεις και το δουλεψεις. 

Τελος του μηνα θα εχω κ εγω εντυπωσεις απο το 9αρι passion pro.

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο τους, ασ εχουνε οι περισσοτερες αντιπροσωπειες την ιδια συμπεριφορα στους ελληνες καταναλωτες και να μην μασ συμπεριφερονται λεσ και ειμαστε ιθαγενεις στην ιδια μασ την ΧΩΡΑ!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που πιασαμε τα περι inventor στο thread να αναφερω πως η αντιπροσωπεια απο μονη της (ειχα αλλαξει τη κριτικη μου σε μετρια στο σκρουτζ για το haier tundra το οποιο αντιπροσωπευουν ως εταιρια) ηρθε σε επικοινωνια μαζι μου και μου εδωσε την επιλογη για εκ νεου αλλαγη της εξωτερικης μοναδας. Στην αρχη νομιζα πως καποιος απο το ινσομνια με τρολαρε και βρηκε το τηλεφωνο μου.Περα απο τη πλακα, τετοια συμπεριφορα ειλικρινα τιμαει απιστευτα την εταιρια. 

Αυτο έπρεπε να κάνεις εξαρχής μέχρι να βγαλεις άκρη ,καθώς έχεις εγγύηση,αναφερθήκαμε πριν .Το τηλεφωνο σου το έχεις δωσει κατα την αγορά ,την αλλαγη  εξωτ.μοναδας που εκανες ,ολοι κρατανε αρχειο ,ειδικα αν δεν έχουν πολλους με ιδιο προβλημα Η εξυπηρετιση υπολογιζεται στο κοστος καθε προιόντος καθε φορα ,αλλαζει ανα περιοδο ,όπως η εγγυηση.

Τους κοστίζει φθηνότερα,να αποφύγουν πολλα πολλα ,καθώς ανεφερες ήδη προβλημα με τοπικο τους τεχνικο,γιατί αλλιως είναι και παραδοχή ότι έχουν πρόβλημα με το μηχανημα που έχεις,πραγμα δυσκολο οταν υπαρχει εγγυηση .Υποχρεωση όλες οι εταιρίες έχουν σε τι γραφει κάθε εγγυηση σε καθε προιόν.Εχεις αναφερει και αλλα κλιματιστικα στον χωρο σου ,όπως εκανες επιλογη σε αυτά αν εισαι ευχαριστημενος ,πρεπει και σε οποιοδήποτε.Αν έχεις αποδοση με το υπαρχον άσχετα του προβλήματος ,δεν σημαινει θαχεις και με άλλο ,επειδη σε αλλη περιπτωση όλα καλα.Αν υπαρξει θέμα και με το καινουριο, ρώτα το ξαναλλαζουν αντιστροφα ,η εγγυηση ισχυει απο τη αρχη,καποιοι οροι; Οτιδήποτε κρινεις γραπτα.

Αν τώρα δειχνει δεν έχει προβλημα ,ειναι καποιο άλλο περιοδικό τεχνικο θέμα .Αν δουνε και κρινουν σχετικα ,προσεξε μη δε το αλλαξουν τελικα,αλλα να επισκευασουν το υπαρχον.Ηδη αναφερες αλλαξαν την εξωτ.μοναδα με ότι τους ειπες .Μην νομιζεις θα γίνεται συνεχεια κατι με οτι λεει καθενας ,είναι ζημια για κάθε εταιρια αν δεν υπάρχει γενικο προβλημα.

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Δημοσ.

Μια δυσκολη ερωτηση. Μια γειτονισα μου με ρωτησε και πρεπει να απαντησω.

Τα περιστερια εδω και χρονια πηγαν πανω στον κομπρεσσορα και το γεμισαν ακαθαρσιες. Και πισω απ τον τοιχο εκει που καθεται ο κομπρεσορας τρεχουν τα κακα ξεραμενα.Ενα 80αρι ευρω ζητησαν οι κλιμασταδες για να το απεγκαταστησουν και να το ξαναεγκαταστησουν, αφου το πανε και το φερουν στο μαγαζι. Για εντατικο καθαρισμο, φρεον κτλ.Ή το θεωρειτε υπερβολη και να φερει εναν εργατη απλα και να καθαρίσει οτι υπαρχει γυρω γυρω και απο πισω και οτι φαινεται πανω στο κλιματιστικο, να το ξεπλυνει με το λαστιχο και ολα οκ;

Αναλογα το σημειο εγκαταστασης ,την βρωμια και  αν γίνεται ευκολα καθαρισμος .Οποιαδηποτε αποξηλωση και εγκατασταση χρεωνεται ,όπως και ο έλεγχος .Αν έχει απορίες σε ότι της ειπαν ,να ρωτήσει και άλλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...