Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα στη θερμανση οπου με -7C ενω τα πηγε πολυ καλα (defrost ανα λογικα χρονικα διαστηματα), η εξωτερικη μοναδα αρχισε να βγαζει ενα μουγκριτο και ηθελες να την σπασεις. Η ιδια συμπεριφορα υπηρχε περιπου και στους 0C .

Οποτε μακρια.

Προφανώς σε τέτοιες θερμοκρασίες αν ο συμπιεστής δουλεύει σε full load ή σε υψηλό φορτίο θα έχεις αύξηση του θορύβου στην εξωτερική μονάδα . Μήπως το μουγκριτό που αναφέρεις είναι απλά συντονισμός (δονήσεις-θόρυβος) της τοιχοποιίας; Αν ναι τότε χρειάζεσαι αντικραδασμικά λάστιχα στις βάσεις της εξωτερικής μονάδας.

Κοίταξε το μήπως είναι αυτό το πρόβλημα σου ! Είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο .

Για το tundra μιλάμε ή για το inventor;

Ο CptBill αναφέρεται στο haier tundra.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα.

Ειμαι ο ενας εκ των 2 reviewer του tundra στο σκρουτζ. Θα ελεγα να μεινεις μακρια του. Καποια στιγμη θα χαμηλωσω τη κριτκη (εαν επιτρεπει το σκρουτζ) αφου παρολο που η ινβεντορ ειναι υποδειγματικη σε θεμα εξυπηρετησης, η δευτερη εξωτερικη μοναδα που μου εστειλαν, ενω οντως ηταν μακραν καλυτερη απο τη πρωτη που εβγαζε ενα χαμηλο θορυβο που ακουγοταν σε αποσταση 3 στρεμματων, ειναι πλεον τα ιδια σκατα στη θερμανση.

Το δοκιμασα στη θερμανση οπου με -7C ενω τα πηγε πολυ καλα (defrost ανα λογικα χρονικα διαστηματα), η εξωτερικη μοναδα αρχισε να βγαζει ενα μουγκριτο και ηθελες να την σπασεις. Η ιδια συμπεριφορα υπηρχε περιπου και στους 0C .

Οποτε μακρια.

Παω ολο και πιο κοντα στα passion pro... Ποναει η τσεπουλα μου :P

Δημοσ.

Ειναι ευκολη μια επιλογη με τι αναφερουν τα διαφημιστικα φυλλαδια ,και αρεσει απο εμφανιση και τιμη.

Σε ποιον αναφερεσαι εσυ;

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς σε τέτοιες θερμοκρασίες αν ο συμπιεστής δουλεύει σε full load ή σε υψηλό φορτίο θα έχεις αύξηση του θορύβου στην εξωτερική μονάδα . Μήπως το μουγκριτό που αναφέρεις είναι απλά συντονισμός (δονήσεις-θόρυβος) της τοιχοποιίας; Αν ναι τότε χρειάζεσαι αντικραδασμικά λάστιχα στις βάσεις της εξωτερικής μονάδας.

Κοίταξε το μήπως είναι αυτό το πρόβλημα σου ! Είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο .

Ο CptBill αναφέρεται στο haier tundra.

εχω εγκατεστημενα 1 monoblock αντλια θερμοτητας, 1 18αρι hitachi και 1 9αρι hitachi και κανενα απο αυτα δεν πλησιαζει τον ηχο της εξωτερικης μοναδας του haier. Ολες κανουν το φυσιολογικο θορυβο που οφειλει να κανει καθε inverter μοναδα.

Αντικραδασμικα λαστιχα εχουν μπει ηδη. Οπως προανεφερε και αλλος χρηστης, υπαρχει πλεον και 2η κριτικη στο σκρουτζ ανθρωπου με 2 δευτερη εξωτερικη μοναδα, μετα απο αντικατασταση, που εχει το ιδιο προβλημα.  

και ετσι για να γουσταρουμε και ενα βιντεο (το lg στο εν λογο βιντεο ειναι εκτος λειτουργιας αλλα ειναι ενδεικτικο απο τοση αποσταση ποσο ακουγεται το haier tundra)

https://www.youtube.com/watch?v=Zsx54jXXQiU

οποιος θελει το να παιξει γεναιος, ας παρει το tundra. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις δεν σε πιστευει.Η εγγυηση του ισχυει για καιρο ακομα ,μεχρι να βγαλεις ακρη .Αλλα ιδια μοντελα δεν εχουν το πλαστικο καπακι για τις συνδεσεις δεξια  ,και μεγαλυτερα μοντελα εχουν αλλο συμπιεστη. Θεμα παρτιδας για να κερδισει ο καθε αντιπροσωπος απο τις μικρες μεγαλες διαφορες.Τα παραπονα σου στην εταιρια,αλλα διαφημιζει για θορυβο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπε κανεις δεν σε πιστευει.Η εγγυηση του ισχυει για καιρο ακομα ,μεχρι να βγαλεις ακρη .Αλλα ιδια μοντελα δεν εχουν το πλαστικο καπακι για τις συνδεσεις δεξια  ,και μεγαλυτερα μοντελα εχουν αλλο συμπιεστη. Θεμα παρτιδας για να κερδισει ο καθε αντιπροσωπος απο τις μικρες μεγαλες διαφορες.Τα παραπονα σου στην εταιρια. 

Σε οσους θελουν αναλυση διαφημιστικων φυλλαδιων

Ειναι η δευτερη εξωτερικη μοναδα αυτη. 

Δεν θα ασχοληθω καν πιθανοτατα. Η μοναδα βρισκεται στην επαρχια. Ηδη τη πρωτη φορα ειδα και επαθα ωστε να ερθει ο συνεργαζομενος ψυκτικος κ να πιστοποιησει προβλημα, ΔΕΝ πιστοποιησε επειδη δεν ηθελε να παρει ευθυνη  οπως χαρακτηριστικα ειπε, η inventor στηριχθηκε στα λεγομενα μου και τελικα μου την αλλαξαν. Ευτυχως που η αντιπροσωπεια ειναι αψογη στο customer support διαφορετικα κλαψτε μανουλες.

Ισως το βαλω σε ενα ημιυπογειο χωρο τελικα. Ειλικρινα δεν ξερω.

Επεξ/σία από CptBill
Δημοσ.

Τι να το κανεις το customer support αν δεν βγαζεις ακρη ,ειτε χαλα συνεχεια.Μην ακυρωνεις την εγγυηση,την εχεις πληρωσει.Αν δεν μπορει ο τοπικος τεχνικος, να στειλουν αλλον .Στηριζεσαι οτι αλλα διαφημιζει για θορυβο εξωτερικης μοναδας ,και αλλο ειναι, με μεγαλη διαφορα για να ισχυριστουν οτιδηποτε .

• Like 1
Δημοσ.

και ετσι για να γουσταρουμε και ενα βιντεο (το lg στο εν λογο βιντεο ειναι εκτος λειτουργιας αλλα ειναι ενδεικτικο απο τοση αποσταση ποσο ακουγεται το haier tundra)

οποιος θελει το να παιξει γεναιος, ας παρει το tundra. 

Πολύ ενοχλητικός θόρυβος αν μένεις σε πολυκατοικία ή κατοικούν άλλοι κοντά σου. Ούτε το toshiba του 2003 που έχουμε δεν κάνει έτσι......

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι η δευτερη εξωτερικη μοναδα αυτη. 

Δεν θα ασχοληθω καν πιθανοτατα. Η μοναδα βρισκεται στην επαρχια. Ηδη τη πρωτη φορα ειδα και επαθα ωστε να ερθει ο συνεργαζομενος ψυκτικος κ να πιστοποιησει προβλημα, ΔΕΝ πιστοποιησε επειδη δεν ηθελε να παρει ευθυνη  οπως χαρακτηριστικα ειπε, η inventor στηριχθηκε στα λεγομενα μου και τελικα μου την αλλαξαν. Ευτυχως που η αντιπροσωπεια ειναι αψογη στο customer support διαφορετικα κλαψτε μανουλες.

Ισως το βαλω σε ενα ημιυπογειο χωρο τελικα. Ειλικρινα δεν ξερω.

Η δευτερη και κανει τον ιδιο θορυβο με την πρωτη; Επιστροφη χρηματων ολης της μοναδας!

Γιατι γραφεις inventor; με την haier ειναι ιδιος αντιπροσωπος;

Δημοσ.

καλημέρα και απο μενα.

βλεπω αυτο απο τον κωτσο στη μιση τιμη

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/170417-morris-wfin70110

η επομενη τιμη skroutz ειναι 649

αξιζει; τι λετε;

για σαλονι κουζινα (ενιαιος χωρος) το θελω

εχω συνηθισει σε mitsubishi daikin...

θα εχει μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα, αξιοπιστια κλπ;

Δημοσ.

Δεν εχει quiet..

Να βρεις να δουλευει σε χαμηλα ρευματα και να μην σβηνει

Για βοήθησε τότε...σε αυτό περίπου το budget τι προτείνεις?Για χρήση..Θερμανση/ψυξη.

Γνωρίζει κάποιος,αν μετακινούντε ή αλλάζουν θέση τα εσωτερικά πτερύγια του αέρα στο συγκεκριμένο Fujitsu ?

https://www.skroutz.gr/s/4944738/Fujitsu-Ecolandia-ASYG25LLCR.html

Γιατί σε κάποια μοντέλα μένουν ακίνητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...