Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...ρωτάω πάλι....

Επειδή έχουμε μπει στο εξοικονομώ θα μπει και a/c .... για ψύξη αλλά και για θέρμανση...δεν πιστεύω οτι θα βάλουμε κάτι αλλο για θέρμανση...τεσπα...θα δείξει!

Το σπίτι έχει 3 δωμάτια και στο οποία θέλω να βάλω a/c...

2 υ/δ (12-13τμ το κάθε ένα...) και 1 σαλονι-κουζινα (33τμ)...

Για τα υ/δ λέω 9άρι είναι αρκετό...και για σαλονι-κουζινα ένα 18άρι.... το ταβάνι του σπιτιου είναι στα 2.5μ...

Αυτό που σκεφτόμουν είναι να αγοράσω Πολυδιαιρούμενα Κλιματιστικά ......multi split... δηλαδή έξω να έχει μία εξωτερική μονάδα...πιο μεγάλη εννοείται ... και για τις 3 εσωτερικές μονάδες...

Έχει κανείς εμπειρία απο τέτοια a/c??

Αυτά που έβλεπα είναι το Inventor U5MRSL32(4)-36 και εσωτερικά AR2MVI - 09WiFi και AR2MVI - 18WiFi

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dimostr είπε

με ζητηση 26 

878691973_kuro16.png.67e1d2e7d4782d3abc370e037c27ef7f.png

toshiba 16.png

daikin 16.png

Daikin και Toshiba μοιάζουν πολύ στα διαγράμματά τους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimostr είπε

26 διαβαζει το εχω βαλει 27 τωρα εκει παλευει στο 120-119148355190_2020-05-16214555.png.6722406e9dd566e634e8fd4f12dcc450.png

Οσο νυχτωνει...
το SEER μεγαλωνει.

Αστο εκει και θα πεσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Daikin και Toshiba μοιάζουν πολύ στα διαγράμματά τους.

ειναι προγραμματισμενα να δουλευουν χωρις ifeel  εκει οφειλεται πιστευω η ομοιοτητα ενω αν δεις το kuro με το ifeel κανει αυτα τα πεταγματα 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, omega είπε

Καλησπερα. Ειχα σημειωσει πριν καποιους μηνες καποια μοντελα που μου ειχατε προτείνει αλλα επανέρχομαι στο θεμα να δω αν οι προτάσεις ειναι ακόμα οι ίδιες.
- Για υπνοδωμάτιο το πολυ 15 τετραγωνικά
- 9αρι κλιματιστικο που θα χρησιμοποιειται κυριως για κρυο ( ας ειναι αξιοπρεπης και η αποδοση του στη ζεστη).
- Να έχει μικρη κατανάλωση και κυριως να μην κάνει πολυ θορυβο οι μονάδες μέσα-εξω. Επειδη ειμαι λιγάκι περιεργος στον υπνο, δεν θα ηθελα πολυ φασαρια απο συστολές-διαστολες.
Ιδανικά να έχει και ιονιστή. 
- Οχι πανω απο 450 ευρώ γιατι σκέφτομαι και το κόστος της εγκατάστασης.

Τί προτείνετε ?

Δεν νομίζω ότι θα τα βρεις όλα αυτά με 450€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Παρολαυτα, εχουμε να προτεινουμε κάτι ? Το ολο πραγμα δυστυχως επειγει

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, omega είπε

Καλησπερα. Ειχα σημειωσει πριν καποιους μηνες καποια μοντελα που μου ειχατε προτείνει αλλα επανέρχομαι στο θεμα να δω αν οι προτάσεις ειναι ακόμα οι ίδιες.
- Για υπνοδωμάτιο το πολυ 15 τετραγωνικά
- 9αρι κλιματιστικο που θα χρησιμοποιειται κυριως για κρυο ( ας ειναι αξιοπρεπης και η αποδοση του στη ζεστη).
- Να έχει μικρη κατανάλωση και κυριως να μην κάνει πολυ θορυβο οι μονάδες μέσα-εξω. Επειδη ειμαι λιγάκι περιεργος στον υπνο, δεν θα ηθελα πολυ φασαρια απο συστολές-διαστολες.
Ιδανικά να έχει και ιονιστή. 
- Οχι πανω απο 450 ευρώ γιατι σκέφτομαι και το κόστος της εγκατάστασης.

Τί προτείνετε ?

Daikin χωρις ιονιστη.
Ισως καποιο GE η Carrier.

7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος με το Aria? Είχες τίποτα θέματα on/off στην θερμανση; (Να φτάνει δλδ συχνά στην επιθυμητή θερμοκρασία που έχεις βαλει,να κλείνει το μηχάνημα και να ξανανοιγει μόλις κρυώσει το σπίτι;)  Η καλύτερα έχεις μετρητή κατανάλωσης; :)

Δυστυχώς το έχω σε σπίτι που νοικιάζω. Ο ενοικιαστής ευχαριστημένος είναι. Δεν μου έχει αναφέρει κάποιο παράπονο. Ούτε από θέμα απόδοσης ούτε από θέμα θορύβων. Αλλά προσωπική άποψη δεν έχω.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, omega είπε

Παρολαυτα, εχουμε να προτεινουμε κάτι ? Το ολο πραγμα δυστυχως επειγει

Daikin ATXC25B (ή FTXC25B)

6 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Ισως καποιο GE η Carrier.

Carrier όχι , μιας και δεν θέλει ήχους από διαστολές.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αφού αναφέρουμε καταναλώσεις το δεκαετίας Toshiba daisekai 16αρι εδώ και ώρα έχει ισορροπήσει στα 155 Watt. Δεν έχει σημασία χώρος και εσωτερική εξωτερική θερμοκρασία. Αυτό το μηχάνημα το έχω λατρέψει. Επίσης να πω ότι έχει φάει 2 μετακομίσεις. Είναι ένα πραγματικά άψογο μηχάνημα. Εσωτερική μονάδα πολύ μαζεμένη σε διαστάσεις, κατεβαίνει απίστευτα χαμηλά σε Watt, σε σχέση με ένα Carrier 9000btu δεν υπάρχει σύγκριση και ας είναι 9 χρόνια νεότερο το Carrier. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα πλαστικά του έχουν κιτρινισει με τον χρόνο. Αξίζει τα 1400 ευρώ που έκανε μέχρι και του τελευταίου ευρώ. 

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, anikologr είπε

Πάντως αφού αναφέρουμε καταναλώσεις το δεκαετίας Toshiba daisekai 16αρι εδώ και ώρα έχει ισορροπήσει στα 155 Watt. Δεν έχει σημασία χώρος και εσωτερική εξωτερική θερμοκρασία. Αυτό το μηχάνημα το έχω λατρέψει. Επίσης να πω ότι έχει φάει 2 μετακομίσεις. Είναι ένα πραγματικά άψογο μηχάνημα. Εσωτερική μονάδα πολύ μαζεμένη σε διαστάσεις, κατεβαίνει απίστευτα χαμηλά σε Watt, σε σχέση με ένα Carrier 9000btu δεν υπάρχει σύγκριση και ας είναι 9 χρόνια νεότερο το Carrier. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα πλαστικά του έχουν κιτρινισει με τον χρόνο. Αξίζει τα 1400 ευρώ που έκανε μέχρι και του τελευταίου ευρώ. 

Toshiba, τι να λέμε. εγγύηση!

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Δυστυχώς το έχω σε σπίτι που νοικιάζω. Ο ενοικιαστής ευχαριστημένος είναι. Δεν μου έχει αναφέρει κάποιο παράπονο. Ούτε από θέμα απόδοσης ούτε από θέμα θορύβων. Αλλά προσωπική άποψη δεν έχω.

Δεν θα δούμε / βρούμε ποτέ κάποιον με Inventor μεγάλο εδώ μέσα 😕

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...