Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και απο μενα! Ψαχνομαι να αγορασω ενα 18αρι inverter και εχω καταληξει μαλλον σε δυο και θα ηθελα τις γνωμες σας εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω..1)Link.png Site: 2)Link.png Site: Το toyotomi εχει καποιες παραπανω λειτουργιες, με r32 ψυκτικο υγρο, μεγαλυτερο seer και 200 ευρω φτηνοτερο.Το πρωτο ειναι απλα daikin και εχω διαβασει απο αρκετους οτι ειναι απο τις κορυφες σε κλιματιστικα.Οποιαδηποτε αλλη προταση κοντα στο 1000ρικο δεκτη.

Kλιματιστικά με R32, είναι πρωιμα για αγορα ,αναμενονται πολλες βελτιώσεις και μοντέλα μεχρι το 2030,κανείς δεν ξέρει συμπεριφορα σε θερμα κλιματα,σε τυχόν διαρροη ειναι ευφλεκτο .Το Toyotomi είναι όπως σου βγει ,παραγγελια εισαγωγέα με κριτηριο μόνο το κοστος .Το Daikin είναι πιο δυνατο μηχανημα,κορυφαία ποιοτητα αλλα με λιγότερες ευκολιες .

Δεν το εχω παρει ακομα.Οταν λες τουλαχιστον 2,5 μετρα σωληνα τι εννοεις;

Οτι γράφουν οι οδηγίες εγκατάστασης .Ενας τεχνικός που γνωρίζει ένα κλιματιστικό ξέρει τι χρειάζεται καλυτερα.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μενω στην κοζανη και επειδη σημερα ειχε προβλημα η κεντρικη θερμανση ανοιξα τα 2 κλιματιστικα που εχουμε,1 σε καθε δωματιο.
Ειναι 12000btu επωνυμα και τα 2 και τα εχω περιπου 4 χρονια.
Η εξωτερικη θερμοκρασια αυτες τις μερες ειναι περιπου στους -10οC
Οταν αναβω και τα 2,μετα απο 5 λεπτα πεφτει η ασφαλεια, τραβανε ρευμα απο την ιδια γραμμη.
Ειναι πρωτη φορα που το κανει αυτο!
Οταν καιω μονο το 1 δεν εχει προβλημα,μονο οταν τα καιω μαζι πεφτει η ασφαλεια!!
Τι μπορει να συμβαινει?? (το καλοκαιρι που τα χρησιμοποιω μαζι, λειτουργουν κανονικα)
Καπου διαβασα οτι λογω κρυου τραβανε πολυ περισσοτερο ρευμα για δουλεψουν, ισχυει αυτο??
Μπορειτε να με βοηθησετε??
Το 1 απο τα δυο μπαινει σε μπριζα, αλλα συνηθιζω να το βαζω σε απλο πολυμπριζο μαζι με τον φορτιστη του κινητου μου και το καλωδιο ρευματος απο το λαπτοπ μου

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξει και η καλωδίωση με πιο χοντρή, οπότε θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο...

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξει και η καλωδίωση με πιο χοντρή, οπότε θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο...

Το καλοκαιρι που τα χρησιμοποιω μαζι, λειτουργουν κανονικα,οποτε λογω πολυ χαμηλης εξωτερικης θερμοκρασιας συμβαινει αυτο;;

Δημοσ.

Το καλοκαιρι που τα χρησιμοποιω μαζι, λειτουργουν κανονικα,οποτε λογω πολυ χαμηλης εξωτερικης θερμοκρασιας συμβαινει αυτο;;

Μπορεί για θερμανση να τραβάει παραπάνω ρευμα και να πέφτει η ασφάλεια. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μεγαλύτερη με όποιες συνέπειες (που μπορει να μη καταλάβεις τίποτα) εδώ εχω δει κουζίνα με 2,5 να τραβάει 10kw..

αλλά μπορεί να πάρεις και φωτιά. 

Αλλιώς φέρνεις ηλεκτρολόγο της προκοπής αδειουχο και στο φτιάχνει

Δημοσ.

Οποτε θελει νεα καλωδιωση.
Αυριο θα δοκιμασω να βαλω το ενα κλιματιστικο με μπαλαντεζα σε μπριζα στο σαλονι , να σιγουρευτω οτι δεν ειναι κατι αλλο.
Ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειμαι offtopic αλλα και μενα μου ριξε την ασφαλεια για πρωτη φορα σημερα. Τον γενικο κιολας οχι του κλιματιστικου. Δεν το εχει ξανακανει ποτε. Ενα 24.000 btu εχω. Πανω σε μια ασφαλεια. Ειχα ανοιχτες πολλες συσκυες αναργοβορες αλλα σε διαφορετικες ασφαλειΕς.
Εξω ειχαμε -2. Με -10 ουτε που θα λειτουργουσε εμενα

Δημοσ.

Ενας τεχνικός που γνωρίζει ένα κλιματιστικό ξέρει τι χρειάζεται καλυτερα.

Λιγοι τεχνικοι ειναι σωστοι στη δουλεια τους και εχουν απολυτη γνωση του αντικειμενου.. συν οτι ο ενας κραζει τον αλλον!!!
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειμαι offtopic αλλα και μενα μου ριξε την ασφαλεια για πρωτη φορα σημερα. Τον γενικο κιολας οχι του κλιματιστικου. Δεν το εχει ξανακανει ποτε. Ενα 24.000 btu εχω. Πανω σε μια ασφαλεια. Ειχα ανοιχτες πολλες συσκυες αναργοβορες αλλα σε διαφορετικες ασφαλειΕς.

Εξω ειχαμε -2. Με -10 ουτε που θα λειτουργουσε εμενα

Πόσα Α η ασφάλεια που έχεις πάνω το κλιματιστικό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...