Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,Ξέρει κανείς κάτι για το inventor king το 9αρι; Παίζει στα 800€ περίπου με κάτι προσφορές και η απόδοση του είναι φοβερή! Seer 9.2  scop 6,4-5,4 και 4,1 σε ψυχρή ζώνη!! Ξέρουμε τι μάρκα είναι; midea? Και εάν το έχει κάποιος από το forum? 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, CorumD είπε

Επειδή έχω σχέση με την Σερβία(απο το 2010), είμαι σε θέση να ξέρω πολύ καλά την Tesla. Εχω αγοράσει προιόντα της από την Technomanija Σερβιας! Αγοράζει χαμηλης ποιοτητας Κινεζο-φασον. 

Να σε ρωτησω κατι ευθεως Daredevil και θα ήθελα να μου απαντήσεις ευθέως. Τα Inventor είναι φασόν Κινέζικα; 

Τί τον ρωτάς τον άνθρωπο; Όλοι ξέρουμε ότι τα Inventor είναι midea ή gree.

Όσο για τα Tesla νομίζω ότι και πάλι αντιδράς υπερβολικά. Ένας φίλος πιο πίσω είπε ότι από την αντιπροσωπεία ενημερώθηκε ότι είναι aux. Αν δεις στο Σκρουτζ, όλα τα aux έχουν καλές κριτικές. Ακόμα δεν τα ξέρουμε τα Tesla, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά τους και την τιμή τους, φαίνονται μια καλή επιλογή για όποιον ψάχνει κάτι φθηνό, μάλλον καλύτερη από τα TCL για θέρμανση μιας και τα πρώτα έχουν ifeel ενώ τα δεύτερα όχι. Για ψύξη μάλλον θα πήγαινα προς TCL μιας και η έλλειψη ifeel δεν νομίζω ότι προβληματίζει τόσο οπότε έρχεται η εγγύηση να πάρει το πάνω χέρι.

2 λεπτά πριν, SHARKY75 είπε

Καλημέρα,Ξέρει κανείς κάτι για το inventor king το 9αρι; Παίζει στα 800€ περίπου με κάτι προσφορές και η απόδοση του είναι φοβερή! Seer 9.2  scop 6,4-5,4 και 4,1 σε ψυχρή ζώνη!! Ξέρουμε τι μάρκα είναι; midea? Και εάν το έχει κάποιος από το forum? 

Έχει όντως εξαιρετικους δείκτες απόδοσης. , Midea είναι. Παρόμοιο είναι το carrier platinum που έχει παίξει κάπου 650€ εγκατεστημένο.

Πάντως προσωπικά αν έκανα την υπέρβαση να πάω στα 800€ για 9αρι , θα έδινα λίγο ακόμα για να πάω στο Mitsubishi LN25VG.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα ήθελα ο ίδιος να το πει. Διότι εγώ πιστεύω ότι η INVENTOR του έχει δώσει ξεκάθαρες οδηγίες να μην αναφέρει ποτέ τις λέξεις 'φασόν Κινεζικό' σε σχέση με τα κλιματιστικά της INVENTOR που προωθεί συνεχώς και ακατάπαυστα στο forum εδώ και χρόνια.

Οπότε Daredevil, σε ρωτώ ευθέως: 

H Inventor κατασκευάζει κλιματιστικά (η οτιδήποτε) ή αγοράζει από Κινέζους προμηθευτές και βάζει την ΣΤΑΜΠΑ της επάνω στο προϊόν;

Όσο για τις κριτικές του Skroutz, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε αυτές liakjim. Δεν νομίζω ότι ο πολύς κόσμος είναι και σε θέση να γράψει κριτική, άσε το πόσες είναι στημένες από τις ίδιες τις εταιρείες. Ας πούμε, Η Inventor στήνει άνθρωπο να κάνει πωλήσεις στο insomnia και το adsl, θα κολλήσει στο να γράψει μερικές ψεύτo-κριτικές; Δες πόσες θετικές κριτικές έχουν τα TOYO σε σχέση με FUJITSU/MITSU/DAIKIN/TOSHIBA...

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CorumD είπε

Δες πόσες θετικές κριτικές έχουν τα TOYO σε σχέση με FUJITSU/MITSU/DAIKIN/TOSHIBA...

Προσωπικά πιστεύω ότι τα toyotomi έχοντας gree εντόσθια, είναι καλά ή πολύ καλά κλιματιστικά. Είναι δυνατά, φθηνά και έχουν πολλές δυνατότητες ( wifi, ιονιστές , ifeel κτλ). Κάνουν τη δουλειά τους ψύχοντας και θερμαίνοντας. Ο Έλληνας έχει εκπαιδευτεί σε υπερδιαστασιολογημένα μηχανήματα οπότε αν βγαίνει ο σταλακτίτης από τη μύτη ή αν κυκλοφορεί με το σώβρακο, είναι χαρούμενος. Ελάχιστοι ασχολούνται με βελτιστοποίηση, με καταναλώσεις κτλ. Οπότε βάλε και τον μεγάλο αριθμό πωλήσεων, γιατί να μην έχουν καλές κριτικές; Βλέπεις πάντως και ανθρώπους που την έχουν ψάξει τη δουλειά να λένε αυτά που έχουν αναφερθεί και εδώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Όσο για τα Tesla νομίζω ότι και πάλι αντιδράς υπερβολικά. Ένας φίλος πιο πίσω είπε ότι από την αντιπροσωπεία ενημερώθηκε ότι είναι aux. Αν δεις στο Σκρουτζ, όλα τα aux έχουν καλές κριτικές. Ακόμα δεν τα ξέρουμε τα Tesla, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά τους και την τιμή τους, φαίνονται μια καλή επιλογή για όποιον ψάχνει κάτι φθηνό, μάλλον καλύτερη από τα TCL για θέρμανση μιας και τα πρώτα έχουν ifeel ενώ τα δεύτερα όχι. Για ψύξη μάλλον θα πήγαινα προς TCL μιας και η έλλειψη ifeel δεν νομίζω ότι προβληματίζει τόσο οπότε έρχεται η εγγύηση να πάρει το πάνω χέρι.

Τα AUX δεν ειναι φιρμα φασον που ειχε φτιαξει ο Μαυρογεννης (Gree)?

40 λεπτά πριν, liakjim είπε

Προσωπικά πιστεύω ότι τα toyotomi έχοντας gree εντόσθια, είναι καλά ή πολύ καλά κλιματιστικά. Είναι δυνατά, φθηνά και έχουν πολλές δυνατότητες ( wifi, ιονιστές , ifeel κτλ). Κάνουν τη δουλειά τους ψύχοντας και θερμαίνοντας. Ο Έλληνας έχει εκπαιδευτεί σε υπερδιαστασιολογημένα μηχανήματα οπότε αν βγαίνει ο σταλακτίτης από τη μύτη ή αν κυκλοφορεί με το σώβρακο, είναι χαρούμενος. Ελάχιστοι ασχολούνται με βελτιστοποίηση, με καταναλώσεις κτλ. Οπότε βάλε και τον μεγάλο αριθμό πωλήσεων, γιατί να μην έχουν καλές κριτικές; Βλέπεις πάντως και ανθρώπους που την έχουν ψάξει τη δουλειά να λένε αυτά που έχουν αναφερθεί και εδώ.

1 ώρα πριν, CorumD είπε

Δες πόσες θετικές κριτικές έχουν τα TOYO σε σχέση με FUJITSU/MITSU/DAIKIN/TOSHIBA...

Tα Τογιοτομι (αναλογως τη σειρα και συνηθως στα μικρα btu) κατα βαση ειναι απο τα καλα κινεζικα φασον αλλα ειναι τα ακριβοτερα και χωρις μεγαλη εγγυηση. Δεν ειναι VFM προτασεις αλλα αφου μπορει και πουλαει σε αυτες τις τιμες, κι εγω αν ημουν αντιπροσωπος τo ιδιο θα πουλαγα.
Εμενα οι συγκυριες και οι αναγκες της στιγμης με οδηγησαν στην αγορα ενος Kuro 12ριου τον Μαιο του 2018.
Εκεινη την εποχη που εψαχνα οσο μεγαλυτερο SEER γινοταν με πολλες ατοκες (δε μου ειχε περασει απο το μυαλο να το χρησιμοποιησω για θερμανση) για αγορα απο Κωτσο ηταν δελεαστικη επιλογη με οριο μπατζετ τα 700 ευρω που ειχα θεσει και την 5ετη του Κωτσοβολου μεσα στην τιμη. Με αλλο μπατζετ η με τα μετρητα στο χερι ισως να επαιρνα κατι αλλο.
Τωρα επισης μπορει να επαιρνα κατι αλλο αφου μπαινει και η θερμανση στο παιχνιδι (αν και δεν ειχα προβλημα φετος, το αντιθετο).
Ειναι Gree Amber με σηματα Toyotomi με ολα τα θετικα και αρνητικα που συνεπαγεται αυτο (κορυφαια τηλεχειριστηρια αλλα σχετικα θορυβωδη).

Ασχετο, ο Κωτσοβολος εβγαλε τα Morris -40%

Επεξ/σία από rbx1000
  • Like 1
Δημοσ.

H AUX είναι κατασκευαστης, το δε KURO είναι με διαφορα το καλυτερο TOYOTOMI, εχουμε δει και μετρησεις εδω στο forum και παντα αποδιδει αριστα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Τα AUX δεν ειναι φιρμα φασον που ειχε φτιαξει ο Μαυρογεννης (Gree)?

Το ίδιο μου έχει πει και ο αδερφός μου (δούλευε 15χρόνια στη gree).

Δεν είναι όμως κινέζος κατασκευαστής ; http://www.cnaux.com/category/gsls/index.aspx

Ή παίρνει Gree εντόσθια και βάζει στάμπα AUX;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CorumD είπε

H AUX είναι κατασκευαστης, το δε KURO είναι με διαφορα το καλυτερο TOYOTOMI, εχουμε δει και μετρησεις εδω στο forum και παντα αποδιδει αριστα.

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το ίδιο μου έχει πει και ο αδερφός μου (δούλευε 15χρόνια στη gree).

Δεν είναι όμως κινέζος κατασκευαστής ; http://www.cnaux.com/category/gsls/index.aspx

Ή παίρνει Gree εντόσθια και βάζει στάμπα AUX;

Εκανα λαθος επειδη δε θυμομουν.
Τα AUX οντως ειναι του κινεζου κατασκευαστη.
Το brand που εφτιαξε ο Μαυρογεννης ειναι τα Fluo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, αυτα τα Inventor Nemesis Pro , που μαλλον ειναι τα ιδια με τα Toyotomi Kuro, ειναι καλη περιπτωση με καλες τιμες και εγγυηση. Το 9αρη το παιρνεις με 494 ευρω.

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GREE vs AUX, Who’s the Winner?

https://www.hacos.cn/en/b5522aa255/

Παλια ηταν "φίλοι" στην αγορά Gree - AUX αλλα τελευταία χρόνια τα τσουγκρίσαν άσχημα.. με την Gree να κατηγορεί την AUX για κλέψιμο πατεντών .. οπως λεει το παραπάνω αρθρο..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, CorumD είπε

Πάντως, αυτα τα Inventor Nemesis Pro , που μαλλον ειναι τα ιδια με τα Toyotomi Kuro, ειναι καλη περιπτωση με καλες τιμες και εγγυηση. Το 9αρη το παιρνεις με 494 ευρω.

Δεν έχουν όμως eurovent οπότε δεν ξέρουμε αν έχει seer 8.5 . Έτσι δεν είναι, έμισθο τρολάκι της ινβέντορ, που θα μας προτείνεις και το κινεζοφασόν ;;; 😆😛

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν έχουν όμως eurovent οπότε δεν ξέρουμε αν έχει seer 8.5 . Έτσι δεν είναι, έμισθο τρολάκι της ινβέντορ ;;; 😆😛

LOL!!!! Εγω δεν εχω θεμα να πω καλα λογια για ενα προιον που φαινεται να τα αξιζει. ΑΛΛΑ ειναι που δεν μου αρεσουν και ξερεις καλα τι εννοω...και ΣΙΓΟΥΡΑ θα προτιμουσα να εχει EUROVENT!

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, CorumD είπε

LOL!!!! Εγω δεν εχω θεμα να πω καλα λογια για ενα προιον που φαινεται να τα αξιζει. ΑΛΛΑ ειναι που δεν μου αρεσουν και ξερεις καλα τι εννοω...και ΣΙΓΟΥΡΑ θα προτιμουσα να εχει EUROVENT!

Να ρωτήσω κάτι  λέτε ότι το kuro και το nemesis είναι φασόν του amber αφού λοιπόν το amber έχει 10 χρόνια εγγυηση και eurovent γιατί να καθίσουν τα φασόν να μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν πιστοποίηση eurovent για ένα προϊόν που ήδη την έχει ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimostr είπε

Να ρωτήσω κάτι  λέτε ότι το kuro και το nemesis είναι φασόν του amber αφού λοιπόν το amber έχει 10 χρόνια εγγυηση και eurovent γιατί να καθίσουν τα φασόν να μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν πιστοποίηση eurovent για ένα προϊόν που ήδη την έχει ?

Εγω ανέφερα οτι το ΤΟΥΟΤΟΜΙ KURO φαίνεται να ειναι παρόμοιο με το Nemesis Pro. Δεν ξερω τι σχεση εχουν αυτα με το GREE. Ούτε ξέρω αν τα φασον GREE έχουν την ίδια ποιότητα με τα αυθεντικά GREE. Γνωρίζεις κατι παραπανω;

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CorumD είπε

Εγω ανέφερα οτι το ΤΟΥΟΤΟΜΙ KURO φαίνεται να ειναι παρόμοιο με το Nemesis Pro. Δεν ξερω τι σχεση εχουν αυτα με το GREE. Ούτε ξέρω αν τα φασον GREE έχουν την ίσια ποιότητα με τα αυθεντικά GREE. Γνωρίζεις κατι παραπανω;

αμα γνωριζα θα το ελεγα, εδω μεσα ακουω φασον του ταδε φασον του αλλου  και βλεποντας οτι ολοι εχετε γνωσεις περι εταιρειων σε διαφορες χωρες υποθετω οτι ξερετε καλυτερα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...