Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Lofarek είπε

τι να πω παντως εχει και θεματα οσμων παροτι καθε χρονο και δυο φορες το περναω με ειδικο αφρο και ψεκαστικο. Ο ιονιστης εδω δεν βοηθα. Εξωτερικος θορυβος λιγο παραπανω απο το EH kirigamine zen 12αρι το zen εχει και αναμονη 0.3 watts αλλα χειροτερες αποδοσεις ψυξης 170 w min και θερμανσης 360w minχωρις αυτη την λειτουργια συντηρησης των 230w scop 4,7 μεση ζωνη . Γι αυτο το ξαναλεω αλλη μια φορα αφηστε τα specs και εμπιστευτειτε μονο τους μετρητες σας... Για μενα αυτο το καζο που επαθα ειναι....casus beli . Εδωσα και ενα σωρο λεφτα για να τα παρω. Υπαρχει καποιος στην κοινοτητα που να εχει και  να εχει μετρησει daisekai 6.5 η 8   9000 btu?

Και εγω εχω αυτο και δεν ειμαι ικανοποιημένος για τα λεφτά του. Αλλοι δινουν τα μισα και ειναι πολυ καλύτερα. Δεν εχω τετοιο θεμα που εχεις απλα τρίζει απο την αρχη κατι στη φτερωτη. Φυσικα δε μπορουν να το φτιάξουν αλλα κανει θορυβο και δεν ακουγεται συνεχεια οποτε σιγα μη βρουν τι εχει. Δε θα ξαναπάρω mitsubishi electric παντως μιας και θελω να αγορασω 5 κλιματιστικα

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και οταν λεμε κατω απο 100 απλα η θερμοκρασια περιβαλλοντος ειναι πιο δροσερη απο αυτην του δωματιου . Δηλαδη οχι σε μεγαλες ζεστες . Οσο αφορα τα πλαστικα το zen EH δεν εχει τριγμους αλλα η προσοψη του στην θερμανση εχω παρατηρησει οτι διαστελεται και ψιλοφουσκωνει. Θεματα τριγμων μεσω τοιχου δεν εχω...

Δειτε και αυτο 

Εμενα με επηρεασαν πολυ αυτα τα videos στο να το παρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου ειναι δύσκολο να πιστέψω οτι δεν δουλεύει σωστά ενα τέτοιο κλιματιστικό,λάθη στην εγκατάσταση....ισως.

Ποσά watt κατεβαίνει στην θέρμανση?

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Αν και βλέπω και άλλες κριτικές για ήχους από πλαστικά , είναι πιθανό να προέρχονται από όχι επίπεδο τοίχο που δημιουργεί τάσεις σε αυτά. Το κρακ ίσως να μας έδειξε την καταπόνηση αυτή.

Από καταναλώσεις, τα κάτω από 100W στη ψύξη είναι εξαιρετική τιμή. Στη θέρμανση αυτό που λες δεν σημαίνει ότι βγάζει κρύο στα χαμηλά watts , αλλά ότι το κλιματιστικό μπορεί να βγάζει αέρα στους 26-27C ο οποίος φτάνοντας στον άνθρωπο έχει χάσει λίγη θερμότητα ακόμα και δίνει την αίσθηση των κρύων ρευμάτων. Το έχουμε δει σε κλιματιστικά Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi και το μόνο που σημαίνει είναι ότι δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν τα inverters δλδ να δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια στον χώρο. 

Τέλος το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο από eurovent και έχει πραγματικά εξαιρετικούς δείκτες απόδοσης.

MUZ-FH35VEMSZ-FH35VE2_1588741507.6101.pdf 952 kB · 0 downloads

Όχι ακόμη.

Από τα στοιχεία που δείχνεις, φαίνεται ότι όντως παράγει έργο στα 45W.

Δεν έχεις οπτική επαφή με την εξωτερική μονάδα;

Το εχω γραψει 230w χωρις να δινει αερα (συντηρηση) και ξεκινα στα 330 w να δινει. 

Εγκατασταση πολυ προσεκτικη με 20 λεπτα κενο

Παρεμπιμπτοντως στην Αθηνα ειχα toyotomi hiro 12αρι min σε ψυξη με ζεστη εξω 165 w min θερμανση 365w  max peak θερμανση 2510w αλλα θορυβος..... αεροπλανο σε απογειωση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Το εχω γραψει 230w χωρις να δινει αερα (συντηρηση) και ξεκινα στα 330 w να δινει. 

Εγκατασταση πολυ προσεκτικη με 20 λεπτα κενο

Παρεμπιμπτοντως στην Αθηνα ειχα toyotomi hiro 12αρι min σε ψυξη με ζεστη εξω 165 w min θερμανση 365w  max peak θερμανση 2510w αλλα θορυβος..... αεροπλανο σε απογειωση

εχω ενα srk35 8ετιας ,πιο φτηνό μοντέλο και πιο παλιό,ο εγκαταστατης έχει βάλει 1 μετρό σωλήνα περίπου.και παρόλα αυτά δεν ακούγετε τίποτα.

λες οτι στα 230w κάνει συντήρηση και δουλεύει κανονικά...ετσι είναι και το δικο μου,αφού εχει πιάσει θερμοκρασία για ποιο λόγο να ανεβάσει? κρατά την θερμοκρασία του χώρου χωρίς σκαμπανεβάσματα,τώρα εαν σε χτυπά ο αέρας λόγο του χώρου είναι άλλο θέμα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μοντέλα που κατεβαίνουν ποιο χαμηλά ,άλλα απο την στιγμή που δεν θες κρύα ρεύματα δεν θα σου κάνουν ούτε και εκείνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Και οταν λεμε κατω απο 100 απλα η θερμοκρασια περιβαλλοντος ειναι πιο δροσερη απο αυτην του δωματιου . Δηλαδη οχι σε μεγαλες ζεστες . Οσο αφορα τα πλαστικα το zen EH δεν εχει τριγμους αλλα η προσοψη του στην θερμανση εχω παρατηρησει οτι διαστελεται και ψιλοφουσκωνει. Θεματα τριγμων μεσω τοιχου δεν εχω...

Δειτε και αυτο 

Εμενα με επηρεασαν πολυ αυτα τα videos στο να το παρω

38 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

μου ειναι δύσκολο να πιστέψω οτι δεν δουλεύει σωστά ενα τέτοιο κλιματιστικό,λάθη στην εγκατάσταση....ισως.

Ποσά watt κατεβαίνει στην θέρμανση?

Εγω σκέφτομαι οτι μπορει να φταίει και το οτι δε κανουν κενο σωστά και εγκατασταση της πλάκας. Εμενα μου εκανε  3,5 λεπτα κενο  μονο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εγω σκέφτομαι οτι μπορει να φταίει και το οτι δε κανουν κενο σωστά και εγκατασταση της πλάκας. Εμενα μου εκανε  3,5 λεπτα κενο  μονο

Το κενό γίνεται για να φύγει ο αέρας από μέσα και να αποφευχθεί η περίπτωση παγοποιησης της υγρασίας μέσα στις σωληνώσεις και εξάλλου όλοι κάνουν εξώθηση οταν δε κάνουν κενό το οποίο κάνει την ίδια δουλειά αλλά δεν είναι περιβαλλοντικά σωστό 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Το κενό γίνεται για να φύγει ο αέρας από μέσα και να αποφευχθεί η περίπτωση παγοποιησης της υγρασίας μέσα στις σωληνώσεις και εξάλλου όλοι κάνουν εξώθηση οταν δε κάνουν κενό το οποίο κάνει την ίδια δουλειά αλλά δεν είναι περιβαλλοντικά σωστό 

Απο οσο ξέρω με εξωθηση δεν εχεις 100% σωστο αποτέλεσμα αλλα ουτε με κενο χωρις κενομετρο εισαι σιγουρος. Πλεον δε με νοιάζει γιατι εχω βρει ψυκτικο που κάνει ολα τα προβλεπόμενα τεστ με αζωτο, κενο με κενομετρο και οτι χρειάζεται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ο μαστορας που επιλεξα ειναι σχολαστικος με τετοιου ειδους ζητηματα δεν διαλεξα καποιον στην τυχη για τετοιο μηχανημα..Απλα η ειναι θεμα παρτιδας με χαλια πλαστικα η κτυπησα jackpot σε συγκεκριμενο με αστοχια υλικου. Το θεμα ειναι ομως οτι επειδη αυτα τα μοντελα ηταν στην αγορα για 8 και  πλεον χρονια δειχνει να εχουν ξεπεραστει απο τα πιο καινουργια οσο αφορα την καταναλωση ακομα και απο αυτα με μικροτερο SCOP & SEER στα χαρτια. Βλεπω στο site 24ρια 18ρια με καταναλωσεις γελοιες στην θερμανση. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ SPECS ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ MARKETING . ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ REAL PERFORMANCE ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lofarek είπε

ο μαστορας που επιλεξα ειναι σχολαστικος με τετοιου ειδους ζητηματα δεν διαλεξα καποιον στην τυχη για τετοιο μηχανημα..Απλα η ειναι θεμα παρτιδας με χαλια πλαστικα η κτυπησα jackpot σε συγκεκριμενο με αστοχια υλικου. Το θεμα ειναι ομως οτι επειδη αυτα τα μοντελα ηταν στην αγορα για 8 και  πλεον χρονια δειχνει να εχουν ξεπεραστει απο τα πιο καινουργια οσο αφορα την καταναλωση ακομα και απο αυτα με μικροτερο SCOP & SEER στα χαρτια. Βλεπω στο site 24ρια 18ρια με καταναλωσεις γελοιες στην θερμανση. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ SPECS ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ MARKETING . ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ REAL PERFORMANCE ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

συμφωνώ με αυτό που λες στο τέλος,άλλα πιστεύω αναφέρεσαι στα κλιματιστικά που δεν έχουν eurovent..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Το συγκεκριμενο νομιζω ειχε πιστοποιηση eurovent. Και εγω σκεφτομαι οτι επεσα σε παρτίδα κακη.

• Like 1
Δημοσ.

Για να γελασουμε και λιγο😄😄😄😄 πραγματικη φωτογραφια Αμπελοκηποι Αθηνα . Επαγγελματικη εγκατασταση

IMG_20170914_160648.jpg

Ιδου και απο αλλη γωνια για τους δυσπιστους......😂

IMG_20170914_160712.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Για να γελασουμε και λιγο😄😄😄😄 πραγματικη φωτογραφια Αμπελοκηποι Αθηνα . Επαγγελματικη εγκατασταση

IMG_20170914_160648.jpg

IMG_20170914_160712.jpg

Ελα μωρε.. απλα πρώτα έγινε η εγκατάσταση του κλιματιστικου και μετα έγινε το κτίριο..  Ο αρχιτέκτονας του κτιρίου φταίει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...