Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gregorypap είπε

καλησπερα και παλι παιδια. μολις γιναν διαθεσιμα τα tesla που κατεληξα και εχω αυτες τις 2 επιλογες στα 290. πιο απο τα 2 προτεινετε και γιατι?

https://tesla.info/wp-content/uploads/2020/02/Tesla-klima-TT34X81-1232IAW-spec-ENG-1.pdf

https://tesla.info/wp-content/uploads/2019/03/Tesla-klima-TA35LLIL-1232IAW-spec-min.pdf

To δεύτερο TA35LLIL-1232IAW  . Ίδια είναι σχεδόν  αλλά παρατήρησα ότι  αυτό το κλιματιστικό έχει anti cold air function ενώ το πρώτο μάλλον όχι αφού δεν το αναφέρουν . 
Είναι μια λειτουργία στην θέρμανση όπου όταν το ανάβεις δεν ξεκινά αμέσως ο εσωτερικός ανεμιστήρας αλλά περιμένει μέχρι το κλιματιστικό να πιάσει μια Χ θερμοκρασία στοι στοιχείο . Με αυτό το τρόπο αποφεύγονται στην εκκίνηση τα ψυχρά ρεύματα  αέρα.
Επίσης δεν αναφέρουν κάτι σημαντικό . Την ελάχιστη τιμή θορύβου των εσωτερικών μονάδων . Καλό είναι να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία και αν υπάρχει διαφορά να επιλέξεις το πιο αθόρυβο . 

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κάτι τελευταίο σχετικά με τα σχόλια στο skroutz. Δεν μου επέτρεπε να επνανασυντάξω τα σχόλια μου για τα συγκεκριμένο προϊόντα που είχε απορριφθεί και διαγραφή η κριτική μου/. Λάμβανα μήνυμα για το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορείτε να σχολιάσετε.

Αν το σχόλιο μου ήταν σε στυλ.  5 στα 5 «Κανόνι το μηχάνημα! Σε πέντε λεπτά παγώνει το δωμάτιο. Σκέπτομαι να αγοράσω και ένα δεύτερο για το σαλόνι 18άρι» τότε θα ήταν όλα καλά και ωραία

Αυτό με εξόργισε και ζήτησα την διαγραφή μου τελείως. 

Ας αφήσουν μόνο τα αστεράκια. αφού σβήνουν ότι γουστάρουν και αφήνουν ότι θέλουν. Και δεν είναι μόνο στα κλιματιστικά αλλά και στις ηλεκτρικές κουβέρτες  τα σεντόνια και τα μανταλάκια.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bill2015 είπε

καλησπέρα 

Μια ερώτηση  όπου και να ρώτησα μου είπανε τα φίλτρα  άνθρακα που έχει μέσα δεν κάνουν δουλειά

Στην συντήρηση όταν θα κάνω να ζητήσω να μου βάλουν νέα η να μην τα βάλω καν ποια η γνώμη σας ;

Κάνουν δουλειά ως ένα βαθμό . Καθόλου δε γίνεται να μην κάνουν. Αν αξίζουν πραγματικά δεν νομίζω να μπορεί να στο απαντήσει κάποιος αυτό . Εξαρτάται πόσο κοστίζουν και κατά πόσο βοηθάνε το χώρο . Δεν έχω ιδέα. Αν θες να γίνεται σοβαρή δουλειά να κοιτάξεις για καθαριστή αέρα .

1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Αγαπημένη κριτική από Σκρουτζ :)

Παιδιά απ τα καλύτερα κλιματιστικά.Μιλαμε φοβερή απόδοση σε ψύξη και θέρμανση.Εδω μιλάει το όνομα Toyotomi.Μαρκα απο το πανω ράφι σε καλη τιμή.Το εχω βάλει σε ένα δωμάτιο 12 τ μ. Και ανοιγω την πόρτα γιατί μεσα έχει πολυ ζεστή το χειμώνα και πολύ κρύο το καλοκαίρι.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κλασσική περίπτωση κριτικής για delete . Οι μισές κριτικές  έτσι είναι . Ο κόσμος θεωρεί κριτήριο καλού κλιματιστικού αν ο χώρος γίνεται φούρνος ή παγάκι και πόσο γρήγορα αυτό . 
Αν το κλιματιστικό που πήραν δεν μπορεί να φτάσει σε μια θερμοκρασία το χώρο μετά αρχίζουμε τα άλλα παράλογα
" Αισχος , χάλια , μπου@@@,δεν ψύχει, τα λεφτά μου πίσω, αλήτες, ψεύτες, ΔιΑδώστεΕεεε !!!111!!!11!!!" 

Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν φταίει το κλιματιστικό αλλά η λάθος επιλογή τους για τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος τους . Υπαρχει όμως και το ενδεχόμενο να επιλέξανε κατάλληλο σε απόδοση μοντέλο για το χώρο τους αλλά να έγινε κακή συνδεσμολογία των ρακόρ απο τον εγκαταστάτη και να έχασε το μηχάνημα το φρέον. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει να κάνει με το προϊόν . 

Edit: Κριτική του στύλ . "Κάτοχος του συγκεκριμένου προϊόντος. Αίσχος . Προϊόν του 2020 να μην έχει 64gb rom , να μην έχει full hd οθονη IPS , να μην είναι dual sim, μόνο 2500 mah μπαταρία να μην έχει εκείνο και το άλλο κτλ " Κοτσάρουν και ένα αστεράκι  και θές τόσο πολύ να υπήρχε η επιλογή απάντησης απο κάτω να του γράψεις  πόσο γελοίος είναι που λέει δημοσίως ότι αγόρασε ένα προϊόν χωρίς καν να ξέρει τί αγοράζει . Γιατί το αγόρασες μάτια μου όταν όλα αυτά που λες ότι δεν έχει τα ήθελες ; Ποιός σου έδωσε την εντύπωση ότι όλα τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες όλων ; 

🤬

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Κάνουν δουλειά ως ένα βαθμό . Καθόλου δε γίνεται να μην κάνουν. Αν αξίζουν πραγματικά δεν νομίζω να μπορεί να στο απαντήσει κάποιος αυτό . Εξαρτάται πόσο κοστίζουν και κατά πόσο βοηθάνε το χώρο . Δεν έχω ιδέα. Αν θες να γίνεται σοβαρή δουλειά να κοιτάξεις για καθαριστή αέρα .

Κλασσική περίπτωση κριτικής για delete . Οι μισές κριτικές  έτσι είναι . Ο κόσμος θεωρεί κριτήριο καλού κλιματιστικού αν ο χώρος γίνεται φούρνος ή παγάκι και πόσο γρήγορα αυτό . 
Αν το κλιματιστικό που πήραν δεν μπορεί να φτάσει σε μια θερμοκρασία το χώρο μετά αρχίζουμε τα άλλα παράλογα
" Αισχος , χάλια , μπου@@@,δεν ψύχει, τα λεφτά μου πίσω, αλήτες, ψεύτες, ΔιΑδώστεΕεεε !!!111!!!11!!!" 

Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν φταίει το κλιματιστικό αλλά η λάθος επιλογή τους για τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος τους . Υπαρχει όμως και το ενδεχόμενο να επιλέξανε κατάλληλο σε απόδοση μοντέλο για το χώρο τους αλλά να έγινε κακή συνδεσμολογία των ρακόρ απο τον εγκαταστάτη και να έχασε το μηχάνημα το φρέον. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει να κάνει με το προϊόν . 

Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να σβήνουν σχόλια, εκτός και αν πχ  βρίζουν.. 

Όταν τα σβηνεις.. χάνει η κριτική το νόημα της.. είτε είναι ενα θετικό σχόλιο σαν αυτό που έβαλα (που φυσικά σιγά μην το σβήσει κανείς) είτε είναι ένα σχόλιο αρνητικο όπως του φίλου εδώ στο forum.. (που πιθανόν να τα σβήνουν αβερτα)

Εάν δεν το σβήσουν μπορείς να πάρεις μια ιδέα, με τι κριτήρια έβαλε κάποιος ένα αστεράκι,η πέντε αστεράκια. Έχεις την δυνατότητα να φιλτράρεις την "σοβαρότητα" μιας βαθμολογίας...και συνολικά της βαθμολογίας του προϊόντος που σκέφτεσαι να πάρεις.

Δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.. απορία.. αν πάω και γράψω σε ένα κλιματιστικό (συγκεκριμένων δημοφιλών ελληνικών αντιπροσωπειών που τους ενδιαφέρει πολύ πολύ πολύ το ελληνικο Σκρουτζ) :

Επειδή την πάτησα εγώ .. ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT!!! Και βάλω ένα αστέρι θα μου το σβήσουν; 😛

Η σε λίγο πιο εύκολο: Έδωσα μια περιουσία και πήρα μηχάνημα χωρίς πιστοποίηση EUROVENT, καλά να παθω...

Η σε λίγο πιο τραβηγμένο:

Ενεργειακή Κλάση Α+++ 

Η τεχνολογική υπεροχή της σειράς κλιματιστικών μπλα μπλα, προσφέρει την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. 

Και από κάτω φωτογραφία τον Πινόκιο..

Μάλλον θα μου τα σβήσουν ...

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.

Καλησπερα δειτε οι φιλοι της σελιδας αυτο που ανεβασα σχετικα με την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο κλιματιστικο topic Mitsubishi kirigamine MZ FH35VE

• Confused 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Αγαπημένη κριτική από Σκρουτζ :)

Παιδιά απ τα καλύτερα κλιματιστικά.Μιλαμε φοβερή απόδοση σε ψύξη και θέρμανση.Εδω μιλάει το όνομα Toyotomi.Μαρκα απο το πανω ράφι σε καλη τιμή.Το εχω βάλει σε ένα δωμάτιο 12 τ μ. Και ανοιγω την πόρτα γιατί μεσα έχει πολυ ζεστή το χειμώνα και πολύ κρύο το καλοκαίρι.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Οπότε ότι βρίσκεται στο πάνω ράφι η οπότε ανοίγουμε την πόρτα λόγω ζέστης είναι καλό.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lofarek είπε

Καλησπερα δειτε οι φιλοι της σελιδας αυτο που ανεβασα σχετικα με την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο κλιματιστικο topic Mitsubishi kirigamine MZ FH35VE

Υπάρχει ήδη το παρόν θέμα.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
4 ώρες πριν, liakjim είπε

Υπάρχει ήδη το παρόν θέμα.

Εχετε δικιο απλα μπερδευτηκα και το εβαλα ξεχωριστα αντι να το ενταξω στα κλιματιστικα.Επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος με τα Forums θα παρακαλουσα ο administrator να το  βαλει σε αυτην την ενοτητα. Ευχαριστω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Εχετε δικιο απλα μπερδευτηκα και το εβαλα ξεχωριστα αντι να το ενταξω στα κλιματιστικα.Επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος με τα Forums θα παρακαλουσα ο administrator να το  βαλει σε αυτην την ενοτητα. Ευχαριστω

Μπορείς να κάνεις copy paste το κείμενο εδώ. Καλημέρα.

Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 5:21 ΜΜ, Dare-Devil είπε

Πολύ χαμηλα για να δουλεύει και ο συμπιεστής πιστεύω . Μήπως δούλευε εκείνη την στιγμή και ο εξωτερικός ανεμιστήρας ;

Δεν ξερω αν δουλευει ο συμπιεστης η οχι και αν ειναι δυνατο να δουλευει με τετοιο input αλλα ο ρυθμος αυξησης της θερμοκρασιας του αερα που βγαζει αλλαζει δραματικα απο 15w σε 45w.
Mη εχοντας και το ποιο γρηγορο θερμομετρο του κοσμου...
Πεφτοντας απο τα 60w στα 45w, στο δεκαλεπτο ανεβαζει απο 1,8 ως 2 βαθμους στις περσιδες.
Πεφτοντας απο τα 60w στα 15 στο δεκαλεπτο ανεβαζει απο 4,6 ως 5,2 βαθμους.

71311042_Screenshot_2020-05-06Kuro-EnergyMonitor.png.07a5975e5788784ef7bc0fa9b67ee82d.png

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους γραφοντες του site . Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με την εμπειρια μου (αρνητικη) αναφορικα με το συγκεκριμενο μοντελο. Το εχω σχεδον 3 χρονια. Το επελεξα για προφανεις λογους SEER 8,9  COP 5,1 μεσαια ζωνη 6,7 θερμη. Εχω ηδη εγκατεστημενο και το προηγουμενο μοντελο 12αρι Kirigamine zen. Περισσοτερο το πηρα για θερμανση υ/δ 20 τμ 1ος οροφος περιοχη Κορινθου 300 μετρα απο παραλια. Το εχω δει και στο youtube στην Σερβια να δουλευει κανονικοτατα σε εξωτερικες -11 , -14 & -20 C με εσωτερικη 23C και αντιστοιχες καθε φορα μετρησεις καταναλωσης. Το πρωτο που εκανα και εγω ειναι να αρχισω τις βατομετρησεις . Αλλα αυτα θα σας τα πω πιο μετά. Το λειτουργω πολυ χαλαρα στους 19 -20 στην θερμανση ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Αλλα το κερασακι στην τουρτα ειναι το παρακατω. Ξυπνωντας το πρωι πριν απο 2 μηνες βλεπω αυτο.!!!!!!! Δειτε συνημμενο αρχειο !!!!  Το ειπα στον μαστορα αντιπροσωπο της mitsubishi και μου ειπε οτι τετοιο πραγμα ουτε στα φθηνιαρικα δεν εχει δει και φυσικα το προσεχω ως κορην οφθαλμου..Τωρα με τον κορονοιο δεν εχω επικοινωνησει για νεα αποκαταστασης αλλαγης μεσα στο καλοκαιρι κατι θα εχω. καταναλωσεις standby 0.6 watt ψυξη στο οικονομικο στους 27c εξωτερικη καμια φορα και κατω απο 100 w παιζει ρολο η εξωτερικη θερμοκρασια και θερμανση οταν πιασει επιθυμητη κυμαινεται 230w στο οποιο κανει συντηρηση της εξωτερικης μοναδας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕΣΑ και ανεβαινει στα 320 - 330w minimum για να δωσει ζεστο. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΟΣΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΑ SPECS ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ DAISEKAI 9 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. Συγνωμη για την πολυλογια μου.. Ευχαριστώ

IMG_20191227_140311-min.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Καλησπερα σε ολους τους γραφοντες του site . Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με την εμπειρια μου (αρνητικη) αναφορικα με το συγκεκριμενο μοντελο. Το εχω σχεδον 3 χρονια. Το επελεξα για προφανεις λογους SEER 8,9  COP 5,1 μεσαια ζωνη 6,7 θερμη. Εχω ηδη εγκατεστημενο και το προηγουμενο μοντελο 12αρι Kirigamine zen. Περισσοτερο το πηρα για θερμανση υ/δ 20 τμ 1ος οροφος περιοχη Κορινθου 300 μετρα απο παραλια. Το εχω δει και στο youtube στην Σερβια να δουλευει κανονικοτατα σε εξωτερικες -11 , -14 & -20 C με εσωτερικη 23C και αντιστοιχες καθε φορα μετρησεις καταναλωσης. Το πρωτο που εκανα και εγω ειναι να αρχισω τις βατομετρησεις . Αλλα αυτα θα σας τα πω πιο μετά. Το λειτουργω πολυ χαλαρα στους 19 -20 στην θερμανση ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Αλλα το κερασακι στην τουρτα ειναι το παρακατω. Ξυπνωντας το πρωι πριν απο 2 μηνες βλεπω αυτο.!!!!!!! Δειτε συνημμενο αρχειο !!!!  Το ειπα στον μαστορα αντιπροσωπο της mitsubishi και μου ειπε οτι τετοιο πραγμα ουτε στα φθηνιαρικα δεν εχει δει και φυσικα το προσεχω ως κορην οφθαλμου..Τωρα με τον κορονοιο δεν εχω επικοινωνησει για νεα αποκαταστασης αλλαγης μεσα στο καλοκαιρι κατι θα εχω. καταναλωσεις standby 0.6 watt ψυξη στο οικονομικο στους 27c εξωτερικη καμια φορα και κατω απο 100 w παιζει ρολο η εξωτερικη θερμοκρασια και θερμανση οταν πιασει επιθυμητη κυμαινεται 230w στο οποιο κανει συντηρηση της εξωτερικης μοναδας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕΣΑ και ανεβαινει στα 320 - 330w minimum για να δωσει ζεστο. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΟΣΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΑ SPECS ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ DAISEKAI 9 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. Συγνωμη για την πολυλογια μου.. Ευχαριστώ

IMG_20191227_140311-min.jpg

Αν και βλέπω και άλλες κριτικές για ήχους από πλαστικά , είναι πιθανό να προέρχονται από όχι επίπεδο τοίχο που δημιουργεί τάσεις σε αυτά. Το κρακ ίσως να μας έδειξε την καταπόνηση αυτή.

Από καταναλώσεις, τα κάτω από 100W στη ψύξη είναι εξαιρετική τιμή. Στη θέρμανση αυτό που λες δεν σημαίνει ότι βγάζει κρύο στα χαμηλά watts , αλλά ότι το κλιματιστικό μπορεί να βγάζει αέρα στους 26-27C ο οποίος φτάνοντας στον άνθρωπο έχει χάσει λίγη θερμότητα ακόμα και δίνει την αίσθηση των κρύων ρευμάτων. Το έχουμε δει σε κλιματιστικά Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi και το μόνο που σημαίνει είναι ότι δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν τα inverters δλδ να δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια στον χώρο. 

Τέλος το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο από eurovent και έχει πραγματικά εξαιρετικούς δείκτες απόδοσης.

MUZ-FH35VEMSZ-FH35VE2_1588741507.6101.pdf

10 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

@liakjim εχεις μετρησει ποτε θερμοκρασια εξοδου στην ψυξη?

Όχι ακόμη.

Από τα στοιχεία που δείχνεις, φαίνεται ότι όντως παράγει έργο στα 45W.

Δεν έχεις οπτική επαφή με την εξωτερική μονάδα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αν και βλέπω και άλλες κριτικές για ήχους από πλαστικά , είναι πιθανό να προέρχονται από όχι επίπεδο τοίχο που δημιουργεί τάσεις σε αυτά. Το κρακ ίσως να μας έδειξε την καταπόνηση αυτή.

Από καταναλώσεις, τα κάτω από 100W στη ψύξη είναι εξαιρετική τιμή. Στη θέρμανση αυτό που λες δεν σημαίνει ότι βγάζει κρύο στα χαμηλά watts , αλλά ότι το κλιματιστικό μπορεί να βγάζει αέρα στους 26-27C ο οποίος φτάνοντας στον άνθρωπο έχει χάσει λίγη θερμότητα ακόμα και δίνει την αίσθηση των κρύων ρευμάτων. Το έχουμε δει σε κλιματιστικά Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi και το μόνο που σημαίνει είναι ότι δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν τα inverters δλδ να δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια στον χώρο. 

Τέλος το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο από eurovent και έχει πραγματικά εξαιρετικούς δείκτες απόδοσης.

MUZ-FH35VEMSZ-FH35VE2_1588741507.6101.pdf 952 kB · 0 downloads

Όχι ακόμη.

Ειναι στον τοιχο εξω απο το μπαλκονι και την πλαινη τεντα. Πρεπει να προσλαβω κασκαντερ...

Δημοσ.

τι να πω παντως εχει και θεματα οσμων παροτι καθε χρονο και δυο φορες το περναω με ειδικο αφρο και ψεκαστικο. Ο ιονιστης εδω δεν βοηθα. Εξωτερικος θορυβος λιγο παραπανω απο το EH kirigamine zen 12αρι το zen εχει και αναμονη 0.3 watts αλλα χειροτερες αποδοσεις ψυξης 170 w min και θερμανσης 360w minχωρις αυτη την λειτουργια συντηρησης των 230w scop 4,7 μεση ζωνη . Γι αυτο το ξαναλεω αλλη μια φορα αφηστε τα specs και εμπιστευτειτε μονο τους μετρητες σας... Για μενα αυτο το καζο που επαθα ειναι....casus beli . Εδωσα και ενα σωρο λεφτα για να τα παρω. Υπαρχει καποιος στην κοινοτητα που να εχει και  να εχει μετρησει daisekai 6.5 η 8   9000 btu?

9 λεπτά πριν, liakjim είπε

MUZ-FH35VEMSZ-FH35VE2_1588741507.6101.pdf 952 kB · 0 downloads

Όχι ακόμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...