Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gregorypap είπε

καλησπερα και παλι παιδια. μολις γιναν διαθεσιμα τα tesla που κατεληξα και εχω αυτες τις 2 επιλογες στα 290. πιο απο τα 2 προτεινετε και γιατι?

https://tesla.info/wp-content/uploads/2020/02/Tesla-klima-TT34X81-1232IAW-spec-ENG-1.pdf

https://tesla.info/wp-content/uploads/2019/03/Tesla-klima-TA35LLIL-1232IAW-spec-min.pdf

Θα έπαιρνα το TA35LLIL-1232IAW. Είναι σχεδόν ίδια αλλά είναι αρκετά πιο μεγάλο στην εξωτερική μονάδα, οπότε θα είναι (λογικά) και πιο αθόρυβο. Δεν δίνουν συγκρίσιμες τιμές στον εσωτερικό θόρυβο, οπότε θα ρώταγα την αντιπροσωπία.

Αν πάρεις tesla, μιας και θα είσαι ο πρώτος, αν θες δώσε μας ένα review . Θα θέλαμε και τους όρους εγγύησης. Επίσης αν χτύπα ξύλο χαλάσει , πες μας αν έχουν καλό after sales support 😇.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα κάτι σχόλια στο skroutz για κάποια προϊόντα και μου τα διέγραψαν όλα. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με αυτά που διαβάζουμε.

Ούτε στο amazon ούτε στο e-bay μου έχουν διαγράψει σχόλια όσο και σκληρά και αν ήταν.

Παραθέτω παρακάτω ένα από τα σχόλια μου για να δείτε περί τίνος πρόκειται. Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους διαγραφής. Δεν αναφέρω εδώ την μάρκα για ευνόητους λόγους και το βαθμολόγησα 3 στα 5

Ζήτησα εννοείται την διαγραφή μου από το skroutz η οποία και έγινε.

Έχω το παλαιότερο μοντέλο χωρίς το WiF αρκετό καιρό  τώρα. Σχετικά θορυβώδες η εξωτερική μονάδα και οι τιμές που αναφέρονται στα specifications δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν έχει follow me. Τα χαρακτηριστικά δεν επαληθεύονται. Μην πιστεύετε  τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά ειδικά αν δεν έχουν σήμανση Eurovent. Από ψύξη και από θέρμανση πάντως πάει καλά αλλά μάλλον οι στροφές δεν πέφτουν και η κατανάλωση ρεύματος πρέπει να είναι μεγάλη. Inverter δηλαδή μόνο κατά όνομα και όχι στην πράξη. Δεν θα ξανά αγοράσω Κινεζοφασόν αν και με service κτλ δεν με έχει απασχολήσει. Να προσέχετε τους εγκαταστάτες. Με ξεγέλασαν εμένα τον ψαγμένο (ίσως εκείνη την στιγμή να μην ήμουν σπίτι) και έβαλαν σωληνώσεις μεταξύ εξωτερικής μονάδας και εσωτερικής μονάδας περίπου στο ένα μέτρο ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.. Οι αθεόφοβοι με παίρνουν τηλέφωνο κάθε χρόνο για να μου κάνουν και service και τους τα χώνω κάθε φορά..

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Έκανα κάτι σχόλια στο skroutz για κάποια προϊόντα και μου τα διέγραψαν όλα. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με αυτά που διαβάζουμε.

Ούτε στο amazon ούτε στο e-bay μου έχουν διαγράψει σχόλια όσο και σκληρά και αν ήταν.

Παραθέτω παρακάτω ένα από τα σχόλια μου για να δείτε περί τίνος πρόκειται. Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους διαγραφής. Δεν αναφέρω εδώ την μάρκα για ευνόητους λόγους και το βαθμολόγησα 3 στα 5

Ζήτησα εννοείται την διαγραφή μου από το skroutz η οποία και έγινε.

Έχω το παλαιότερο μοντέλο χωρίς το WiF αρκετό καιρό  τώρα. Σχετικά θορυβώδες η εξωτερική μονάδα και οι τιμές που αναφέρονται στα specifications δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν έχει follow me. Τα χαρακτηριστικά δεν επαληθεύονται. Μην πιστεύετε  τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά ειδικά αν δεν έχουν σήμανση Eurovent. Από ψύξη και από θέρμανση πάντως πάει καλά αλλά μάλλον οι στροφές δεν πέφτουν και η κατανάλωση ρεύματος πρέπει να είναι μεγάλη. Inverter δηλαδή μόνο κατά όνομα και όχι στην πράξη. Δεν θα ξανά αγοράσω Κινεζοφασόν αν και με service κτλ δεν με έχει απασχολήσει. Να προσέχετε τους εγκαταστάτες. Με ξεγέλασαν εμένα τον ψαγμένο (ίσως εκείνη την στιγμή να μην ήμουν σπίτι) και έβαλαν σωληνώσεις μεταξύ εξωτερικής μονάδας και εσωτερικής μονάδας περίπου στο ένα μέτρο ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.. Οι αθεόφοβοι με παίρνουν τηλέφωνο κάθε χρόνο για να μου κάνουν και service και τους τα χώνω κάθε φορά..

Έχει μέσα απροσδιοριστίες και γενικολογα οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που στα έσβησαν. Μη νευριάσεις αλλά θα τη βαθμολογουσα ως μη χρήσιμη.

ΥΓ Πριν από 1 η 1.5 χρόνο τους είχα στείλει email όπου τους προτρεπα να μην υποστηρίζουν τέτοιες κριτικές και να τις αφαιρούν. Οπότε thumbs up .

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν διαβάσεις κάτι άλλες να δεις τι γίνεται αλλά δεν απευθυνόμαστε και σε ένα τεχνολογικό site αλλά σε site που αγοράζει και η κουτσή Μαρία. Επίσης βλέπεις σχόλια του τύπου. «Δουλεύει τέλεια! Όλα κομπλέ βγάλαμε μια χαρά τον χειμώνα και το καλοκαίρι!» και τα αφήνουν.

Θεωρώ απαράδεκτες τις διαγραφές εκτός αν είναι υβριστικές και κακόβουλες. Τι πάει να πει υποστηρίζω; Εδώ δεν υποστηρίζουμε. Εγκρίνουμε ή διαγράφουμε.

Δηλαδή θα  θα πρέπει να βγάλουμε τα όργανα να μετρήσουμε τα btu και να ανεβάσουμε γραφήματα, να μετρήσουμε το ύψος, να υπολογίσουμε τις απώλειες σε μια σελίδα που «πουλάει» από εσώρουχα μέχρι δεν ξέρω εγώ τι μέσα από τους συνεργάτες του; Ο επισκέπτης πρέπει να βγάζει μόνος του τα συμπεράσματά του και αν θέλει εξειδίκευση ψάχνει αλλού.

Σε ένα μπλουζάκι μακό θα πρέπει να κάνουμε ανάλυση για την πυκνότητα στο βαμβάκι αν περιέχει 1% elastic και από που προέρχεται αυτό για μην μας σβήσουν την κριτική;

Θα το δεχόμουν σε ένα forum κλωστουφαντουργίας όμως

Δεν γίνονται αυτά ούτε στο Amazon ούτε στο e-bay

Προσωπικά πλέον δεν τους εμπιστεύομαι στις αγορές μου προς τις κριτικές αλλά αφού συμπεριφέρονται έτσι σκεφτείτε με τι μικρομάγαζα συνεργάζονται του ενός ατόμου ίσως και με χωρίς stock σε διάφορα προϊόντα ανεξάρτητα από τον κλιματισμό.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα 

Μια ερώτηση  όπου και να ρώτησα μου είπανε τα φίλτρα  άνθρακα που έχει μέσα δεν κάνουν δουλειά

Στην συντήρηση όταν θα κάνω να ζητήσω να μου βάλουν νέα η να μην τα βάλω καν ποια η γνώμη σας ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Έχει μέσα απροσδιοριστίες και γενικολογα οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που στα έσβησαν. Μη νευριάσεις αλλά θα τη βαθμολογουσα ως μη χρήσιμη.

ΥΓ Πριν από 1 η 1.5 χρόνο τους είχα στείλει email όπου τους προτρεπα να μην υποστηρίζουν τέτοιες κριτικές και να τις αφαιρούν. Οπότε thumbs up .

Δινει πιο πολλες πληροφοριες απο τις περισσοτερες κριτικες στο σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

καλησπέρα 

Μια ερώτηση  όπου και να ρώτησα μου είπανε τα φίλτρα  άνθρακα που έχει μέσα δεν κάνουν δουλειά

Στην συντήρηση όταν θα κάνω να ζητήσω να μου βάλουν νέα η να μην τα βάλω καν ποια η γνώμη σας ;

Στα δικά μου δεν έχω και ούτε θα βάλω. Μόνο καλός καθαρισμός του κλιματιστικου μετά από κάθε σεζόν και τακτικό πλύσιμο των φίλτρων, δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δινει πιο πολλες πληροφοριες απο τις περισσοτερες κριτικες στο σκρουτζ.

Εννοείται ότι οι περισσότερες θέλουν σβήσιμο.

Πάντως κουβέντα να λέμε :

•  
Έχω το παλαιότερο μοντέλο χωρίς το WiF αρκετό καιρό  τώρα. Σχετικά θορυβώδες η εξωτερική μονάδα και οι τιμές που αναφέρονται στα specifications δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τί σημαίνει αυτό.???Δεν έχει follow me. Τα χαρακτηριστικά δεν επαληθεύονται. Τί σημαίνει αυτό.??? Μην πιστεύετε  τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά ειδικά αν δεν έχουν σήμανση Eurovent. Γιατί???Από ψύξη και από θέρμανση πάντως πάει καλά αλλά μάλλον Μάλλον???οι στροφές δεν πέφτουν και η κατανάλωση ρεύματος πρέπει Πρέπει??? να είναι μεγάλη. Inverter δηλαδή μόνο κατά όνομα και όχι στην πράξη.Δεν σημαίνει αυτό Inverter Δεν θα ξανά αγοράσω Κινεζοφασόν αν και με service κτλ δεν με έχει απασχολήσει. Να προσέχετε τους εγκαταστάτες. Με ξεγέλασαν εμένα τον ψαγμένο (ίσως εκείνη την στιγμή να μην ήμουν σπίτι) και έβαλαν σωληνώσεις μεταξύ εξωτερικής μονάδας και εσωτερικής μονάδας περίπου στο ένα μέτρο ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.. Οι αθεόφοβοι με παίρνουν τηλέφωνο κάθε χρόνο για να μου κάνουν και service και τους τα χώνω κάθε φορά.. Ωραία συμβουλή αλλά άσχετο με το προϊόν
  • Like 1
Δημοσ.

@mr.Vox Μα κριτική με ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ? Ολόκληρο κλιματιστικό έβαλες, το κράζεις, και λες δε θυμάμαι αν ήμουν σπίτι. Ας έλεγες έλειπα ο κακομοίρης.

Και συμφωνώ απολύτως με τον @liakjim για τις αοριστίες. Ενδεικτικά: Δύο φορές χρησιμοποιείς την κρίσιμη λέξη ΠΡΕΠΕΙ που σημαίνει ότι απλά έτσι εσένα σου φαίνεται. 
Καλώς ή κακώς ένα επιχείρημα βασίζεται σε κάποιο επαναλήψιμο (από τον οποιοδήποτε δεδομένο). Το πρέπει, είναι απλά μια (προσωπική) εντύπωση.
Και επειδή αναφέρεσαι σε μετρήσιμες παραμέτρους (απόδοση, κατανάλωση), θεωρείται ανακριβής η κριτική σου. Αν ασχολούσουν με την ποιότητα πλαστικών ας πουμε που είναι από τη φύση του, αόριστο δε θα σου σβήνανε κάτι. 

Κατά τα άλλα συμφωνώ στο ότι εφόσον δεν έχει ακραίο λόγο, θα έπρεπε απλά να εμφανίζεται χαμηλά ως μη χρήσιμη με βάση την αξιολόγηση χρηστών και όχι να σβηστεί.  Αλλά πολλά τα πρέπει και τα μπορεί ρε αδερφέ. Πάντως χρήσιμο το feddback ότι διαγράφουν σχόλια.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

•  
Έχω το παλαιότερο μοντέλο χωρίς το WiF αρκετό καιρό  τώρα. Σχετικά θορυβώδες η εξωτερική μονάδα και οι τιμές που αναφέρονται στα specifications δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τί σημαίνει αυτό.??? Οτι μαλλον τα σπεκς db που δινει δεν ακουγονται σωστα αλλα δεν εχω και ντεσιμπελομετρο ευκαιρο
Δεν έχει follow me. Τα χαρακτηριστικά δεν επαληθεύονται. Τί σημαίνει  αυτό.?? Οτι μαλλον στην περιγραφη εγραφε οτι εχει follow me
Μην πιστεύετε  τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά ειδικά αν δεν έχουν σήμανση Eurovent. Γιατί??? Γιατι ετσι γραφουν οι γκουρου στο ινσομνια
Από ψύξη και από θέρμανση πάντως πάει καλά αλλά μάλλον Μάλλον??? Ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν εχω μετρο συγκρισης
οι στροφές δεν πέφτουν και η κατανάλωση ρεύματος πρέπει Πρέπει??? Δε μου εχει ερθει ακομη το tp-link αλλα το ρολοι γυρναει γρηγορα να είναι μεγάλη. Inverter δηλαδή μόνο κατά όνομα και όχι στην πράξη.Δεν σημαίνει αυτό Inverter Ναι αλλα γραφει και ο Γκιουζελ στο φορουμ Δεν θα ξανά αγοράσω Κινεζοφασόν αν και με service κτλ δεν με έχει απασχολήσει. Να προσέχετε τους εγκαταστάτες. Με ξεγέλασαν εμένα τον ψαγμένο (ίσως εκείνη την στιγμή να μην ήμουν σπίτι) και έβαλαν σωληνώσεις μεταξύ εξωτερικής μονάδας και εσωτερικής μονάδας περίπου στο ένα μέτρο ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.. Οι αθεόφοβοι με παίρνουν τηλέφωνο κάθε χρόνο για να μου κάνουν και service και τους τα χώνω κάθε φορά.. Ωραία συμβουλή αλλά άσχετο με το προϊόν Οχι τοσο ασχετο αν ειναι μια πλατφορμα που την εχουν κανει λαστιχο 10 εταιρειες και το ιδιο μηχανημα το πουλανε με 10 διαφορετικα ονοματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν το κάνει αυτό και το amazon;

Μην τρελαθούμε; Επιμένω

Και δεν είναι όλοι γνώστες από κλιματιστικά.

Σχόλια από άλλο  χρήστη άλλη μάρκα

Ενώ εδώ δεν έχουμε αοριστίες όπως είπα παραπάνω «Δουλεύει τέλεια! Όλα κομπλέ βγάλαμε μια χαρά τον χειμώνα και το καλοκαίρι!» 

Το εχω ηδη 1 μηνα, Μπορω να πω οτι κανει αρκετο θορυβο (Τι σημαίνει αυτό) ακομα και στο χαμηλο fan speed. Το wifi δεν το εχω χρησιμοποιησει. Συγκριτικα με ενα mitsubishi inverter 10ετιας που εχω σε αλλο δωματιο ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ χειροτερο σε ολα..(Τι σημαίνει αυτό). Θα μου πεις εχει τα μισα λεφτα αλλα και παλι ειναι "νεας" τεχνολογιας...
Επισης τραγικο ειναι η εγγυηση, αλλες μαρκες δινουν 10 χρονια (πχ Inventor) κ το toyotomi εχει μονο 3. Νομιζω πως αν ειχα επιλογη να το επιστρεψω και να παρω αλλο θα το εκανα...

Το  (Τι σημαίνει αυτό) δικό μου. Από άλλη μάρκα και άλλος σχολιαστής

Μήπως κάποιοι δουλεύουν στο skroutz; Είναι δυνατόν χρήστες να συμβουλεύουν τι θα διαγραφεί και τι όχι.

Και δεν μιλάμε μόνο για κλιματιστικά.

θα θεωρούσα λογική μια διαγραφή αν αντί για κλιματιστικό σχολίαζα φωτογραφική μηχανή. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rbx1000 είπε
1 ώρα πριν, liakjim είπε

•  
Έχω το παλαιότερο μοντέλο χωρίς το WiF αρκετό καιρό  τώρα. Σχετικά θορυβώδες η εξωτερική μονάδα και οι τιμές που αναφέρονται στα specifications δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τί σημαίνει αυτό.??? Οτι μαλλον τα σπεκς db που δινει δεν ακουγονται σωστα αλλα δεν εχω και ντεσιμπελομετρο ευκαιρο Μόνο αν αναφερόταν στον θόρυβο αλλά έτσι όπως είναι γραμμένο παραπέμπει σε όλα τα speqs
Δεν έχει follow me. Τα χαρακτηριστικά δεν επαληθεύονται. Τί σημαίνει  αυτό.?? Οτι μαλλον στην περιγραφη εγραφε οτι εχει follow me Μα είναι δυνατόν? Ακόμα και αν αυτό συνέβαινε, φταίει το κατάστημα και όχι η αντιπροσωπία.
Μην πιστεύετε  τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά ειδικά αν δεν έχουν σήμανση Eurovent. Γιατί??? Γιατι ετσι γραφουν οι γκουρου στο ινσομνια Δημόσια δεν γράφεις κάτι τέτοιο, μπερδεύεις τους αναγνώστες
Από ψύξη και από θέρμανση πάντως πάει καλά αλλά μάλλον Μάλλον??? Ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν εχω μετρο συγκρισης Στις στροφές πάει
οι στροφές δεν πέφτουν και η κατανάλωση ρεύματος πρέπει Πρέπει??? Δε μου εχει ερθει ακομη το tp-link αλλα το ρολοι γυρναει γρηγορα ε εντάξει τώρα να είναι μεγάλη. Inverter δηλαδή μόνο κατά όνομα και όχι στην πράξη.Δεν σημαίνει αυτό Inverter Ναι αλλα γραφει και ο Γκιουζελ στο φορουμ χαχαχαχαχαΔεν θα ξανά αγοράσω Κινεζοφασόν αν και με service κτλ δεν με έχει απασχολήσει. Να προσέχετε τους εγκαταστάτες. Με ξεγέλασαν εμένα τον ψαγμένο (ίσως εκείνη την στιγμή να μην ήμουν σπίτι) και έβαλαν σωληνώσεις μεταξύ εξωτερικής μονάδας και εσωτερικής μονάδας περίπου στο ένα μέτρο ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.. Οι αθεόφοβοι με παίρνουν τηλέφωνο κάθε χρόνο για να μου κάνουν και service και τους τα χώνω κάθε φορά.. Ωραία συμβουλή αλλά άσχετο με το προϊόν Οχι τοσο ασχετο αν ειναι μια πλατφορμα που την εχουν κανει λαστιχο 10 εταιρειες και το ιδιο μηχανημα το πουλανε με 10 διαφορετικα ονοματα Και πάλι άσχετο με το προιόν

Τέσπα, δεν έχω πρόβλημα προσωπικά με όποια κριτική και να διαβάζω, στην τελική κάποιος χάνει τον χρόνο του για να γράψει κάτι , αλλά από την άλλη αν ήμουν σκρουτζ μια χαρά θα ζήταγα επαναδιατύπωση από τον χειριστή.

(πορτοκαλί κείμενο)

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, liakjim είπε

32 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τέσπα, δεν έχω πρόβλημα προσωπικά με όποια κριτική και να διαβάζω, στην τελική κάποιος χάνει τον χρόνο του για να γράψει κάτι , αλλά από την άλλη αν ήμουν σκρουτζ μια χαρά θα ζήταγα επαναδιατύπωση από τον χειριστή.

(πορτοκαλί κείμενο)

Έχω το παλαιότερο μοντέλο χωρίς το WiF αρκετό καιρό  τώρα. Σχετικά θορυβώδες η εξωτερική μονάδα και οι τιμές που αναφέρονται στα specifications δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τί σημαίνει αυτό.??? Οτι μαλλον τα σπεκς db που δινει δεν ακουγονται σωστα αλλα δεν εχω και ντεσιμπελομετρο ευκαιρο Μόνο αν αναφερόταν στον θόρυβο αλλά έτσι όπως είναι γραμμένο παραπέμπει σε όλα τα speqs Η συνδεση db-specs γινεται μια χαρα
Δεν έχει follow me. Τα χαρακτηριστικά δεν επαληθεύονται. Τί σημαίνει  αυτό.?? Οτι μαλλον στην περιγραφη εγραφε οτι εχει follow me Μα είναι δυνατόν? Ακόμα και αν αυτό συνέβαινε, φταίει το κατάστημα και όχι η αντιπροσωπία. Δεν το χρεωσε καπου, καλως το ανεφερε ιδιως αν ηταν λαθος του σκρουτζ
Μην πιστεύετε  τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά ειδικά αν δεν έχουν σήμανση Eurovent. Γιατί??? Γιατι ετσι γραφουν οι γκουρου στο ινσομνια Δημόσια δεν γράφεις κάτι τέτοιο, μπερδεύεις τους αναγνώστες Και στο ινσομνια δημοσια γραφουμε και πολλες φορες μπερδευεται ο κοσμος
Από ψύξη και από θέρμανση πάντως πάει καλά αλλά μάλλον Μάλλον??? Ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν εχω μετρο συγκρισης Στις στροφές πάει ΟΚ
οι στροφές δεν πέφτουν και η κατανάλωση ρεύματος πρέπει Πρέπει??? Δε μου εχει ερθει ακομη το tp-link αλλα το ρολοι γυρναει γρηγορα ε εντάξει τώρα να είναι μεγάλη. Inverter δηλαδή μόνο κατά όνομα και όχι στην πράξη.Δεν σημαίνει αυτό Inverter Ναι αλλα γραφει και ο Γκιουζελ στο φορουμ χαχαχαχαχαΔεν θα ξανά αγοράσω Κινεζοφασόν αν και με service κτλ δεν με έχει απασχολήσει. Να προσέχετε τους εγκαταστάτες. Με ξεγέλασαν εμένα τον ψαγμένο (ίσως εκείνη την στιγμή να μην ήμουν σπίτι) και έβαλαν σωληνώσεις μεταξύ εξωτερικής μονάδας και εσωτερικής μονάδας περίπου στο ένα μέτρο ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.. Οι αθεόφοβοι με παίρνουν τηλέφωνο κάθε χρόνο για να μου κάνουν και service και τους τα χώνω κάθε φορά.. Ωραία συμβουλή αλλά άσχετο με το προϊόν Οχι τοσο ασχετο αν ειναι μια πλατφορμα που την εχουν κανει λαστιχο 10 εταιρειες και το ιδιο μηχανημα το πουλανε με 10 διαφορετικα ονοματα Και πάλι άσχετο με το προιόν Στο κινεζοφασον αναφερομουν και στην τελικη μια χαρα συμβουλη ειναι το 'να προσεχετε τους εγκαταστατες'

Δημοσ.

Αγαπημένη κριτική από Σκρουτζ :)

Παιδιά απ τα καλύτερα κλιματιστικά.Μιλαμε φοβερή απόδοση σε ψύξη και θέρμανση.Εδω μιλάει το όνομα Toyotomi.Μαρκα απο το πανω ράφι σε καλη τιμή.Το εχω βάλει σε ένα δωμάτιο 12 τ μ. Και ανοιγω την πόρτα γιατί μεσα έχει πολυ ζεστή το χειμώνα και πολύ κρύο το καλοκαίρι.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...