Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε ένα κατάστημα το Passion Pro έχει 50 ευρώ χαμηλότερα πατώντας στο κουμπί της προσφοράς δίπλα στιν τιμή, 399 και έχει και το ψιλόαχρηστο WiFi adapter δώρο. Τσίμπισα 2 για μένα από εκεί μετά από παρότρυνση του ψυκτικού μου και των συμφορουμιτών.

• Like 1
Δημοσ.

Η εφαρμογή που έχουν τα Inventor πάντως (και πιθανώς και τα άλλα φασον ίδιου ΟΕΜ) είναι πολύ ανασφαλής και συμβουλεύω αν εγγραφείτε να χρησιμοποιήσετε μοναδικό κωδικό που δεν τον χρησιμοποιείτε σε άλλο λογαριασμό.

https://vid.me/KQs6

Το πεδίο του κωδικού πρόσβασης έχει κουμπί για να εμφανίζει τον κωδικό (για ευκολότερη πληκτρολόγηση), αλλά αυτό το κουμπί δουλεύει ακόμα και με αποθηκευμένο κωδικό. Επίσης η άδεια χρήσης αναφέρει τα δικαστήρια της Κίνας ως αρμόδια για την επίλυση διαφορών.

Δημοσ.

Δικαιολογούν τα 70 ευρώ διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε haier tundra 9αρι και το αντίστοιχο passion pro inventor? Είναι 20%+ στην τιμή για αυτό ρωτάω... Για wifi δεν ενδιαφέρομαι, άρα ήθελα να ξέρω αν τα παραπάνω χρήματα πιάνουν τόπο στα φίλτρα και στην κατασκευή

Δημοσ.

Η εφαρμογή που έχουν τα Inventor πάντως (και πιθανώς και τα άλλα φασον ίδιου ΟΕΜ) είναι πολύ ανασφαλής και συμβουλεύω αν εγγραφείτε να χρησιμοποιήσετε μοναδικό κωδικό που δεν τον χρησιμοποιείτε σε άλλο λογαριασμό.

https://vid.me/KQs6

Το πεδίο του κωδικού πρόσβασης έχει κουμπί για να εμφανίζει τον κωδικό (για ευκολότερη πληκτρολόγηση), αλλά αυτό το κουμπί δουλεύει ακόμα και με αποθηκευμένο κωδικό. Επίσης η άδεια χρήσης αναφέρει τα δικαστήρια της Κίνας ως αρμόδια για την επίλυση διαφορών.

μιλας για το wifi?

Δημοσ.

Ναι, η εφαρμογή χρησιμοποιείται για να ελεγχθεί κλιματιστικό μέσω internet (ακόμα και από διαφορετικό δίκτυο πχ εκτός σπιτιού). Το κλιματιστικό συνδέεται στο δίκτυο μέσω wifi adapter που συνδέεται σε USB θύρα πίσω από την πρόσοψη της εσωτερικής μονάδας.

Δημοσ.

Δικαιολογούν τα 70 ευρώ διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε haier tundra 9αρι και το αντίστοιχο passion pro inventor? Είναι 20%+ στην τιμή για αυτό ρωτάω... Για wifi δεν ενδιαφέρομαι, άρα ήθελα να ξέρω αν τα παραπάνω χρήματα πιάνουν τόπο στα φίλτρα και στην κατασκευή

Η Ηaier ειναι premium κινεζικη εταιρία ,χρησιμοποιει επωνυμα εσωτερικά μερη, το συγκεκριμένο έχει συμπιεστη  Hitachi ,και ειναι και πιο δυνατο. 

Δημοσ.

Αν ημουνα στη θεση σου θα εριχνα μια ματια στα σχολια που υπαρχουνε στο σκρουτζ για το καθε μηχανημα που σκεπτομαι να αγορασω, οπως και θα διαβαζα στα φορουμ τα σχολια για αυτα που εχουνε γινει σε προηγουμενες αναρτησεις

Με αυτο το τροπο δεν θα βρεισ τη λυση , αλλα θα εχεισ σφαιρικη αποψη και θα μειωσεις τις πιθανοτητες επιλογης που δεν θα σου αρεσει αργοτερα 

Δημοσ.

Αν ημουνα στη θεση σου θα εριχνα μια ματια στα σχολια που υπαρχουνε στο σκρουτζ για το καθε μηχανημα που σκεπτομαι να αγορασω, οπως και θα διαβαζα στα φορουμ τα σχολια για αυτα που εχουνε γινει σε προηγουμενες αναρτησεις

Με αυτο το τροπο δεν θα βρεισ τη λυση , αλλα θα εχεισ σφαιρικη αποψη και θα μειωσεις τις πιθανοτητες επιλογης που δεν θα σου αρεσει αργοτερα

Μα αυτο κάνω. Πχ στο σκρουτζ λενε πολυ καλα λογια για το passion pro. Το tundra δεν εχει σχολια... Εδω οι απόψεις διίστανται... Για αυτο εχω μπερδευτεί

• Like 1
Δημοσ.

Nα δεις καποια απο κοντα για αποψη σε καταστημα,και σε εγκατασταση αν μπορουν να σου δειξουν.Πρεπει να ταιριαζει και για τον χώρο σου κλπ και να συγκρινεις και αυτα που θα σου προτείνουν και σε άλλα καταστηματα,χωρια οι τυχόν καλυτερες τιμες με παζαρι,Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ενδεικτικα και μπορει να αφορουν βιαστικές εντυπωσεις ,διαθεσιμοτητα μια εποχη περισσότερο λιγοτερο,μαρκετινκ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, επειδή δεν έχω ιδέα από inverter κλιματιστικά, έχω κάποιες απορίες για μια αγορά που έκανε η μητέρα μου και θα ήθελα να μου τις λύσετε.

Ενώ της είπα να περιμένει να το ψάξω λίγο, τελικά πήγε και το πήρε γιατί της έδιναν για λίγες ώρες δωρεάν τα "περαστικά" και όσες δόσεις ήθελε απ' τον Κωτσόβολο, επειδή έχει καλό ιστορικό σαν πελάτισσα. Το κλιματιστικό που πήρε είναι αυτό:

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/152808-toyotomi-tdn-tdg-a28vr5

Για αρχή θέλω να μου πείτε κατά πόσο ήταν σοφή επιλογή για ένα μπάτζετ μέχρι €400. Κατά δεύτερον, αν όντως θα μειώσει την κατανάλωση από το παλιό και μια ιδέα στο περίπου πόσο θα κοστίζει μηνιαίως για μέση χρήση 5-6 ώρες τη μέρα.

Τέλος, θα ήθελα μια καθοδήγηση ορθής χρήσης, μιας και όπως είπα έχω μεσάνυχτα. Συμφέρει να μένει ανοιχτό με κάποιες ρυθμίσεις ανάλογα τον χώρο ή να κλείνει και να το βάζει σε λειτουργία όταν το χρειάζεται; Το σπίτι είναι 95τμ με παλιά κουφώματα αλουμινίου που έχουν μεγάλες απώλειες και το κλιματιστικό έχει τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο (σε γωνία του σπιτιού δηλαδή), καθώς στο σαλόνι υπάρχει σόμπα.

Επίσης όσον αφορά το χειριστήριο, το Fan να είναι στο Auto ή σε κάποια σκάλα; Τα modes Health/Blow/Turbo/Sleep τι ακριβώς κάνουν και πότε προτείνεται να ενεργοποιούνται; Το manual το διάβασα, αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη, αναφέρονται πολύ γενικά οι ενδείξεις.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων σε όποιον αφιερώσει χρόνο να μου απαντήσει.

Το δωμάτιο που το βάλατε πόσα τμ είναι; Γενικά να το έχεις για θέρμανση 20-22 βαθμούς και ψύξη 25-27 βαθμούς.

• Like 2
Δημοσ.

Το δωμάτιο που το βάλατε πόσα τμ είναι; Γενικά να το έχεις για θέρμανση 20-22 βαθμούς και ψύξη 25-27 βαθμούς.

Πόσα τμ είναι θα σε γελάσω, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο είναι πάντως, ένα μέσου μεγέθους υπνοδωμάτιο. Όσον αφορά την θερμοκρασία, την μείωσα από 28 default που ήταν σε 20, γιατί διάβασα από άλλον ότι όσο μεγαλύτερη, τόσο περισσότερη κατανάλωση, οπότε υποθέτω έπεσα μέσα. Κάποια απάντηση για τα διαφορετικά modes υπάρχει από κάποιον; Τι στο καλό, μόνο αυτό τα έχει, δεν είναι συνηθισμένα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...