Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι για Air Condition με wifi 12000btu με κόστος στα 350 ευρώ. Θα δουλεύει μόνο το καλοκαίρι.

Είδα διάφορα μοντέλα στο σκρουτζ αλλά όλα άγνωστες μάρκες για τα λεφτά που διαθέτω.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Damned7 είπε

Ενδιαφέρομαι για Air Condition 12000btu με κόστος στα 350 ευρώ. Θα δουλεύει μόνο το καλοκαίρι.

Είδα διάφορα μοντέλα στο σκρουτζ αλλά όλα άγνωστες μάρκες για τα λεφτά που διαθέτω.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

https://www.alphaclimagr.gr/product/1409112/tcl-elite-tac-12chsa-xa51-klimatistiko-r32-inverter.html?ref=bestprice.gr

αν θες wifi και λίγο πιο αθόρυβο

https://www.alphaclimagr.gr/product/1409390/tcl-elite-plus-tac-12chsa-xa412-klimatistiko-r32-inverter.html?ref=bestprice.gr

επίσης τρέχει και η κάτωθι προσφορά

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_haier-tundra-green-12-as35tachra-1u35beefra-1218168.html?rbtc=skz|pf|[1218168]||p|skz_product_feed|&sku=1218168&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5d523fcf-5e38-3820-3791-da0f2e15ded8

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

To youtube αποφάσισε να μου κάνει recommendation ένα κανάλι από κάτι τρελούς Ρώσους οι οποίοι αρέσκονται να ανοίγουν τις μονάδες των κλιματιστικών. Δυστυχώς το translate του youtube δεν είναι και πολύ πετυχημένο.

Ωραίος !!! Έκανα subscribe . 

Δημοσ.
Στις 18/4/2020 στις 7:31 ΠΜ, dimostr είπε

Σε αυτά τα κλιματιστικά που δουλεύουν σε τέτοιους χώρους θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους αν γινοταν να βάλεις μετρητές με τα σχεδιαγράμματα για δούμε πως δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες και από ότι θυμάμαι εσύ έχεις διάφορες μάρκες έτσι θα βοηθούσες να βγάζαμε αρκετά συμπεράσματα 

Δύσκολο τωρα γιατί είμαστε φροντιστήριο και λογο κορονοιού είμαστε κλειστοί. Βέβαια, πήρα ενα smartplug HS-110 που εχω βάλει στο DAIKIN ATXC35b. Απλα δεν ξέρω πως να βγάλω γραφήματα/σχεδιαγράμματα. Κάποιο πρόγραμμα απο github χρειάζεται;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CorumD είπε

Δύσκολο τωρα γιατί είμαστε φροντιστήριο και λογο κορονοιού είμαστε κλειστοί. Βέβαια, πήρα ενα smartplug HS-110 που εχω βάλει στο DAIKIN ATXC35b. Απλα δεν ξέρω πως να βγάλω γραφήματα/σχεδιαγράμματα. Κάποιο πρόγραμμα απο github χρειάζεται;

Ναι ένα τέτοιο προγραμμα αλλά δεν έχω το link  αυτή την στιγμή κάτσε να δει τ9 μήνυμα κανένας που το έχει να στο στείλει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, CorumD είπε

https://github.com/jamesbarnett91/tplink-energy-monitor/releases

winzip για windows

Επεξ/σία από rbx1000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, liakjim είπε

To youtube αποφάσισε να μου κάνει recommendation ένα κανάλι από κάτι τρελούς Ρώσους οι οποίοι αρέσκονται να ανοίγουν τις μονάδες των κλιματιστικών. Δυστυχώς το translate του youtube δεν είναι και πολύ πετυχημένο.

πχ

Εχω δει σχεδον ολα τα video τους,τουλαχιστον εκεινα που ανοίγουν τις εξω μοναδες,

Θα δεις,fujitsu με συμπιεστες gmcc και panasonic.

Η πλακα θα ειναι να εχει τετοιο και το shorai,

Επεξ/σία από Artakos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Artakos είπε

gmcc

Για καντο λιανά για μας που δε ξέρουμε τι είναι αυτά τα αρχικά 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Gmcc ειναι θυγατρικη της midea,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, dimostr είπε

Gmcc είναι θυγατρική εταιρεία της Midea ανάπτυξης και παραγωγής συμπιεστών . Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία  συμπιεστών στο κόσμο που προμηθεύει τις περισσότερες εταιρείες .  Μερικές εταιρίες κάνουν rebranding στους συμπιεστές της GMCC . Δηλαδή βάζουν την δική του φίρμα επάνω στο συμπιεστή . 

1 ώρα πριν, Artakos είπε

Εχω δει σχεδον ολα τα video τους,τουλαχιστον εκεινα που ανοίγουν τις εξω μοναδες,

Θα μπορούσε να έχουν  κάποια Toshiba μοντέλα της GMCC . 
Απο παλαιότερο ψάξιμο έπεφτα σε τέτοια αποτελέσματα:  https://www.alibaba.com/product-detail/GMCC-TOSHIBA-compressor-air-compressor-with_60537118412.html?spm=a2700.7724857.normalList.89.79f26178krMLjO

Μην σου φαίνεται απίθανο . Καμία εταιρεία δεν κατασκευάζει ένα προϊόν μόνη της. Δεν αναφέρομαι μόνο στον κλιματισμό .Μια εταιρεία έχει δεκάδες ή εκατοντάδες προμηθευτές απο πίσω που ειδικεύονται σε συγκεκριμένα parts . 
Μια εταιρεία δεν μπορεί να κατασκευάζει τα πάντα απο το μηδέν γιατί αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τεράστιους οικονομικούς πόρους για να επενδύσεις σε μακροχρόνιες έρευνες ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και ανταλλακτικών . Ακόμα και αν το κάνεις αυτό το πιθανότερο είναι το τελικό σου προϊόν να είναι πανάκριβο και να μην μπορεί να πουληθεί  γιατί δεν θα μπορέσεις να ανταγωνιστείς εταιρείες- προμηθευτές που ειδικεύονται σε ένα και μόνο προϊόν (π.χ συμπιεστές) και έχουν ρίξει τεράστια ποσά στο R&D επι χρόνια και μπορούν να παράξουν με μικρότεορ κόστος λόγω μαζικής παραγωγής για πολλούς πελάτες . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Artakos είπε

Μακάρι να δούλευε καλύτερα το Translate. Θα πρέπει να έχουν πολύ γέλιο.

Αναρωτιέμαι εκεί που μετράνε το στοιχείο, στο πλάτος και τα loops, αν είναι καλύτερα να είναι μικρό και πολλά. Μάλλον.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μακάρι να δούλευε καλύτερα το Translate. Θα πρέπει να έχουν πολύ γέλιο.

Αναρωτιέμαι εκεί που μετράνε το στοιχείο, στο πλάτος και τα loops, αν είναι καλύτερα να είναι μικρό και πολλά. Μάλλον.

Απο τις φατσες ετσι τους εκοψα😂😂😂

IMG_20200423_194758.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...