Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Το βλέπεις από εφαρμογή η από δικό σου θερμόμετρο?

Θερμομετρο με καλωδιο βαζοντας τον αισθητηρα ακριβως διπλα απο του κλιματιστικου.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, c-max είπε

Θερμομετρο με καλωδιο βαζοντας τον αισθητηρα ακριβως διπλα απο του κλιματιστικου.

Οκ. Επισης το εκανες τωρα η οταν ειχε κρυο?
Σε τι διαφορα ξεκιναγε παλι?

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Οκ. Επισης το εκανες τωρα η οταν ειχε κρυο?
Σε τι διαφορα ξεκιναγε παλι?

Οταν ειχε κρυο. Ξεκινουσε μετα απο 3 λεπτα. Η θερμοκρασια επεφτε αν θυμαμαι καλα καπου 2 βαθμους.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, c-max είπε

Οταν ειχε κρυο. Ξεκινουσε μετα απο 3 λεπτα. Η θερμοκρασια επεφτε αν θυμαμαι καλα καπου 2 βαθμους.

Δλδ στους +3 εκλεινε και στους +1 ανοιγε παλι.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, c-max είπε

Ναι

Ειχες γραψει καποια στιγμη οτι πηγαινε +5 και κατι ειχες κανει και σταματησε τα on/off.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε αναζήτηση κλιματιστικού το οποίο θα αγοράσω απο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε οι επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες. Η αλήθεια είναι πως έτεινα προς toyotomi (hiro) αλλά από τα σχόλια που είδα εδώ μάλλον θα πάρω κάτι άλλο :P

Το δωμάτιο είναι περί τα 25τμ , έχει σχετική υγρασία καθώς δεν παίζει καλοριφέρ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μέτρια μόνωση και θα γίνεται χρήση θέρμανσης και ψύξης (περιοχή Αθήνα).

Αν και ξεκίνησα να κοιτάω το Fujitsu ASY/ΑΟΥG24KLCA εκτιμώ πως τα btu είναι υπερβολικά πολλά, οπότε νομίζω πως κάτι μεταξύ 14-18.000btu με καλύπτει καλύτερα..

Πλέον είμαι μεταξύ των:
1) Fujitsu ASY/ΑΟΥG14KMTA
2) Fujitsu ASY/ΑΟΥG14KGTA
3) Fujitsu ASY/ΑΟΥG18KLCA
4) Mitsubishi MSZ-SF50VE

Ειδικά μεταξύ των 1 και 2 δεν καταλαβαίνω ποιές οι διαφορές.. Μεταξύ των παραπάνω έχουμε VFM σε σχέση ποιότητας και καταναλώσεων?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rbx1000 είπε

Ειχες γραψει καποια στιγμη οτι πηγαινε +5 και κατι ειχες κανει και σταματησε τα on/off.

Δεν θυμαμαι για +5 . Τουλαχιστον στα κρυα. Στην αρχη  δουλευα τον αερα στο auto με αποτελεσμα να δουλευει πολυ χαμηλα σε ταχυτητα  και εκανε τα ον οφ. Σταματησε τα ον οφ σε υψηλες ταχυτητες αερα οπου δεν εφτανε ευκολα τους +3 για να κλεινει.

Δημοσ.
Στις 21/1/2020 στις 3:06 ΜΜ, c-max είπε

χμμμμμ οι υποψιες μου μαλλον δικαιωνονται. Σε εμενα παει μεχρι +5 απο ζητουμενη... δεν εχει καλη κυκλοφορια αερα.

Και λιγα για το mitsu....παρτε να εχετε 😋

Δεν σας λεω το μυστικο.......  🤣

Screenshot_2020-01-21 mitsubishi - Energy Monitor.png

27 λεπτά πριν, c-max είπε

Δεν θυμαμαι για +5 . Τουλαχιστον στα κρυα. Στην αρχη  δουλευα τον αερα στο auto με αποτελεσμα να δουλευει πολυ χαμηλα σε ταχυτητα  και εκανε τα ον οφ. Σταματησε τα ον οφ σε υψηλες ταχυτητες αερα οπου δεν εφτανε ευκολα τους +3 για να κλεινει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Saouthpaw είπε

Στο καταστημα που απευθήνθηκα  για την αγορά του tcl μου πρότειναν το cvmore intense cvinti 12 / cvinto 12 inverter r32, επειδή δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα tcl. Ποιά η γνώμη σου να ψάξω αλλού για tcl xa51 ή να παω σε cvmore ?

Ψάξε αλλού για το TCL xa51 ή δες το παρακάτω κλιματιστικό:  
https://www.skroutz.gr/s/18330792/Inventor-Premium-PR1VI32-12WF-PR1VO32-12.html
καλύτερη τιμή 380 ευρώ απο εδώ :  https://www.alphaclimagr.gr/product/1410212/inventor-premium-pr1vi32-12wf-pr1vo32-12-12-000btu.html?ref=bestprice.gr
Αν το θες για θέρμανση καλύτερα το συγκεκριμένο inventor που έχει follow me τεχνολογία . Δηλαδή δεύτερο αισθητήρα θερμοκρασίας πάνω στο χειριστήριο . Επίσης η τεχνική τους εξυπηρέτηση είναι υποδειγματική .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tetoros.d είπε

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε αναζήτηση κλιματιστικού το οποίο θα αγοράσω απο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε οι επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες. Η αλήθεια είναι πως έτεινα προς toyotomi (hiro) αλλά από τα σχόλια που είδα εδώ μάλλον θα πάρω κάτι άλλο :P

Το δωμάτιο είναι περί τα 25τμ , έχει σχετική υγρασία καθώς δεν παίζει καλοριφέρ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μέτρια μόνωση και θα γίνεται χρήση θέρμανσης και ψύξης (περιοχή Αθήνα).

Αν και ξεκίνησα να κοιτάω το Fujitsu ASY/ΑΟΥG24KLCA εκτιμώ πως τα btu είναι υπερβολικά πολλά, οπότε νομίζω πως κάτι μεταξύ 14-18.000btu με καλύπτει καλύτερα..

Πλέον είμαι μεταξύ των:
1) Fujitsu ASY/ΑΟΥG14KMTA
2) Fujitsu ASY/ΑΟΥG14KGTA
3) Fujitsu ASY/ΑΟΥG18KLCA
4) Mitsubishi MSZ-SF50VE

Ειδικά μεταξύ των 1 και 2 δεν καταλαβαίνω ποιές οι διαφορές.. Μεταξύ των παραπάνω έχουμε VFM σε σχέση ποιότητας και καταναλώσεων?

Να μαντέψω από πλαίσιο;

Νομίζω πως και το 18άρι θα σου είναι πολύ.

Τα 14άρια Fujitsu είναι πιο λογικοφανείς επιλογές, ειδικά για Αθήνα.

To ASYG14KGTA , έχει λίγο καλύτερους δείκτες. Νομίζω ότι δεν αξίζει το έξτρα κόστος από το ΚΜΤΑ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Τωρα τι να σου πω, στις αρχες  και επειδη βλεπω ηταν Ιανουαριο ισως ειχα το θερμομετρο εξωτερικα σε τυχαια θεση. Αργοτερα ειχα βρει την θεση του θερμοστατη και εβαζα πλεον εκει την ενδειξη, και καθως εχω στο μυαλο μου πιο πολυ τις τελευταιες πιο "επαγγελματικες" μετρησεις θεωρω οτι το +3 ειναι σωστο. Εδω να τονισω οτι θυμαμαι με χαμηλη ταχυτητα ανεμιστηρα και οταν ειχε φτασει καλη θερμοκρασια το δωματιο, τοτε ανεβαζε γρηγορα τους +3 και λιγο παραπανω (αντε +3,5, παραπανω οχι). Με μεγαλυτερες ταχυτητες ανεμιστηρα ηταν πιο σταθερη η ενδειξη του +3

Επεξ/σία από c-max
Δημοσ.
3 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Ελεγα να πάρει κάτι το οποίο δεν θέλει πρίζα, και να είναι εντός τους κλιματιστικού.

Κατά 99 % δεν παίρνει Wifi απο τη μαμά εταιρεία το συγκεκριμένο μοντέλο . Σίγουρη απάντηση θα σου δώσει η Samsung .  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Κατά 99 % δεν παίρνει Wifi απο τη μαμά εταιρεία το συγκεκριμένο μοντέλο . Σίγουρη απάντηση θα σου δώσει η Samsung .  

Οπότε πάω στην λύση που μου ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, σε κάποιο ir.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Οπότε πάω στην λύση που μου ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, σε κάποιο ir.. 

Το broadlink μου δουλεύει μια χαρά σε ένα Fujitsu και σε ένα Daikin που έχω.

Μειονέκτημα ότι δεν ξέρεις αν πήρε την εντολή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...