Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, dimostr είπε

Για βάλε ζητούμενη 21 να δούμε αν το κάνει 

Θα το κανει στους 25

22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ε καλά και το carrier με ζήτηση 21 , πρέπει να διαβάσει πάνω από 28 για να κλείσει χωρίς follow me :

Screenshot-17.png

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν έχει μέσα 28, αυτό θα ανοιγοκλείνει με ζήτηση 21.

ΥΓ Θύμησέ μου να μην ξανα προτείνω Daikin.

Κανεις πολλες παραδοχες οπως θερμοκρασια που διαβαζει το κλιματιστικο = θερμοκρασια χωρου, στανταρ οφσετ και αλλα....
Με 28 να διαβαζει και 21 ζητηση κανενα δεν ανοιγοκλεινει.
Μην ξαναπροτεινεις γιατι δεν το κατεχουν. Σκιτζηδες😁

Επεξ/σία από rbx1000
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Κανεις πολλες παραδοχες οπως θερμοκρασια που διαβαζει το κλιματιστικο = θερμοκρασια χωρου, στανταρ οφσετ και αλλα....
Με 28 να διαβαζει και 21 ζητηση κανενα δεν ανοιγοκλεινει.

Σου δείχνω ότι μπορώ να εμφανιστώ με εικόνα από εφαρμογή που να δείχνει +7 και να δουλεύει.

Ακόμα κ έτσι να δουλεύει η daikin , το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουν διαπιστώσει ότι για να έχει ο άνθρωπος εκεί χαμηλά το T που θέλει , τότε εκεί ψηλά θα πρέπει να διαβάζω Τ+4.

Ακόμα και έτσι :

1. Άλλες εταιρείες φαίνεται να είναι στο +2.

2. Φαίνεται να είναι πολύ ευαίσθητο .

Τέσπα, ας περιμένουμε αν και τι θα απαντήσει το εργοστάσιο, όταν θα έρθουν να τα δουν από κοντά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σου δείχνω ότι μπορώ να εμφανιστώ με εικόνα από εφαρμογή που να δείχνει +7 και να δουλεύει.

Ακόμα κ έτσι να δουλεύει η daikin , το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουν διαπιστώσει ότι για να έχει ο άνθρωπος εκεί χαμηλά το T που θέλει , τότε εκεί ψηλά θα πρέπει να διαβάζω Τ+4.

Ακόμα και έτσι :

1. Άλλες εταιρείες φαίνεται να είναι στο +2.

2. Φαίνεται να είναι πολύ ευαίσθητο .

Τέσπα, ας περιμένουμε αν και τι θα απαντήσει το εργοστάσιο, όταν θα έρθουν να τα δουν από κοντά.

Υπονοεις κατι σχετικα με την εικονα απο την εφαρμογη?
Σιγουρα εχει λογο που δουλευει ετσι αλλα αυτο το εγραψα καμμια 20αρια ποστ πισω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Υπονοεις κατι σχετικα με την εικονα απο την εφαρμογη?

Μια εικόνα δεν μπορεί να περιγράψει ένα δυναμικό φαινόμενο. Όπως είπα , στο carrier μπορώ να δείξω screenshot όπου με ρύθμιση 21 να δείχνει μέσα 27 και να είναι ανοιχτό. 

Νομίζω πως έχεις τα εργαλεία να δούμε καλύτερα αυτό που θες να μας δείξεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μια εικόνα δεν μπορεί να περιγράψει ένα δυναμικό φαινόμενο. Όπως είπα , στο carrier μπορώ να δείξω screenshot όπου με ρύθμιση 21 να δείχνει μέσα 27 και να είναι ανοιχτό. 

Νομίζω πως έχεις τα εργαλεία να δούμε καλύτερα αυτό που θες να μας δείξεις.

Αρα λες οτι μπορει να λεω ψεμματα και το κλιματιστικο να μην κανει αυτο που λεω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Αρα λες οτι μπορει να λεω ψεμματα και το κλιματιστικο να μην κανει αυτο που λεω.

Λέω ότι η εικόνα σου δεν περιέχει καμία χρήσιμη πληροφορία. Ή για να μην θεωρηθώ υπερβολικός, ελάχιστα χρήσιμη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Λέω ότι η εικόνα σου δεν περιέχει καμία χρήσιμη πληροφορία. Ή για να μην θεωρηθώ υπερβολικός, ελάχιστα χρήσιμη.

Επειδη περα απο την εικονα εκανα και περιγραφη του φαινομενου, αμφιβαλλεις οτι εχει οφσετ +4?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Επειδη περα απο την εικονα εκανα και περιγραφη του φαινομενου, αμφιβαλλεις οτι εχει οφσετ +4?

Ναι αμφιβάλλω μιας και όπως είπα και στο carrier βλέπω στιγμιαία +7 αλλά δεν σημαίνει ότι ανοιγοκλείνει από τους -7.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Ναι αμφιβάλλω μιας και όπως είπα και στο carrier βλέπω στιγμιαία +7 αλλά δεν σημαίνει ότι ανοιγοκλείνει από τους -7.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Εκεί  που έκοψε μετά από πόση ώρα ξαναπήρε μπρος ?

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Σε ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη που σε αμφισβήτησα.

Από τη μια το θεωρώ περίεργο από την άλλη ξέρω πλέον πως δεν έχει κάτι το κλιματιστικό μου και ότι έτσι γουστάρει η Daikin να προγραμματίζει τα κλιματιστικά της.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εκεί  που έκοψε μετά από πόση ώρα ξαναπήρε μπρος ?

Θα το τσεκάρω και θα σου πω μόλις δω το βίντεο κανονική ταχύτητα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σε ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη που σε αμφισβήτησα.

Από τη μια το θεωρώ περίεργο από την άλλη ξέρω πλέον πως δεν έχει κάτι το κλιματιστικό μου και ότι έτσι γουστάρει η Daikin να προγραμματίζει τα κλιματιστικά της.

Ποιο μοντέλο είπαμε ότι είναι? 

Δημοσ.

Λοιπόν εβαλα το daikin στους 17 μέσα το δωμάτιο έχει 20,9 και η ένδειξη στονtp link παίζει στα  5,5 watt και 7,5 watt στα 7,5 watt ανοίγει τον ανεμιστήρα για καμία 20 άρια δευτερόλεπτα και ξαναπάει στα 5,5 watt περιμένω να δω πότε θα ανάψει και τι θα κάνει μετά 

εντωμεταξύ η εξωτερική είναι 13 βαθμοί αυτή την στιγμή 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...