Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rbx1000 είπε

Συμφωνα με τη λογικη του και τις συνθηκες που διαβαζει πρεπει να ξεκινησει και γι αυτο το κανει.
Σε αναλογη περιπτωση νομιζω και το Fujitsu ειχε παρομοια συμπεριφορα απο τα 600w.

Αναφέρεσαι εδώ

Το Fujitsu ξεκινούσε όταν μέσα είχα ίδια θερμοκρασία ή σχεδόν ίδια. Αυτό να το δεχτώ. Λογικοφανές.

Τη διαφορά του Daikin όμως; Όχι. 

Επεξ/σία από liakjim
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αναφέρεσαι εδώ

Το Fujitsu ξεκινούσε όταν μέσα είχα ίδια θερμοκρασία ή σχεδόν ίδια. Το δέχομαι.

Τη διαφορά του Daikin όχι. 

Ένας γνωστός μου, δεν τον ξέρεις, είχε γράψει στη σελίδα 1487:

Παιδιά μην τρελαίνεστε.

Όλα τα κλιματιστικά από ότι φαίνεται εκεί στο μεταίχμιο : "αχ δεν ξέρω τι να κάνω, να σβήσω ή να πάρω; " , θα κάνουν on off και μάλιστα από υψηλά watts από ότι φαίνεται

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Ένας γνωστός μου, δεν τον ξέρεις, είχε γράψει στη σελίδα 1487:

Παιδιά μην τρελαίνεστε.

Όλα τα κλιματιστικά από ότι φαίνεται εκεί στο μεταίχμιο : "αχ δεν ξέρω τι να κάνω, να σβήσω ή να πάρω; " , θα κάνουν on off και μάλιστα από υψηλά watts από ότι φαίνεται

Ναι στο μεταίχμιο.

Όχι όμως να έχω δώσει 18 , μέσα να έχω 22 και να ανοιγοκλείνει. Αυτό δεν είναι μεταίχμιο για κανέναν λόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι στο μεταίχμιο.

Όχι όμως να έχω δώσει 18 , μέσα να έχω 22 και να ανοιγοκλείνει. Αυτό δεν είναι μεταίχμιο για κανέναν λόγο.

Όλα έχουν οφσετ. Αν με τις παρούσες το οφσετ είναι στους 4 βαθμούς θα ξεκινήσει. Αν με άλλες συνθήκες το οφσετ ήταν 2 θα άνοιγε στους 20.

Το μεταίχμιο το καθορίζει αυτό οχι εσυ.

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Όλα έχουν οφσετ. Αν με τις παρούσες το οφσετ είναι στους 4 βαθμούς θα ξεκινήσει. Αν με άλλες συνθήκες το οφσετ ήταν 2 θα άνοιγε στους 20.

Το μεταίχμιο το καθορίζει αυτό οχι εσυ.

Φυσικά και δεν το καθορίζω εγώ. Είπα κάπου κάτι τέτοιο;

Αυτό που λέω είναι ότι σύμφωνα με την κοινή λογική, όταν ο χώρος έχει 22 και ο πελάτης ζητάει 18, το κλιματιστικό θα έπρεπε να παραμένει κλειστό. Και 20 να ζητούσε, πάλι κλειστό θα έπρεπε να μείνει. Με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης μετράει ότι μετράει και το μηχάνημα.

Ο αντίθετος ισχυρισμός, συγγνώμη φίλε μου, αλλά είναι παράλογος.

Τέσπα, η Daikin θα πει αν είναι φυσιολογικό όλο αυτό και αν θα ήθελε τα μηχανήματά της να καταπονούνται ασκόπως εκκινώντας κάποιες εκατοντάδες φορές την ημέρα και ταυτόχρονα ο πελάτης να προβληματίζεται με την περιττή υπερθέρμανση του χώρου και να πληρώνει περιττά ποσά ενέργειας . Ευτυχώς ο λογικός υπεύθυνος τεχνικός της daikin ελλάς ήδη προβληματίστηκε με την συμπεριφορά αυτή και προώθησε το θέμα πάνω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Φυσικά και δεν το καθορίζω εγώ. Είπα κάπου κάτι τέτοιο;

Αυτό που λέω είναι ότι σύμφωνα με την κοινή λογική, όταν ο χώρος έχει 22 και ο πελάτης ζητάει 18, το κλιματιστικό θα έπρεπε να παραμένει κλειστό. Και 20 να ζητούσε, πάλι κλειστό θα έπρεπε να μείνει. Με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης μετράει ότι μετράει και το μηχάνημα.

Ο αντίθετος ισχυρισμός, συγγνώμη φίλε μου, αλλά είναι παράλογος.

Τέσπα, η Daikin θα πει αν είναι φυσιολογικό όλο αυτό και αν θα ήθελε τα μηχανήματά της να καταπονούνται ασκόπως εκκινώντας κάποιες εκατοντάδες φορές την ημέρα και ταυτόχρονα ο πελάτης να προβληματίζεται με την περιττή υπερθέρμανση του χώρου και να πληρώνει περιττά ποσά ενέργειας . Ευτυχώς ο λογικός υπεύθυνος τεχνικός της daikin ελλάς ήδη προβληματίστηκε με την συμπεριφορά αυτή και προώθησε το θέμα πάνω.

Δε λεω κατι διαφορετικο
Οταν ο χωρος εχει 22 και το μηχανημα λογω συνθηκων εχει οφσετ +4 και του ζητας 18 ειναι στο μεταιχμιο και ανοιγοκλεινει.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δε λεω κατι διαφορετικο
Οταν ο χωρος εχει 22 και το μηχανημα λογω συνθηκων εχει οφσετ +4 και του ζητας 18 ειναι στο μεταιχμιο και ανοιγοκλεινει.

Αν έφτιαχνες μηχάνημα με όφσετ +4, θα χρεοκοπούσες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Χρεωκοπημένη η Νταικιν

Screenshot_20200416-164603_Daikin Online Controller.jpg

Αυτή είναι η μαμισια εφαρμογή της daikin , για ποια μοντέλα είναι η είναι για όλα ίδια ?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Χρεωκοπημένη η Νταικιν

Screenshot_20200416-164603_Daikin Online Controller.jpg

ΑΝ μας εξηγούσες και τι βλέπουμε καλά θα ήταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και δουλεύει;

Συνεχόμενα; Ανοιγοκλείνει; Τι;

Ειναι το μεταιχμιο του αυτη τη στιγμη με τις παρουσες συνθηκες.
Μεχρι 25 δεν κλεινει με τιποτα. Στους 26 θα ανοιγοκλεινει οχι ομως με τοση μεγαλη συχνοτητα που εχει περιγραφει.
Δεν εχουμε και δεκαδικη ενδειξη και το 26 μπορει να ειναι 25.8 η και 26.2.

Εχω και περιεργο χωρο με πολλες απωλειες και με τις παρουσες συνθηκες (ηλιοφανεια) εχω εσωτερικες χωρις κλιματιστικο σε λειτουργια 24+

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Μεχρι 25 δεν κλεινει με τιποτα. Στους 26 θα ανοιγοκλεινει οχι ομως με τοση μεγαλη συχνοτητα που εχει περιγραφει.

Ε καλά και το carrier με ζήτηση 21 , πρέπει να διαβάσει πάνω από 28 για να κλείσει χωρίς follow me :

Screenshot-17.png

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν έχει μέσα 28, αυτό θα ανοιγοκλείνει με ζήτηση 21.

ΥΓ Θύμησέ μου να μην ξανα προτείνω Daikin.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δεν εχουμε και δεκαδικη ενδειξη και το 26 μπορει να ειναι 25.8 η και 26.2

Για βάλε ζητούμενη 21 να δούμε αν το κάνει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...