Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Αρχιζεις και guzeliζεις...
Ανεφερα πουθενα οτι μπορω να το κανω σε οποιοδηποτε κλιματιστικο?
Ειπα εχω αυτο και αυτες τις δυνατοτητες.
Το τι θες πηγαινε στο ερωτημα σου "τι κανεις και σε ποιο κλιματιστικο το κανεις'.
Κι επαναλαμβανω, για τελευταια φορα γιατι κατανταει κουραστικο, ακομα και με ολες τις προυποθεσεις που θετεις (περσιδες, ανεμιστηρας, θεση κλιματιστικου κλπ), επειδη ειναι υποκειμενικο το θεμα εμενα μπορει να με ενοχλει εσενα οχι.

Εγω εχω ενα κινεζοκλιματιστικο που αναλογως τα κεφια μπορω να το κανω να δουλευει οπως το πραγματικο ινβερτερ  σου η οπως το παλιο σου κλιματιστικο η οπως καποιο αλλο πρωτοκλασατο η οπως καποιο κινεζοφασον

αυτο είπες παραπάνω.. 

πως θα το κάνεις να δουλεύει σαν το παλιό μου κλιματιστικό; Τελικά δεν είσαι μάγος; 

Δικά σου λόγια είναι τα παράπανω,δεν guzelizw ,όταν όμως κάποιος πετάει μια τέτοια σποντα, για κάποιες απορίες που ακόμα και τώρα μετά από 2-3 χρόνια δεν έχουμε καμία απάντηση από καμία Κινέζοεταιρεια..

Όσο για τα ψυχρά ρεύματα υπάρχει ακόμα καλύτερη λύση on / off. 

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εγω εχω ενα κινεζοκλιματιστικο που αναλογως τα κεφια μπορω να το κανω να δουλευει οπως το πραγματικο ινβερτερ  σου η οπως το παλιο σου κλιματιστικο η οπως καποιο αλλο πρωτοκλασατο η οπως καποιο κινεζοφασον

αυτο είπες παραπάνω.. 

πως θα το κάνεις να δουλεύει σαν το παλιό μου κλιματιστικό; Τελικά δεν είσαι μάγος;

Δικά σου λόγια είναι τα παράπανω,δεν guzelizw ,όταν όμως κάποιος πετάει μια τέτοια σποντα, για κάποιες απορίες που ακόμα και τώρα μετά από 2-3 χρόνια δεν έχουμε καμία απάντηση από καμία Κινέζοεταιρεια.. Όσο για τα ρεύματα υπάρχει ακόμα καλύτερη λύση on / off. 

Το παλιο σου δουλευε ον/οφ? Και το δικο μου.

Το καινουριο σου δουλευει σε χαμηλα βατ? Και το δικο μου.

Ποια ειναι η ενσταση σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Το παλιο σου δουλευε ον/οφ? Και το δικο μου.

Το καινουριο σου δουλευει σε χαμηλα βατ? Και το δικο μου.

Ποια ειναι η ενσταση σου?

Δηλαδη,με ίδια εξωτερική θερμοκρασία,ίδια αρχική θερμόκρασια χώρου,και ίδια επιθυμητή , και ακριβώς ιδιος χώρος..μπορείς να το κάνεις να δουλεύει είτε on/off ( άρα υπερθέρμανση) και σε χαμηλά watt χωρίς να κλείσει το κλιματιστικό?(και να πιάσει την επιθυμητή)

Το παλιό έπαιζε από 850watt και πάνω πάντα.. (22 επιθυμητή), θεωρητικά αν το έβαζα 29 επιθυμητή μπορεί και να πήγαινε πιο χαμηλά..πόσο χαμηλά δεν ξέρω..

Το καινούργιο παίζει όσο χρειάζεται για να κρατήσει την θερμοκρασία που θέλω.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Δηλαδη,με ίδια εξωτερική θερμοκρασία,ίδια αρχική θερμόκρασια χώρου,και ίδια επιθυμητή , και ακριβώς ιδιος χώρος..μπορείς να το κάνεις να δουλεύει είτε on/off  και σε χαμηλά watt χωρίς να κλείσει το κλιματιστικό?

Ναι.

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Ναι.

Οκ τότε (εννοείτε ότι φτάνει την θερμοκρασία ο χώρος) Θα μας πεις τι κάνεις; Έχει πολύ κόσμο που γκρινιάζει για κρύα ρεύματα,και κυρίως κόσμο που έχει συνεχόμενα on / off. 

Ελπίζω η απάντηση(αν αποκαλύψεις το μαγικό σου) να μην είναι ότι κάνει on/off όταν έχω τέρμα χαμηλά τον ανεμιστήρα η βάζω τις περσίδες τέρμα ψηλά κτλ..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rnd1978 είπε

Οκ τότε (εννοείτε ότι φτάνει την θερμοκρασία ο χώρος) Θα μας πεις τι κάνεις; Έχει πολύ κόσμο που γκρινιάζει για κρύα ρεύματα,και κυρίως κόσμο που έχει συνεχόμενα on / off. 

Παιζει μεγαλο ρολο αν θα ειναι το Ifeel on η off, η ζητουμενη, η θεση του κοντρολ οταν εχεις ifeel κλπ.
Δεν ξερω αν ισχυει για αλλα κλιματιστικα και δεν πιστευω να εχεις τοσους πολλους με Kuro 12αρια.
Επισης να τονισω οτι προσωπικα δεν την παλευω αν το σπιτι εχει κατω απο 23 C.

Mε ifeel δεν θα υπαρχει προβλημα και με 21 ζητηση να δουλευει σε χαμηλα βατ χωρις να κλεινει (μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο @dimostr)
αλλα δεν ξερω τι θα κανει χωρις ifeel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Παιζει μεγαλο ρολο αν θα ειναι το Ifeel on η off, η ζητουμενη, η θεση του κοντρολ οταν εχεις ifeel κλπ.
Δεν ξερω αν ισχυει για αλλα κλιματιστικα και δεν πιστευω να εχεις τοσους πολλους με Kuro 12αρια.
Επισης να τονισω οτι προσωπικα δεν την παλευω αν το σπιτι εχει κατω απο 23 C.

Mε ifeel δεν θα υπαρχει προβλημα και με 21 ζητηση να δουλευει σε χαμηλα βατ χωρις να κλεινει (μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο @dimostr)
αλλα δεν ξερω τι θα κανει χωρις ifeel.

Τι να σχολιάσω,τι να πω τώρα δεν ξέρω.. !! Δεν έχω να πω τίποτα,έμεινα άφωνος και αυπνος .. εύχαριστω όμως για την απάντηση..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Μάλλον έχει χάσει φρέον . Το πιθανότερο απο την εγκατάσταση .  Μίλα με την Inventor καλύτερα απο Δευτέρα . 

Αν είχε χάσει φρέον δεν θα είχε ανάψει ένδειξη error ;

Screenshot-17.png.77131d3627f2a0d73e812be5a31b0abb.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αν είχε χάσει φρέον δεν θα είχε ανάψει ένδειξη error ;

Screenshot-17.png.77131d3627f2a0d73e812be5a31b0abb.png

Μου χε τύχει στο Gree Hansol απο διαρροή στα ρακόρ να μην ανάψει . Μιλώντας με το ψυκτικό μου είπε ότι στα κλιματιστικά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην ανάψει αρχικά  . Τώρα γιατί μπορεί να συμβεί αυτό δεν το γνωρίζω να σου πώ . Ίσως έχει να κάνει με το ποσοστό της απώλειας . Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν το χάνει απότομα το φρέον ένα μηχάνημα . Αν η διαρροή είναι αμελητέα , παίρνει καιρό να χάσει σοβαρή ποσότητα φρέον και τέτοιες περιπτώσεις χαμηλού ρυθμού απώλειας ναι μεν είναι σπάνιες αλλά και πιο δύσκολες να εντοπιστούν απο τον τεχνικό .  

@Trapper Από περιέργεια όταν μάθεις ποια είναι αιτία ενημέρωσε μας .

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Τι να σχολιάσω,τι να πω τώρα δεν ξέρω.. !! Δεν έχω να πω τίποτα,έμεινα άφωνος και αυπνος .. εύχαριστω όμως για την απάντηση..

Γιατί χάνεις τον ύπνο σου;

Καταρχάς το kuro είναι διαφορετικό από το hiro (αν θυμάμαι καλά) που είχες.

Επίσης είναι 12άρι.

Κοινώς άλλο μηχάνημα.

Ο @rbx1000 δεν κάνει κάτι μαγικό. Με ifeel και 23C ζήτηση, με τις απώλειες του χώρου του, είναι συνεχώς κάτω από το κατώφλι της απενεργοποίησης λόγω υπερθέρμανσης.

Με ifeel off , βλέπουμε ότι το συγκεκριμένο κλιματιστικό δεν κάνει on-off, αλλά αυξομειώνει την ένταση και επειδή το εμβαδό της καμπύλης της ισχύος στο χρόνο μας δίνει την ενέργεια, αν η ενέργεια που θέλει ο χώρος είναι σταθερή, τότε το εμβαδό της καμπύλης με πριόνια με το εμβαδό της καμπύλης χωρίς πριόνια (με ifeel) θα πρέπει να είναι παρόμοιο. Για αυτό βλέπουμε ότι η καμπύλη με τα πριόνια δημιουργεί και διαστήματα παύσης. Αν βάζαμε θερμόμετρο χώρου θα βλέπαμε ότι στη μια περίπτωση θα είχαμε σταθερή θερμοκρασία ενώ στη 2η διακύμανση τύπου καλοριφέρ. Ο άνθρωπος μπορεί στη μια περίπτωση να νιώθει κρύα ρεύματα αέρα, ενώ στην άλλη όχι.

Όμως , τουλάχιστον στα midea , είναι ξεκάθαρο ότι από άποψη κατανάλωσης , συμφέρει 100% να δουλεύεις με θερμοκρασία τηλεχειριστηρίου. Σε εμένα έχω δει και Χ3 επιβάρυνση όταν το δουλεύω χωρίς follow me.

Και τέλος βλέποντας πως δουλεύουν τα Fujitsu (24Κ) , Daikin (9Κ) που έχω τα οποία έχουν υψηλό cop  , είμαι πεπεισμένος (και είναι και λογικό) ότι ο δρόμος προς την απόδοση περνάει μέσα από το μικρό ΔΤ (είσοδος-έξοδος αέρα) και συμπαρασύρει την ανάγκη για πολλά κυβικά αέρα ώστε το γινόμενο να δώσει την ενέργεια στον χώρο  = κρύα ρεύματα. Στο Fujitsu έχω δει να βγαίνει ο αέρας ακόμα και με 26C , ο οποίος όταν φτάνει στον άνθρωπο θα έχει πέσει και άλλο , προκαλώντας δυσφορία.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τουλάχιστον με προσεχτική επιλογή της ρύθμισης των περσίδων, καταφέρνεις να μετριάσεις ή να εξαλείψεις τη δυσφορία. Μετά από πολλές δοκιμές, εξάλειψα τη δυσφορία στο Daikin (με περσίδες τέρμα πάνω και ανεμιστήρα χειροκίνητα στο quiet) ενώ στο Fujitsu το έχω μετριάσει βάζοντας τις κάθετες περσίδες να βλέπουν προς το κέντρο του χώρου. 

Στα μεγάλα κλιματιστικά όμως που έχουν κατανάλωση, προσωπική μου άποψη είναι ότι συμφέρει να έχεις κλιματιστικό με απόδοση και ας έχει και χαμηλές θερμοκρασίες στην έξοδο.

25 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Μου χε τύχει στο Gree Hansol απο διαρροή στα ρακόρ να μην ανάψει . Μιλώντας με το ψυκτικό μου είπε ότι στα κλιματιστικά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην ανάψει αρχικά  . Τώρα γιατί μπορεί να συμβεί αυτό δεν το γνωρίζω να σου πώ . Ίσως έχει να κάνει με το ποσοστό της απώλειας . Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν το χάνει απότομα το φρέον ένα μηχάνημα . Αν η διαρροή είναι αμελητέα , παίρνει καιρό να χάσει σοβαρή ποσότητα φρέον και τέτοιες περιπτώσεις χαμηλού ρυθμού απώλειας ναι μεν είναι σπάνιες αλλά και πιο δύσκολες να εντοπιστούν απο τον τεχνικό .  

@Trapper Από περιέργεια όταν μάθεις ποια είναι αιτία ενημέρωσε μας .

Στην περίπτωση που όντως έχει χάσει φρέον , με ρύθμιση 30 και δεν βγάζει θερμό αέρα κάποιος θα έλεγε ότι έχει χάσει πολύ φρέον, οπότε λογικά θα άναβε το αλάρμ. Είναι περίεργο. Εκτός και αν μέσα έχει 29 😋

@Trapper να φανταστούμε ότι έχεις τσεκάρει / καθαρίσει τα φίλτρα ε;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στην περίπτωση που όντως έχει χάσει φρέον , με ρύθμιση 30 και δεν βγάζει θερμό αέρα κάποιος θα έλεγε ότι έχει χάσει πολύ φρέον, οπότε λογικά θα άναβε το αλάρμ. Είναι περίεργο. Εκτός και αν μέσα έχει 29 😋

Μήπως βγάζει πολύ χλιαρό αέρα αλλά λόγω ανεμιστήρα και κάποιας απόστασης το αισθάνεται διαφορετικά ; Όπως μερικοί έχουν γράψει κατα καιρούς για τα μηχανήματά τους " βγάζει κρύο αέρα το μηχάνημα μου. Έχει πρόβλημα" .Τελικά  όμως δεν έχει θέμα αλλά έχει ρίξει χαμηλά την απόδοση του και σε συνδυασμό με τον ανεμιστήρα, τις ιδιαιτερότητες του χώρου, την απόσταση αλλά και το πώς εμείς αισθανόμαστε άνετα έχουν την εντύπωση ότι δεν δουλεύει σωστά το μηχάνημα .  Με ένα θερμόμετρο μπροστά στην προσαγωγή θα καταλαβαίναμε .  Δεν αποκλείω βέβαια το ενδεχόμενο βλάβης και θα ήθελα να μας πει τελικά ποια είναι η αιτία και να μην εξαφανιστείς @Trapper :P

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Μήπως βγάζει πολύ χλιαρό αέρα αλλά λόγω ανεμιστήρα και κάποιας απόστασης το αισθάνεται διαφορετικά ; Όπως μερικοί έχουν γράψει κατα καιρούς για τα μηχανήματά τους " βγάζει κρύο αέρα το μηχάνημα μου. Έχει πρόβλημα" .Τελικά  όμως δεν έχει θέμα αλλά έχει ρίξει χαμηλά την απόδοση του και σε συνδυασμό με τον ανεμιστήρα, τις ιδιαιτερότητες του χώρου, την απόσταση αλλά και το πώς εμείς αισθανόμαστε άνετα έχουν την εντύπωση ότι δεν δουλεύει σωστά το μηχάνημα .  Με ένα θερμόμετρο μπροστά στην προσαγωγή θα καταλαβαίναμε .  Δεν αποκλείω βέβαια το ενδεχόμενο βλάβης και θα ήθελα να μας πει τελικά ποια είναι η αιτία και να μην εξαφανιστείς @Trapper :P

Μιλάμε για το Aria έτσι; Όσο και να ρίξει, ο αέρας βγαίνει τουλάχιστον στους 35. Και πάνω από 40 σε πιο υψηλά watts όπως έχω δείξει και εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/?do=findComment&comment=57723745

Στους 30 θα έπρεπε να ανεβάζει πάνω από 1500W και να βγάζει φωτιές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί χάνεις τον ύπνο σου;

Καταρχάς το kuro είναι διαφορετικό από το hiro (αν θυμάμαι καλά) που είχες.

Επίσης είναι 12άρι.

Κοινώς άλλο μηχάνημα.

Ο @rbx1000 δεν κάνει κάτι μαγικό. Με ifeel και 23C ζήτηση, με τις απώλειες του χώρου του, είναι συνεχώς κάτω από το κατώφλι της απενεργοποίησης λόγω υπερθέρμανσης.

Με ifeel off , βλέπουμε ότι το συγκεκριμένο κλιματιστικό δεν κάνει on-off, αλλά αυξομειώνει την ένταση και επειδή το εμβαδό της καμπύλης της ισχύος στο χρόνο μας δίνει την ενέργεια, αν η ενέργεια που θέλει ο χώρος είναι σταθερή, τότε το εμβαδό της καμπύλης με πριόνια με το εμβαδό της καμπύλης χωρίς πριόνια (με ifeel) θα πρέπει να είναι παρόμοιο. Για αυτό βλέπουμε ότι η καμπύλη με τα πριόνια δημιουργεί και διαστήματα παύσης. Αν βάζαμε θερμόμετρο χώρου θα βλέπαμε ότι στη μια περίπτωση θα είχαμε σταθερή θερμοκρασία ενώ στη 2η διακύμανση τύπου καλοριφέρ. Ο άνθρωπος μπορεί στη μια περίπτωση να νιώθει κρύα ρεύματα αέρα, ενώ στην άλλη όχι.

Όμως , τουλάχιστον στα midea , είναι ξεκάθαρο ότι από άποψη κατανάλωσης , συμφέρει 100% να δουλεύεις με θερμοκρασία τηλεχειριστηρίου. Σε εμένα έχω δει και Χ3 επιβάρυνση όταν το δουλεύω χωρίς follow me.

Και τέλος βλέποντας πως δουλεύουν τα Fujitsu (24Κ) , Daikin (9Κ) που έχω τα οποία έχουν υψηλό cop  , είμαι πεπεισμένος (και είναι και λογικό) ότι ο δρόμος προς την απόδοση περνάει μέσα από το μικρό ΔΤ (είσοδος-έξοδος αέρα) και συμπαρασύρει την ανάγκη για πολλά κυβικά αέρα ώστε το γινόμενο να δώσει την ενέργεια στον χώρο  = κρύα ρεύματα. Στο Fujitsu έχω δει να βγαίνει ο αέρας ακόμα και με 26C , ο οποίος όταν φτάνει στον άνθρωπο θα έχει πέσει και άλλο , προκαλώντας δυσφορία.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τουλάχιστον με προσεχτική επιλογή της ρύθμισης των περσίδων, καταφέρνεις να μετριάσεις ή να εξαλείψεις τη δυσφορία. Μετά από πολλές δοκιμές, εξάλειψα τη δυσφορία στο Daikin (με περσίδες τέρμα πάνω και ανεμιστήρα χειροκίνητα στο quiet) ενώ στο Fujitsu το έχω μετριάσει βάζοντας τις κάθετες περσίδες να βλέπουν προς το κέντρο του χώρου. 

Στα μεγάλα κλιματιστικά όμως που έχουν κατανάλωση, προσωπική μου άποψη είναι ότι συμφέρει να έχεις κλιματιστικό με απόδοση και ας έχει και χαμηλές θερμοκρασίες στην έξοδο.

Izuru ήταν, το Hiro ήταν το low level entry της Toyo. 

Hiro - Απλό μοντέλο

Izuru - Μεσαία κατηγορία

Kuro  - Ακριβή κατηγορία

Απλά η απάντηση που πήρα ήταν απογοητευτική..  και δεν ήθελα να την συνεχίσω.. Μιλάει για ένα κλιματιστικό που μπορεί να πέσει αποδεδειγμένα να πέσει χαμηλά, και το κάνει να κλείνει σαν on/off αν θέλει.. βάζοντας το τηλεχειριστήριο σε άλλο σημείο.. (και πολύ πιο απλά από ότι ανέλυσες παραπανω,βάλε το τηλεχειριστήριο να το χτυπαει το αέρας του θα γίνει on/off,βάλτο κάπου μακριά ίσα ίσα να να πιάνουν υπέρυθρες και δεν θα κλείνει..άσχετα που ο χώρος θα υπερθερμαίνθει)

Το μαγικό θα ήταν αν εκανε ενα κλιματιστικό όπως τα μεγάλα,με σούπερ υψηλές ελάχιστες καταναλώσεις (που ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουμε 100% γιατί το κανουν) να δουλεύουν χαμηλά.. Αυτό νόμιζα αλλά η μαγεία είναι μόνο στα παραμύθια :) η βέβαια αυτό που ανακαλυψε ο φίλος με το Gree bora..(με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτή η επιλογη)

Και η όλη ιστορία ξεκίνησε γιατί είπε ότι πέρσι κάποιοι αγαπούσαν κυνηγούσαν την χαμηλή ελάχιστη κατανάλωση. 

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Μιλάει για ένα κλιματιστικό που μπορεί να πέσει αποδεδειγμένα να πέσει χαμηλά, και το κάνει να κλείνει σαν on/off αν θέλει.. βάζοντας το τηλεχειριστήριο σε άλλο σημείο..

Που το περίεργο; Αν βάλει το τηλεχειριστήριο κοντά στο κλιματιστικό και άρα θα επηρεάζεται από το ρεύμα αέρα, θα ανοιγοκλείνει.

Αν το βάλει μακριά που έχει πιο κρύο και ίσως και χαμηλά σε ύψος, θα έχει την ευθεία.

Αν το κλείσει θα δουλεύει με τα (μερικώς) πριόνια.

Στο izuru 18Κ λοιπόν, έχεις δείξει τι γίνεται ή τι δεν γίνεται. Το ίδιο και ο guzel κάτω με το υπερυπερυπερδιαστασιολογημένο 24Κ. Σε άλλους (δυσμενέστερους) χώρους θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Που το περίεργο; Αν βάλει το τηλεχειριστήριο κοντά στο κλιματιστικό και άρα θα επηρεάζεται από το ρεύμα αέρα, θα ανοιγοκλείνει.

Αν το βάλει μακριά που έχει πιο κρύο και ίσως και χαμηλά σε ύψος, θα έχει την ευθεία.

Αν το κλείσει θα δουλεύει με τα (μερικώς) πριόνια.

Στο izuru 18Κ λοιπόν, έχεις δείξει τι γίνεται ή τι δεν γίνεται. Το ίδιο και ο guzel κάτω με το υπερυπερυπερδιαστασιολογημένο 24Κ. Σε άλλους (δυσμενέστερους) χώρους θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο.

Τιποτα περίεργο!! Απλά πως να το πω αλλιώς.. μην φανεί κάπως..

Λέει κάποιος : Βρηκα κόλπο να κάνω το κλιματιστικό μου να μην έχει κρύα ρεύματα!

Ρωτάει με αγωνία ο άλλος..πώς ρε θηρίο το έκανες αυτό;

-Ανεβαζω την επιθυμητή θερμοκρασία..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...