Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό κλιματιστικό δεν μετράει τις εξωτερικές συνθήκες ;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα που δεν αναφερουν στις οδηγίες σχετικα και αναφέρουν μονο για εσωτερικες συνθηκες.

Σου εξηγώ ότι η ύγρανση που κάνει το ururu sharara στηρίζεται σε μια μηχανολογική τεχνολογία που ενσωματώνει μοναδική στην αγορά των split units . Μια μηχανολογική διάταξη . Οπότε μπορεί και ρυθμίζει και την υγρασία στον χώρο και όχι μόνο την θερμοκρασία του αέρα . Επίσης με άλλη μηχανολογική διάταξη μπορεί και εισάγει νωπό αέρα . Αυτές οι 2 μηχανολογικές διατάξεις και η μοναδικότητα του στην αγορά εκτοξεύουν τη τελική τιμή πώλησης .

Δεν ενδιαφερει κανενα πως δουλευει καθε κλιματιστικο ,το να κανει δουλεια για τον χώρο του σε ότι χρειαζεται .Η τελικη τιμη πώλισης σε ένα προιόν είναι και θέμα μαζικών πωλησεων.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτα που δεν αναφερουν στις οδηγίες σχετικα και αναφέρουν μονο για εσωτερικες συνθηκες.

Για πες μου για ποιό πράγμα μιλάς να σε καταλάβω ! Πές μου τί δεν αναφέρουν ένα παράδειγμα !

• Like 1
Δημοσ.

Tί παραλλαγές μας λές; Πλήρη έλεγχο υγρασίας στο χώρο και ρύθμισης κάνει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο . 

Καθε μηχανημα για καθε αγορα εχει μικρες μεγαλες διαφορες αναλογα την παραγγελια του εισαγωγεα.

Το συγκεκριμενο κάνει τις λειτουργίες που αναφερει όπως καθε μηχανημα τα δικα του.

Για πες μου για ποιό πράγμα μιλάς να σε καταλάβω ! Πές μου τί δεν αναφέρουν ένα παράδειγμα !

Στις οδηγίες χρήσης καθε μηχανηματος ,γράφουν στις ρυθμίσεις τι λαμβανουν υπόψη .

Δημοσ.

Καθε μηχανημα για καθε αγορα εχει μικρες μεγαλες διαφορες αναλογα την παραγγελια του εισαγωγεα.

Ναι και όχι σε όλα τα προϊόντα . Οι παραλλαγές αναφέρονται σε όλα τα προϊόντα .Μπορεί ο εδώ εισαγωγέας να εισάγει το ururu sharara τυχαίο παράδειγμα με απλό φίλτρο και σε άλλες χώρες να εισάγεται με HEPA . Σε κάθε περίπτωση αυτά τα αναφέρουν !

Στις οδηγίες χρήσης καθε μηχανηματος ,γράφουν στις ρυθμίσεις τι λαμβανουν υπόψη .

Δώς μου ένα παράδειγμα απο οδηγίες χρήσης ενός μηχανήματος να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς .

Δημοσ.

Ναι και όχι σε όλα τα προϊόντα . Οι παραλλαγές αναφέρονται σε όλα τα προϊόντα .Μπορεί ο εδώ εισαγωγέας να εισάγει το ururu sharara τυχαίο παράδειγμα με απλό φίλτρο και σε άλλες χώρες να εισάγεται με HEPA . Σε κάθε περίπτωση αυτά τα αναφέρουν !

Δεν το ξερεις αυτό ,όταν διαβασεις τι οδηγίες το μαθαίνεις εκ των υστερων  σε προιοντα που δεν πωλουνται εύκολα.

Δημοσ.

Δεν το ξερεις αυτό ,όταν διαβασεις τι οδηγίες το μαθαίνεις εκ των υστερων  σε προιοντα που δεν πωλουνται εύκολα.

Άποψη σου !! Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι τα πάντα αναγράφονται στο site του εισαγωγέα αν ψάξεις ή παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε . 

Σε είπα πριν να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να καταλάβω τι θες να πεις . Στο ποστ  2419

Δημοσ.

Δώς μου ένα παράδειγμα απο οδηγίες χρήσης ενός μηχανήματος να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς .

Δεν ξερω τι φερνει καθε εισαγωγέας καθε φορα και τι γραφουν οι οδηγιες σε καθε περιπτωση .

Δες απο το δικο σου ή γνωστου τι μετρα στο Cool ,Ηeat κλπ τις συνθηκες δωματιου ,τις εξωτερικες κλπ

Άποψη σου !! Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι τα πάντα αναγράφονται στο site του εισαγωγέα αν ψάξεις ή παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε .

Ερευνα αγορας είναι πιο εύκολο με ότι αναφέρει οποισδηποτε για να πουλησει.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι φερνει καθε εισαγωγέας καθε φορα και τι γραφουν οι οδηγιες σε καθε περιπτωση .

Δες απο το δικο σου ή γνωστου τι μετρα στο Cool ,Ηeat κλπ τις συνθηκες δωματιου ,τις εξωτερικες κλπ

Σου λέω να μου πεις μια περίπτωση που έχεις δει .Γίνε πιο συγκεκριμένος . Ένα παράδειγμα . Μέχρι τώρα γενικολογείς και δεν μιλάς με ουσία . Πες μου κάτι που έχεις δει να μην αναγράφεται σε κάποιο φυλλάδιο μοντέλου και αφορά τις εξωτερικές μετρήσεις . 

Ερευνα αγορας είναι πιο εύκολο με ότι αναφέρει οποισδηποτε για να πουλησει.

Και η εμπειρία συγκρίνοντας τι αναγράφουν και τί τελικά συμβαίνει στην πράξη όταν αγοραζεις το μοντέλο είναι ακόμη πιο εύκολο .... Οπότε σου μιλάω εκ πείρας . 

Δημοσ.

Σου λέω να μου πεις μια περίπτωση που έχεις δει .Γίνε πιο συγκεκριμένος . Ένα παράδειγμα . Μέχρι τώρα γενικολογείς και δεν μιλάς με ουσία . Πες μου κάτι που έχεις δει να μην αναγράφεται σε κάποιο φυλλάδιο μοντέλου και αφορά τις εξωτερικές μετρήσεις . 

Και η εμπειρία συγκρίνοντας τι αναγράφουν και τί τελικά συμβαίνει στην πράξη όταν αγοραζεις το μοντέλο είναι ακόμη πιο εύκολο ....

Ανεφερα αρκετα παραπανω καποια μηχανηματα σχετικα .Τι έρχεται στην αγορα και τι γραφουν οι οδηγίες τους καθε φορα αγνωστο ,δεν εξαρταται απο τον καταναλωτη .Πιο εύκολο να δει κανεις στο δικο του μηχανημα τι αναφερεται σχετικά .Στα φθηνα μηχανηματα  μην περιμενει κανεις να γραφουν και πολλα τι συνθηκες μετρανε για τις λειτουργίες τους.Οτι πληρωσεις παιρνεις ,αυτό ισχυει διαχρονικα από την εμπειρία όλων σε καθε προιόν.

Δημοσ.

Ανεφερα αρκετα παραπανω τα μηχανηματα σχετικα .Τι έρχεται στην αγορα και τι γραφουν οι οδηγίες τους καθε φορα αγνωστο .Πιο εύκολο να δει κανεις στο δικο του τι αναφερεται σχετικά .Στα φθηνα μηχανηματα  μην περιμενει κανεις να γραφουν και πολλα τι μετρανε στις λειτουργίες τους.

Έχε υπόψιν σου ότι κάθε μα κάθε κατασκευαστής ή εισαγωγέας είτε ανεβάζει στο site όλα αυτά τα δεδομένα που λές είτε τα έχει διαθέσιμα κατόπιν σχετικού αιτήματος . Μπορείς άνετα να βρεις τις μετρήσεις που έχουν γίνει για διάφορες συνθήκες λειτουργίας (εξωτερικές συνθήκες και εσωτερικές και βαθμοί απόδοσης στην κάθε περίπτωση ) Όποτε αυτά που λες είναι ανακρίβειες . 

Σου ξανατονίζω για άλλη μία φορά να αφήσεις το μηχανολογικό κομμάτι γιατί βλέπω δεν έχεις ιδέα και γράφεις ότι σου έρθει .

Είπες :  "Κλιματιστικά που αναφέρουν σχετικά μετρανε και τις εξωτερικές συνθηκες για ρύθμιση των εσωτερικών"

Όλα τα κλιματιστικά έχουν αισθητήρια όργανα που λαμβάνουν υπόψιν εξωτερικές παραμέτρους κατά την λειτουργία τους για να δουλέψουν. 

Επίσης όπως είπες:

"Δεν ενδιαφερει κανενα πως δουλευει καθε κλιματιστικο ,το να κανει δουλεια για τον χώρο του σε ότι χρειαζεται"

Οπότε μην μιλάς για μέτρηση εξωτερικών συνθηκών και ρύθμιση εσωτερικών που είναι μηχανολογικό θέμα .

Δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου .Άλλα λες την μία άλλα την άλλη . Ο λόγος σου δεν είναι τεκμηριωμένος ούτε δομημένος . Γράφεις κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο και δεν καταλαβαίνει ο άλλος τι θες να πεις . Σου ζητάει να γίνεις πιο συγκεκριμένος πολλάκις και εσύ συνεχίζεις να γενικολογείς . Γενικά ουσία μηδέν, ανακρίβειες και ότι φαντάζεσαι το γράφεις !

Είτε είσαι μέγιστο troll και σου βγάζω το καπέλο!

Λυπάμαι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχε υπόψιν σου ότι κάθε μα κάθε κατασκευαστής ή εισαγωγέας είτε ανεβάζει στο site όλα αυτά τα δεδομένα που λές είτε τα έχει διαθέσιμα κατόπιν σχετικού αιτήματος . Μπορείς άνετα να βρεις τις μετρήσεις που έχουν γίνει για διάφορες συνθήκες λειτουργίας (εξωτερικές συνθήκες και εσωτερικές και βαθμοί απόδοσης στην κάθε περίπτωση ) Όποτε αυτά που λες είναι ανακρίβειες . 

Σου ξανατονίζω για άλλη μία φορά να αφήσεις το μηχανολογικό κομμάτι γιατί βλέπω δεν έχεις ιδέα και γράφεις ότι σου έρθει .

Είπες :  "Κλιματιστικά που αναφέρουν σχετικά μετρανε και τις εξωτερικές συνθηκες για ρύθμιση των εσωτερικών"

Όλα τα κλιματιστικά έχουν αισθητήρια όργανα που λαμβάνουν υπόψιν εξωτερικές παραμέτρους κατά την λειτουργία τους για να δουλέψουν. Επίσης όπως είπες:"Δεν ενδιαφερει κανενα πως δουλευει καθε κλιματιστικο ,το να κανει δουλεια για τον χώρο του σε ότι χρειαζεται"Οπότε μην μιλάς για μέτρηση εξωτερικών συνθηκών και ρύθμιση εσωτερικών που είναι μηχανολογικό θέμα .

Τα περι μηχανολογίας είναι για τον καθενα στον χωρο του και την επιλογη του.Τα παραπονα σου στις εταιρίες που όλα τελεια τα αναφερουν για τα προιόντα τους,Τα ιδια που διαβαζει κανεις και στα διαφημιστικά καθενος ,παντου υπάρχει υποσημειωση στοιχεια μπορουν να αλλαξουν χωρις προειδοποίηση.Mηχανηματα που αναφερουν στις οδηγίες στις ρυθμισεις τους ,τι λαμβανουν υπόψη για τις λειτουργίες τους,έχουν αντιστοιχους αισθητήρες για να δουλέψουν.

Οτι αισθητηρες έχει καθενα ,λαμβάνει υπόψη στην λειτουργία του.Το τι προιόν παιρνεις,αφορα τι φερνει καθε εισαγωγέας και ότι αναφερει στις οδηγίες χρήσεως για το θεμα.Ακριβότερα μηχανηματα εχουν αναλογα  καλυτερα εσωτερικα μερη.

Η αναφορα πως δουλευει καθε κλιματιστικο,ήταν συγκεκριμενη απαντιση για το ururu sharara οτι είναι για ορισμενη χρηση,και δεν επιλεγει άλλος με το πως δουλευει αυτο ,αλλα με τι χρειαζεται,δεν δινει κανεις τοσα χρηματα ασκοπα.Αυτο πρεπει να το κρίνει τεχνικος σε καθε χώρο,παραπανω απο μια οποιαδηποτε αγορα.Καθε μοντελο της αγορας έχει δικες του λειτουργίες.Δεν αφορα κανεναν τι πουλα καθε εταιρία και γιατι,δεν σε υποχρεωσε να αγορασεις.Αν θεωρει καποιος τον εξαπατησαν με ότι του πουλησαν απο προιον ή υπηρεσια στον συνηγορο του καταναλωτη ή  άλλη νομικη ενεργεια.

Δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου .Άλλα λες την μία άλλα την άλλη . Ο λόγος σου δεν είναι τεκμηριωμένος ούτε δομημένος . Γράφεις κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο και δεν καταλαβαίνει ο άλλος τι θες να πεις . Σου ζητάει να γίνεις πιο συγκεκριμένος πολλάκις και εσύ συνεχίζεις να γενικολογείς . Γενικά ουσία μηδέν, ανακρίβειες και ότι φαντάζεσαι το γράφεις ! Είτε είσαι μέγιστο troll και σου βγάζω το καπέλο! Λυπάμαι !

Τι γραφουν οι οδηγίες χρήσης καθενος στις ρυθμίσεις ,σε σχεση με το μηχανημα που έχει παρει,δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνωσεις και ερμηνειες.Επιστρεφονται λοιπον οι χαρακτηρισμοι σου ,όταν υπάρχουν τα προηγούμενα σου εδω μεσα, για ορισμενες φίρμες μόνιμα ,και ανακυκλωση τα ίδια και τα ίδια ,όταν τυχαίνει και αναφερονται άλλες επιλογες από τρίτους.Οποιος δεν μπορει να πιστέψει ότι πάντα θα υπάρχουν καλυτερα προιόντα στην αγορα,και ότι πληρώσεις παιρνεις,προβλημα του. Αν εσυ λυπασαι τι γραφει καθενας σε φορουμ επειδη έχει αλλη αποψη και γνωσεις,εγω προτιμώ να λυπάμαι αυτους που δεν ξέρουν για τον χώρο τους ,τι τους πουλανε κλπ .Εδω θα είμαι να το υπενθυμίζω σε σχεση με τι συμβαινει στην αγορα, και ότι θέλει επιλεγει καθενας με τα κριτήρια του με ερευνα αγορας ,και όχι τι αρεσει σε άλλον.

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη χρονια και σε σενα,υγεία και σωστες επιλογες .Καθενας μπορει να δηλωνει ότι θέλει όπως παντου,μετρά ότι κρινει καθενας για την περιπτωση του για οτιδήποτε στην αγορα.Καλη χρονια  ειδικευμένα,μάλλον καθε περσι και καλυτερα σε προιόντα και υπηρεσίες,αν δεν αλλαξει κατι λογω κρίσης,δεν υπαρχουν γενικά χρήματα στην αγορα λογω φορων...

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Δημοσ.

Στα περισσότερα μοντέλα κλιματιστικών των γνωστών κατασκευαστών, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και οι επιδόσεις τους υπάρχουν σε manuals που μπορεί να τα βρει κάποιος από το internet, συχνά αν δεν υπάρχουν στην σελίδα του κατασκευαστή, κάποιοι άλλοι φροντίζουν και τα ανεβάζουν σε ιστοσελίδες που ασχολούνται μόνο με manual uploading.

Όσες εταιρίες δεν αναφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κλιματιστικών τους στις σελίδες τους εγώ δεν τις εμπιστεύομαι για να αγοράσω μηχάνημα από αυτούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι κυκλοφορει στο Ιντερνετ ειναι συνηθως γενικα manual ή για καποια αγορα,εκδοση ταδε ,αναθεωριση Χ κλπ. Eξιδικευμενα οτιδηποτε στον καθε εισαγωγέα με πληρη στοιχεια που αναγραφονται στην ετικετα καθε μηχανηματος .

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...