Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Στο follow me εστίασα αλλά μπορεί και να κατάλαβα λάθος . 

Λες:

"πχ το παλικάρι ας ενεργοποιήσει το follow me και θα παίξει μπάλα μόνο του. Δεν θα βλέπει τόσα on-off (βλέπε διάγραμμα από ariston πιο πάνω)"

Ανέφερες ότι το έχει χωρίς follow me . Ήθελα να πω πως το χρησιμοποιεί το follow me σύμφωνα με τα γραφόμενά του. . 

Μετά λες:

"και έρχεται η Inventor και του λέει ότι τόσα θέλει ο χώρος. Ούτε υπερθερμάνσεις θα είχε ούτε τίποτα."  Διαβάζοντας αυτό κατάλαβα ότι υποστηρίζεις πως η αντιπροσωπεία δεν του είπε τίποτα για το follow me . 

Εδώ κολλάει αυτό που έγραψα: "Δεν λέει κάπου ότι η αντιπροσωπεία του είπε ή δεν του είπε για το follow me . To μόνο σίγουρο είναι ότι συζήτησαν για τα 900 watts με ενεργοποιημένο το follow me "

Όχι, λέει :

"Η εταιρεία μετα απο Επικοινωνία ειπε οτι δεν πεφτει κατω απο 900w επειδη τοσα ζηταει ο χωρος,δεν παραδέχονται οτι κανει off λογω υπερθέρμανσης,αντι να ριξει τα watt, αλλα 24αρια πεφτουν μεχρι 200w "

Άρα η εταιρεία λέει ότι :

1. Δεν πέφτει κάτω από 900 γιατί τόσα ζητάει ο χώρος. Το οποίο είναι αναληθές (ή έστω αληθές υπό περιορισμένες συνθήκες).

2. Δεν παραδέχονται τα on-off λόγω υπερθέρμανσης άρα εννοεί χωρίς follow me μιας και εκεί είδε On-off.

Θα ήθελα να υπάρχει πιο ειλικρινής στάση από αυτούς.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όχι, λέει :

"Η εταιρεία μετα απο Επικοινωνία ειπε οτι δεν πεφτει κατω απο 900w επειδη τοσα ζηταει ο χωρος,δεν παραδέχονται οτι κανει off λογω υπερθέρμανσης,αντι να ριξει τα watt, αλλα 24αρια πεφτουν μεχρι 200w "

Άρα η εταιρεία λέει ότι :

1. Δεν πέφτει κάτω από 900 γιατί τόσα ζητάει ο χώρος. Το οποίο είναι αναληθές (ή έστω αληθές υπό περιορισμένες συνθήκες).

2. Δεν παραδέχονται τα on-off λόγω υπερθέρμανσης άρα εννοεί χωρίς follow me μιας και εκεί είδε On-off.

Θα ήθελα να υπάρχει πιο ειλικρινής στάση από αυτούς.

Ότι η έλεγε και η toyotomi δηλαδή.. χαζά..(μην πω καμία πιο "βαριά" λέξη)..άρα και η Gree ίδια σειρά είναι δυστυχώς.. Η τους έχουν δασκαλεψει να λένε τα ίδια..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μηχανάκια μπορούν να πάνε χαμηλά...Απλά λόγω του προγραμματισμού και της θερμικής άνεσης δν θέλουν να τα κάνουν να πάνε κάτω από τους 42 βαθμούς...Επίσης το πόσο χαμηλά θα πει από εκεί κ πέρα είναι θέμα τεχνολογίας...Δλδ πιστεύω ότι τα toyo gree midea μπορούν μέχρι τα 500... Μιλάμε για 24..

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, argitt είπε

Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μηχανάκια μπορούν να πάνε χαμηλά...Απλά λόγω του προγραμματισμού και της θερμικής άνεσης δν θέλουν να τα κάνουν να πάνε κάτω από τους 42 βαθμούς...Επίσης το πόσο χαμηλά θα πει από εκεί κ πέρα είναι θέμα τεχνολογίας...Δλδ πιστεύω ότι τα toyo gree midea μπορούν μέχρι τα 500... Μιλάμε για 24..

Το δικό σου το 24 αρι στην ψύξη μέχρι ποσό κατεβαίνει 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, argitt είπε

Αν ισχύει και ο "κανόνας" των 42C...

Στο 9άρι φασόν midea δεν ισχύει. Σε μεγάλα midea και gree δεν είμαστε σίγουροι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, argitt είπε

Αν ηταν θέμα θερμικής άνεσης τότε θα ίσχυε για όλες τις εξωτερικές θερμοκρασίες..ωστόσο οσο θυμάμαι ειδαμε οτι απο καποια εξ. θερμοκρασία και κάτω παύει να ισχύει.. ( μηχανήματα 18000/24000 btu)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Αν ηταν θέμα θερμικής άνεσης τότε θα ίσχυε για όλες τις εξωτερικές θερμοκρασίες..ωστόσο οσο θυμάμαι ειδαμε οτι απο καποια εξ. θερμοκρασία και κάτω παύει να ισχύει..

Ούτε αυτό ισχύει. Δεν συνδέεται με την εξωτερική θερμοκρασία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Ούτε αυτό ισχύει. Δεν συνδέεται με την εξωτερική θερμοκρασία.

Θυμάμαι λάθος? εδω μεσα καποιος το ειχε παρατηρήσει .. δεν δίνω και όρκο ομως..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, argitt είπε

300

Δυνητικά και υπό ιδανικές συνθήκες και εφόσον το επιτρέπουν οι απωλειες του χώρου και στην θέρμανση θα έπρεπε να βλέπεις κάπου εκεί καταναλώσεις συντήρησης 

7 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Θυμάμαι λάθος? εδω μεσα καποιος το ειχε παρατηρήσει .. δεν δίνω και όρκο ομως..

Εγώ έχω παρατηρήσει στο kuro ότι όταν η θερμοκρασία έξω είναι πάνω από 12 βαθμούς κανεις περισσότερα off από τα 400 watt , ενώ όταν είναι από 12 και κάτω κάνει συντήρηση στα 180 watt χωρίς κανένα off 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εγώ έχω παρατηρήσει στο kuro ότι όταν η θερμοκρασία έξω είναι πάνω από 12 βαθμούς κανεις περισσότερα off από τα 400 watt , ενώ όταν είναι από 12 και κάτω κάνει συντήρηση στα 180 watt χωρίς κανένα off 

Πολύ πιθανό είναι ότι σε υψηλές θερμοκρασίες το κλιματιστικό μπαίνει σε λούπα on-off όπως παρατήρησα και στο fujitsu, το οποίο ενώ αποδεδειγμένα μπορεί να σταθεί στα 200-210W εύκολα, μου αναβόσβηνε από τα +600W όταν έχεις μέσα πχ 21 και του ζητάς 20 ή 21 και έχει τόσο μικρές απώλειες ο χώρος που σβήνει. Υποθέτω ότι συμβαίνει από τη λειτουργία που δεν θέλει να φέρει μέσα κρύο αέρα, ανεβάζει watts και πριν προλάβει να κατεβάσει , διαβάζει ο αισθητήρας υπερθέρμανση και δίνει εντολή να κλείσει. Κάτι όμοιο βλέπουμε και στο daikin .

Εδώ πως φαίνεται το πριόνι στο Fujitsu

Screenshot_2020-01-30-15-54-44-107_com.teamviewer.teamviewer.market.mobile.jpg

•  
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πολύ πιθανό είναι ότι σε υψηλές θερμοκρασίες το κλιματιστικό μπαίνει σε λούπα on-off όπως παρατήρησα και στο fujitsu, το οποίο ενώ αποδεδειγμένα μπορεί να σταθεί στα 200-210W εύκολα, μου αναβόσβηνε από τα +600W όταν έχεις μέσα πχ 21 και του ζητάς 20 ή 21 και έχει τόσο μικρές απώλειες ο χώρος που σβήνει. Υποθέτω ότι συμβαίνει από τη λειτουργία που δεν θέλει να φέρει μέσα κρύο αέρα, ανεβάζει watts και πριν προλάβει να κατεβάσει , διαβάζει ο αισθητήρας υπερθέρμανση και δίνει εντολή να κλείσει. Κάτι όμοιο βλέπουμε και στο daikin .

Εδώ πως φαίνεται το πριόνι στο Fujitsu

Screenshot_2020-01-30-15-54-44-107_com.teamviewer.teamviewer.market.mobile.jpg

•  

Περίπου έτσι απλά το τογιοτομι όπως θα έχεις δει στα σχεδιαγράμματα που έχω ανεβάσει κάνει πιο μεγάλα πλατώ στα 400 watt και κάθεται πιο πολύ ώρα κλειστό σε αντίθεση με το daikin που κάνει τα on off στο τρίλεπτο και στα 210 watt 

το daikin πιστεύω το κάνει λόγω ελαχίστων btu που είναι ψηλά ενώ το kuro το κάνει λόγω υψηλότερου φορτίου στη θερμή ζώνη και πιστεύω ότι κάνει λίγα on off γιατί είναι σχετικά κοντά τα φορτία στη μέση και στην θερμή ζώνη(3,2 θερμή και 2,8 μέση )  ενώ βλέπουμε σε κάποια άλλα κλιματιστικα να έχουν διπλάσιο φορτίο στη θερμή ζώνη από την μέση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...