Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ANTONIO202 είπε

χρηματα σιγουρα οχι πανω απο 400 ευρω .τα  tcl αξιζουν;;

Η μακράν για μένα ανώτερη επιλογή είναι το Aria https://www.bestprice.gr/item/2155617975/inventor-aria-ar3vi32-12wfar3vo32-12.html

Έχει seer 7 στη ψύξη, 10 έτη εγγύησης και είναι της νέας σειράς midea με αθόρυβες μονάδες μέσα έξω. Έχω το ξαδερφάκι του (crystal II) σε 9άρι και είναι πολύ καλό. 

Ταυτόχρονα έχει και follow me που βοηθάει πάρα πολύ στη θέρμανση .

πχ κοίτα εδώ το επίσης midea ariston 18άρι με follow me (αριστερά) και χωρίς (δεξιά) :

Screenshot-15.png.664253988f3964b5eeab3b41e1ba79d9.png

Βέβαια στη ψύξη έχω δει ότι δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο λόγο η συγκεκριμένη έλλειψη.

Το haier tundra και τα tcl , καλά είναι αλλά δεν έχουν follow me .

Τώρα στο τρίλημμα ανάμεσα στο Treo TCL και στο Inventor, είναι ξεκάθαρα με τη χρήση.

Αν το μηχάνημα θα λιώνει στη χρήση και ταυτόχρονα σας ενδιαφέρει η εγγύηση τότε ξεκάθαρα inventor μιας και θα αποσβεστούν τα χρήματα είτε από την κατανάλωση είτε από κάποια βλάβη.

Αν το μηχάνημα θα δουλεύει περιστασιακά και ταυτόχρονα σας ενδιαφέρει η εγγύηση , τότε θα έλεγα TCL https://www.alphaclimagr.gr/product/1409112/tcl-elite-tac-12chsa-xa51-klimatistiko-r32-inverter.html

Αν το μηχάνημα θα δουλεύει περιστασιακά και πάμε για το ελάχιστο κόστος αγοράς και διάθεση ρίσκου για το θέμα εγγύησης, τότε το Treo.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις συμβουλες σας.Μετα απο αυτα που μου ειπατε πιστευω να παω σε inventor οποτε σαν καλες επιλογες παω aria η omnia σωστα; κατι ακομη καθως ο τεχνικος μου ειναι ο ιδιο που μου εβαλε στο σπιτι το toshiba και φερνει και την carrier απο carrier αξιζει καποιο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις συμβουλες σας.Μετα απο αυτα που μου ειπατε πιστευω να παω σε inventor οποτε σαν καλες επιλογες παω aria η omnia σωστα; κατι ακομη καθως ο τεχνικος μου ειναι ο ιδιο που μου εβαλε στο σπιτι το toshiba και φερνει και την carrier απο carrier αξιζει καποιο;;

To omnia δεν έχει καλές κριτικές, λένε για πολύ θόρυβο. Μάλιστα θυμάμαι ότι έχει αναφερθεί και εδώ αυτό.  Επίσης έχει και μέτριο seer οπότε για μένα δεν δικαιολογείται η μικρή διαφορά χρημάτων από το aria. 

Σε carrier ρώτα για το crystal II https://www.skroutz.gr/s/18541202/Carrier-Crystal-II-42QHB12D8SA-38QHB12D8S.html

Υπόψη ότι είναι σχεδόν ίδιο με το aria αλλά  με τη μισή εγγύηση, οπότε θα αξίζει μόνο αν το βρεις σε τιμή σημαντικά χαμηλότερη από το aria.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

To omnia δεν έχει καλές κριτικές, λένε για πολύ θόρυβο. Μάλιστα θυμάμαι ότι έχει αναφερθεί και εδώ αυτό.  Επίσης έχει και μέτριο seer οπότε για μένα δεν δικαιολογείται η μικρή διαφορά χρημάτων από το aria. 

Σε carrier ρώτα για το crystal II https://www.skroutz.gr/s/18541202/Carrier-Crystal-II-42QHB12D8SA-38QHB12D8S.html

Υπόψη ότι είναι σχεδόν ίδιο με το aria αλλά  με τη μισή εγγύηση, οπότε θα αξίζει μόνο αν το βρεις σε τιμή σημαντικά χαμηλότερη από το aria.

Σε ευχαριστω πολυ οποτε παω σε  inventor καθως η εγγυηση ειναι μεγαλυτερη και ξεμπερδευω!!

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Σε ευχαριστω πολυ οποτε παω σε  inventor καθως η εγγυηση ειναι μεγαλυτερη και ξεμπερδευω!!

To aria έ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

To aria έ;

Λεω να σε ακουσω εαν μου παρουσιασει θεματα θα επανελθω tagαρωντα σε(πλακα κανω)!Ουτως η αλλως δεν θα δουλευει και τρελες ωρες οποτε δεν φοβαμαι για τυχον απροοπτα αλλα οπως και να εχει τα 10 ετη ειναι αρκετα μεγαλο ατου.Κατι που ξεχασα να ρωτησω η εξωτερικη μοναδα ο ηχος τους ειναι σε φυσιολογικα ορια καθως την μοναδα απο την προσοψη πανω εβαλα το τεχνικο να μου κατεβασει τις γραμμες πλαι στην προσοψη καθως ψηλα χτυπουσε ασχημα δεν πιστευω να κανει σαν τρακερ απεξω απο το μαγαζι;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Λεω να σε ακουσω εαν μου παρουσιασει θεματα θα επανελθω tagαρωντα σε(πλακα κανω)!Ουτως η αλλως δεν θα δουλευει και τρελες ωρες οποτε δεν φοβαμαι για τυχον απροοπτα αλλα οπως και να εχει τα 10 ετη ειναι αρκετα μεγαλο ατου.Κατι που ξεχασα να ρωτησω η εξωτερικη μοναδα ο ηχος τους ειναι σε φυσιολογικα ορια καθως την μοναδα απο την προσοψη πανω εβαλα το τεχνικο να μου κατεβασει τις γραμμες πλαι στην προσοψη καθως ψηλα χτυπουσε ασχημα δεν πιστευω να κανει σαν τρακερ απεξω απο το μαγαζι;;

To crystal που έχω , έχει πολύ ικανοποιητικό θόρυβο .

Η εξωτερική μονάδα είναι ακριβώς ίδια με του aria.

Στο σκρουτζ λένε ότι τη βρίσκουν αθόρυβη.

Επεξ/σία από liakjim
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάξτε σε τι αναστάτωση/σύγχυση έχουν έρθει οι κάτοχοι των φασονομιντεοειδών  πχ εδώ το inventor aria 24αρι .

Δεν μπορούν από την αντιπροσωπία να τους εξηγήσουν ευθαρσώς με ποια λογική δουλεύει το κλιματιστικό τους ή να τους καθοδηγήσουν;

πχ το παλικάρι ας ενεργοποιήσει το follow me και θα παίξει μπάλα μόνο του. Δεν θα βλέπει τόσα on-off (βλέπε διάγραμμα από ariston πιο πάνω)

Screenshot-16.png.5d0a35edfd4635d933657e4ef2e6a248.png

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Κοιτάξτε σε τι αναστάτωση/σύγχυση έχουν έρθει οι κάτοχοι των φασονομιντεοειδών  πχ εδώ το inventor aria 24αρι .

Δεν μπορούν από την αντιπροσωπία να τους εξηγήσουν ευθαρσώς με ποια λογική δουλεύει το κλιματιστικό τους ή να τους καθοδηγήσουν;

πχ το παλικάρι ας ενεργοποιήσει το follow me και θα παίξει μπάλα μόνο του. Δεν θα βλέπει τόσα on-off (βλέπε διάγραμμα από ariston πιο πάνω)

Ναι αλλά κάτω από 900w δεν θα δει. Άρα ο χώρος από την στιγμή που ο χώρος θα θέλει <900w θα γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφει. Μην ξεχνάς ότι μιλάει για το 24αρι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τελικά τι ισχύει με τις αξιολογήσεις στο skroutz εδώ πχ πάνω πάνω λέει ...η αξιολόγηση αφορά ψύξη :12000 BTU .....και κάτω ο άνθρωπος μας λέει ότι αφορά 24 αρι και θρρμανση

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Ναι αλλά κάτω από 900w δεν θα δει. Άρα ο χώρος από την στιγμή που ο χώρος θα θέλει <900w θα γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφει. Μην ξεχνάς ότι μιλάει για το 24αρι..

Ναι εννοείται. Αλλά είναι διαφορετικό να πει η εταιρεία "ξέρεις , βάλε το follow me πάντα. Αν ο χώρος θέλει πάνω από 900W θα δουλεύει όπως όλα τα inventer. Αν θέλει από κάτω, θα σβήνει και θα παίρνει όταν δίνει εντολή το τηλεχειριστήριο". Αυτός το έχει χωρίς follow me και βλέπει on-off από τα 2500W (αν είναι δυνατόν ρε midea, τι σκεφτόσουν; ) και έρχεται η Inventor και του λέει ότι τόσα θέλει ο χώρος. Ούτε υπερθερμάνσεις θα είχε ούτε τίποτα.

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Τελικά τι ισχύει με τις αξιολογήσεις στο skroutz εδώ πχ πάνω πάνω λέει ...η αξιολόγηση αφορά ψύξη :12000 BTU .....και κάτω ο άνθρωπος μας λέει ότι αφορά 24 αρι και θρρμανση

Εδώ και κάμποσο καιρό, το σκρουτζ έχει ομαδοποιήσει τις κριτικές για το ίδιο μηχάνημα ανεξαρτήτων btus και απλά εσύ πρέπει να διαχωρίσεις από τον σωρό αυτό που θες (δεν μου αρέσει ούτε εμένα, θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα να το ρυθμίσω).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Επισης να προσθεσω οτι το Aριστον χωρις follow me εχει τη μιση καταναλωση...

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Επισης να προσθεσω οτι το Aριστον χωρις follow me εχει τη μιση καταναλωση...

????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

????

887826362_.jpg.f6da4c4df9f1fa867b0575db91adb492.jpg

~Χ/2 λεει αν δε φαινεται καλα...

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.

Έγραψε κάποιος ότι το ινβερτερ είναι νεα τεχνολογία και δεν γνωρίζουμε την αξιοπιστία του...

Θα ήθελα να πω οτι εαν κάποιος δεν έχει τεχνικές γνώσεις να μην γράφει ανακρίβειες, γιατί ο κόσμος θα έχει λανθασμένη πληροφόρηση.

Τα ινβερτερ δεν είναι κάτι καινούργιο και τα δουλεύουμε στην βιομηχανία πάρα πολλά χρόνια,γνωρίζουμε απο τι εξαρτήματα αποτελείται και δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει για χρόνια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...