Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Κι εγώ, είναι δυνατόν να μην τα έχουν και στα ελληνικά; Έχουν ένα σωρό ογκώδη βιβλία με όλες τις γλώσσες μέσα, κανονικά θα έπρεπε να τα έχουν και online για περιβαλλοντολογικούς λόγους.

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Κι εγώ, είναι δυνατόν να μην τα έχουν και στα ελληνικά; Έχουν ένα σωρό ογκώδη βιβλία με όλες τις γλώσσες μέσα, κανονικά θα έπρεπε να τα έχουν και online για περιβαλλοντολογικούς λόγους.

Πάρε τηλ την αντιπροσωπεία για να σου τα στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στο email σου . Έπρεπε να τα έχουν στο site τους αλλά εντύπωση μου κάνει ......

Δημοσ.

Για ν μετράω την κατανάλωση του κλιματιστικού μπορώ να συνδέσω κάτι τέτοιο? Κάπου στα 20€ κάνει

Για ν μπορώ ν βλέπω καταναλώσεις μηνιαία κτλ μετρητής ρεύματος ράγας εψαξα...

IMG_20200321_162731.jpg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, konstadis είπε

Για ν μετράω την κατανάλωση του κλιματιστικού μπορώ να συνδέσω κάτι τέτοιο? Κάπου στα 20€ κάνει

Για ν μπορώ ν βλέπω καταναλώσεις μηνιαία κτλ μετρητής ρεύματος ράγας εψαξα...

IMG_20200321_162731.jpg

Αν έχεις χώρο στο πίνακα και η γραμμή είναι μόνο για το κλιματιστικό και έχεις μονοφασική ρεύμα κάνει 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Πάρε τηλ την αντιπροσωπεία για να σου τα στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στο email σου . Έπρεπε να τα έχουν στο site τους αλλά εντύπωση μου κάνει ......

Λογικά αυτό θα κάνω, αν και δε ξέρω κατά πόσο θα απαντήσουν με την όλη κατάσταση.

Εδώ Ελλάδα βλέπω επίσημο την 

https://www.tournikiotisgroup.gr

;

Δημοσ.

Παιδια με αυτο το κλιματιστικο της media markt τι παιζει TREO TReo I12MF3;εχω στο μαγαζι ενα 12 fujitzu πολυ παλιο και λογω ανακαινισης αυτο το διαστημα εκανα απεγκατασταση ο τεχνικος μου ειπε οτι να ευχομαι να μην θελει φρεον καθως παιρνει ενα πολυ παλιο και εαν παμε σε συμπληρωμα θα παμε σε υποκαταστατο..εαν μπω στο κοπο να το αλλαξω θελω κατι πολυ οικονομικο και εως 12000btu

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ANTONIO202 είπε

Παιδια με αυτο το κλιματιστικο της media markt τι παιζει TREO TReo I12MF3;εχω στο μαγαζι ενα 12 fujitzu πολυ παλιο και λογω ανακαινισης αυτο το διαστημα εκανα απεγκατασταση ο τεχνικος μου ειπε οτι να ευχομαι να μην θελει φρεον καθως παιρνει ενα πολυ παλιο και εαν παμε σε συμπληρωμα θα παμε σε υποκαταστατο..εαν μπω στο κοπο να το αλλαξω θελω κατι πολυ οικονομικο και εως 12000btu

Εμφανισιακά φωνάζει για φασόν midea.

Εντελώς γυμνό από χαρακτηριστικά πχ λείπει το follow me που έχουμε δει τι σημαίνει αυτό για τη θέρμανση, αλλά με 222€ τι άλλο να ζτήσει κανείς από R32 12άρι;

Αν το κόστος είναι νο1 κριτήριο, τότε γιατί όχι.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Άγνωστη μάρκα και δεν την έχουμε δει εδώ μέσα. Μάλλον πρόσφατα ήρθε σε μερικά καταστήματα . Δεν κατάφερα να βρώ αρκετές πληροφορίες . Μάλλον είναι Βουλγάρικη εταιρεία .  Στην Ελλάδα με μια μικρή επιφύλαξη τα αντιπροσωπεύει η FG Europe . 

Η εγγύηση είναι μικρή . 3 χρόνια στο συμπιεστή και 2 χρόνια στα υπόλοιπα μέρη με ότι συνεπάγεται αυτό .  Αν η τιμή είναι το ένα και μοναδικό σου κριτήριο επιλογής τότε ναι . Δεν νομίζω να βρεις φθηνότερο . 

Επειδή θα δουλεύει σε μαγαζί άρα υποθέτω πολλές ώρες καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι, κοίτα για καλύτερο μηχάνημα με καλύτερες καταναλώσεις και μεγαλύτερη εγγύηση . Θα κάνεις απόσβεση .  Αν θές πές μας ένα όριο χρημάτων να κοιτάξουμε για όσο το δυνατό οικονομικότερο σε κατανάλωση μηχάνημα και με μια καλή εγγύηση σε διάρκεια . 

Για το fujitsu που λες πρέπει να είναι R22 μηχάνημα για αυτό σου τα είπε αυτά ο τεχνικός . 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Άγνωστη μάρκα και δεν την έχουμε δει εδώ μέσα. Μάλλον πρόσφατα ήρθε σε μερικά καταστήματα . Δεν κατάφερα να βρώ αρκετές πληροφορίες . Μάλλον είναι Βουλγάρικη εταιρεία .  Στην Ελλάδα με μια μικρή επιφύλαξη τα αντιπροσωπεύει η FG Europe . 

Η εγγύηση είναι μικρή . 3 χρόνια στο συμπιεστή και 2 χρόνια στα υπόλοιπα μέρη με ότι συνεπάγεται αυτό .  Αν η τιμή είναι το ένα και μοναδικό σου κριτήριο επιλογής τότε ναι . Δεν νομίζω να βρεις φθηνότερο . 

Επειδή θα δουλεύει σε μαγαζί άρα υποθέτω πολλές ώρες καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι, κοίτα για καλύτερο μηχάνημα με καλύτερες καταναλώσεις και μεγαλύτερη εγγύηση . Θα κάνεις απόσβεση .  Αν θές πές μας ένα όριο χρημάτων να κοιτάξουμε για όσο το δυνατό οικονομικότερο σε κατανάλωση μηχάνημα και με μια καλή εγγύηση σε διάρκεια . 

Για το fujitsu που λες πρέπει να είναι R22 μηχάνημα για αυτό σου τα είπε αυτά ο τεχνικός . 

Ναι ακριβως το r22  εχει απλα κατι στην βανα την ωρα της απεγκαταστασης δεν του αρεσε και μου λεει αστο και θα το δουμε εαν θελει φρεον οταν θα το ξαναβαλουμε.απλα δεν γνωριζω εαν χρειαστει φρεον για τι ποσο μιλαμε;βασικα στο μαγαζι δεν το πολυδουλευουμε κυριως το καλοκαιρι που εχει ζεστη .το χειμωνα οχι και τοσο.απλα εαν μου πουν οτι για φρεον και τα λοιπα κανα κοστουμι καλυτετα να το αλλαζα ..χρηματα σιγουρα οχι πανω απο 400 ευρω .τα  tcl αξιζουν;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Ναι ακριβως το r22  εχει απλα κατι στην βανα την ωρα της απεγκαταστασης δεν του αρεσε και μου λεει αστο και θα το δουμε εαν θελει φρεον οταν θα το ξαναβαλουμε.απλα δεν γνωριζω εαν χρειαστει φρεον για τι ποσο μιλαμε;βασικα στο μαγαζι δεν το πολυδουλευουμε κυριως το καλοκαιρι που εχει ζεστη .το χειμωνα οχι και τοσο.απλα εαν μου πουν οτι για φρεον και τα λοιπα κανα κοστουμι καλυτετα να το αλλαζα ..χρηματα σιγουρα οχι πανω απο 400 ευρω .τα  tcl αξιζουν;;

Καταρχάς εννοείται να πετάξεις το παλιό.

Τα tcl έχουν ίδιο seer αλλά βέβαια 10ετη εγγύησης. Καλά είναι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ANTONIO202 είπε

Για μένα μην ασχοληθείς με τόσο παλιό μηχάνημα και R22 . Πάρε ένα σύχρονο inverter μηχάνημα . Το πιο φθηνό της αγοράς να πάρεις θα έχει καλύτερη οικονομία απο αυτό που έχεις τώρα . 

Για μηχανήματα με την μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς δες σε Inventor και TCL . Δίνουν 10 χρόνια εγγύηση   σε όλο το μηχάνημα . Σε ενδιαφέρει το SEER στην ψύξη. Όσο πιο μεγάλη η τιμή αυτή τόσο πιο οικονομικό το μηχάνημα σε λειτουργία . 

Σε TCL με SEER= 6.2:
https://www.skroutz.gr/s/15039156/TCL-Elite-TAC-12CHSA-XA51.html

ή αυτό:  https://www.skroutz.gr/s/14742596/TCL-Elite-TAC-12CHSA-XA41.html
Προσοχή απο που θα το αγοράσεις διότι υπάρχουν παραεισαγωγές στο εμπόριο που δεν καλύπτονται απο την 10ετή εγγύηση της αντιπροσωπείας.
ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TCL
Για την προστασία του καταναλωτικού κοινού ο όμιλος Τουρνικιώτη, ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της TCL στην Ελλάδα, στην τηλεόραση, τον κλιματισμό και τους αφυγραντήρες, ενημερώνει ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με τα καταστήματα ELECTROHOLIC.GR, MPAKIS.GR, IKING.GR, BUYCHOICE.GR, NEVER-OFFLINE.GR ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ με την επίσημη 10ετή* του εγγύηση τα κλιματιστικά TCL που εμφανίζονται σε αυτά. Η παγκόσμια δύναμη TCL, μόνο με την 10ετη* εργοστασιακή εγγύηση του Oμίλου Τουρνικιώτη.
*η 10ετής εγγύηση αφορά μόνο τα προϊόντα κλιματισμού και αφυγραντήρων.

Σε Inventor με SEER= 6.1
 https://www.skroutz.gr/s/14825069/Inventor-Omnia-Eco-O3MVI32-12WiFiR-O3MVO32-12.html

Ενα συν του είναι το follow me . Έχει δεύτερο αισθητήρα θερμοκρασίας στο χειριστήριο οπότε ενεργοποιώντας την λειτουργία διαβάζει την θερμοκρασία του χώρου εκεί που βρίσκεται το χειριστήριο . 

Σε Haier με 5 χρόνια εγγύηση σε όλο το μηχάνημα αλλά καλύτερο SEER=6,8
https://www.skroutz.gr/s/14708830/Haier-Tundra-Green-AS35TABHRA-1U35BEFFRA.html

Όποιο και αν επιλέξεις ζήτα προσφορές . Μερικές φορές κάνουν καλύτερες τιμές απο τις αναγραφόμενες . 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ANTONIO202 είπε

Μην ασχοληθείς με αυτή την μαρκα. Αυτό που έχετε ήδη είναι πολύ παλιό σαν το δικό μου που το άλλαξα. Ψάξε είτε για τις γνωστές κορυφαίες μάρκες είστε για τις μάρκες που σου είπε ο dare devil. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Μην ασχοληθείς με αυτή την μαρκα. Αυτό που έχετε ήδη είναι πολύ παλιό σαν το δικό μου που το άλλαξα. Ψάξε είτε για τις γνωστές κορυφαίες μάρκες είστε για τις μάρκες που σου είπε ο dare devil. 

Midea είναι...όχι το καλύτερο μοντέλο άλλα για 222ευρώ.....

Screenshot_64.png.9c062357a5255386ee7ea8756d6bace9.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...