Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

liakjim 

Σου κανει κολπα το carrier στην εφαρμογη του κινητου?

Οταν εχω 1 κλιματιστικο pairing δεν με αποσυνδεει ποτε, οταν εχω 2 με πεταει σε 3 μερες offline και στα δυο,

Το ιδιο γινεται και με το carrier,inventor,midea apps,

Προς το παρον εχω το 1 στην inventor και ενα στην midea

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, liakjim είπε

To exceeding δεν σημαίνει απαραίτητα αύξηση. Μπορεί να  σημαίνει και υπέρβαση προς τα κάτω.

Κοίτα εδώ https://www.google.com/search?q="exceeds the minimum temperature"

Οπότε δεν είμαστε σίγουροι αλλά για μένα από την στιγμή που το κλιματιστικό έχει θερμοκρασιακά όρια και προς τα πάνω αλλά και κάτω, τότε το exceeds λογικά έχει και τις δυο κατευθύνσεις.

Επίσης γιατί με πας στο Fujitsu ; Όσο ανεβαίνει η εξωτερική, τόσο μπορεί να ανεβάσει.

ΥΓ Πως βλέπεις την εξωτερική που διαβάζει το μηχάνημα; Στο δείχνει σε κάποιο app όπως τα midea;Screenshot-14.png.e225fd31dc9257efd581d04571e06d43.png

Εδώ μάλλον συμφωνώ, εκτός αν κάτι σου φυλάει που το εύχομαι να μην ισχύει.

'The upper limit of the current decreases when the outdoor temperature exceeds a certain level'
Ειναι σημαντικο οτι το ανοιξα με τη μοναδα να διαβαζει 28 (το βλεπω στο app) μετα απο νυχτα που ειχε παραμεινει κλειστο και πηγε να boostαρει.
Δε δουλευε απο πριν και στους 28 σταματησε.
Αν δεν ηταν στην ταρατσα θα ειχα βγαλει πιστολακι μαλλιων να τσεκαρω.

Επισης ουτε εδω ειναι σαφες

218335712_Screenshot_2020-03-17untitled-ARXM-N9_EEDEN19_DataBooks_Englishpdf.png.fd0bb5d35651ec8006e02ac6db9c4d3b.png

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Artakos είπε

liakjim 

Σου κανει κολπα το carrier στην εφαρμογη του κινητου?

Οταν εχω 1 κλιματιστικο pairing δεν με αποσυνδεει ποτε, οταν εχω 2 με πεταει σε 3 μερες offline και στα δυο,

Το ιδιο γινεται και με το carrier,inventor,midea apps,

Προς το παρον εχω το 1 στην inventor και ενα στην midea

Για ποια εφαρμογή μιλάς; Της midea;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σε αυτη που το εχεις συνδεσει,ναι

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Artakos είπε

Κοίτα, έχω κάνει εδώ και καιρό roll back στην Midea Air 3.0.20190726_01 γιατί η καινούργια που έβγαλαν αφαίρεσε τη δυνατότητα να βλέπω εξωτερική θερμοκρασία με το κλιματιστικό απενεργοποιημένο. Με αυτήν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην καινούργια έκδοση.  

Screenshot_2020-03-17-13-07-14-898_com.midea.aircondition_obm.jpg.8fce6a8c420c6e5451929aafc19e876d.jpg

Screenshot_2020-03-17-13-08-06-246_com.midea.aircondition_obm.jpg.61b069e159fd3c84c29d5601d414bc1e.jpg

Επεξ/σία από liakjim
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μάρτης γδάρτης. έτσι όπως πάμε θα κάψουμε περισσότερα από τον Φλεβάρη. 

Αχαχα,ευβοια ξαναχιονισε,χθες τα βουνα ηταν ''γανουδιασμενα''

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Artakos είπε

Αχαχα,ευβοια ξαναχιονισε,χθες τα βουνα ηταν ''γανουδιασμενα''

Σε μας βόρεια δν έριξε τίποτα...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, argitt είπε

Σε μας βόρεια δν έριξε τίποτα...

Διρφυ και πυξαρια,χθες που ανοιξε ο καιρος ηταν κατασπρα,καλα η διρφυ ειχε παλιο,αλλα χθες ξαναγεμισε ολη,  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

17 του μήνα και ήδη έκαψα 110κιλοβατώρες στο Fujitsu

image.png.8e6bff9725e83e2081082f2ae541c955.png

κ από 23/3 βλέπω πάλι πτώση...

Εγώ στα 2 κλιματιστικά τον Φεβρουάριο έκαψα 221 kw/h σύνολο  και μέχρι τώρα 88 kw/h σύνολο και όλη τη σεζόν Νοέμβριο μέχρι τώρα εχω κάψει 775 kw/h βέβαια  η χρονιά ήταν μάλλον ήπια και πιστεύω ότι δύσκολα θα φτάσω τις  1000kw/h

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, george1551 είπε

Εγώ στα 2 κλιματιστικά τον Φεβρουάριο έκαψα 221 kw/h σύνολο  και μέχρι τώρα 88 kw/h σύνολο και όλη τη σεζόν Νοέμβριο μέχρι τώρα εχω κάψει 775 kw/h βέβαια  η χρονιά ήταν μάλλον ήπια και πιστεύω ότι δύσκολα θα φτάσω τις  1000kw/h

350KWh τον μήνα έχω σε όλα τα κλιματιστικά.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, liakjim είπε

350KWh τον μήνα έχω σε όλα τα κλιματιστικά.

Και εσύ μια χαρά είσαι βέβαια εγώ το ξεφτίλισα λίγο με 23 το σαλόνι και 26 το άλλο και το σαλόνι να μην κλείνει καθόλου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

@apostolisep3, τι έγινε; Μπήκε το mitsubishi; Είχε αρκετό κρύο για να σχηματίσεις άποψη έναντι του fujitsu.

@liakjim είμαι "αποκλεισμένος" στην Νότια Κορέα εδώ και 18 μέρες δε με αφήνουν να γυρίσω από την εταιρεία οπότε δεν έχω άποψη για το μιτσου... 

• Sad 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...