Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Φανταζομαι εχεις κανει εκκινηση θερμανσης με 28 εξωτερικη χωρις προβλημα.

Εγώ προσωπικά όσο καιρό βλέπω το θέμα εδώ μέσα.. πρώτη φορά ακούω κάποιος να έχει τέτοιο σφάλμα...

Υστερόγραφο: αν είχες  Inventor παίζει να έχανες και την 10ετη εγγύηση 😛

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εγώ προσωπικά όσο καιρό βλέπω το θέμα εδώ μέσα.. πρώτη φορά ακούω κάποιος να έχει τέτοιο σφάλμα...

Υστερόγραφο: αν είχες  Inventor παίζει να έχανες και την 10ετη εγγύηση 😛

To καλοκαιρι ειναι κοντα. Θα δουμε αν θα βγαζει σφαλμα στη θερμανση.

Αν δεν εχουμε πεθανει ολοι μεχρι τοτε...

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Από το 1990 έχω δυο μονάδες εκτεθειμένες στον πάγο και στην ζέστη σχεδόν σάπιες. Samsung σε ταράτσα χειμώνα καλοκαίρι. Δεν έχω τέτοια θέματα.  Δεν δικαιολογούνται τέτοια  προβλήματα σε νέες μονάδες. Κάτι άλλο φταίει.

Δεν είναι πρόβλημα . Όλες οι μονάδες έχουν θερμοκρασιακά όρια λειτουργίας σε ζέστη και κρύο και όταν αυτά ξεπεραστούν ενεργοποιείται η ασφαλιστική διάταξη .  Πριν 2 χρόνια που χτυπήσαμε 39 βαθμούς στην Αθήνα ένα απο τα κλιματιστικά μου το μεσημέρι βγήκε εκτός λειτουργίας . Το μεσημέρι το βλέπει ο ήλιος . 
Οι εξωτερικές μονάδες πρέπει να βρίσκονται σε σκιά . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Δεν είναι πρόβλημα . Όλες οι μονάδες έχουν θερμοκρασιακά όρια λειτουργίας σε ζέστη και κρύο και όταν αυτά ξεπεραστούν ενεργοποιείται η ασφαλιστική διάταξη .  Πριν 2 χρόνια που χτυπήσαμε 39 βαθμούς στην Αθήνα ένα απο τα κλιματιστικά μου το μεσημέρι βγήκε εκτός λειτουργίας . Το μεσημέρι το βλέπει ο ήλιος . 
Οι εξωτερικές μονάδες πρέπει να βρίσκονται σε σκιά . 

Ναι αλλά να βγάλει error κάτω από το καπέλο της υπερέντασης;

Αν όντως ισχύει αυτό, είναι για μένα λάθος πολιτική. Δεν πετάς στον πελάτη σφάλμα υπερέντασης γιατί σήκωσε 4 βαθμούς πάνω από το πάνω όριο. Είναι χαζό.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι αλλά να βγάλει error κάτω από το καπέλο της υπερέντασης;

Αν όντως ισχύει αυτό, είναι για μένα λάθος πολιτική. Δεν πετάς στον πελάτη σφάλμα υπερέντασης γιατί σήκωσε 4 βαθμούς πάνω από το πάνω όριο. Είναι χαζό.

Να προσθέσω και εγώ ότι όσο έψαξα σχετικά με το παραπάνω σφάλμα, troubleshooting...κτλ πουθενά δεν αναφέρει ότι έχει κάποια άμεση σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Να προσθέσω και εγώ ότι όσο έψαξα σχετικά με το παραπάνω σφάλμα, troubleshooting...κτλ πουθενά δεν αναφέρει ότι έχει κάποια άμεση σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία..

Τα manual (τα οποια εχουν ανεβει στα προηγουμενα ποστς) λενε οτι το βγαζει, εκτος των αλλων, και οταν ειναι εκτος ευρους λειτουργιας καθως και οτι το οριο μειωνεται οσο αυξανεται η εξωτερικη θερμοκρασια. Επισης το ιδιο λεει και η αντιπροσωπεια.
Επισης αν πεταγε το σφαλμα για καποιον αλλο απο τους λογους που αναφερονται στα manual το θεωρω δυσκολο να εφτιαχνε απο μονο του.

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Τα manual (τα οποια εχουν ανεβει στα προηγουμενα ποστς) λενε οτι το βγαζει, εκτος των αλλων, και οταν ειναι εκτος ευρους λειτουργιας καθως και οτι το οριο μειωνεται οσο αυξανεται η εξωτερικη θερμοκρασια. Επισης το ιδιο λεει και η αντιπροσωπεια.
Επισης αν πεταγε το σφαλμα για καποιον αλλο απο τους λογους που αναφερονται στα manual το θεωρω δυσκολο να εφτιαχνε απο μονο του.

Αυτό που είδα στα παραπάνω manual είναι το όριο 20Α μειώνεται όσο αυξάνεται η εξωτερική θερμοκρασία,δεν είδα πουθενά πουθενά να λέει ότι το εμφανίζει όταν είναι εκτός εύρους λειτουργίας.. 

Σε κάποια άλλα manual (για αλλά μοντέλα Daikin όμως) δεν έχει αναφέρει πουθενά για την μείωση του ορίου όπως το παραπάνω..

Συμφωνώ όμως ότι αφού το λέει η αντιπροσωπεία, και δεν έχω κανένα λόγο να τους κρίνω..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Στα αγγλικά πάντως δεν λέει αυτό που λες.

Λέει ότι το error σημαίνει υπερένταση Α τιμής για Χ χρόνο. Τέλος.

Το Α μπορεί να πέσει όταν η εξωτερική θερμοκρασία ξεπεράσει κάποιο όριο (που δεν μας λέει ποιο και προς ποια κατεύθυνση).

Άρα είχες υπερένταση. Είναι ξεκάθαρο. Στην αντιπροσωπία πες τους να διαβάζουν καλύτερα τα manual τους.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στα αγγλικά πάντως δεν λέει αυτό που λες.

Ακριβως αυτο λεει. Οτι διαβαζει overcurrent λογω εξωτερικης θερμοκρασιας.
Που ειδες οτι γραφω η μου ειπαν κατι διαφορετικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Το βρήκα το σωστό pdf:

εδω το λεει

Screenshot_2020-03-16-23-22-27-052_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Αν διαβαζες την προηγουμενη σελιδα δε χρειαζοταν να ψαξεις.

Στην προηγούμενη σελίδα λέει άλλο.. αυτό που λέει ο @liakjim (εκτός και αν ειναι κάτι άλλο που έχασα και δεν το είδα)

Ωστόσο το τεχνικο manual το σωστό το λέει το καθαρά,ότι το βγάζει και όταν ειναι outdoor temperature is out of operating range,με λύση : περιμενε να αλλαξει η εξ.θερμοκρασια..

Επεξ/σία από Rnd1978
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...