Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχει κανείς πρόβλημα με το αρχείο του github για τα hs110?

Ανοίγω το .exe αλλά δεν προχωράει .

Σταματάει εδώ

Screenshot-8.png.8ba948a4f8297fddaf7ae26b6a2d54ea.png

Στο kasa παίζουν κανονικά.

Σε μένα δουλεύει κανονικά 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν καταλαβαίνω, μέχρι χθες έπαιζε.

Κάνε εγκατάσταση από την αρχή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραθέτω το video που θα στείλω στη daikin.

Ρύθμιση 18C, μέσα από 20.5C στην αρχή και μετά 21.5C και άνω, το ίδιο και στον αισθητήρα του κλιματιστικού.

Βλέπουμε 3 κύκλους εκκίνησης και κλεισίματος. Προφανώς αυτό θα συνεχιζόταν εσαεί.

Στα 168W δουλεύει ο συμπιεστής, στα 35W μόνο ο εσωτερικός ανεμιστήρας, στα 5-6W είναι σε αναμονή.

Είναι εντελώς ακατανόητο το γεγονός της εκκίνησης του συμπιεστή με θερμοκρασία χώρου περισσότερο από 3C παραπάνω από τη ζήτηση. 

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Παραθέτω το video που θα στείλω στη daikin.

Ρύθμιση 18C, μέσα από 20.5C στην αρχή και μετά 21.5C και άνω, το ίδιο και στον αισθητήρα του κλιματιστικού.

Βλέπουμε 3 κύκλους εκκίνησης και κλεισίματος. Προφανώς αυτό θα συνεχιζόταν εσαεί.

Στα 168W δουλεύει ο συμπιεστής, στα 35W μόνο ο εσωτερικός ανεμιστήρας, στα 5-6W είναι σε αναμονή.

Είναι εντελώς ακατανόητο το γεγονός της εκκίνησης του συμπιεστή με θερμοκρασία χώρου περισσότερο από 3C παραπάνω από τη ζήτηση. 

για μας που εχουμε daikin ειναι γνωστο το εργο , πιστευω οταν θα το στειλεις να μας δωσουν μια πειστικη απαντηση γιατι συμβαινει αυτο ,

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
10 ώρες πριν, marioboni είπε

Καιρό έχω να δοκιμάσω το 24αρι Μόρις αλλά σε συντήρηση έβλεπα 300 στην θέρμανση αν θυμάμαι καλά, παραπάνω σίγουρα όχι 

Για ένα 10ωρο βραδινό σε 23 ζήτηση είχε καταναλώσει 3kw νομίζω 

Μπορείς να μοιραστείς τις ρυθμίσεις σου.

Ifeel - Fan speed - ECO - Περσίδες ακίνητες,  πάνω κάτω,  σε 3d mode?

Δημοσ.

Έστειλα email και μου απάντησαν άμεσα ότι το βίντεο είναι πολύ κατατοπιστικό και ότι θα το διερευνήσουνε και σε συνεργασία με το εργοστάσιο και θα ενημερωθούμε με νεότερο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis_1 είπε

Μπορείς να μοιραστείς τις ρυθμίσεις σου.

Ifeel - Fan speed - ECO - Περσίδες ακίνητες,  πάνω κάτω,  σε 3d mode?

Περσίδες κάτω όπως είναι στην προεπιλογή για την θέρμανση και auto ανεμιστήρας 

Με eco δεν είδα διάφορα στη λειτουργία αν και γενικά μόνο τεστακια έχω κάνει τα οποία αν ψάξεις λίγο τα έχω γράψει αναλυτικά, με το μεγαλύτερο να είναι ένα 10ωρο ανοιχτό 

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδες,εχω ενα παλιο carrier on-off 15 χρονων 9αρι, ενω το κλιματιστικό δουλευε μια χαρα,κατέβασα 1 φορα την ασφαλεια του,μόλις ανοιξα παλι το κλιματ. Ηταν νεκρο.

Τπτ,ουτε μπιπ ουτε φωτακια,ουτε να παρει απο το κουμπι χειροκινητα,εβγαλα πλακετα,αλλαξα ενα πυκνωτη που φαινοταν φουσκωμενος,την ξαναεβαλα τπτ,στην ιδια κατασταση. Τι θα πρεπει να ελέγξω απο την στιγμη που δεν φαίνετε κατι στην πλακετα?οι παλιες μοναδες το ρευμα το εφερναν απο εξω? Δηλ να υπαρχει θεμα στην εξω πλακετα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Artakos είπε

Λοιπον παιδες,εχω ενα παλιο carrier on-off 15 χρονων 9αρι, ενω το κλιματιστικό δουλευε μια χαρα,κατέβασα 1 φορα την ασφαλεια του,μόλις ανοιξα παλι το κλιματ. Ηταν νεκρο.

Τπτ,ουτε μπιπ ουτε φωτακια,ουτε να παρει απο το κουμπι χειροκινητα,εβγαλα πλακετα,αλλαξα ενα πυκνωτη που φαινοταν φουσκωμενος,την ξαναεβαλα τπτ,στην ιδια κατασταση. Τι θα πρεπει να ελέγξω απο την στιγμη που δεν φαίνετε κατι στην πλακετα?οι παλιες μοναδες το ρευμα το εφερναν απο εξω? Δηλ να υπαρχει θεμα στην εξω πλακετα?

Τα on-off απο όσο ξέρω δεν έχουν έξω πλακέτα . Μία πλακέτα μέσα έχουν και αυτή παίρνει και δίνει το ρεύμα . Η πλακέτα τα έφτυσε θεωρώ . Ίσως να ψάξεις για ηλεκτρονικό που γνωρίζει απο τέτοιες πλακέτες . Αρχικά όμως μίλα με την Toshiba-Carrier να τους εξηγήσεις το πρόβλημα για να σε κατατοπίσουν . Ρώτα και αν υπάρχει ανταλλακτικό (σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, dimostr είπε

Κάνε εγκατάσταση από την αρχή 

Όσο και αν προσπάθησα, δεν ξαναδούλεψε ποτέ με το windows αρχείο.

Τελικά έβαλα το git για windows και έτρεξα τα

$ git clone https://github.com/jamesbarnett91/tplink-energy-monitor && cd tplink-energy-monitor
$ npm install
$ npm start

και μπήκε όπως το τρέχω στο κινητό και τώρα παίζει...

Άβυσσος η ψυχή των windows...

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

$ git clone https://github.com/jamesbarnett91/tplink-energy-monitor && cd tplink-energy-monitor
$ npm install
$ npm start

Εμενα 1-2 φορες που ειχε σκαλωσει, εστρωσε μολις εσβησα τα logs.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Εμενα 1-2 φορες που ειχε σκαλωσει, εστρωσε μολις εσβησα τα logs.

Τίποτα, το δοκίμασα, απλά έμενε παγωμένο το cmd παράθυρο.

Τέσπα, αφού δουλεύει και έτσι , κομπλέ.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, liakjim είπε

$ npm install
$ npm start

Μου το έκανε και εμένα. Είναι απο update των windows. Αν κάνεις rollback ενα ενα τα update θα βρεις πιο φταίει.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, makevius είπε

Μου το έκανε και εμένα. Είναι απο update των windows. Αν κάνεις rollback ενα ενα τα update θα βρεις πιο φταίει.

A ωραία , ευχαριστώ και είχα σπάσει το κεφάλι μου τι μ@λακία είχα κάνει. Βολεύτηκα με το κολπάκι πάντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...