Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μόλις σήκωσα.

Η μόνη αμφιβολία είναι στις ώρες λειτουργίας. Ξέρω όμως σίγουρα ότι είναι λιγότερες από το δικό μου μιας και εμένα είναι σχεδόν 24/7 ενώ αυτό έκλεινε κάποιες ώρες (σίγουρα τις νυχτερινές).

Με προλαβες.
Αλλα ειχαν ιδια ζητηση?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από τη Daikin (μία ημέρα μετά το email , μπράβο τους).

Συμφωνήσαμε με τον τεχνικό ότι ενώ είναι αναμενόμενο να κλείνει το κλιματιστικό κάποια στιγμή όταν πιάσει θερμοκρασία, δεν είναι εντούτις λογικό να ξαναπαίρνει μπρος μέσα σε 3 λεπτά.

Μου ζήτησε να κάνω μια δοκιμή ακόμα και να του πω τα θερμοκρασιακά όρια που παίρνει και κλείνει και ότι θα μου στείλουν τεχνικό να το δουν. Κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Συμφωνήσαμε με τον τεχνικό ότι ενώ είναι αναμενόμενο να κλείνει το κλιματιστικό κάποια στιγμή όταν πιάσει θερμοκρασία, δεν είναι εντούτις λογικό να ξαναπαίρνει μπρος μέσα σε 3 λεπτά.

Μου ζήτησε να κάνω μια δοκιμή ακόμα και να του πω τα θερμοκρασιακά όρια που παίρνει και κλείνει και ότι θα μου στείλουν τεχνικό να το δουν. Κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό.

Θα τους πάρω τηλέφωνο και γω να.δω τι θα γίνει 

20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μολις μίλησα με daikin και είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό από μια εταιρεία με την επωνυμία service one για να δουν το μηχάνημα από κοντά , είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αύριο μαζί μου 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτες μετρήσεις με μπριζάκι καταγραφής στο Morris WFIN 50132 και τα αποτελέσματα μέτρια.

Δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 600watt πριν κάνει off.

Βασικά κλείνει πάει 20watt ανάβει ξανά στα ~750 και κλείνει στα ~600.

Αυτά ενώ έχει πιάσει επιθυμητές θερμοκρασίες στο χώρο. Ζήτηση 20 βαθμούς (και πιάνει 21-23)

Η αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα δεν βοηθάει αλλά μάλλον χειροτερεύει τα on-off. 

Screenshot_20200311-113843_Smart Life.jpg

Screenshot_20200311-104717_Smart Life.jpg

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis_1 είπε

Πρώτες μετρήσεις με μπριζάκι καταγραφής στο Morris WFIN 50132 και τα αποτελέσματα μέτρια.

Δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 600watt πριν κάνει off.

Βασικά κλείνει πάει 20watt ανάβει ξανά στα ~750 και κλείνει στα ~600.

Αυτά ενώ έχει πιάσει επιθυμητές θερμοκρασίες στο χώρο. Ζήτηση 20 βαθμούς (και πιάνει 21-23)

Η αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα δεν βοηθάει αλλά μάλλον χειροτερεύει τα on-off. 

Screenshot_20200311-113843_Smart Life.jpg

Screenshot_20200311-104717_Smart Life.jpg

Kάποιος με 24άρι Morris (νομίζω ο @danaos7 ??? ) , μας έχει δείξει κάτι 300άρες για το δικό του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Kάποιος με 24άρι Morris (νομίζω ο @danaos7 ??? ) , μας έχει δείξει κάτι 300άρες για το δικό του;

Δεν βλέπω παρόμοια συμπεριφορά απ το δικό μου.

Ίσως να μην είναι ίδια. (Morris WFIN X0132 = TCL X51)

Ίσως να πρέπει να βρω κάποιο μυστικό, ας πούμε δεν έχω καταφέρει να δουλέψω το ifeel.

Πατάω το κουμπάκι ifeel και δεν δείχνει να κάνει κάτι. Σαν να μην είναι διαθέσιμο στο δικό μου μοντέλο. (το 50132 έχω)

Και απ την συνολική κατανάλωση για το βαριά 9ωρο που δουλεύει κάθε μέρα δεν είμαι και πολύ χαμηλά. ~3,5 kw/h τη μέρα με μέτριο κρύο πλέον.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Πατάω το κουμπάκι ifeel και δεν δείχνει να κάνει κάτι. Σαν να μην είναι διαθέσιμο στο δικό μου μοντέλο. (το 50132 έχω)

Έχει ένδειξη στο κοντρόλ ? Όταν πατάς το I feel καποιο εικονίδιο θα εμφανίζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dimostr είπε

Έχει ένδειξη στο κοντρόλ ? Όταν πατάς το I feel καποιο εικονίδιο θα εμφανίζεται 

Το κατάφερα!!!

Απλά ήθελε πίεση πάνω απ το φυσιολογικό στο τηλεκοντρόλ.

Τρελές διαφορές δε βλέπω αλλά κάνει σίγουρα λιγότερα on off.

Με ζήτηση 18 φτάνει 22 ! και μετά κλείνει και ξανανοίγει στους 20.

Τα 700άρια προς το παρόν είναι η τιμή που βλέπω πιο συχνά.

Τι να πω ίσως να είναι οι απαιτήσεις του χώρου τέτοιες.

20200311_192803.jpg.ba491391e31f5f76d1384040318db0a9.jpg

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Ανεβαίνει video από το Daikin όπου με  θερμοκρασία χώρου πάνω από 21.5, το ίδιο και στον αισθητήρα, ανοιγοκλείνει με ρύθμιση 18...

Θα αργήσει να ανέβει, είναι 3Gb.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Το κατάφερα!!!

Απλά ήθελε πίεση πάνω απ το φυσιολογικό στο τηλεκοντρόλ.

Τρελές διαφορές δε βλέπω αλλά κάνει σίγουρα λιγότερα on off.

Με ζήτηση 18 φτάνει 22 ! και μετά κλείνει και ξανανοίγει στους 20.

Τα 700άρια προς το παρόν είναι η τιμή που βλέπω πιο συχνά.

Τι να πω ίσως να είναι οι απαιτήσεις του χώρου τέτοιες.

20200311_192803.jpg.ba491391e31f5f76d1384040318db0a9.jpg

πρεπει να βρεις μια θεση στο κοντρολ που να μην χτυπαει απευθειας πανω του ο αερας του κλιματιστικου καινα μην ειναι πανω σε καμια παγωμενη η πολυ ζεστη επιφανεια γιατι σκεψου οτι ο αισθητηρας του κοντρολ που μετραει την θερμοκρασια λογικα ειναι στην πλατη του , πρπει να πειραματιστεις λιγο και θα διαπιδστωσεις ενα τελειως αλλο κλιματιστικο στην συθμπεριφορα του 

15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ανεβαίνει video από το Daikin όπου με  θερμοκρασία χώρου πάνω από 21.5, το ίδιο και στον αισθητήρα, ανοιγοκλείνει με ρύθμιση 18...

Θα αργήσει να ανέβει, είναι 3Gb.

αντε να μαντεψεις σε ποση αποκλιση ειναι ρυθμισμενο να δουλευει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimostr είπε

πρεπει να βρεις μια θεση στο κοντρολ που να μην χτυπαει απευθειας πανω του ο αερας του κλιματιστικου καινα μην ειναι πανω σε καμια παγωμενη η πολυ ζεστη επιφανεια γιατι σκεψου οτι ο αισθητηρας του κοντρολ που μετραει την θερμοκρασια λογικα ειναι στην πλατη του , πρπει να πειραματιστεις λιγο και θα διαπιδστωσεις ενα τελειως αλλο κλιματιστικο στην συθμπεριφορα του 

Καλά δε βλέπω καμιά τρελή μεταμόρφωση του AC άντε να κατάφερε να πέσει απ τα 650watt στα 500watt.

Απλά προφανώς επειδή περιμένει απ το remote control όλες τις ενδείξεις θερμοκρασίας όλα γίνονται πιο αργά.

Αργεί να ρίξει το υψηλό φορτίο που έχει αρχικά και καίει στο τέρμα για ώρα.

Αργεί να πάρει χαμπάρι ότι έπιασε θερμοκρασία και κάνει υπερθερμάνσεις και μετά όταν το πάρει χαμπάρι ρίχνει αργά αργα τα watt μέχρι τα 500 όπου και μετά κλείνει. 4ΧΧ δεν εχω δει ακόμα.🤣

Για να πάρει μπρος μετά απο κανά τέταρτο αντί να είναι συνέχεια σταμάτα ξεκίνα μάλλον και αυτό γιατί περιμένει σήμα απ το τηλεκοντρόλ. 

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

459267175_Inked2020-03-11205842_LI.jpg.c9ec0b8f0e50c86087699ba57bedc942.jpg

3 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Αργεί να πάρει χαμπάρι ότι έπιασε θερμοκρασία και κάνει υπερθερμάνσεις και μετά όταν το πάρει χαμπάρι ρίχνει αργά αργα τα watt μέχρι τα 500 όπου και μετά κλείνει.

κανει υπερθερμανσεις με το ifeel στα 500watt και δεν εκανε πριν που λες οτι δουλευε σερι στα 700 ?

αστο να δουλεψει αρκετα και βλεπουμε 

5 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Απλά προφανώς επειδή περιμένει απ το remote control όλες τις ενδείξεις θερμοκρασίας όλα γίνονται πιο αργά.

αλλο η ενδειξη πανω στο ταβανι και αλλο δυο μετρα πιο κατω που ειναιθ το κοντρολ,

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρό έχω να δοκιμάσω το 24αρι Μόρις αλλά σε συντήρηση έβλεπα 300 στην θέρμανση αν θυμάμαι καλά, παραπάνω σίγουρα όχι 

Για ένα 10ωρο βραδινό σε 23 ζήτηση είχε καταναλώσει 3kw νομίζω 

Επεξ/σία από marioboni
Δημοσ.

Έχει κανείς πρόβλημα με το αρχείο του github για τα hs110?

Ανοίγω το .exe αλλά δεν προχωράει .

Σταματάει εδώ

Screenshot-8.png.8ba948a4f8297fddaf7ae26b6a2d54ea.png

Στο kasa παίζουν κανονικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...