Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη πληροφορία για τα λάδια...Συνήθως στο 6ωρο  με 8ωρο του δίνω μια γκάζια να δουλέψει για κάνα 10λεπτο ..Αλλά το καλοκαίρι που έπεφτε σε κανονικό mode στην ψύξη στα 300 watts σημαίνει ότι τα 450 στην θέρμανση είναι οκ..Έτσι νομίζω..Το χαμηλότερο στο lower mode στην θέρμανση είναι τα 330 watts...Σε αυτό το mode μιλάμε ότι δν ακούς τίποτα και πρέπει να φέρεις το αυτί σου στα 5 εκατοστά για να ακούσεις τον κομπρεσορα...Στα 450 watts τον ακούς κανονικά μαζί με τον ανεμιστήρα...

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argitt είπε

Αλλά το καλοκαίρι που έπεφτε σε κανονικό mode στην ψύξη στα 300 watts σημαίνει ότι τα 450 στην θέρμανση είναι οκ.

Τα λαδια ειναι δικη μου θεωρια μαλλον δεν ισχυει 😉 απλα βλεπω οτι ολα η σχεδον ολα ριχνουν μια γκαζιά φαινομενικα χωρις λογο ........

image.png.1bfa203413e19b0f9bc0b503817cb4f0.png

srk 25 zs-w

image.png.efe4fc23dcde1b2fb16ce7cc3e63a8f0.pngαπο

απο 14:00 και μετα Midea MA-12NXD0-I  (σημερα το εβαλα)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, grizos είπε

Midea MA-12NXD0-I  (σημερα το εβαλα)

Ωωωωωω, θέλουμε feedback

Spoiler

απαιτούμε βασικά Lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ωωωωωω, θέλουμε feedback

χαχα οκ πρωτες εντυπωσεις......με εξωτερικες υψηλοτατες δεν εφτασε πανω απο 650 βατ παρολο που εβαλα 30  και τουρβο ,......κατεβηκε σταθερα καπου στα 250 ....σχετικα ησυχο και μαλλον αδυναμο για 12αρι σε σχεση με 9 σενσιρα 9 heavy  9 daisekai 12 cv more  και 12 tcl elite.....απο την αισθηση ποσοτητας και ζεστου αερα......

προσπαθουσαμε να κρινουμε τις ενεργιακες ετικετες......το Midea MA-12NXD0-I ειναι οπως λεει και η ετικετα ενα υπερδιαστιασιολογιμενο 12 αρι ενω π.χ το SRK25ZS-W ενα υποδιαστολογισμενο 9 αρι .....για θερμανση τουλαχιστον το 9 εχει στην ετικετα θερμανση μεση ζωνη  2,7 kw και το 12 2,2 ...(οι ετικετες λενε πολλα και αληθινα σαν να αρχιζω να καταλαβαινω......)

image.png.ea9eb47e33c9dec3968939d39d9bbd53.pngimage.png.1c8c5ac271609e54210628f1d29d1e56.png

Επεξ/σία από grizos
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, grizos είπε

χαχα οκ πρωτες εντυπωσεις......με εξωτερικες υψηλοτατες δεν εφτασε πανω απο 650 βατ παρολο που εβαλα 30  και τουρβο ,......κατεβηκε σταθερα καπου στα 250 ....σχετικα ησυχο και μαλλον αδυναμο για 12αρι σε σχεση με 9 σενσιρα 9 heavy  9 daisekai 12 cv more  και 12 tcl elite.....απο την αισθηση ποσοτητας και ζεστου αερα......

Τι ωραια συλλογή ειναι αυτη,θα ειχα τρελαθει στις μετρησεις και και github...αχαχα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Artakos είπε

Τι ωραια συλλογή ειναι αυτη,θα ειχα τρελαθει στις μετρησεις και και github...αχαχα

και αλλες μετρησεις?.....θέλω και αλλα tplink hs 110 (5 εχω)

image.png.88dc0f793fd9f68a1c9ed12f8b4e7400.png

Επεξ/σία από grizos
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grizos είπε

και αλλες μετρησεις?.....θεώ και αλλα tplink hs 110 (5 εχω)

image.png.88dc0f793fd9f68a1c9ed12f8b4e7400.png

Πω αρρώστια !!!!

Midea, Toshiba, TCL, Gree (cv more), Mitsubishi.

Ένα Fujitsu και ένα Haier σου λείπει και θα έχεις σχεδόν πλήρη εικόνα της αγοράς!!!! 😎

Δημοσ.
4 ώρες πριν, liakjim είπε

Ναι το σκέφτηκα να το πω. Είναι ασφαλές να δουλεύει σε test mode συνεχώς;

Καλό είναι να ρωτήσει την αντιπροσωπεία . Με την δική μου λογική , από την στιγμή που αυτά τα test modes δεν περιγράφονται στο εγχειρίδιο χρήστη ως προγράμματα λειτουργίας (όπως π.χ ο eco προγραμματισμός σε μερικά κλιματιστικά) τότε θα έχουν κάποιο λόγο . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Καλό είναι να ρωτήσει την αντιπροσωπεία . Με την δική μου λογική , από την στιγμή που αυτά τα test modes δεν περιγράφονται στο εγχειρίδιο χρήστη ως προγράμματα λειτουργίας (όπως π.χ ο eco προγραμματισμός σε μερικά κλιματιστικά) τότε θα έχουν κάποιο λόγο . 

Ποια αντιπροσωπεία; Στη Βουλγαρία; 😒

Πάντως από την άλλη, αν υπήρχε θέμα δεν θα είχαν κάποιον χρονικό περιορισμό πχ στη μισή ώρα να κλείνει αυτόματα στο τεστ μοουντ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, liakjim είπε

Ποια αντιπροσωπεία; Στη Βουλγαρία; 😒

Πάντως από την άλλη, αν υπήρχε θέμα δεν θα είχαν κάποιον χρονικό περιορισμό πχ στη μισή ώρα να κλείνει αυτόματα στο τεστ μοουντ;

Εχει πάρει παραεισαγωγής Gree ; Aς καλέσει την ελληνική . Μια ερώτηση θα κάνει !
Οπως και να χει καλύτερα να ρωτήσει τί μειονεκτήματα ενδεχομένως έχει αυτό το mode .

Δημοσ.

Παιδιά ψυχραιμία!!!!Δν είναι κάποιο mode το οποίο αναγράφεται στο εγχειρίδιο...Είναι κάτι που το ανακάλυψα κατά τύχη... Σήμερα κλείνω 7 ημέρες nonstop λειτουργίας σε αυτό το mode...Δν έχει βγάλει κάποιο κωδικό σφάλματος η δυσλειτουργίας... Δουλεύει μηχανικά και δν ανεβοκατεβαίνει παρά μόνο στο εύρος 430 έως 500...Σήμερα το πρωί στις 6 με εξωτερική 5,8 βαθμούς κελσίου η εσωτερική ήταν 20.5.. Το βράδυ θα ανεβάσω την συνολική κατανάλωση της εβδομάδας που καμμία σχέση έχει με το κανονικό mode.. Αυτή τη στιγμή το μηχάνημα δουλεύει σε αυτά τα watt...

Screenshot_20200305-110929.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, argitt είπε

Παιδιά ψυχραιμία!!!!Δν είναι κάποιο mode το οποίο αναγράφεται στο εγχειρίδιο...Είναι κάτι που το ανακάλυψα κατά τύχη... Σήμερα κλείνω 7 ημέρες nonstop λειτουργίας σε αυτό το mode...Δν έχει βγάλει κάποιο κωδικό σφάλματος η δυσλειτουργίας... Δουλεύει μηχανικά και δν ανεβοκατεβαίνει παρά μόνο στο εύρος 430 έως 500...Σήμερα το πρωί στις 6 με εξωτερική 5,8 βαθμούς κελσίου η εσωτερική ήταν 20.5.. Το βράδυ θα ανεβάσω την συνολική κατανάλωση της εβδομάδας που καμμία σχέση έχει με το κανονικό mode.. Αυτή τη στιγμή το μηχάνημα δουλεύει σε αυτά τα watt...

Screenshot_20200305-110929.png

Αρχοντας εισαι!! και μπραβο σου που τ ανακαλυψες!! Σε λιγο εδω μεσα θα μαθουμε να προγραμματιζουμε και πλακετες😄 Το δουλευεις μια ετσι, με τις ηπιες θερμοκρασιες ή τα βραδια  και το γυρνας στο normal οταν αισθανεσαι πως πεφτει η εσωτερικη! και δεν υπαρχει λογος αλλαγης χαχα

Παντως μου κανει εντυπωση που με τους νοτιαδες πως πεφτει τοσο πολυ η θερμοκρασια εκει που μενεις!!

Επεξ/σία από energy52
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...