Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταστραφηκες με τοσα χρηματα που εδωσες για αφυγραντηρα και κλιματιστικο!

Ποτε θα κανεις την αποσβεση???

μηδεν μονιμοτερο του προσωρινου!!!

Η διαφορα στα ρευματα σε σχεση με ενα που κανει 500ε ειναι γελοια..!!!

Εγω θα επαιζα εδω https://www.skroutz.gr/s/8877274/Inventor-Omnia-O1MVI-12WFR-O1MVO-12.html

και αφυγρ. https://www.skroutz.gr/s/9535875/Inventor-Care-C2-10L.html?from=account_notifications#js_review_111724

Αμα κατσεις να το φιλοσοφισεις εκανες σπαταλη και οχι οικονομια..!

Αστα να πανε... Παντα ετσι αντιδραω. Ειμαι παντα διστακτικος με φθηνοτερα πραγματα και καταλειγω να κανω οικονομια ωστε να παρω κατι ακριβοτερο που τις περισσοτερες φορες ειναι ασυμφορη η διαφορα τιμης/αποδοσης.. 

Παντως μεχρι στιγμης ικανοποιημενος και με τις 2 αγορες!

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αστα να πανε... Παντα ετσι αντιδραω. Ειμαι παντα διστακτικος με φθηνοτερα πραγματα και καταλειγω να κανω οικονομια ωστε να παρω κατι ακριβοτερο που τις περισσοτερες φορες ειναι ασυμφορη η διαφορα τιμης/αποδοσης.. 

Παντως μεχρι στιγμης ικανοποιημενος και με τις 2 αγορες!

Πληρωνεις ονομα,φιλτρα,αυτοματισμους,μη θορυβωδη.. και τελος ενα πολυ μικρο ποσοστο στην καταναλωση.

Αν μου εδιναν 7 χρονια εστω πραγματικη εγγυηση θα συμφωνουσα και γω!

• Like 1
Δημοσ.

Tα Mitsubishi δεν χαλάνε ευκολα .Το συγκεκριμενο εξάλλου είναι και γενικά από τα καλυτερα κλιματιστικά της αγοράς.

Επειδη εχω εμπειρια απο αυτα τα καλυτερα.. το μονο σιγουρο οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους..
  • Like 1
Δημοσ.

Το κλιματιστικό όσο παλιό και αν είναι είναι η φθηνότερη και με μεγάλη διαφορά μέθοδος θέρμανσης .

Τώρα με τί θερμαίνεις τον χώρο ;

Φυσικό αέριο έχω φίλε μου. 55τμ είναι το σπίτι!

Δημοσ.

Επειδη εχω εμπειρια απο αυτα τα καλυτερα.. το μονο σιγουρο οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους..

Μια εμπειρία κάπου κάποτε ,δεν αναιρει ποιες φίρμες ειναι κορυφαίες στον κλαδο δεκαετίες ,θα είχαν κλεισει στο αντίθετο,απευθύνονται σε ορισμένο κοινο.Αν είναι θεμα τι προιόντα πουλα κάθε εμπορος και καθε εισαγωγεας σε μια αγορα,απλα μην αγορασεις αν έχεις αμφιβολίες.Αν το θέμα είναι η εγγύηση αν σου έδιναν 7 έτη όπως έγραψες θα το σκεφτόσουν ,η εγγυηση επιβαρύνει το κοστος αγορας ,σε ενα ήδη ακριβό προιόν λογω ποιοτητας. 

Δημοσ.

Ανεβηκα σε χρηματα τελικα και πηρα το Mitsubishi MSZ-FH35VE. Μου εκανε και εκπτωση το καταστημα και μου το αφησε στα 930€.

Ευχαριστημενος μεχρι στιγμης αναμενοντας τον 1ο λογαριασμο ρευματος!

Εξαιρετικη επιλογη και φυσικα αξιζει τα χρηματα που εδωσες. Κατοχος Mitsubishi κλιματιστικου μονο τα καλυτερα εχω να πω. Μπορουσες να κινηθεις σε λιγο ποιο οικονομικο μοντελο της ιδιας εταιριας αλλα αφου ειχες τα χρηματα πηρες το κορυφαιο.

Επισης παντα ισχυει ο κανονας οτι πληρωνεις παιρνεις. Δεν ειναι το ιδιο τα Mitsubishi και Daikin και αλλοι κορυφαιοι με τους αλλους κατασκευαστες οτι και να λεγεται. Οπως δεν ειναι το ιδιο η mercedes με την hyundai,η Eizo με την samsung στις οθονες,η miele με την candy στις ηλεκτρικες συσκευες και παει λεγοντας...

Δημοσ.

Μια βοήθεια της τελευταιας στιγμής. Ψάχνω τη πιο συμφέρουσα λύση για θέρμανση  σε ενα 2αρι 45 τ.μ. Ο χωρος αποτελείται απο 2 δωματια, ενα μικρο χωλ κ κουζινα-τουαλέτα. Βρίσκεται στην Αθήνα, κ δεν το χτυπάει ο αέρας. Η μονωση του δεν ειναι η καλύτερη αλλά θα το φροντίσω. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά 2 κλιματιστικών 9000 btu ώστε να καλύπτονται τα δύο αυτά δωμάτια σε πρώτη φάση. Για τα υπολοιπα φαντάζομαι θα διαχέεται μια μικρή θερμότητα. Πως βλέπεται αυτη τη λύση? Πιο πολύ με ενδιαφέρει η κρεββατοκαμαρα κ το σαλόνι. Οι θερμοπομποί-λάμπες αλογόνου δεν ξέρω κατα πόσο συμφέρουν. Είδα κάποιες μάρκες.

Δημοσ.

Θεωρητικά όπως τα περιγραφεις σε καλυπτουν .Πρακτικά θα πρεπει να το δεις με τεχνικο που μπορουν να μπουν για καλύτερη αποδοση ,αλλα και μηπως χρειαζεται στο σαλονι 12αρι.Το ίδιο θες γνωμη αν θες να το συνδιασεις και με αλλο τύπο θερμανσης ,μην ξοδευεσαι ασκοπα σε αγορες.Προηγειται πάντως το θεμα μόνωσης προτου κάνεις ερευνα αγορας.

Δημοσ.

Θεωρητικά όπως τα περιγραφεις σε καλυπτουν .Πρακτικά θα πρεπει να το δεις με τεχνικο που μπορουν να μπουν για καλύτερη αποδοση ,αλλα και μηπως χρειαζεται στο σαλονι 12αρι.Το ίδιο θες γνωμη αν θες να το συνδιασεις και με αλλο τύπο θερμανσης ,μην ξοδευεσαι ασκοπα σε αγορες.Προηγειται πάντως το θεμα μόνωσης προτου κάνεις ερευνα αγορας.

Για άλλο τύπο μονωσης δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Βασικά κάτι άλλο θα ήταν μια θέρμανση σχετική με το ρεύμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Και να κέρδιζε το joker αύριο, τέτοιο καιρό τι εργασίες να γίνουν για μόνωση?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα

Τελικα παραγγειλα ενα MIDEA MSMACU 18αρι .

Ερωτηση. Στην τοποθετηση εκτος απο τα κλασικα , αντλια κενου , χωριστες μονωσεις , χρηση ρακορ κλπ , αν ελαχιστο μηκος σωληνωσεων ειναι πχ 3 μετρα πως μπαινουν στον εξωτερικο τοιχο , κουλουριασμενα και πισω απο το κλιματιστικο?

Δημοσ.

Μια ερωτηση. Βλεπω καποιοι να αγοραζουν αφυγραντηρα μαζι με κλιματιστικο. Γιατι; Το κλιματιστικο απο μονο του ριχνει ολη την υγρασια στο σωληνακι του εξω στο μπαλκονι. Γιατι λοιπον; Και δημιουργει μια ξηρη ατμοσφαιρα επισης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...