Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimostr είπε

χωρις σχολια 

614558817_2020-02-14164547.png.841826f87843ae508f143c48a6dc84c1.png

Σχόλιο 2020-02-14 164618.png

Σχόλιο 2020-02-14 164640.png

Εγώ προσωπικά θα έστελνα email στην daikin,και θα ζητούσα βεβαίωση ότι δεν θα χαλάσει ο συμπιεστής / δεν θα μειωθεί η "ζωή" του λόγο της παραπάνω συμπεριφοράς. (Απλά τα γραπτά μένουν,και συνήθως προσέχουν τι γράφουν στα email)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εγώ προσωπικά θα έστελνα email στην daikin,και θα ζητούσα βεβαίωση ότι δεν θα χαλάσει ο συμπιεστής / δεν θα μειωθεί η "ζωή" του λόγο της παραπάνω συμπεριφοράς. (Απλά τα γραπτά μένουν,και συνήθως προσέχουν τι γράφουν στα email)

Έχω στείλει το.σχεδιαγραμμα και περιμένω απάντηση , αν.δεν απαντήσουν που δε το νομίζω θα απευθυνθώ στον τοπικό αντιπρόσωπο της daikin

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimostr είπε

χωρις σχολια 

614558817_2020-02-14164547.png.841826f87843ae508f143c48a6dc84c1.png

Σχόλιο 2020-02-14 164618.png

Σχόλιο 2020-02-14 164640.png

Το daikin σε τι χώρο είναι; Με ανοιχτή την πόρτα ε; Αν κλείσεις το kuro που του στέλνει αέρα από απέναντι και το μπερδεύει, τι θα γίνει; Ή αν του κλείσεις την πόρτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το daikin σε τι χώρο είναι; Με ανοιχτή την πόρτα ε; Αν κλείσεις το kuro που του στέλνει αέρα από απέναντι και το μπερδεύει, τι θα γίνει; Ή αν του κλείσεις την πόρτα;

Είχα skype meeting για την δουλεια από το μεσημερι στις 2 έως και πριν λίγο όπως καταλαβαίνεις η πόρτα ήταν κλειστή τα ίδια χάλια και άμα δεις το σχεδιάγραμμα με κλειστή την πόρτα είναι ακόμα χειρότερα 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dimostr είπε

Είχα skype meeting για την δουλεια από το μεσημερι στις 2 έως και πριν λίγο όπως καταλαβαίνεις η πόρτα ήταν κλειστή τα ίδια χάλια και άμα δεις το σχεδιάγραμμα με κλειστή την πόρτα είναι ακόμα χειρότερα 

Συνεπώς είναι μεγάλο για τον χώρο. Το περίεργο είναι γιατί δεν κλείνει. Μάλλον έπρεπε να πάρεις ένα crystal ΙΙ. Θα δούλευε μια ώρα το 12άωρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Συνεπώς είναι μεγάλο για τον χώρο. Το περίεργο είναι γιατί δεν κλείνει. Μάλλον έπρεπε να πάρεις ένα crystal ΙΙ. Θα δούλευε μια ώρα το 12άωρο.

Μα με την πόρτα ανοιχτή και κλειστό το kuro μιλάμε ότι καλύπτει 50 τμ και κάνει τα ίδια χάλια , μόνο όταν έχει πολύ κρύο κα8 αυξάνονται οι απώλειες μένει σε συνεχόμενη λειτουργία 

τωρα το έχω βάλει στο 22 και το kuro έχει σβήσει γιατί έπιασε θερμοκρασία , έχει κανα μισάωρο που δεν έχει κάνει on off 

θα δω τι θα μου πουν κα8 από την daikin μόλις μου απαντήσουν στο mail που έστειλα με το σχεδιάγραμμα και θα δω τι θα κάνω 

το μόνο που με απασχολεί είναι για το τι επίδραση έχει αυτή η λειτουργία στην αξιοπιστία του συμπιεστή και στο χρόνο ζωής του 

689830617_.png.fc393d0a0c4208c6327b35e7d5b81dda.png

ςςςςςςς.png

ρρρρρ.png

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.

Σήμερα είχα βγει, είχε σχετικά κρύο και ειδικά σε λεωφόρο που δέχεσαι και τον αέρα από τα αυτοκίνητα που τρέχουν. Η θερμοκρασία του καιρού έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, liakjim είπε

Εκτός από το daisekai , ποια άλλα είναι;

FUJITSU KMTA & KGTA , ολα ειναι all-DC που έχουν twin rotary.

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
6 ώρες πριν, CorumD είπε

FUJITSU KMTA & KGTA , ολα ειναι all-DC που έχουν twin rotary.

Θα σε απογοητεύσω. Κανένα KGTA δεν έχει twin rotary.

Από τα KMTA μόνο τα 18,24 έχουν.

Αν διαβάσεις τα design manuals θα το δεις.

Δημοσ.

Ερώτηση, επειδή βλέπω ότι μιλάμε για καταναλώσεις μόνο στη θέρμανση στην ψύξη παίζουν όλα το ίδιο πάνω κάτω? Εκτός από θέμα κατασκευής γιατί εκεί λογικά έχουμε διάφορες. Τώρα με τις εκπτώσεις θέλω ένα 9αρι κάβα για το καλοκαίρι να ξέρω αν υπάρχει χάσμα σ ένα κινεζοφασον μ ένα ακριβό... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...