Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

ναι...το ln60 είναι το 22αρι...

Να και το hs110...για το msz ln60

https://imgur.com/NbKiNwj

σε σχεση με τοσιμπα και fujitsu? ειναι λιγο ψηλοτερα?

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

σε σχεση με τοσιμπα και fujitsu? ειναι λιγο ψηλοτερα?

Είναι σχετικο...αυτο που βλέπεις δεν έχει κλείσει ούτε λεπτό το τελευταίο μήνα...χειμώνα χωρίς πετρέλαιο...αν πάρεις τις 300kwh και βάλεις και το ακριβό τιμολόγιο ακόμα και της ΔΕΗ με 0.22ευρώ/kwh...μιλάμε για θέρμανση μήνα με 66ευρω!?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορω να μαθω πως το εχει τοποθετησει στο σπιτι σου?λοιπον εμενα το σπιτι ειναι ετσι και το παλιο μου κλιματιστικο ειναι αυτο που βλεπεις αναμεα στις πορτες ακριβως απεναντι απο τον γωνιακο καναμπε του σαλονιου που καθομασταν πραγμα ενοχλητικο και σε ζεστο και σε κρυο

Σχόλιο 2020-02-06 174104γη.jpg

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
7 ώρες πριν, guzel είπε

Δλδ αν το έβαζες 22-23 τι κατανάλωση θα είχε; 🤭

Πολύ λίγα τμ για τέτοια κατανάλωση με επιθυμητή 21. Μπορείς να δοκιμάσεις 22-23 επιθυμητή; 

Με 21 επιθυμητή και εξωτερική 7 στο μισάωρο εμένα φτάνει σε 400-600 και εντός της ώρας παίζει 170-200 σε ενιαίο 60τμ με ανοιχτές πόρτες υπνοδωματιων 100τμ... 

Μήπως έχεις τεράστιες απώλειες; Είναι λίγα τα 35 τμ

Κοίτα, το διαμέρισμα είναι του 1937 και δεν έχει καμία μόνωση, ούτε διπλά τζάμια. Βρίσκεται όμως γύρω από άλλα κτήρια και δεν είναι καθόλου εκτεθειμένο. Έχε το νου σου ότι ειχα να το ανάψω αρκετές ημέρες και δεν είναι ενιαίος ο χώρος. Ουσιαστικά μιλάμε για περίπου 35 τμ αλλά σε 4 διαφορετικά δωμάτια που απαρτίζουν τη σαλωνο-κουζίνα. Θεωρώ πως άν το αφήσω ανοικτό ένα συνεχόμενο 24ωρο θα ισορροπήσει στα 200-300.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

μπορω να μαθω πως το εχει τοποθετησει στο σπιτι σου?λοιπον εμενα το σπιτι ειναι ετσι και το παλιο μου κλιματιστικο ειναι αυτο που βλεπεις αναμεα στις πορτες ακριβως απεναντι απο τον γωνιακο καναμπε του σαλονιου που καθομασταν πραγμα ενοχλητικο και σε ζεστο και σε κρυο

Σχόλιο 2020-02-06 174104γη.jpg

ισως θα ηταν καλητερα στον αριστερό τείχο...αριστερά απο την αριστερή πορτα...στον καθετο τειχο...μακριά απο καναπεδες

Επεξ/σία από m4rk0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

ισως θα ηταν καλητερα στον αριστερό τείχο...αριστερά απο την αριστερή πορτα...στον καθετο τειχο...μακριά απο καναπεδες

πισω δηλαδη απο τους καναπεδες ετσι ωστε να φυσαει νορμαλ δεξια ειναι κουζινα και διαδρομος προς δωματια λες να εχω θεμα?

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
Μόλις τώρα, m4rk0s είπε

Εκεί με κοκκινο...

20200209_010332.jpg

ευχαριστω πολυ εκει σκεφτομουν κι εγω που ισως δεν θα χανεται και πολυ θερμοκρασια απο το χωλ

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, c-max είπε

Σας τρεχει το GITHUB; Απο εχθες βραδυ δεν μου δουλευει

Δοκίμασες να κλείσεις και ανοίξεις το exe?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, c-max είπε

Nai

Αν το βλέπεις το tplink στο Kasa και είναι το pc στο ίδιο wifi με αυτό , θα έπρεπε να δουλεύει. Κοίτα μήπως με κανά restart στρώσει. Αλλιώς τίποτα AV.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...