Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Πήρα στο service εδώ μου λέει αφου πάει κλ όλα κομπλέ θα το ψάξουμε να δούμε τι είναι 

Δευτέρα 9 ώρα θα καλέσω 

Δεν δοκιμάζεις να το αφήσεις περισσότερη ώρα εκτός ρεύματος ; (θέλουμε να ξεφορτίσουν οι πυκνωτές από ότι έχω ακούσει).

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Φίλτατε έρχεσαι στα λόγια μου προ μερικών σελίδων.

Το mirai  για να μου δώσει την ίδια αίσθηση ζέστης με το Inventor πρέπει να το έχω +2 βαθμούς επάνω.

Τα κρύα ρεύματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.-

Ο μόνος τρόπος να τα πολεμήσεις είναι η υψηλότερη ζητούμενη. Σε αντίθεση το ινβεντορ Επειδή δεν μπορεί να πέσει τόσο χαμηλά δε θα δώσει ποτέ τόσο κρύο ρεύμα.

Εν τέλει από κατανάλωση δεν έχει κ μεγάλη διαφορά.

Προσυπογράφω για follow me.

6 ώρες πριν, liakjim είπε

Είναι ακριβό και κυρίως έχει πολύ υποδεέστερους δείκτες απόδοσης seer/scop , οπότε μάλλον θα πρέπει να μπαίνει σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Σε μαγαζιά έχω δει τέτοια αντί για καλοριφέρ.

Οκ άρα επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου για το Mirai που εξεφρασα στο ΥΓ2.

Προσωπικά από αυτά που είδα στην πράξη φέτος τον χειμώνα , για υπνοδωμάτιο θα αλλάξω ροτα και θα προτείνω το Inventor Aria (εναλλακτικά το carrier crystal στην κατάλληλη τιμή).

Tον Νοεμβριο οι περισσοτεροι υποστηριζαν οτι αυτα που πεφτουν χαμηλα εχουν καλυτερη θερμικη ανεση.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nvel είπε

οι επιτηρητές τάσης δεν προορίζονται να προστατεύουν από κρουστικές υπερτάσεις, αυτό είναι δουλειά των απαγωγών υπερτάσεων

δε τα ξερω αυτα τα τεχνικα , οποτε ο ανθρωπος εχει πληρψσει να βαλει ενα συστημα ασφαλειας και δεν κανει αυτο που πιστευε οτι κανει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ βλέπω ότι έδωσα κοντα 600 ευρώ κλιματισμό με τα ηλεκτρολογικά και καλύτερα να έπαιρνα ενα arielli απο το eshop παρά αυτό 

Μέσα σε 6 μήνες που το έχω χρειάστηκε νεα ρακόρ συνδεσης , υγρά , κενό τώρα αυτό έλεος 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill2015 είπε

Εγώ βλέπω ότι έδωσα κοντα 600 ευρώ κλιματισμό με τα ηλεκτρολογικά και καλύτερα να έπαιρνα ενα arielli απο το eshop παρά αυτό 

Προσπάθησε να πάρεις πίσω τα χρήματα σου και να βάλεις κάτι αξιόλογο 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill2015 είπε

νεα ρακόρ συνδεσης , υγρά , κενό

Για αυτά δεν φταίει το μηχάνημα αλλά ο εγκαταστάτης.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Προσπάθησε να πάρεις πίσω τα χρήματα σου και να βάλεις κάτι αξιόλογο 

Πολύ δύσκολο μετά απο 6 μηνες απο την αγορά του 

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Για αυτά δεν φταίει το μηχάνημα αλλά ο εγκαταστάτης.

Ο εγκαταστάτης τη πρώτη φορά ήρθε το βάζει ανοίγει βάνες χωρίς κενό και έφυγε μετά ξαναήρθε άλλαξε τα ρακόρ έκανε κενό και έβαλε υγρό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill2015 είπε

Ο εγκαταστάτης τη πρώτη φορά ήρθε το βάζει ανοίγει βάνες χωρίς κενό και έφυγε μετά ξαναήρθε άλλαξε τα ρακόρ έκανε κενό και έβαλε υγρό

Ναι οκ, άρα επιβεβαιώνεις ότι δεν φταίει το μηχάνημα.

Στο τωρινό θα δείξει. Δοκίμασε πάντως να το αφήσεις εκτός ρεύματος για ώρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω ήδη κοντά εδώ και ένα μισαώρο με το μπουφάν κάθομαι χαχα 🤣🤣

Ελπίζω να πάρω αλλαγή για να το ξεφορτοθώ 

Σκ θα το αφήσω 2 μέρες εκτός να δούμε 

Επεξ/σία από bill2015
  • Sad 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Σκ θα το αφήσω 2 μέρες εκτός να δούμε 

Υπερβολή 2 ημέρες θα έλεγα. Κανά 2-3ώρο θα είναι οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ξερει κανενας αν στο  κλιματιστικο Midea Mission II MB-24N8D0 ρυθμιζονται και οι καθετες περσιδες από το τηλεκοντρόλ? γιατι στο εγχειριδιο ετσι γραφει όπως επισης και στο τηλεκοντρόλ όταν κρατας πατημενο το καταλληλο πληκτρο για δυο δευτερόλεπτα ενεργοποιούνται οι καθετες περσιδες, και ενώ δειχνει ότι πηρε την εντολη το κλιματιστικο οι περσιδες είναι σταθερες…. 

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

H Arielli δεν πρέπει να έχει αντιπροσωπεία και υποστήριξη στην Ελλάδα . Οπότε όλα εξαρτώνται απο το eshop με ότι αυτό συνεπάγεται . 
Επίσης να ξέρεις ότι ο ελάχιστος θόρυβος της εσωτερικής μονάδας είναι στα 32 db σύμφωνα με το E-shop .  Δεν κάνει για υπνοδωμάτιο . Για υπνοδωμάτιο, κλιματιστικά απο 23 db και κάτω στην μικρή σκάλα  είναι  "αθόρυβα" .

Ανέβασε το budget και δες ένα απο τα παρακάτω:

Με 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη χωρίς να χρειάζονται συντηρήσεις:
1. https://www.alphaclimagr.gr/product/1409046/inventor-omnia-eco-o3mvi32-12wifir-o3mvo32-12-a.html?ref=bestprice.gr

Έχει follow me λειτουργία. Δηλαδή δεύτερο αισθητήρα θερμοκρασίας στο χειριστήριο για καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας στη θέρμανση  .
Εχει wifi.
Έχει γεννήτρια ιόντων .
Εχει έξτρα φίλτρα.
Στάθμη θορύβου στη χαμηλή σκάλα:  22db
Στα 390 ευρώ. 

2. https://www.alphaclimagr.gr/product/1409049/tcl-elite-tac-12chsa-xa41-inverter-12-000-btu-a.html?ref=bestprice.gr
Δεν έχει follow me . 
Εχει Wifi . 
Ιονισμό κάνει με φίλτρο που είναι αναλώσιμο . 
Θόρυβος χαμηλή σκάλα 19 db
Στα 308 ευρώ . 

Έχεις δίκιο για το θόρυβο το παρατήρησα και εγώ. Δυστυχώς οικονομικά δε βγαίνει με τίποτα να ανέβω πάνω από 250-270 για το 12αρι. Είδα και το aqua thermal 12000 του Leroy Merlin στα 269. Καλύτερη επιλογή;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα κι εγώ επιτέλους το HS110 και μπορώ να έχω εικόνα του Fujitsu ASYG18KMTA που έχω εγκαταστησει στο σαλόνι μου εδώ και 3 μήνες. Γενικά δεν το ανάβω πολύ γιατι δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη θέρμανσης μιας και το σπίτι (αν και με ξύλινα παλιά κουφώματα) δεν έχει μεγάλες απώλειες και η θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου δεν πέφτει κάτω από 16-17 βαθμούς. Έτσι χωρίς να είμαστε οικογενειακώς "κρυουλιάριδες" το ανάβουμε σαββατοκύριακα και ίσως μεσοβδόμαδα αν έχει χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 7-8) έξω. 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ο χώρος που ζεσταίνω είναι περίπου 35τμ αλλά όχι ενιαίος. Επίσης μόνο η ανατολική πλευρά βλέπει αέρα.

Σήμερα το πρωί με εξωτερική θερμοκρασία 7,5 και εσωτερική 16, το έβαλα με ζήτηση 21 γύρω στις 10 το πρωί. Ακολουθεί το διάγραμμα της κατανάλωσης:

image.png.9635bc14e41d1db484f6b7cb03a3d2eb.png

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν το αφήσω όλη την ημέρα θα πέσει αρκετά η στιγμιαία κατανάλωση - το πόσο πολύ, θα φανεί στην πορεία!.

Παρατηρώ γενικώς πολύ πολιτισμένη συμπεριφορά και της εσωτερικής αλλά και της εξωτερικής μονάδας άσχετα με το γεγονός ότι βρίσκεται στο σαλόνι που είναι ανοικτή η ΤV και δεν υπάρχει ανάγκη ησυχίας. Τείνω να πιστεύω ότι στα 839 με δωρεάν εγκατάσταση στην BF έκανα καλή επιλογή.

Επεξ/σία από Mzoutsos
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Mzoutsos είπε

Πήρα κι εγώ επιτέλους το HS110 και μπορώ να έχω εικόνα του Fujitsu ASYG18KMTA που έχω εγκαταστησει στο σαλόνι μου εδώ και 3 μήνες. Γενικά δεν το ανάβω πολύ γιατι δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη θέρμανσης μιας και το σπίτι (αν και με ξύλινα παλιά κουφώματα) δεν έχει μεγάλες απώλειες και η θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου δεν πέφτει κάτω από 16-17 βαθμούς. Έτσι χωρίς να είμαστε οικογενειακώς "κρυουλιάριδες" το ανάβουμε σαββατοκύριακα και ίσως μεσοβδόμαδα αν έχει χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 7-8) έξω. 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ο χώρος που ζεσταίνω είναι περίπου 35τμ αλλά όχι ενιαίος. Επίσης μόνο η ανατολική πλευρά βλέπει αέρα.

Σήμερα το πρωί με εξωτερική θερμοκρασία 7,5 και εσωτερική 16, το έβαλα με ζήτηση 21 γύρω στις 10 το πρωί. Ακολουθεί το διάγραμμα της κατανάλωσης:

image.png.9635bc14e41d1db484f6b7cb03a3d2eb.png

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν το αφήσω όλη την ημέρα θα πέσει αρκετά η στιγμιαία κατανάλωση - το πόσο πολύ, θα φανεί στην πορεία!.

Παρατηρώ γενικώς πολύ πολιτισμένη συμπεριφορά και της εσωτερικής αλλά και της εξωτερικής μονάδας άσχετα με το γεγονός ότι βρίσκεται στο σαλόνι που είναι ανοικτή η ΤV και δεν υπάρχει ανάγκη ησυχίας. Τείνω να πιστεύω ότι στα 839 με δωρεάν εγκατάσταση στην BF έκανα καλή επιλογή.

KMTA στα 839€ ???

Μήπως εννοείς KLCA?

Επεξ/σία από liakjim
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...