Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

και τωρα που ειμαι αναμεσα σε τοσιμπα και φουζιτσου?

Τώρα θα πρέπει να περιμένεις για το Φουτζισίμπα ή για το Τοσιμπίτζου ....😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/198907-toshiba-shorai-premium-24j2avrg-e-b24j2kvrg

ας βαλει ο θεος το χερι του ασχετο τωρα με αυτο στο μικρο 9ρακι που εχω μεσα οταν το κλεινω μετα απο λιγο ειναι σαν να κανει ενα τακ να κλεινει και μετα απο λιγο αρχιζει να κανει ενα οχι τοσο πολυ δυνατο αλλα αρκετα σπαστικο θορυβο σε συχνοτητα υψισυυχνο θορυβο?

6 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/198907-toshiba-shorai-premium-24j2avrg-e-b24j2kvrg

ας βαλει ο θεος το χερι του ασχετο τωρα με αυτο στο μικρο 9ρακι που εχω μεσα οταν το κλεινω μετα απο λιγο ειναι σαν να κανει ενα τακ να κλεινει και μετα απο λιγο αρχιζει να κανει ενα οχι τοσο πολυ δυνατο αλλα αρκετα σπαστικο θορυβο σε συχνοτητα υψισυυχνο θορυβο?

Έχει βάλει το χέρι της η Toshiba. Είναι αρκετό 

Στη θέση σου θα πήγαινα από κατάστημα να το κάνω παζάρι. Πριν λίγο διάστημα έπαιζε 1190 

18 λεπτά πριν, guzel είπε

Έχει βάλει το χέρι της η Toshiba. Είναι αρκετό 

Στη θέση σου θα πήγαινα από κατάστημα να το κάνω παζάρι. Πριν λίγο διάστημα έπαιζε 1190 

παζαρι με μετρητα η με δοσεις?

1 λεπτό πριν, giwrgosb είπε

παζαρι με μετρητα η με δοσεις?

Στα λεφτά που δίνεις αβλεπη mitsubishi τα heavy που φθάνουν και 36 37000 btu θέρμανση εκτός και αν δεν σου χρειάζονται 

23 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

το θεμα ειναι ο κωτσολος δεν εχι παραπανω απο 24btu

Έχεις μπερδευτεί λίγο το 24 αρι που σου προτείνουν φτάνει τα 36000 btu 

Καλησπέρα και από εμένα! Μιλάω πάντα για το Shorai Premium 12000

Καιρό θέλω να ανεβάσω εικόνα με καταναλώσεις αλλά το Raspberry χαλάει συνέχεια τα διαγράμματα. Με λίγα λόγια όμως: αν το έχω κλειστό όσο είμαι στη δουλειά και το ανοίξω όταν πάω θα ξεκινήσει με 1400+- watt και θα παίσει σε περίπου 30'-40' ανάλογα με το τι θερμοκρασία το βάζω 21-24 και με το αν έχω και τις πόρτες ανοιχτές(σημειώνω ότι στα άλλα δωμάτια οι απώλειες είναι χαοτικές). μετά πάει 300-400 και σταδιακά πάει μέχρι 150-220 ακόμα και με 24 επιθυμητή αν το αφήσω 2 μέρες αναμένω (τα ΣΚ συνήθως) . Η θερμοκρασία στο χώρο είναι συνήθως 2-3 βαθμούς κάτω από την επιθυμητή και στους άλλους χώρους -2 ακόμα που όμως είναι ανεκτικά τα πράγματα(μια γλυκιά θερμοκρασία που καταλαβαίνεις τη διαφορά ναι μεν αλλά είσαι εντάξει). Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την επένδυση που έκανα τελικά σε AC σε σχέση με το καλοριφέρ που είχα. Σίγουρα αντιλαμβάνομαι τη διαφορά με το καλοριφέρ αλλά με τα χρήματα που θα γλιτώσω θα επενδύσω στη μόνωση του σπιτιού και τα πράγματα θα βελτιωθούν άμεσα.

Έχω προσέξει ότι κάθε φορά που αλλάζω τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ή κατεβαίνει η κατανάλωση μέχρι να πάει στην ελάχιστη κάνει κάποια θόρυβο τύπου τακ τακ ο οποίος ακριβώς επειδή είναι στην αρχή του ή έκανα κάποια αλλαγή δε με πειράζει. Κάνει όμως τον ίδιο σχεδόν θόρυβο αν το βάλω οι περσίδες σε συνεχή κίνηση πάνω κάτω που δε μπορώ να κοιμηθώ με αυτό. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Επίσης έχετε κάποια λύση που μπορώ να ελέγχω μέσω υπολογιστή εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία/υγρασία? Έτσι ώστε να μπορώ να τα τσεκάρω με ακρίβεια και απομακρυσμένα?

8 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

εχω κανει ηδη αιτηση για πλανο δοσεων στο τοσιμπα

Θα ξεφύγει σε τιμή με τους τόκους + έξοδα δανείου κλπ αλλά οκ αν δεν σε παίρνει να το πάρεις από αλλού πασο

12 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

οποτε?

Μη σκας, είναι εντελώς παραπλανητικό μιας και αναφέρονται σε συνθήκες πχ 20 έξω και 20 μέσα, οπότε κλάιν. Άχρηστο. Άρα δεν κοιτάμε εύρη, αλλά capacity table. 

1fbfb7cdbff16cde18fc7034f180cb8a.png

Ελπίζω να σε καλύψει το Shorai μιας και όπως έγραψα πιο πίσω είναι οριακό για τις απώλειες σου .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...