Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, argitt είπε

Δλδ να υποθέσω ότι μια μέση κατανάλωση στο fujitsu 24αρι είναι γύρω στα 700 watts?

Σαν υποθεση που δε στηριζεται καπου μπορει να ειναι 700, μπορει 200, μπορει 100.
Εχεις συγκεκριμενους λογους που το υποθετεις?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πω ότι σαν σήμερα ας πούμε που είναι καλή ημέρα σαν μέσο όρο πόσα watts καίει...Το δικό μου π.χ καίει μέσο όρο 900 watts

Επεξ/σία από argitt
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argitt είπε

Θέλω να πω ότι σαν σήμερα ας πούμε που είναι καλή ημέρα σαν μέσο όρο πόσα watts καίει...Το δικό μου π.χ καίει μέσο όρο 900 watts

Το δικό μου σήμερα 200W.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Το δικό μου σήμερα 200W.

Ωραία...Και στα κρύα με έξω θερμοκρασία κοντά στο μηδέν ποσό καίει;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, argitt είπε

Εσύ Gree /Greeοειδες δεν έχεις; Αν θυμάμαι καλα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argitt είπε

Σωστά.Gree bora

Εσένα για  κάποιον λόγο(42C?,λόγο υψηλού φορτίου,για να βγει υψηλό SCOP στην Θέρμη ζώνη?)  όσο ζέστη και αν έχει έξω.. το ελάχιστο που πάει στην θέρμανση είναι 850-900watt όπως επισης κάνουν και όλα τα greeoειδες φασον (toyo, inventor etc)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, argitt είπε

Ωραία...Και στα κρύα με έξω θερμοκρασία κοντά στο μηδέν ποσό καίει;

700-900.

Αλλά που κολλάει αυτό;

Άλλα σπίτια, άλλοι χώροι, άλλες απώλειες, άλλο κλίμα κτλ

Άπειροι παράγοντες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτω από 800 στην θέρμανση δν πέφτει με τίποτα...Στην ψύξη πάει και 270...Αλλά δν ισχύει ο κανόνας των 42 γιατί χαμηλά το έχω μετρήσει εάν θυμάμαι καλά στους 30 βαθμούς έξοδος αέρα που είναι λίγο ενοχλητικός...Γενικά λόγω μεγάλης μονάδας συμπεριφέρεται καλά στα κρύα και μάλιστα κάτω των 5 βαθμούς κελσίου...Σας ρωτάω γενικά γιατί σκέφτομαι να το δώσω στην μάνα μου που έχει ένα παλιό Μήτσο και να βάλω fuji....Όσο για το κλίμα έχω γράψει και παλιά ότι εδώ το μηδέν το έχουμε όλο το χειμώνα...

Επεξ/σία από argitt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, argitt είπε

Κάτω από 800 στην θέρμανση δν πέφτει με τίποτα...Στην ψύξη πάει και 270...Αλλά δν ισχύει ο κανόνας των 42 γιατί χαμηλά το έχω μετρήσει εάν θυμάμαι καλά στους 30 βαθμούς έξοδος αέρα που είναι λίγο ενοχλητικός...Γενικά λόγω μεγάλης μονάδας συμπεριφέρεται καλά στα κρύα και μάλιστα κάτω των 5 βαθμούς κελσίου...Σας ρωτάω γενικά γιατί σκέφτομαι να το δώσω στην μάνα μου που έχει ένα παλιό Μήτσο και να βάλω fuji....Όσο για το κλίμα έχω γράψει και παλιά ότι εδώ το μηδέν το έχουμε όλο το χειμώνα...

Με τόσο κρύο.. για Mitsubishi θα πήγαινα και όχι για fuji (ειδικά αν έχει και υγρασία) αυτό με τον κανόνα 42C μάλλον ισχύει από μια εξ.θερμοκρασια και πάνω.. όταν πέσει η εξ.θερμοκρασία δεν ισχύει,και ο λόγος ύπαρξης του ίσως δεν είναι για κρύα ρεύματα,αλλά για να βγει το ωραίο Α+++ που διαφημίζουν στην Θέρμη ζωνη

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, argitt είπε

Αν με τις σημερινες συνθηκες καθεται πανω απο 800 βατ χωρις να κλεινει σημαινει οτι ο χωρος σου ζηταει ενεργεια. Χωρις να εχω προχειρα τα σπεκς του κλιματιστικου σου δε νομιζω οτι αν επαιρνες κατι αλλο θα επαιζε κατω απο 650 βατ.

Επεξ/σία από rbx1000
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Αν με τις σημερινες συνθηκες καθεται πανω απο 800 βατ χωρις να κλεινει σημαινει οτι ο χωρος σου ζηταει ενεργεια. Χωρις να εχω προχειρα τα σπεκς του κλιματιστικου σου δε νομιζω να επαιρνες κατι αλλο και να επαιζε κατω απο 650 βατ

Πάει να κατέβει αλλά ανεβοκατεβαίνει κάνα 2 φορές και μετά κάθεται π.χ τώρα στα 847 watts..Αλλά δν κλείνει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει να κατέβει αλλά ανεβοκατεβαίνει κάνα 2 φορές και μετά κάθεται π.χ τώρα στα 847 watts..Αλλά δν κλείνει...

Αν δεν  κλείνει (και δεν τον υπερθερμαίνει σιγά σιγά).. τόσο θέλει ο χώρος σου.. 

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.

Με τι μετρας καταναλωση?

Τι ζητουμενη εχεις και ποσο εχεις στο χωρο?

Αν κατεβασεις 1 βαθμο τη ζητουμενη ποσο κατεβαινει η αν κλεινει στα ποσα βατ κλεινει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους 2 βαθμούς διαφορά κλείνει.energenie και hs 110...20 ζητούμενη και έχει πάει 21 στο κλιματιστικό και σε 2 μετρητές που έχω περίπου 21

Επεξ/σία από argitt
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...