Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν για 30 τμ με απωλειες θες μεγαλύτερο μηχανημα ,αν ξερεις τις συνθηκες του χώρου αφού δεν τις ξερει ο ενδιαφερόμενος και ξεκινησε με 9αρι και με απορία μονο για φιρμες, προτεινε εσυ αγορα υπευθυνα για αποδοση και οικονομία .Για καθένα που θελει να αγορασει μόνο με ότι διαβαζει υπάρχουν τα προηγούμενα παραδειγματα και η αγορα της περιοχής του.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφου υπαρχουν τα "προηγουμενα παραδειγματα" και τα " εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστ" και τα " θα σου πει ο ειδικος" , τι στο καλο θελεις και γραφεις τα ιδια και τα ιδια;;;;;

Δεν υπαρχει ενας mod;;; εχεις διαλυσει το θεμα εντελως...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά το πάτε. Πάντα απορούσα γιατί έχει τόσες σελίδες αυτό το topic. Αν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να κλείσει, συνεχίστε έτσι...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα , τα ιδια γινονται και σε παρεμφερη φορουμ , εγω εχω καταλαβει οτι εδω πρεπει να βοηθαμε το καθενα αρχαριο ή με αποριες στο θεμα. 

Να ειμαστε κατανοητοι και με σαφηνεια στις απαντησεις μασ .

Αν δεν ξερουμε το ζητημα καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε και να διπλοτσεκαρουμε τις απαντησεις μασ

Απο την αλλη εχει δικιο ο Moderator οτι ορισμενες φορες το "παρατραβαμε" αλλα αν γινει μια μελετη στις τελευταιες 20 σελιδεσ των κλιματιστικων και των αφυγραντηρων φενεται ποια ειναι η αιτια 

Τωρα αν ειμαστε νεοι στο φορουμ δεν νομιζω οτι ειναι θεμα 

Επεξ/σία από lexusr450
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια θα γίνονται όταν κάποιοι θελουν να ανακυκλωνονται τα ίδια και τα ιδια με αλλα λογια για δικους τους λογους .

ΕDIT : Ποσο μάλλον όταν καποιοι αναφερονται συνεχως σε ότι αναφέρουν διαφημιστικά συγκεκριμένες εταιρίες,αγνοώντας τον ανταγωνισμο, και οταν δειχνουν να τους ενδιαφέρει τι κάνει καθένας στην επιχείριση του και στο μαγαζι του και γιατι,όταν αυτός δεν σε υποχρέωσε να αγορασεις .Ποιον εξαλλου αφορα αν δεν υπάρχει άλλος λογος,τι θα αγοράσει καποιος με τα κριτήρια του για το χώρο του που γνωρίζει μόνο αυτός, και στις αμφιβολιες του ρωτά  επιτόπου να λυσει τις αποριες για σωστο αποτέλεσμα, αντι αγορά με ότι διαβάζει.Αν κάποιοι έχουν λογους μπορουν να γραφουν σε άλλες τοσες σελιδες.

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Δημοσ.

Οταν για 30 τμ με απωλειες θες μεγαλύτερο μηχανημα ,αν ξερεις τις συνθηκες του χώρου αφού δεν τις ξερει ο ενδιαφερόμενος και ξεκινησε με 9αρι και με απορία μονο για φιρμες, προτεινε εσυ αγορα υπευθυνα για αποδοση και οικονομία .Για καθένα που θελει να αγορασει μόνο με ότι διαβαζει υπάρχουν τα προηγούμενα παραδειγματα και η αγορα της περιοχής του.

Σε τοσα τμ ηθελα και γω να βαλω κλιματιστικο και δεν ηξερα ποσα btu θα αρκουσαν για τον χωρο μου..

Πηγα σ ενα μεγαλο μαγαζι που αντιπροσωπευει επωνυμη μεγαλη μαρκα! Με εξυπηρετησε ενας κυριος που εβγαζε εμπιστοσυνη και

ειχε γνωση του αντικειμενου προφανως μηχανολογος.. Με ρωτησε τμ,μονωση χωρου:μονωτικα υλικα,παραθυρα,οροφο,προσανατολισμο ακομα και τι

ηλεκτρικες συσκευες εχει μεσα ο χωρος.. κατι εγραφε σε ενα χαρτι και μου λεει θελεις απο 15 μεχρι 18000btu. Του ειπα ποσα διαθετω αλλα δυστυχως τα λεφτα μου ηταν λιγα γι αυτο το μαγαζι..(ειχε τσιμπητες τιμες)

Ετσι λοιπον στο ψαξιμο.. σε διαφορα μαγαζια βρισκω 12αρι με καλη αποδοση στην θερμανση και καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του..

Ο μαγαζατορας δεν ηξερε να μου πει υπευθυνα αν κανει το συγκεκριμενο για τον χωρο μου και επικοινωνω με εναν ψυκτικο που

συνεργαζεται.. Μου λεει το παλικαρι με τι ζεσταινεσαι τωρα και σε ποσα λεπτα σου φτιαχνει την ατμοσφαιρα...

Και μεσα απο αυτα που του ειπα λεει σου κανει απολυτα! Το εκλεισα και ηρθε και μου το τοποθετησε.

Ο τυπος επεσε μεσα!!! ενω ο αλλος(ο μορφωμενος) θα με εβαζε να παρω περισσοτερα btu με συνεπεια το κοστος..

• Like 2
Δημοσ.

Οταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ποιος ο λογος να ρωτήσει κανεις,ποσο μάλλον με περιγραφή χωρις να δουν,απλα θελουν να πουλήσουν ότι έχουν .Τοτε  ρωτάμε και αλλου για επαλήθευση ,μεχρι να κρίνουμε.Το έχουμε αναφερει κατα επαναληψη με άλλα λογια ανα περιπτωση.Το θέμα είναι όμως να δωσουμε και μεις σε καποιον να καταλαβει τι θελουμε,γιατι συνηθως όλοι κοιτανε πρώτα την τιμή και τι τους αρεσει, και ο άλλος αντιστροφα να σε κανει πελατη,παρα το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Οταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ποιος ο λογος να ρωτήσει κανεις,ποσο μάλλον με περιγραφή χωρις να δουν,απλα θελουν να πουλήσουν ότι έχουν .Τοτε  ρωτάμε και αλλου για επαλήθευση ,μεχρι να κρίνουμε.Το έχουμε αναφερει κατα επαναληψη με άλλα λογια ανα περιπτωση.Το θέμα είναι όμως να δωσουμε και μεις σε καποιον να καταλαβει τι θελουμε,γιατι συνηθως όλοι κοιτανε πρώτα την τιμή και τι τους αρεσει, και ο άλλος αντιστροφα να σε κανει πελατη,παρα το αποτελεσμα.

Πω ρε συ!!!!  πολυ αρρωστια!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε συ!!!!  πολυ αρρωστια!!!!

Αρρωστια για άτομα που γραφτηκαν σε ενα φορουμ να απαντουν προκαλωντας αλλους για δικους τους λόγους ,χωρις να τους αφορα συζήτιση με άλλο μελος ,που εψαξε την περιπτωση του και ανεφερε τι αντιμετώπισε .

ΕDIT : Ειδικα όταν αγνοούν και τις υποδειξεις του διαχειριστη σε συνεχεια παρομοιου υφους μηνυματος τους παραπάνω...

Καλά το πάτε. Πάντα απορούσα γιατί έχει τόσες σελίδες αυτό το topic. Αν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να κλείσει, συνεχίστε έτσι...

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή να διαβάσω 146 σελίδες? Διάβασα τις τελευταίες 10. Τώρα από εκεί και πέρα εάν έχεις να προτείνεις κάτι καλοδεχούμενο. Αν όχι, κανένα πρόβλημα πάλι. Υπάρχουν και άλλα παιδιά πρόθυμα να βοηθήσουν.

Το θεμα ειναι να βρει την απαντηση ο φιλοσ μασ Daemonos και ο καθε αλλοσ φιλοσ μασ, χωρισ να τον γυμναζουμε εστω και αν καποιες φορες επαναλαμβανομαστε. Αν δεν θελουμε την επαναληψη βαζουμε λινκσ με τισ προηγουμενες απαντησεις που καλυπτουνε το θεμα 

Απλη κοινη λογικη χωρισ ισοπεδωση 

Επεξ/σία από lexusr450
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κοινή λογική να κοιταμε πρωτα την ευκολη λύση από άλλους.Η συγκεκριμενη περίπτωση αφορουσε απλά γενικα για μαρκες κλιματιστικων που μπορει να  βρει και να διαβασει κάποιος παντου,ενω η  ουσία ήταν ότι πρεπει να δει πρώτα πως και τι ταιριαζει στον χώρο του με ότι ανεφερε .Πρώτα ψαχνει αυτός που ενδιαφερεται και μετα ρωτά και αλλους.

Δημοσ.

Σε τοσα τμ ηθελα και γω να βαλω κλιματιστικο και δεν ηξερα ποσα btu θα αρκουσαν για τον χωρο μου..

Πηγα σ ενα μεγαλο μαγαζι που αντιπροσωπευει επωνυμη μεγαλη μαρκα! Με εξυπηρετησε ενας κυριος που εβγαζε εμπιστοσυνη και

ειχε γνωση του αντικειμενου προφανως μηχανολογος.. Με ρωτησε τμ,μονωση χωρου:μονωτικα υλικα,παραθυρα,οροφο,προσανατολισμο ακομα και τι

ηλεκτρικες συσκευες εχει μεσα ο χωρος.. κατι εγραφε σε ενα χαρτι και μου λεει θελεις απο 15 μεχρι 18000btu. Του ειπα ποσα διαθετω αλλα δυστυχως τα λεφτα μου ηταν λιγα γι αυτο το μαγαζι..(ειχε τσιμπητες τιμες)

Ετσι λοιπον στο ψαξιμο.. σε διαφορα μαγαζια βρισκω 12αρι με καλη αποδοση στην θερμανση και καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του..

Ο μαγαζατορας δεν ηξερε να μου πει υπευθυνα αν κανει το συγκεκριμενο για τον χωρο μου και επικοινωνω με εναν ψυκτικο που

συνεργαζεται.. Μου λεει το παλικαρι με τι ζεσταινεσαι τωρα και σε ποσα λεπτα σου φτιαχνει την ατμοσφαιρα...

Και μεσα απο αυτα που του ειπα λεει σου κανει απολυτα! Το εκλεισα και ηρθε και μου το τοποθετησε.

Ο τυπος επεσε μεσα!!! ενω ο αλλος(ο μορφωμενος) θα με εβαζε να παρω περισσοτερα btu με συνεπεια το κοστος..

Γιαννη επομενοσ ποιο ειναι το συμπερασμα τησ περιγραφησ σου ?

Δημοσ.

Για όποιον δεν καταλαβε,εψαξε την περιπτωση του και δεν στηρίχτηκε τι του είπε κάποιος κάπου .

Αν είναι ευχαριστημενος ή όχι ,εχει αναφερει σε προηγούμενα σχετικά με αποδοση και οικονομία να κρίνει κανεις .

Φυσικά μπορούμε να το συζητάμε και σε άλλες τόσες σελίδες ,όταν δεν αφορα κανεναν τι επελεξε καποιος και γιατί.

Δημοσ.

Το Γιαννη ρωτησα, αν επιτρεπεισ Gary!!!!!! να εξελιχθει μια συζητηση σε ευχαριστω

Για καποιο λογο δεν αφηνεις τα θεματα και τα ισοπεδωνεις, το ιδιο εχει συμβει και με το θεμα τησ αφυγρανσησ

Το καλο ειναι οτι η συζητηση ελεγχεται απο moderator 

Δημοσ.

Γιαννη επομενοσ ποιο ειναι το συμπερασμα τησ περιγραφησ σου ?

Ότι καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και χρειάζεται πολύ καλό ψάξιμο η όλη φάση. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...