Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες προτείνετέ μου 9άρι κλιματιστικό για εναν χώρο 30τμ -- budget 400 με 450ε

Ψάχνω κάτι καλό σε ενεργειακή κλάση Α+ και άνω.

Δεν έχω ιδεα απο μάρκες για αυτό θέλω λίγο βοήθεια όποιος μπορεί. 

Inverter η όχι?

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για 30 τμ θέλεις 12αρι κλιματιστικό ή και μεγαλύτερο αναλογα τις συνθηκες του χώρου ,και θα πρεπει να δώσεις και περισσότερα χρήματα για κάτι καλό .Αν έχεις σχετικές απορίες καλύτερα να δει τον χώρο σου κάποιος απο καταστημα κλιματισμου.Eχουν αναφερθει μοντέλα σε προηγουμενα .Κανε αναζητιση στην περιοχή σου τι βρίσκεις διαθεσιμα.

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις τίποτα με 9αρι, μην αγοράσεις καν γιατί αν το βάλεις θα λειτουργεί στο full όλη την ώρα για να ζεστάνει τον χώρο και θα έχεις και υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας με μη ικανοποιητική θέρμανση, το μηχάνημα θα ζορίζεται συνεχώς με αποτέλεσμα μείωση της διάρκειας ζωής.

Δημοσ.

12άρι τότε.

Απο θέμα μάρκας τι γίνεται? γενικά βρίσκω μάρκες εδώ. δεν έχω θέμα, έτσι και αλλιώς αν έχω 4-5 προτάσεις δεν θα έχω πρόβλημα να βρω κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι 12αρι επειδη έτσι σου είπε κάποιος.Ρωτησε σε διαφορα καταστήματα κλιματισμου τι θα σου προτείνουν επιτόπου  για λυση τον χώρο σου ,ψαξε τι βρίσκεις από προσφορες ,και συζητάμε για μάρκες και μοντέλα συγκεκριμένα με ότι θα σου προτείνουν.Eξάλλου εχουν αναφερθει πολλες επιλογες σε προηγούμενα για γενική αποψη.

Δημοσ.

12άρι τότε.

Απο θέμα μάρκας τι γίνεται? γενικά βρίσκω μάρκες εδώ. δεν έχω θέμα, έτσι και αλλιώς αν έχω 4-5 προτάσεις δεν θα έχω πρόβλημα να βρω κάτι.

Για 30 τμ θέλεις 12αρι κλιματιστικό ή και μεγαλύτερο αναλογα τις συνθηκες του χώρου ,και θα πρεπει να δώσεις και περισσότερα χρήματα για κάτι καλό .Αν έχεις σχετικές απορίες καλύτερα να δει τον χώρο σου κάποιος απο καταστημα κλιματισμου.Eχουν αναφερθει μοντέλα σε προηγουμενα .Κανε αναζητιση στην περιοχή σου τι βρίσκεις διαθεσιμα.

Οχι 12αρι επειδη έτσι σου είπε κάποιος.Ρωτησε σε διαφορα καταστήματα κλιματισμου τι θα σου προτείνουν επιτόπου  για λυση τον χώρο σου ,ψαξε τι βρίσκεις από προσφορες ,και συζητάμε για μάρκες και μοντέλα συγκεκριμένα με ότι θα σου προτείνουν.Eξάλλου εχουν αναφερθει πολλες επιλογες σε προηγούμενα για γενική αποψη.

Παει το τερματισε εντελως και μονος του. Αν καταλαβεις τι σου λεει φιλε Daemonos , να μας πεις κι εμας!!!

• Like 2
Δημοσ.

Παει το τερματισε εντελως και μονος του. Αν καταλαβεις τι σου λεει φιλε Daemonos , να μας πεις κι εμας!!!

Οταν δεν καταλαβαίνεις ότι επειδη αναφέρει κάποιος κάτι ,δεν πρεπει να το ψάχνει ό άλλος σωστά ,εδω θα είμαι να στο υπενθυμίζω .Ειδικα όταν γραφτηκες σε ένα φορουμ για να προκαλεις αλλους για δικους σου λόγους.

Με μπέρδεψε περισσότερο

Σε μπερδεψε πως πρέπει να το ψάξεις για τον χώρο σου επιτόπου και να διαβασεις κάποια προηγούμενα για μια πρώτη αποψη σε φίρμες και μοντέλα ; Εκτος αν θες να παρεις ότι ναναι και όπως βγει..

Βαλε κατι παραπανω και παρε αυτο https://www.fiorentinos.gr/prosfores/toyotomi-hiro-eco-htn-htg-12iv-12000-btu-h-a-a-prosfora.html Αν ησουν εδω στην Αθηνα θα σου κοστιζε και λιγοτερο απο 450ε!

Για το συγκεκριμένο έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα σχετικά.....

Δημοσ.

Έτσι είναι παίδες. Εγώ μπήκα στο νήμα θέλοντας βοήθεια από εσάς που ξέρετε πέντε δέκα πράγματα παραπάνω. Και μου λέει ο άλλος ψάξε μόνος σου. Ωραίος.

• Like 2
Δημοσ.

ΤΙ??? Εσυ τι προτεινεις???

Έτσι είναι παίδες. Εγώ μπήκα στο νήμα θέλοντας βοήθεια από εσάς που ξέρετε πέντε δέκα πράγματα παραπάνω. Και μου λέει ο άλλος ψάξε μόνος σου. Ωραίος.

Οταν δεν ξέρει κανεις τον χωρο τι χρειαζεται ,ούτε ο ενδιαφερομενος ,όταν και έχουν αναφερθει προηγούμενα αρκετα μοντελα ,να γραφουμε τα ίδια με άλλα λόγια συνεχεια ,επειδη βαριεται κάποιος να διαβασει.Αγορα στα τυφλα ...ή να περνα η ώρα σε κάποιους.

Δημοσ.

Δηλαδή να διαβάσω 146 σελίδες? Διάβασα τις τελευταίες 10. Τώρα από εκεί και πέρα εάν έχεις να προτείνεις κάτι καλοδεχούμενο. Αν όχι, κανένα πρόβλημα πάλι. Υπάρχουν και άλλα παιδιά πρόθυμα να βοηθήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να αγορασεις ότι θέλεις με κριτήριο μόνο ότι διαβαζεις και όχι τι αρεσει σε σενα και ταιριαζει στον χώρο σου.

Φυσικα αν δεν έχεις αποδοση και οικονομία να παραπονά σου ανάλογα.

Δημοσ.

Για 30 τμ θέλεις 12αρι κλιματιστικό ή και μεγαλύτερο αναλογα τις συνθηκες του χώρου

Οχι 12αρι επειδη έτσι σου είπε κάποιος.

Οτι να ναι....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...