Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, makevius είπε

Το γνωστό πλέον TP-LINK  HS110 απο cosmote στα 19,90

Υπόψη 'οτι η cosmote δίνει τον ver 1.

Όποιος θέλει το ver 3.1 , για ψυχολογικους λόγους γιατί δεν βλέπω καμία διαφορά, έχει ο κώτσος στα 25€

38 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Οταν με το καλο βάλω και εγω με την σειρά μου Sonoff  θα μπορω να το ελέγχω τι κάνει τα βράδια που κοιμάμαι :P

Το sonoff δεν δείχνει αυτό που ψάχνεις.

38 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εσυ δοκίμασες να δεις αν έχει διαφορά σε κατανάλωση οταν ειναι μόνιμα σε μια θερμοκρασία ? η συνεχίζεις να την αυξομειώνεις?

Σταθερά 21C και μάλλον είναι καλύτερα, το σπίτι ζεστό και μου φαίνεται λιγότερες κιλοβατώρες.

Πειραματίζομαι ακόμα.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όποιος θέλει το ver 3.1 , για ψυχολογικους λόγους γιατί δεν βλέπω καμία διαφορά, έχει ο κώτσος στα 25€

Το sonoff δεν δείχνει αυτό που ψάχνεις.

Σταθερά 21C και μάλλον είναι καλύτερα, το σπίτι ζεστό και μου φαίνεται λιγότερες κιλοβατώρες.

Πειραματίζομαι ακόμα.

Μάλλον θα πάω στο plan B, ο μετρητής κατανάλωσης έχει έξοδο παλμό..θα βάλω arduino να μετράει τους παλμούς ,άρα θα υπολογίζει την κατάναλωση,βάλω και μια οθονουλα  και να τα καταγράφει όλα,ώστε να βρω αυτό που ψάχνω..  Μην βάλω και wifi shield να τα βλέπω στο κινητό ,χμ χμ χμ..

Δημοσ.

Τότε δεν μπορεί να καλύψει το φορτίο του χώρου. Τι διαστάσεις έχει ο χώρος και τι χαρακτηριστικά το κλιματιστικό σου; 

Άναψα τα Fujitsu τώρα το βράδυ που ήρθα απέξω, σε μισή ώρα έφτασαν τους 20 σε πολύ μεγάλο χώρο. Βεβαια δεν έχουμε πολύ κρύο έξω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Ποια η διαφορα μεταξυ v.1 και 3,1;

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από 1 ημέρα χρήσης του Mirai plus:

Α. Κάτι κρακ κρακ που ακούω τώρα από το omnia, δεν έχω ακούσει ούτε κιχ. Είχατε δίκιο.

Β. Βελούδινη λειτουργία μεσα-εξω πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανοιχτό αν δεν περάσεις από κάτω. Είχατε δίκιο.

Γ. Συνεχής λειτουργία κ συντήρηση θερμοκρασιας. Αν και σημερα μου έριξε έκλεισε 1 φορά, όταν με εσωτερική 20.6 έβαλα ζητούμενη 20. Κατά τα άλλα κάποια στιγμή για κάνα δεκάλεπτο έπαιξε στα 190, κάμποση ώρα είχε ισορροπήσει, όμως το αγαπημένο του σημείο είναι τα 220-240w, ήτοι περίπου 70-80w λιγότερα από omnia.

Δ. Τώρα βέβαια τι να συγκρίνεις με το omnia. Το οποίο είχε ρυθμισμένα ζητηση 21 κ ήταν κλειστό, κ λεω κάτσε να βάλω follow me και μου διαβάζει θερμοκρασια στο κοντρόλ 17😱 (πεσμένο στο χαλί βέβαια εν μέρει δικαιολογείται)και μουλεγε το γυναικακι κρυώνω γυναικείο τις έλεγα κοιτα 21 είναι που να το βάλω. Την ίδια ώρα το θερμόμετρο χώρου έδειχνε 19.

Δ. Πέραν της αλλοπροσαλης συμπεριφοράς, ισορροπεί -οταν δε κλείνει κάπου στα 280-330- , το toshiba μπορεί να πέσει δηλ και 100w λιγότερα. Η διαφορές τους στη κατανάλωση είναι λίγες νομίζω,  διότι το omnia μένει κλειστό αρκετο χρόνο ενώ το μιραι δύσκολα θα κλείσει. Btw πάλι σήκωσε περσιδα.

Γενικά νομίζω άξιζε η  αγορά, κυρίως λόγω της πολιτισμένης λειτουργίας.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bill2015 είπε

Εγω στο γραφειο το αναψα 8 το πρωι πανω απο 20 δεν πηγε με τπτ 

Και εμένα έτσι έκανε και άρχισα να το δουλεύω και κάποιες ώρες που λείπω.

Προγραμμάτισε το να ανάβει στους 20 στο high απο τις 5.

Λογικά μέχρι να πας θα ναι ανθρώπινο το περιβάλλον.

Εγώ το άναψα μόλις τώρα μέσω wifi στους 18 γιατί εχει 0 τώρα εξω.

Λογικά θα το βρώ στους 18-19 βαθμούς

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Τα ιδια ειχα παρατηρησει με τα δικα μου MIRAI plus(SEIYA). O νεος κομπρεσσορας δουλευει πολυ αθορυβα. Κατι παραξενο(αλλα καλοδεχουμενο) γινεται με τα TOSHIBA σαν κλιματιστικα. Ενω τα SEER/SCOP δεν φαίνονται να εντυπωσιάζουν...στην πράξη οι καταναλώσεις είναι πολυ καλες. Επισης, ολα δείχνουν να δουλεύουν οπως πρεπει, σιγουρα καλες επιλογες.  

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, energy52 είπε

Ποια η διαφορα μεταξυ v.1 και 3,1;

Μα το είχα γράψει στην ίδια πρόταση που με έκανες quote!!!

7 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Α. Κάτι κρακ κρακ που ακούω τώρα από το omnia, δεν έχω ακούσει ούτε κιχ. Είχατε δίκιο.

Β. Βελούδινη λειτουργία μεσα-εξω πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανοιχτό αν δεν περάσεις από κάτω. Είχατε δίκιο.

Γ. Συνεχής λειτουργία κ συντήρηση θερμοκρασιας. Αν και σημερα μου έριξε έκλεισε 1 φορά, όταν με εσωτερική 20.6 έβαλα ζητούμενη 20. Κατά τα άλλα κάποια στιγμή για κάνα δεκάλεπτο έπαιξε στα 190, κάμποση ώρα είχε ισορροπήσει, όμως το αγαπημένο του σημείο είναι τα 220-240w, ήτοι περίπου 70-80w λιγότερα από omnia.

Δ. Τώρα βέβαια τι να συγκρίνεις με το omnia. Το οποίο είχε ρυθμισμένα ζητηση 21 κ ήταν κλειστό, κ λεω κάτσε να βάλω follow me και μου διαβάζει θερμοκρασια στο κοντρόλ 17😱 (πεσμένο στο χαλί βέβαια εν μέρει δικαιολογείται)και μουλεγε το γυναικακι κρυώνω γυναικείο τις έλεγα κοιτα 21 είναι που να το βάλω. Την ίδια ώρα το θερμόμετρο χώρου έδειχνε 19.

Δ. Πέραν της αλλοπροσαλης συμπεριφοράς, ισορροπεί -οταν δε κλείνει κάπου στα 280-330- , το toshiba μπορεί να πέσει δηλ και 100w λιγότερα. Η διαφορές τους στη κατανάλωση είναι λίγες νομίζω,  διότι το omnia μένει κλειστό αρκετο χρόνο ενώ το μιραι δύσκολα θα κλείσει. Btw πάλι σήκωσε περσιδα.

Γενικά νομίζω άξιζε η  αγορά, κυρίως λόγω της πολιτισμένης λειτουργίας.

Τα 220-240 ίσως δεν είναι το αγαπημένο του όπως λες, απλά εκεί ισορρόπησε τις απώλειές σου. Ενθαρρυντικό που κατεβαίνει 190. Πολύ καλή τιμή. Μπορεί και πιο κάτω, το βλέπεις.

Το 17 στο τηλεκοντρόλ του Omnia δεν είναι λάθος του μηχανήματος, αλλά της φυσικής . Ο κρύος αέρας πάει κάτω. Στα πόδια σας θα έχετε 17, στο ταβάνι μπορεί και 27.

Περσίδα που σήκωσε τη 2η φορά , μήπως ήταν λόγω απόψυξης;

Επίσης, μήπως έχεις θερμόμετρο να μετρήσεις αέρα στις περσίδες; Νιώθεις κρύα ρεύματα; Σε κρεβατοκάμαρα το έχεις; Ο αέρας είναι ανεπαίσθητος στο τελείως χαμηλό ή όχι;

Με ποιον μετρητή το έχεις;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Και εμένα έτσι έκανε και άρχισα να το δουλεύω και κάποιες ώρες που λείπω.

Προγραμμάτισε το να ανάβει στους 20 στο high απο τις 5.

Λογικά μέχρι να πας θα ναι ανθρώπινο το περιβάλλον.

Εγώ το άναψα μόλις τώρα μέσω wifi στους 18 γιατί εχει 0 τώρα εξω.

Λογικά θα το βρώ στους 18-19 βαθμούς

8 με 5 το δουλεύω  όσο για το wifi πολύ πικρή ιστορία το ρύθμισα αλλά το έκλεισα γτ πρέπει η συσκευή μου  και το κλιματιστικό να είναι στον ίδιο χώρο με το ρουτερ  οπότε πιος ο λόγος να το δουλεύω μέσω wifi 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

αχα

Μια ερώτηση αν το κλιματιστικό έχει wifi ο έλεγχος μπορεί να γίνει και με δεδομένα κινητής και όσο μακριά και αν είσαι σωστά ;

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill2015 είπε

αχα

Μια ερώτηση αν το κλιματιστικό έχει wifi ο έλεγχος μπορεί να γίνει και με δεδομένα κινητής και όσο μακριά και αν είσαι σωστά ;

εε ναι! για αυτο δημιουργήθηκε / υπάρχει !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...