Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αληθεια τα εχεις δει απο κοντα ? η απλα το εικαζεις ?

Καλυτερα να μασ πει ομως την αποψη του καποιος που το εχει αγορασει απο το να οικοτολογουμε 

Ναι το Nobu kobe  ειναι το ιδιο με το Inventor Omnia

Σε λειτουργια 12αρι μετριο,χαλια πλαστικά ,σαν ετοιμο να διαλυθει.Εμφανιση όμως πολυ καλύτερη απο το Ιnventor .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω ενα χαλασμένο κληματιστικό μαρκας haier το οποιο χαρίζω.

Περιοχή Λάρισα μονο να ερθει κάποιος εδώ να το πάρει. το εχω ποσταρει και στο αντιστοιχο θρεντ αλλα το βάζω και εδώ που ειναι ποιο συγκεκριμένο θέμα.

Χλωμό να το πάρει κάποιος εκτός κι αν το δίνεις για παλιοσίδερα.

Αν η βλάβη είναι στο συμπιεστή του ή έχει κόστος υπερβολικό δεν θα το πάρει κανένας.

Αν δεν αξίζει επισκευή ,ρωτα τεχνικο που συνεργαζεται με την Haier τι μπορει να αφαιρεθει για πώλιση σαν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.Συνήθως τα τηλεκοντρολ χανονται και υπάρχει ζήτιση.Και βλαβες σε πλακετες πάντως επισκευάζονται σε καταλληλους .Δεν έχουν όλοι χρήματα για κανουρια.Αν δεν μπορει τίποτε απο όλα αυτά ,σε εταιρία ανακυκλωσης ερχονται συνηθως και το παιρνουν,αλλα για την απεγκατάσταση,πρέπει να πληρωσεις τεχνικο .

Μεγαλη προσοχη αποφυγη στα fujicu ειδικα στα κινεζικα ειναι φασον και με χαλια ποιοτητα πλαστικων φιλοσ μου δεν μπορεσε απο το συντονισμο των πλαστικων και το μετεφερε απο το υπνοδοματιο αλλου δεν αντεχε το θορυβο

Μεγαλη προσοχη αποφυγη στα fujicu ειδικα στα κινεζικα ειναι φασον και με χαλια ποιοτητα πλαστικων φιλοσ μου δεν μπορεσε απο το συντονισμο των πλαστικων και το μετεφερε απο το υπνοδοματιο αλλου δεν αντεχε το θορυβο

Fujitsu or fujicu; υπάρχει τέτοια μάρκα;

Tα Κινεζικά Fujitsu είναι από εργοστάσιο της ίδιας εταιρίας,για φθηνές αγορές ,δεν είναι φασόν.Απλα ο εισαγωγέας τα τελευταία έτη φέρνει από εκεί γιατι προφανώς τον συμφέρει από τα κοστολογια.Τελευταία φαίνεται εμφανίστηκαν μερικα πάλι από Ταιλάνδη που έχει βασικο εργοστασιο.

Αυτα ειναι διφιμιστηκα τησ καθε εταιρειας ειμαι ιαπωνεζικο φτιαχνομαι στη ταυλανδη αλλα τελικα ειμαι ενα φασον κινασ , η ουσια ειναι οτι θα παρεις κινεζικο φασον με κακα πλαστικα για αυτο κανε την καλυτερη αγορα για την τσεπη σου ψαξε αυτο που χρειαζεσαι.

Eταιρίες με δεκαετίες στον κλαδο ,δεν εξαπατούν επειδή σε κάποιες χώρες υπάρχει κρίση να πουλάνε.Αν δεν υπηρχαν διαφορες ,δεν θα συνεφερε να υπάρχουν και διαφορετικα εργοστάσια στον κοσμο.Μαζικη παραγωγη για όλους.Οταν γράφει made in, φαίνεται ευκολα το γιατί με αντιστοιχο άλλο απο άλλη χώρα.Το ίδιο ισχύει και με τα εξαρτήματα καθε προιόντος .Οπου αναφέρονται και ελλειπής πληροφορίες στο μηχανημα,στις οδηγίες,φυλλαδια κλπ υποψιαζεσαι επίσης.

Δεν ειναι εξαπατηση απλα ενα ιαπωνεζικα φασον φτιαγμενο στη κινα  , με υπερτιμιμενη τιμη . Ο καθενασ μασ ειναι υπευθυνος για το τι αγοραζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...