Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, teowatermellon είπε

Τα midea κατασκευάζουν φασόν ,δεν ειναι τα ίδια φασόν κάποιου ,παρακαλώ να διορθώσεις το σχόλιο σου και να τα κατατάξεις σε άλλη κατηγορία 😊,επισης να σου πω από την εμπειρία μου με το 12 αρι prime 2018 (στην θέρμανση ) και σχετικά χαμηλά πέφτει (220w,μπορει να πέφτει και πιο χαμηλά,έβαλα το πριζακι στο αλλο) και μια χαρά συμπεριφέρεται σύμφωνα με την πιστοποιηση του ,της EUROVENT 😁 γενικά στον χωρο μου που εχει και μεγάλες απώλειες  ,μόνο φασόν  δεν το λες,( και με πιστοποιηση eurovent φασόν ?) ε και δεν ειναι στα σίγουρα 😊😊

Επιβεβαιώνω και εγώ για το ίδιο μοντέλο ότι δουλεύει σωστά σε χώρο 25τμ με μέτρια μόνωση στη θέρμανση. 

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώ μια ακατανόητη για εμενα δυσπιστία προς την midea στο αν ειναι κατασκευαστής ή φασόν και τελικά για την αξιοπιστία των κλιματιστικών της,σαφώς και ειναι κινεζικά ομως ειναι από τα top και ρίξτε και μια μάτια σε αυτο,αναφέρει ξεκάθαρα ότι ειναι κατασκευαστής των δικών της και κατασκευάζει φασόν για τρίτους

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Midea_Group

Επεξ/σία από teowatermellon
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teowatermellon είπε

Παρατηρώ μια ακατανόητη για εμενα δυσπιστία προς την midea στο αν ειναι κατασκευαστής ή φασόν και τελικά για την αξιοπιστία των κλιματιστικών της,σαφώς και ειναι κινεζικά ομως ειναι από τα top και ρίξτε και μια μάτια σε αυτο,αναφέρει ξεκάθαρα ότι ειναι κατασκευαστής των δικών της και κατασκευάζει φασόν για τρίτους

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Midea_Group

Κινέζος κατασκευαστής ναι. Τοπ κινεζος κατασκευαστής ναι. Σε πλήθος όμως. Η ποσότητα δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την ποιότητα. Τέλος η αξιοπιστία από που προκύπτει και την αναφέρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, johnykim είπε

Αν είναι έτσι όπως τα λες, να το βάλω τώρα στη μικρότερη σκάλα ή στην αμέσως μεγαλύτερη ώστε να αποφύγω κάποια ζημιά;

Τι να φτιάξουν; Καινούργιο δεν είναι το κλιματιστικό; Αντικατάσταση 

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι είμαστε μάρτυρες μιας αύξησης τάσης παραπόνων για το shorai premium , εδώ και 6 μήνες, είτε εσωτερικής μονάδας, είτε εξωτερικής που μάλλον δείχνουν πτώση στην ποιότητα της συναρμολόγησης ή κάτι άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχω την αίσθηση ότι είμαστε μάρτυρες μιας αύξησης τάσης παραπόνων για το shorai premium , εδώ και 6 μήνες, είτε εσωτερικής μονάδας, είτε εξωτερικής που μάλλον δείχνουν πτώση στην ποιότητα της συναρμολόγησης ή κάτι άλλο. 

Υπερβάλεις νομίζω , τα παράπονα που έχουν ακουστεί:

1. καμμένο λεντ που αντικαταστάθηκε 

2. Μηχανικός θόρυβος κατά το ανεβοκατέβασμα των περσίδων (φυσιολογικοτατο)

3. Θόρυβος κατά την εκκίνηση της εξωτερικής σε 24αρι και μετά ησυχο (φυσιολογικοτατο)

4. σκουριασμένες δύο βίδες στο καπάκι 

μου διαφεύγει κάτι;

Του @johnykim μοιάζει ελατωματικό και λογικά θα γίνει αντικατάσταση 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι για συρισμό του συμπιεστή, το κροτάλισμα του εσωτερικού ανεμιστήρα τώρα και δεν θυμάμαι τι άλλο.

Δυστυχώς δεν παίρνουμε και feedback σχεδόν ποτέ από το τι είπε η αντιπροσωπία, όπως και με τα τωρινά προβλήματα.

Για αυτό ξεκίνησα την πρότασή μου με το "έχω την αίσθηση" . Δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, guzel είπε

Του @johnykim μοιάζει ελατωματικό και λογικά θα γίνει αντικατάσταση 

Καλημέρα.

Γνωρίζεις αν θα πρέπει να κάνω κάποια εγγραφή για την εγγύηση των 7 χρόνων; Στις πληροφορίες της εγγύησης δεν γράφει κάτι, παρά μόνο για το ετήσιο service.

57 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θυμάμαι για συρισμό του συμπιεστή, το κροτάλισμα του εσωτερικού ανεμιστήρα τώρα και δεν θυμάμαι τι άλλο.

Δυστυχώς δεν παίρνουμε και feedback σχεδόν ποτέ από το τι είπε η αντιπροσωπία, όπως και με τα τωρινά προβλήματα.

Θα ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη της αντιπροσωπείας.

Επεξ/σία από johnykim
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johnykim είπε

Καλημέρα.

Γνωρίζεις αν θα πρέπει να κάνω κάποια εγγραφή για την εγγύηση των 7 χρόνων; Στις πληροφορίες της εγγύησης δεν γράφει κάτι, παρά μόνο για το ετήσιο service.

Θα ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη της αντιπροσωπείας.

Δεν χρειάζεται εγγραφή πλέον 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πιάσαμε 2ψήφια νούμερα θερμοκρασίας και το ASYG24KLCA γεμάτο αυτοπεποίθηση ότι δεν θα πιάσει πάγο, μετέπεσε στην ελικοπτερέ λειτουργία με σκοπό να δώσει το κορυφαίο για 24άρι scop του 6.4 ( watts 470W για 22C) :

Προς σύγκριση, έτσι ακούγεται σε κάτω από 6-7C εξωτερική :

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Εμένα για τις βίδες μου είπαν ότι θα μου τις αλλάξουν από την Τρίτη , θα ενημερώσω 

@johnykim η comfort team είναι ανοιχτά σήμερα μέχρι τις 10 το βράδυ. Τους έχεις αναφέρει το πρόβλημα να δούμε τι θα σου πουν;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Συρισμό συμπιεστή δεν θυμάμαι κάτι παράλογο, και το δικό μου έχω ακούσει να το κάνει. για κροτάλισμα εσωτερικής θυμάμαι ένα κλιματιστικό που δεν είχε στερεωθεί σωστά. 

εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι το έχουν βάλει αρκετοί εδώ μέσα και μολις γράψουν έβαλα shorai εξαφανίζονται γιατί απλά δουλεύει άψογα οπότε δεν έχουν να πουν κατι. απλά ξεγνοιαζουν 

Επεξ/σία από guzel
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, liakjim είπεΣε πλήθος όμως. Η ποσότητα δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την ποιότητα. Τέλος η αξιοπιστία από που προκύπτει και την αναφέρεις;

Θεωρητική η τοποθέτηση σου ? Ή αποκλείεις την ποιότητα του από τον τριγμο των διαστολών των πλαστικών που εχει αναφερθεί στις πρώτες ώρες λειτουργίας του από αλλα μέλη 

Αξιοπιστία μηχανήματος Wikipedia :

η πιθανότητα μιας συσκευής ή ενός συστήματος να εκτελεί την αποστολή του επαρκώς για τη σχεδιαζόμενη χρονική περίοδο και τις επικρατούσες λειτουργικές συνθήκες. 

Και για να μην αναλωθούμε  ,όσο λειτουργεί και λειτουργεί σωστά εκπληρώνει τον ορισμό ,αν χαλάσει αύριο μεθαύριο ή στα επόμενα κοντινά χρόνια το ξαναβλέπουμε 

Εσυ πως προκύπτει και προτείνεις μάρκες που δεν υπάρχουν αναφορές σε βάθος χρόνου είτε καθολου  ,πχ tcl,τα προτείνεις δλδ ως αναξιόπιστα ? 
και μην μου πεις τα προτείνεις ως vfm και μόνο και οχι ότι συνεπάγεται η έννοια της αξιοπιστίας γιατι πέρα από ελάχιστα μέλη που προσέχουν παρά πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιούνε ως προς την αντικειμενικότητα όλοι έχουν πέσει θύματα της δικιάς τους προτίμησης και άποψης 
Αν άλλαζα την λέξη με το τίμια μηχανήματα ? Πάλι θα ρώταγες από που προκύπτει ? 
Φιλικά 😊

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν είδαν και άκουσαν τα μοτέρ των περσιδων, μου άλλαξαν το ένα στο 13 και θα έρθουν να αλλάξουν και το άλλο.

Σε αυτό που άλλαξαν το μοτερακι πλέων κάνει το θόρυβο μόνο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Αν βάλεις τις περσίδες να πάνε πάνω κάτω τότε δεν κάνει πλέων συνέχεια γγγγρρρρρ αλλά σχεδόν δεν ακούς τίποτα εκτός και αν πάω το κεφάλι μου δίπλα στις περσίδες.

Έβαλα και αντικραδασμικα στα ποδαράκια της έξω μονάδας, και όταν ξαναέρθουν θα ανοίξουν το 13 shorai για να προσπαθήσει να κλείσει την τρύπα του εσωτερικού τοιχου. Βάζει αέρα από εκεί και όταν φυσάει γκαζωνει και ανεβάζει στο δωμάτιο την θερμοκρασία πάνω από αυτό που ζητάω.

Επεξ/σία από thn
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...